-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εδώ που μας έφτασαν κάποιοι, και την πληρώνει και ο μέσος πολίτης για κάθε ψευτόμαγκα που την έβγαζε στη ζούλα διαχρονικά, όποιον πετύχω να μην κόβει απόδειξη , τον έχει πάρει ο . Κι ας μη λέγεται Κόκκαλης...
Εχεις ενα δικιο
Εχουμε μια γνωστη που ειναι στο ΣΔΟΕ και την εχω στειλει σε κατι σουβλατζιδικα που αρνηθηκαν να κοψουν αποδειξουλες Τους εκοψε το κ##λο απο τα προστιμα!Για δώσε e-mail/κινητό/ό,τι νάναι για επικοινωνία. Έχω και γω μερικούς στη λίστα
σοβαρα πιστευετε οτι ολα αυτα γινονται επειδη μερικοι σουβλατζηδες δεν κοβανε αποδειξη;
lrn2 economics
Ας πληρωσουν τιποτα και αυτοι! Μονιμα τα συγκεκριμμενα σουβλατζιδικα με μπολικη πελατεια σχεδον ποτε δεν κοβουν αποδειξεις! Τι ειναι αυτοι μαγκες που φοροδιαφευγουν? Και οι υπολοιποι μακακες που καθονται και πληρωνουν?
-
Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η επιβολή 'έκτακτων μέτρων'......αφού 'Λεφτά υπάρχουν', έτσι δεν δήλωσε ο ΓΑΠ??
....η μήπως εννοούσε 'Λεφτά υπάρχουν..... στις τσέπες σας και θα σας τα πάρουμε όλα' αλλά τα ΜΜΕ έγραψαν μόνο το μισό κείμενο???
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η επιβολή 'έκτακτων μέτρων'......αφού 'Λεφτά υπάρχουν', έτσι δεν δήλωσε ο ΓΑΠ??....η μήπως εννοούσε 'Λεφτά υπάρχουν..... στις τσέπες σας και θα σας τα πάρουμε όλα' αλλά τα ΜΜΕ έγραψαν μόνο το μισό κείμενο???
-
Αυτα τα μετρα ειναι απλα μετρα για το καλοπιασμα της ΕΕ που ζηταγε εξτρα φορους και περικοπες
Την Ελληνικη οικονομια δεν θα την βοηθησουν καθολου!!!
Μονα τους το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να παρατεινουν την χρεοκοπια
Δεν ειμαστε Ελβετια η Λουξεμβουργο να εχουμε μια ανεση να πληρωσουμε και 25% ΦΠΑΗ Ελληνικη οικονομια ΔΕΝ ειναι στο χειλος του γκρεμου οπως θελουν να μας λενε, εχει ηδη πεσει στον γκρεμο και εχει τσακιστει εδω και πολλα χρονια
Αυτο που χρειαζετε ειναι πληρης αναδιαρθωση της οικονομιας , για να γινει αυτο ομως χρειαζονται λεφτα αν η τωρινη κυβερνηση εκμεταλευτει την ''ευκαιρια'' και χρησιμοποιησει αυτα τα μετρα οχι για να παρατεινει την χρεοκοπια αλλα για να ''φτιαξει'' την οικονομια εχουμε καποιες ελπιδες
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η πρωτη ατακα ειναι Π.Ε. και η δευτερη Μ.Ε.
Π =προ
Μ =μετα
Ε =εκλογες..........
Τα πασοκια πεσανε στα σκατα που λιαν ευφυως απεφυγε ο χοντρουλης της Ραφηνας. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο φόρος πολυτελείας για αυτοκίνητα πάνω από 17.000 ευρώ ποιά μοντέλα πιάνει ?
17.000 εργοστασιακη,πιανει περιπου οσα εχουν ανω των 34.000€
Ακριβώς. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εργοστασιακή σημαίνει πρακτικά τιμή χονδρικής που ισούται με 35.000 ευρώ (όχι 34).
Αυτό ισχύει για ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ αυτοκίνητα και όχι για τα ήδη υπάρχον...έτσι κατάλαβα.
Πάντως το δημόσιο έχει στόχο.
Να σας πως όμως κάτι...είμαστε κολολαός! Εντελώς ειλικρινά...είμαστε ζώα γενικώς! Σε κάθε επίπεδο.
Δεν σεβόμαστε κανέναν, κοιτάμε το συμφέρον μας, δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο, δεν μας νοιάζει η χώρα μας...τίποτα! Παράδειγμα...ανοίγει ο καθένας και πετάει από το παράθυρό του τα αποτσίγαρά του, μπουκάλια, χαρτάκια, πετσέτες και ο,τι άλλη π@π@ρι@ γουστάρει! Αποτέλεσμα? Ο υπάλληλος του δήμου που θα καθαρίζει το δρόμο θα χρειαστεί περισσότερες ώρες, ο δήμος θα πάρει περισσότερους ανθρώπους κ.ο.κ...και ποιός θα τους πληρώσει? Οι φορολογούμενοι!
Δε λέω...φταίνε και οι κυβερνήσεις για τη κατάσταση...αλλά φταίμε κι εμείς κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό...
Νομίζω ότι τα παραπάνω μέτρα ήταν άκρως αναγκαία και τώρα θα πληρώσουμε τη νύφη. Δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη λύση.
-
Ο χρήστης imr έγραψε:
Αυτα τα μετρα ειναι απλα μετρα για το καλοπιασμα της ΕΕ που ζηταγε εξτρα φορους και περικοπεςΤην Ελληνικη οικονομια δεν θα την βοηθησουν καθολου!!!
Μονα τους το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να παρατεινουν την χρεοκοπια
Δεν ειμαστε Ελβετια η Λουξεμβουργο να εχουμε μια ανεση να πληρωσουμε και 25% ΦΠΑΗ Ελληνικη οικονομια ΔΕΝ ειναι στο χειλος του γκρεμου οπως θελουν να μας λενε, εχει ηδη πεσει στον γκρεμο και εχει τσακιστει εδω και πολλα χρονια
Αυτο που χρειαζετε ειναι πληρης αναδιαρθωση της οικονομιας , για να γινει αυτο ομως χρειαζονται λεφτα αν η τωρινη κυβερνηση εκμεταλευτει την ''ευκαιρια'' και χρησιμοποιησει αυτα τα μετρα οχι για να παρατεινει την χρεοκοπια αλλα για να ''φτιαξει'' την οικονομια εχουμε καποιες ελπιδες
Μετα τις ανακοινώσεις το spread έπεσε από το 350 στο 280.... μέσα σε λίγα λεπτά...
Όλοι οι φόροι κάνουν κακό στην οικονομία.... αλλά εγώ νομίζω οτι το μαχαίρι δεν μπήκε αρκετά βαθειά...Π.χ θα θεωρούσα σωστό να κοπούν όλα ανεξαιρέτως τα επιδόματα στο Δημόσιο άλλα όχι το δώρο Πάσχα/Χριστουγέννων κτλ.
Επίσης στα Τσιγάρα ο φόρος στα π.χ Malboro των 3.20 θα τα πάει στα 3.30... σίγα τα ωά... έπρεπε να πάει το πακέτο στα 5 με 6 ευρώ.... τότε θα δεν υπήρχε θέμα με την απαγορευση του καπνίσματος,
θα το κόβαμε όλοι και το Νοσοκομεία θα γλύτωναν ακόμα περισσότερα....Επίσης είναι λάθος που αυξησαν το πετρέλαιο κίνησης.. άρα και τις μεταφορές προίόντων...
Το μεγάλο ζήτημα είναι πως θα έρθει ανάπτυξη.. και αυτο θέλει αυξηση των εξαγωγών... όχι
αλλη οικοδομή.... η κρίση της Ισπανίας ειναι κυρίως από την υπερθέρμανση της οικοδομικής
δραστηριότητας και με τις χαμηλές πια τιμές ακινήτων δεν έχει νόημα -
Υπεροχα +10% στις offshore -30% στα δωρα-αδωρα των ΔΥ....δυο μετρα και δυο σταθμα ....και φυσικα μουγκα για την υπερκερδοφορια των τραπεζων και κοψιμο κονδυλιων απο την ηδη πετσοκομμενη παιδεια(το τελευταιο απο μονο του ειναι αφορμη για κοινωνικη εξεγερση.... αλλα ζουμε στην αγ-ελλαδιτσα).
Εχω μια τεραστια περιεργεια να ακουσω τα μετρα του Απριλιου,του Μαιου κοκ
Εκει που προγραμματιζα να αγορασω μια d90 το πασχα τωρα θα παρω τα @ρχιδια μου (οπως και το καταστημα που θα μου την πουλουσε ).........απο μενα παντως θα δουνε μια ωραιοτατη περικοπη-μαχαιρι των περιττων εξοδων.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
απο μενα παντως θα δουνε μια ωραιοτατη περικοπη-μαχαιρι των περιττων εξοδων.Ως απόρροια μείωσης των επιδομάτων? Γιατί εμείς τα περιττά έξοδα τα έχουμε κόψει εδώ και πολύ καιρό
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
απο μενα παντως θα δουνε μια ωραιοτατη περικοπη-μαχαιρι των περιττων εξοδων.
Ως απόρροια μείωσης των επιδομάτων? Γιατί εμείς τα περιττά έξοδα τα έχουμε κόψει εδώ και πολύ καιρό
οχι των δωρων -γιατι τα επιδοματα μου αγγιζουν τα... 180ευρω
...μη νομιζεις τις πολλες βολτες και τα αχρηστα ψωνια τα εχω κοψει εδω και καιρο....τωρα ηρθε η ωρα να αρχισω να κοιταω τις τιμες στα ραφια των ΣΜ και να διπλοτσεκαρω αυτα που χρειαζομαι(ο μπακαλης της γειτονιας κομμενος και αυτος δε συμφερει πλεον).Επισης αλλο πετρελαιο δεν βαζω για φετος(του χρονου θα κυκλοφορω με παλτο μεσα στο σπιτι ) ενω και καποιες αγορες που προγραμματιζα πανε για την με-με-θεπομενη...δεκαετια
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ως απόρροια μείωσης των επιδομάτων? Γιατί εμείς τα περιττά έξοδα τα έχουμε κόψει εδώ και πολύ καιρό
+1 Ετσι και αλλιως γενικα δεν ειμαι της καταναλωσης οποτε δεν χανω και πολλα! καλυτερα να μενουν στη τσεπη
-
νταξ
εμενα πλεον δεν με νοιαζουν τα μετρα.
κυκλοφορησε το βιντεο της αλεξανδρατου. ολα πανε καλυτερα πλεον....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
νταξεμενα πλεον δεν με νοιαζουν τα μετρα.
Μπηκες και εσυ στο κλαμπ
-
για την φοροδιαφυγη δεν ειπε τιποτα.....το μονο που ειπε (κετος απο τα μετρα) ηταν οτι αυτη την στιγμη δεν τον ενδιαφερει καθολου η αγορα, οποτε καταλαβενετε τι εχει να γινει........
την φοροδιαφυγη δεν θελει να την πιασει, γιατι μερος αυτης ειναι και αυτος και ολοι οι πολιτικοι, ο μονος ευκολος τροπος ειναι τα κοροιδα (υπαλληλοι και συνταξιουχοι) να την πληρωσουν και μην νομιζετε οτι αυτα θα ειναι τα μονα μετρα, τον Ιουνη πρεπει να ξαναδανιστει οπως και τον Σεπτεμβρη, υπολογιζω τα υπολοιπα δωρα καλοκαιριου και χριστουγεννων θα κοπουν τελειως το ενα τον Ιουνη και το αλλο τον Σεπτεμβρη...
για τους 16 μισθους των υπαλληλων της βουλης......μουγκα.....και ξερετε τι μισθους παιρνουν...... -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τα πούρα και τα χιονοδρομικά προφανώς είναι στα εντελώς απαραίτητα, έτσι ;
-
Ε καλά το περίμενα αυτό. Γνωστά σχόλια...
Και μιας και θες αναλυτικά καλέ μου άνθρωπε θα σου πω όχι γιατί έχω υποχρέωση αλλά επειδή δεν μου αρέσουν τα ειρωνικά σχόλια κλπ τέτοιου είδους ταπεινές αναφορές - μπηχτές.
Πούρο αγαπητέ εχω να κάνω από 15 Ιανουαρίου. Κοστολογείται δε 5 ευρώ το ένα από διαδίκτυο. Το επόμενο θα το κάνω το Πάσχα και μετά το καλοκαίρι επί 2 μήνες 2 κάθε ΣΚ. 1 πακέτο Παπαστράτο του ''λαού'' την ημέρα αν έκανα (που θα κοστολογούνταν πολύ περισσότερο) θα μου την έλεγες και εκεί?
Κάτσε πρόσθεσέ τα αφού αρέσκεσαι σε υπολογισμούς τέτοιου είδους και βγάλε σούμα.Χιονοδρομικό μια φορά την εβδομάδα πες που δεν είναι τόσο αλλά πες ότι είναι από 15 ευρώ το λιφτ + βενζίνες ρεφενέ με τους συνεπιβάτες δλδ πρπ 25 ευρώ την εβδομάδα επί 3 μήνες. Καθημερινή δεν βγαίνω έξω και ΣΚ επίσης δεν βγαίνω και δεν ξοδεύω σε ποτά ούτε σε εστιατόρια.
Ρούχα έχω να ψωνίσω ένα χρόνο.
Ικανοποιήθηκες τώρα ή μήπως θέλεις να παραθέσω και άλλα?
-
Δε μου χρειάζεται να παραθέσεις τίποτα : είναι γνωστό ότι είμαι οπαδός της καύσης χρημάτων στο τζάκι...
Όταν όμως διαβάζω αυτό που διάβασα, περί περιττών εξόδων , θα συνεχίσω να ειρωνεύομαι όσο μου γουστάρει... -
...τουμπεκι και για τα βουλευτικα επιδοματα και μισθους
-
Και βέβαια μπορείς να συνεχίσεις να ειρωνεύεσαι το κάνεις άλλωστε εδώ και πάρα πολύ καιρό και με εντελώς λαϊκίστικο τρόπο.
Δεν μου είπες όμως έκανες την πρόσθεση στα πολυτελή μου έξοδα, να μου βγάλεις λογαριασμό, να δούμε βρε παιδί μου αν διάγω πολυτελή βίο ή απλά μιλάς για να μιλάς?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
νταξεμενα πλεον δεν με νοιαζουν τα μετρα.
+1000!!!!
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)