Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
άσε, την κουνάω την αχλαδιά
Kαι σου είπα, να προσέχεις εκει που είσαι..!!
Παναγιωτη, εχω ενα βρέφος 20 ημερών κι ενα παιδάκι 3 χρόνων...Σε καμμία περίπτωση δεν θα μου περνούσε απ΄το μυαλό να τα πάρω μαζί μου σε μια διαδήλωση, ακόμη και του ΠΑΜΕ που ομολογουμένως δεν έχουν καμμία, μα καμμία σχεση με τις αλλες, οχι μόνο στο θέμα των επεισοδίων, αλλα ακόμη και στη σύνθεση, αφου βλέπεις να συμμετέχουν παιδιά, γέροι, γυναίκες, νεαρές αλλα και πιο ηλικιωμένες, τεσπά άνθρωποι που σου δινουν την εικόνα οτι μόνο επεισόδια δεν θέλουν. ΟΜΩΣ, θεωρώ οτι το μωρό μου δεν προσφέρει τίποτα στην πορεία, ουτε η πορεία προσφέρει τίποτα σε αυτό...Ουτε επίγνωση του τί κάνει έχει, ούτε τα συνθηματα το βοηθούν, ( το αντιθετο θα έλεγα ), ουτε ρισκάρω το παραμικρό ενδεχόμενο να βρεθεί μια ομάδα μαλακισμένων και να αρχίσει κανένα πανηγύρι...Ακόμα κι εδω Λάρισα, που σαφώς τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά θα το έκανα....Πόσο μάλλον Αθηνα.... Το παραδειγμα που αναφέρεις έξω οτι τα βάζουν στην πλάτη τους τα πιτσιρίκια, δεν μου λέει κάτι....Εχω δει δεινούς σκιερ να εχουν στην πλάτη τους πιτσιρίκια και να κατεβαίνουν την πλαγιά....Δεν θα τους χαρακτήριζα με αλλη λέξη απο την πασίγνωστη Ελληνικη....
Απο κει και πέρα θα παρακαλούσα ολους τους διαφωνουντες, και ειδικά συγκεκριμμένους, να μας επιτρέπουν να χαρακτηρίζουμε μ........ες οποιους κρίνουμε οτι το αξιζουν.
mjacob....
Είδα πολύ καλά τί απαντήσατε εσυ κι ο Παναγιώτης, γι΄αυτό και δεν αναφέρθηκα πουθενά σε σας, εκτος απο την ανταπάντηση στον Πάνσοφο, που δόθηκε με αφορμή την 'δωρεαν ομιλία'....Αλλωστε εξηγούμαι και παραπάνω 3-4 πόστ....Απο την αλλη, οταν έμμεσα με τις δηλώσεις σας, αποδοκιμάζετε στην ουσία την ενέργεια των εν λόγω ατόμων, είναι και λίγο άσκοπο να τους υπερασπίζεστε κατα τ΄αλλα, εδω μέσα....