-
παίξτο και συ ειδικός σε ένα θέμα, μπορείς
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί τα ίδια θα έγραφα και αν έβλεπα ΠΑΣΟΚους ή ΝΔκράτες ή ΧΑυγίτες να κουβαλάνε βρέφη στις πορείες τους, όταν τα επεισόδια είναι συχνότατα και σοβαρότατα, ανεξαρτήτως του ποιος ευθύνεται γι' αυτά.
Ρε καμενε μικροαστουλη, τα γραφεις και bold μη χεσω, κανεις το χαζο ή είσαι πραγματικά?
Σας έχουν πει 15 διαφορετικά άτομα που έχουν προσωπική εμπειρία ότι τα επεισόδια δεν είναι ουτε συχνότατα ούτε σοβαρότατα και ειδικά μέσα σε μπλοκ των ΚΚεδων (εξ'ου και τα ΚΝΑΤ ).
Αλλα όταν η βασική πηγή ενημέρωσής σας είναι ο Ευαγγελάτος και ο Χατζηνικολάου δεν περιμένω κάτι καλύτερο... Ισοπεδώθηκε η Αθήνα πάλι λέει ο άλλος. -
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ρε Μάνο, κάνε μου τη χάρη και διάβασε από την αρχή τα μηνύματα, ΠΡΙΝ από αυτό το ερώτημα του Spartan, και θα δεις ότι ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή που νομίζεις.
Πόσο δύσκολο είναι ; Ακόμα και για 'σένα...
Δεν έχει σημασία, γιατί δεν αναφέρθηκα στην απάντηση που έδωσες.
Ήταν γενικό σχόλιο για τη μορφή της επιχειρηματολογίας και δεν αναφερόταν σε ο,τιδήποτε απαντήθηκε.Τώρα για το άλλο, περί ΠΑΜΕ και επεισοδίων:
είναι, ακόμα και σε εμένα τον άσχετο, τον λάτρη της επιφανούς δημοσιογραφίας των ιδ. καναλιών , γνωστό ότι το ΠΑΜΕ περιφρουρεί καλά τις διαδηλώσεις του. Ότι δεν αφήνει να παρεισφρήσουν άτομα από τον 'αντιεξουσιαστικό' χώρο. Ότι σπανίως γίνονται επεισόδια όταν περνάει η πορεία του ΠΑΜΕ.Σας είπαν άλλοι ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται επεισόδια ΠΟΤΕ και ότι δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ.
Εξαρτάς την υγεία του παιδιού σου, αν το πάρεις σε μια διαδήλωση, από τις ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΩΤΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, είτε αυτός είναι 'μπαχαλάκιας', είτε είναι ΜΑΤατζής. Ο μπαχαλάκιας μπορεί να πετάξει κοτρώνες, ο ΜΑΤατζής να ρίξει ένα δακρυγόνο.
Εφόσον θεωρείτε ότι αυτά ανήκουν στο χώρο της καλπάζουσας φαντασίας μου (και της φαντασίας όλων όσων είπαν ότι είναι μαλακία να σέρνεις το βρέφος σε πορεία), τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί.
Εσείς έχετε το κληρονομικό χάρισμα ή τη βεβαιότητα του ειδικού ψυχολόγου της μάζας που δεν πέφτει ποτέ έξω, οι υπόλοιποι είναι χάπατα των ΜΜΕ. Τέλος από εμένα γιατί πολύ τράβηξε ο χαβαλές. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κατανοω οτι οι περισσοτεροι εδω παιζουν το RPG τους
Ω καλά είσαι σύντροφε...
Δηλαδή αν έγραφα κάτι για πορεία ή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα που ανεφέρθη το άγιο ΠΑΜΕ πέσαν όλοι οι τρόμπες να υπερασπισθούν τα δικαιώματα του αγώνα. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΜΕ Η ΤΟ ΦΥΓΑΜΕ.
Παιδιά σοβαρά, επειδή αμολάτε και χοντράδες, πριν το κάνετε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Aυτο σε πειραξε ε; Τι να κανουμε, πικρες αληθειες...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρε Μάνο, κάνε μου τη χάρη και διάβασε από την αρχή τα μηνύματα, ΠΡΙΝ από αυτό το ερώτημα του Spartan, και θα δεις ότι ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή που νομίζεις.
Πόσο δύσκολο είναι ; Ακόμα και για 'σένα...
Δεν έχει σημασία, γιατί δεν αναφέρθηκα στην απάντηση που έδωσες.
Ήταν γενικό σχόλιο για τη μορφή της επιχειρηματολογίας και δεν αναφερόταν σε ο,τιδήποτε απαντήθηκε.Δίκιο έχεις, γενικό ήταν το σχόλιο και δεν είχες αναφερθεί σε συγκεκριμένες απαντήσεις
Ωπ, λάθος ερώτηση.
Σου απαντάει ο άλλος 'ναι, φυσικά' και πάπαλα.Δεν ρωτάμε κάτι υποθετικό για να αναγκάσουμε τον άλλο -και καλά στριμωγμένο- να αρχίσει τα ναι μεν αλλά. Γιατί η παπαριά είναι όντως δωρεάν.
απλώς όλως τυχαίως αναφέρεσαι μόνο στο ότι κάποιος 'εκ του ασφαλούς' μπορεί να απαντήσει εύκολα 'ναι θα το κατέβαζα' ή έστω θα απαντούσε με τπτ 'ναι μεν αλλά'....
Το οποίο είναι πραγματικά αστείο να γράφεις, όταν η απάντηση που έχει ήδη δοθεί -πριν καν γίνει η ερώτηση- είναι 'όχι δεν θα το έφερνα το βρέφος'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σας είπαν άλλοι ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται επεισόδια ΠΟΤΕ και ότι δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ.
Οταν ειναι να γινουν δε θα εχει μωρα, αυτο σου λένε
Εξαρτάς την υγεία του παιδιού σου, αν το πάρεις σε μια διαδήλωση, από τις ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΩΤΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, είτε αυτός είναι 'μπαχαλάκιας', είτε είναι ΜΑΤατζής. Ο μπαχαλάκιας μπορεί να πετάξει κοτρώνες, ο ΜΑΤατζής να ρίξει ένα δακρυγόνο.
Περιμενω αντιστοιχο ποστ σου μετα την Ανασταση που ολοι πανε με τα μωρα τους και γινεται της πουτανας με τα βαρελοτα.
Εφόσον θεωρείτε ότι αυτά ανήκουν στο χώρο της καλπάζουσας φαντασίας μου
ναι ανηκουν
(και της φαντασίας όλων όσων είπαν ότι είναι μαλακία να σέρνεις το βρέφος σε πορεία), τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί.
Εχεις και ρευμα, παναθεμα σε. Εξ αρχης δεν υπηρχε, αλλα δεν κρατιεσαι. Θες να κανεις σοου
Εσείς έχετε το κληρονομικό χάρισμα
το εχουμε >ή τη βεβαιότητα του ειδικού ψυχολόγου της μάζας που δεν πέφτει ποτέ έξω
σε τετοια ζητηματα ποτέ, δικιο εχεις>οι υπόλοιποι είναι χάπατα των ΜΜΕ.
Καλα που το καταλαβες > Τέλος από εμένα γιατί πολύ τράβηξε ο χαβαλές.
[/quote] Το ανεκδοτο της χρονιας...
-
Δεν πάμε μια βόλτα στο γονέων και κηδεμόνων να κράξουμε τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στα γήπεδα?
ας κάνω μια τελευταία προσπάθειαΈνα μωρό 6 μηνών μπορεί να βγεί βόλτα με καροτσάκι?
ΝαιΤί διαφοροποιεί μια βόλτα στην πανεπιστημίου από μια πορεία του ΚΚΕ?
Στη συγκεκριμένη περίπτωση περίπου τπτFYI, αν ξαναπετύχω πορεία στο παρίσι, θα φροντίσω να σας βγάλω φωτό γονείς με βρέφη όχι σε καροτσάκι, αλλά σε πανέρι δεμένα στην πλάτη
και μή μου πείτε ότι άλλη η κουλτούρα των γάλλων στις διαδηλώσεις, γιατί η συγκεκριμένη πορεία του ΚΚΕ ήταν απλά ένας περίπατος...
Ξέρω, σας φαίνονται απαράδεκτα αυτά που γράφουμε, αλλά λογικό είναι, απλά for the shake of it
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η αρχική ερώτηση έλεγε:
Επειδή όντως εσυ, ο drifter κι ο mjacob έχετε σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία απο πορείες, είχατε παρει ποτέ τα βρέφη σας σε πορεία....;; (ή μηπως δεν έχετε καν....;; Γιατί αν δεν έχετε παιδιά, προφανως δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για τί μιλάτε, αλλα πάλι είναι δωρεάν, γιατι οχι...;; ).Και ΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ. Γιατί ο άλλος μπορεί να απαντήσει ό,τι του κατέβει, αφού ΑΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
Αυτό και τίποτα παραπάνω.Bασικά, η αρχική ερώτηση προήλθε απο την τοποθέτηση του πανσόφου koutsan. Οπότε είχε και την ανάλογη βαρύτητα. Δεν περιμένει άλλωστε απάντηση, δεν είναι καν ρητορική.
-
από περιέργεια σπάρταν, πες μου αν σε κάλυψα με αυτά που λέω και αν όχι που ακριβώς είναι η διαφωνία σου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...................... αλλά λογικό είναι, απλά for the shake of it...'sake'....
-
άσε, την κουνάω την αχλαδιά
-
Έλα ρε Spartan εντάξει.... τώρα μην προσπαθούμε τα ασυμμάζευτα.
Δλδ εσένα η πορεία του διαλόγου σου φαίνεται νορμαλ;
Ο χρήστης mjacob@11/03/10 7 έγραψε:
Νταξ, εγώ δεν θα το έκανα [σ.σ. να φέρω το μωρό] να σου πω την αλήθειαΕπειδή όντως εσυ, ο drifter κι ο mjacob έχετε σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία απο πορείες, είχατε παρει ποτέ τα βρέφη σας σε πορεία....;; (ή μηπως δεν έχετε καν....;; Γιατί αν δεν έχετε παιδιά, προφανως δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για τί μιλάτε, αλλα πάλι είναι δωρεάν, γιατι οχι...;; ).
το ντριφτεράκι πάντως δύσκολο να το έπαιρνα στην πορεία
Ωπ, λάθος ερώτηση.
Σου απαντάει ο άλλος 'ναι, φυσικά' και πάπαλα.Δεν ρωτάμε κάτι υποθετικό για να αναγκάσουμε τον άλλο -και καλά στριμωγμένο- να αρχίσει τα ναι μεν αλλά. Γιατί η παπαριά είναι όντως δωρεάν.
Έλα πραγματικά.... major fail η απάντηση δήθεν κοροϊδεύω ότι εύκολα θα απαντούσαν 'ναι θα το κατέβαζα', όταν έχουν ήδη απαντήσει ότι ΔΕΝ θα το κατέβαζαν
Εκτός κι αν το 'ο άλλος' αναφέρεται στους γνωστούς imaginary friends a.k.a. The Others
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
άσε, την κουνάω την αχλαδιάKαι σου είπα, να προσέχεις εκει που είσαι..!!
Παναγιωτη, εχω ενα βρέφος 20 ημερών κι ενα παιδάκι 3 χρόνων...Σε καμμία περίπτωση δεν θα μου περνούσε απ΄το μυαλό να τα πάρω μαζί μου σε μια διαδήλωση, ακόμη και του ΠΑΜΕ που ομολογουμένως δεν έχουν καμμία, μα καμμία σχεση με τις αλλες, οχι μόνο στο θέμα των επεισοδίων, αλλα ακόμη και στη σύνθεση, αφου βλέπεις να συμμετέχουν παιδιά, γέροι, γυναίκες, νεαρές αλλα και πιο ηλικιωμένες, τεσπά άνθρωποι που σου δινουν την εικόνα οτι μόνο επεισόδια δεν θέλουν. ΟΜΩΣ, θεωρώ οτι το μωρό μου δεν προσφέρει τίποτα στην πορεία, ουτε η πορεία προσφέρει τίποτα σε αυτό...Ουτε επίγνωση του τί κάνει έχει, ούτε τα συνθηματα το βοηθούν, ( το αντιθετο θα έλεγα ), ουτε ρισκάρω το παραμικρό ενδεχόμενο να βρεθεί μια ομάδα μαλακισμένων και να αρχίσει κανένα πανηγύρι...Ακόμα κι εδω Λάρισα, που σαφώς τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά θα το έκανα....Πόσο μάλλον Αθηνα.... Το παραδειγμα που αναφέρεις έξω οτι τα βάζουν στην πλάτη τους τα πιτσιρίκια, δεν μου λέει κάτι....Εχω δει δεινούς σκιερ να εχουν στην πλάτη τους πιτσιρίκια και να κατεβαίνουν την πλαγιά....Δεν θα τους χαρακτήριζα με αλλη λέξη απο την πασίγνωστη Ελληνικη....
Απο κει και πέρα θα παρακαλούσα ολους τους διαφωνουντες, και ειδικά συγκεκριμμένους, να μας επιτρέπουν να χαρακτηρίζουμε μ........ες οποιους κρίνουμε οτι το αξιζουν.
mjacob....
Είδα πολύ καλά τί απαντήσατε εσυ κι ο Παναγιώτης, γι΄αυτό και δεν αναφέρθηκα πουθενά σε σας, εκτος απο την ανταπάντηση στον Πάνσοφο, που δόθηκε με αφορμή την 'δωρεαν ομιλία'....Αλλωστε εξηγούμαι και παραπάνω 3-4 πόστ....Απο την αλλη, οταν έμμεσα με τις δηλώσεις σας, αποδοκιμάζετε στην ουσία την ενέργεια των εν λόγω ατόμων, είναι και λίγο άσκοπο να τους υπερασπίζεστε κατα τ΄αλλα, εδω μέσα....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Είδα πολύ καλά τί απαντήσατε εσυ κι ο Παναγιώτης, γι΄αυτό και δεν αναφέρθηκα πουθενά σε σας, εκτος απο την ανταπάντηση στον Πάνσοφο, που δόθηκε με αφορμή την 'δωρεαν ομιλία'....Αλλωστε εξηγούμαι και παραπάνω 3-4 πόστ....Απο την αλλη, οταν έμμεσα με τις δηλώσεις σας, αποδοκιμάζετε στην ουσία την ενέργεια των εν λόγω ατόμων, είναι και λίγο άσκοπο να τους υπερασπίζεστε κατα τ΄αλλα, εδω μέσα....Το πρόβλημά μου δεν είναι με κάτι που έγραψες εσύ. Νομίζω είναι κατανοητό τι σχολίασα...
Σε αυτό που λες πάντως στο τέλος, το ότι εγώ δεν θα έκανα κάτι δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θεωρώ μαλάκα όποιον το κάνει. Επίσης, ακόμα κι αν είναι μαλάκας, δεν σημαίνει ότι οποιοδήποτε επιχείρημα υπέρ της μαλακίας του είναι απαραιτήτως σωστό.
Απο κει και πέρα θα παρακαλούσα ολους τους διαφωνουντες, και ειδικά συγκεκριμμένους, να μας επιτρέπουν να χαρακτηρίζουμε μ........ες οποιους κρίνουμε οτι το αξιζουν.
Δεν στο απαγόρευσε κανείς. Απλώς το ίδιο ισχύει εκατέρωθεν
-
Πάλι τα ίδια θα λέμε; Δεν είδα τι απάντησε ο ντριφτεράκιας, ούτε ο μγιακοβάκιας για τα ντριφτερομγιακοβοπαίδια, δεν ήταν παρατήρηση προς εκείνους. Αποτελεί γενικό κανόνα (για όσους τους κόβει λίγο) το ότι δεν κάνεις σε αντεπιχειρηματολογία υποθετικές ερωτήσεις, αφού στον άλλο δεν κοστίζει να πει ναι, ενώ εσύ ποντάρεις στο να πει όχι ή να τα γυρίσει. ΟΚ τώρα;
greo, προσωπικά δεν έχω πάει στην Ανάσταση από τότε που γεννήθηκε το παιδί μου. Είναι βλακώδες και επικίνδυνο (μόνο τα μπαμ-μπουμ είναι δυνατό να προκαλέσουν μόνιμες ή παροδικές βλάβες στο υπερευαίσθητο βρεφικό ακουστικό σύστημα, χώρια την τρομάρα του παιδιού που δεν βρίσκω λόγο να την υποστεί). Και είναι ανεύθυνο να πάρεις μικρό παιδί σε τέτοια φάση.
Για τα υπόλοιπα: ζαμανφού και τριαλαρό.drifter: επειδή το κάνουν οι Γάλλοι, είναι σωστό; Ρίχτους μια μούτζα από 'μένα (δεν ξέρουν άλλωστε τι σημαίνει ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάλι τα ίδια θα λέμε; Δεν είδα τι απάντησε ο ντριφτεράκιας, ούτε ο μγιακοβάκιας για τα ντριφτερομγιακοβοπαίδια, δεν ήταν παρατήρηση προς εκείνους. Αποτελεί γενικό κανόνα (για όσους τους κόβει λίγο) το ότι δεν κάνεις σε αντεπιχειρηματολογία υποθετικές ερωτήσεις, αφού στον άλλο δεν κοστίζει να πει ναι, ενώ εσύ ποντάρεις στο να πει όχι ή να τα γυρίσει. ΟΚ τώρα;Μάλιστα. Σε μια συγκεκριμένη ονομαστική ερώτηση, εσύ απαντάς αντ' αυτών αλλά όχι ως 'παρατήρηση προς εκείνους' με έναν 'γενικό κανόνα -γι όσους τους κόβει λίγο -', που έχει ήδη αποδειχτεί ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει.
Και εντάξει, δεν είχες διαβάσει τι είχε γραφτεί -αλλά θες να το σχολιάσεις-, και γράφεις ό,τι έγραψες. Το αστείο είναι ότι σου επισημαίνεται -δις- να διαβάσεις τι έχει γραφτεί, γιατί παίζει και να γράφεις μλκίες, αλλά όοοοοοχι, εσύ εκεί.'δεν κοστίζει να πει ναι, ενώ εσύ ποντάρεις στο να πεί όχι ή να τα γυρίσει', ενώ όλοι έχουν απαντήσει 'όχι'.
Ο Spartan ρώτησε ευθέως, εμείς απαντήσαμε ευθέως, κι ο Μάνος επιμένει με τον 'γενικό κανόνα' ότι δεν θα απαντήσουμε 'τίμια'.So funny
-
Αυτό που λες θα είχε κάποια βάση ΑΝ είχατε απαντήσει 'ναι'. Γιατί τότε θα υπονοούσα ότι λέτε παπαρδέλες, ότι ψεύδεστε, επειδή δεν σας κοστίζει τίποτα.
Αφού απαντήσατε 'όχι', γιατί το ζαλίζεις; Επειδή πρέπει να γράψεις κάτι; -
Είσαι θεός!
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό που λες θα είχε κάποια βάση ΑΝ είχατε απαντήσει 'ναι'. Γιατί τότε θα υπονοούσα ότι λέτε παπαρδέλες, ότι ψεύδεστε, επειδή δεν σας κοστίζει τίποτα.
Αφού απαντήσατε 'όχι', γιατί το ζαλίζεις; Επειδή πρέπει να γράψεις κάτι;Θα είχε κάποια βάση να σου πω ότι κάνεις λάθος, αν δεν είχαμε δώσει την απάντηση που αποδεικνύει ότι κάνεις λάθος, αλλά μια άλλη στην οποία θα μπορούσε να ισχύει αυτό που γράφεις
ΕΕΠ δεν το υπονόησες, το έγραψες αρκετά ευθέως.
Which brings us στο σημείο, εγώ που σου λέω ότι κάνεις αποδεδειγμένα λάθος να 'το ζαλίζω επειδή πρέπει να γράψω κάτι', ενώ εσύ που επέμενες σε κάτι που αποδεδειγμένα ήταν off, όχιIt get's better by the hour
-
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)