-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ναι αλλά οι συνέπειες αυτού του γεγονότος και η αντιμετώπιση των πελατών των τραπεζών ήταν λίγο αντικρουόμενες με το μέτρο δεν νομίζετε? Ο κόσμος μπορούσε το ίδιο εύκολα να πάρει δάνειο τότε? Και ποιός ο λόγος τότε να πούν 28 δίς και όχι λιγότερο που θα δημιουργούσε και λιγότερο θόρυβο στον κόσμο?
κάποιοι πήραν χρήματα με όρους πρακτικά ληστρικούς (10% ετήσιο επιτόκιο σε μορφή μερίσματος παρακαλώ) και με την απαγόρευση να δώσουν μέρισμα. Αυτό έκανε η ΕΤΕ πέρυσι που δεν έδωσε μέρισμα και εξέδωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τιμή στα ~11.50 με αποτέλεσμα το κράτος που μέσω των ταμείων έκανε χρήση να γράψει σημαντικές υπεραξίες λίγο πριν τις εκλογές (και να γράφει ακόμα).
Όμως τα 28 δις έχουν μπούγιο στα στόματα των Παπαδάκηδων, Καμπουράκηδων, Αυτιάδων, Λυριτζο-οικονόμων κ.α. καθώς και στους πολιτικούς μαϊντανούς της Αριστεράς που γνωρίζουν καλά το παιγνίδι του media παροξυσμού και της συκοφάντησης. Είναι αυτοί πριν από 2 έτη περίπου μιλούσαν για κατάρευση του συστήματος των Τραπεζών και να πάρουμε τα λεφτά μας από εκεί. Ευτυχώς ο Αλογοσκούφης πήρε μέτρα και κράτησε την κατάσταση υπό έλεγχο γιατί αν είχαμε ακούσει αυτούς....
Όποιος ξέρει περι οικονομικών καταλαβαίνει ότι όντως τα δις δεν ήταν 28 αλλά δεν κατάλαβα το γιατί να ενισχυθούν οι εταιρείες των οικογενειών Λ..., Κ.... και Σ.... . Ας χρηματοδωτήσουν οι ίδιοι τις επιχειρήσεις τους. Αν δεν έχουν ας πουλήσουν κανα περιουσιακό στοιχείο, αν παλι δεν μπορούν ας πουλήσουν τις μετοχές τους.
Με τα λεφτά των Ελληνων φορολογούμενων είσαι τσάμπα μάγκας!Θέλεις να σου πω αν πήραν bonus παρά την απαγόρευση?
-
Από όσο βλέπω από τους ισολογισμούς του 2009 με εξαίρεση την Eμπορική όλοι οι υπόλοιποι καλά τα πήγαν σχετικά.
-
Bonus και να πήραν δεν με πειράζει καθόλου.
-
Το σύστημα στηρίχτηκε για να μην διαταραχθεί η εμπιστοσύνη του πολίτη (αστείο ακούγεται) στο Τραπεζικό σύστημα. Σε μία χώρα που έχει περάσει τα πάνδεινα από την έλλειψη για χρόνια σοβαρής Τραπεζικής Υποδομής δεν θα έπρεπε να ακούγονται αυτά. Απλά είμαστε πολύ μικροί για να θυμόμαστε το λόγο για τον οποίο οι παλαιότεροι επένδυαν σε χρυσό τα πάντα (και ειδικότερα λίρες Αγγλίας). Δεν σου κρύβω ότι δεν το γνώριζα αλλά το βιβλίο που είχε βγει το 2002 με τίτλο 'Αντίο Δραχμή' παρουσιάζε ακριβώς αυτά τα σκαμπανεβάσματα.
-
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πριν από λίγη ώρα πέσανε και τα πρώτα γιαούρτια, νερά και ολίγες φάπες στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.Οτι πιο ελπιδοφορο εχει γινει τη τελευταια δεκαετια.
Και για οσους δε καταλαβαν το γιαουρτι επεσε κατευθεια στα μουτρα του Γιωργακη.
Μιας και εκπροσωπος του ειναι ο ο προεδρος της ΓΣΕΕ.
Αντε και στο γιαουτωμα του πιο γλοιωδη (ακομα κι απο το Πολυζωγοπουλο, το Πιπεργια, το Μανωλη και τον αληστου μνημης Καρακιτσο) συνδικαλιστη που γεννησε ποτε αυτοςς ο τοπος:Του προεδρου της ΑΔΕΔΥ Παπασπυρου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γενικά πάντως, καλύτερα να σου χρωστάει το κράτος παρά ιδιώτης τη σήμερον ημέρα.
Γενικά πάντως, καλύτερα να μη σου χρωστάει κανένας και να χρωστάς εσυ τη σήμερον ημέρα, θα έλεγα εγω..!
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Πριν από λίγη ώρα πέσανε και τα πρώτα γιαούρτια, νερά και ολίγες φάπες στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.
Οτι πιο ελπιδοφορο εχει γινει τη τελευταια δεκαετια.
Και για οσους δε καταλαβαν το γιαουρτι επεσε κατευθεια στα μουτρα του Γιωργακη.
Μιας και εκπροσωπος του ειναι ο ο προεδρος της ΓΣΕΕ.
Αντε και στο γιαουτωμα του πιο γλοιωδη (ακομα κι απο το Πολυζωγοπουλο, το Πιπεργια, το Μανωλη και τον αληστου μνημης Καρακιτσο) συνδικαλιστη που γεννησε ποτε αυτοςς ο τοπος:Του προεδρου της ΑΔΕΔΥ Παπασπυρου.Πρόβειο ε και με μπόλικη πέτσα
-
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/bl ... _7517.html
-
Aπο το βίντεο....
'Ο ίδιος διαπληκτίζεται με εναν συγκεντρωμένο...' Οχι, με εναν σκόρπιο καλέ...!!
-
-
Πριν από λίγη ώρα πέσανε και τα πρώτα γιαούρτια, νερά και ολίγες φάπες στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα παιδιά. Άρχισε το ξεβράκωμα!!!Να ξεβρακώσουν όλους όσους τόσα χρόνια ''ντυνόντουσαν'' με το χρήμα των φορολογούμενων. Αλήτες και καθάρματα. Να τα τουλουμιάσουμε όλα αυτά τα τρωκτικά. Έλεος πια με τον εμπαιγμό. Γιώργο κλείσε μέσα τους αλήτες τώρα πριν είναι αργά...
Δεν φτάνει το ξεβράκωμα. Πρέπει να χυθεί 'αίμα' (με εισαγωγικά φυσικά και όχι πραγματικό) Πρέπει κάποιοι να μπουν φυλακή. Δεν νομίζω ότι ο Γιωργάκης έχει την θέληση και την βούληση για κάτι τέτοιο αφού αποτελεί και ο ίδιος μέρος του προβλήματος και δεν είναι καθόλου παρθένα όπως προσπαθεί να μας πείσει.
Αλλά νομίζω ότι το ποτάμι της οργής συντομότατα θα παρασύρει όλο αυτό τον θίασο κλεφτών που λέγεται πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.
Γυρισμός δεν υπάρχει και δυστυχώς δεν φαίνεται καμία λύση στο βάθος...Ποιός να ξεβρακώσει ποιόν?
Ας τολμήσει η όποια κυβέρνηση να τα βάλει με Σαρακάκηδες και Λάτσηδες και θα σας πω εγώ αν αύριο είναι κυβέρνηση.
Ανατροπή του πολιτικού συστήματος και Χούντα ΤΩΡΑ -
Κι ετσι το όνειρο μου να κάνω αντίσταση από το Παρίσι θα γίνει πραγματικότητα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ανατροπή του πολιτικού συστήματος και Χούντα ΤΩΡΑΤο γ@μησες και ψόφησε...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σοβαρά, θα σας πείραζε να πουλησουμε κάνα νησάκι τύπου σκορπιός;
Προσωπικα ναι. Αλλο η πωληση ατομικης περιουσιας εντος της εδαφικης κυριαρχιας (οικοπεδα, εγκαταστασεις κλπ) κι αλλο η πωληση δικαιωματων εθνικης εδαφικης κυριαρχιας.
Σε περίπτωση επιχείρησης κατάληψης ιδιωτικού νησιού τι γίνεται, αν ο εισβολέας είναι φυσικό πρόσωπο; Είναι στη δικαιοδοσία των ενόπλων δυνάμεων να επέμβουν ή του λιμενικού;
Υπάρχει κάποιο ειδικό καθεστώς για αυτά τα νησιά ή υπόκεινται στους κανόνες του δικαίου της θάλασσας, με χωρικά ύδατα στα 5νμ, ΑΟΖ, κλπ; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι ετσι το όνειρο μου να κάνω αντίσταση από το Παρίσι θα γίνει πραγματικότητακαι εγώ και εγώ θέλω, μετά θα γυρίσουμε στην Ελλάδα ως γνήσιοι αγωνιστές τις ελευθερίας - ήρωες και θα κυβερνήσουμε τον τόπο ....
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
και εγώ και εγώ θέλω, μετά θα γυρίσουμε στην Ελλάδα ως γνήσιοι αγωνιστές τις ελευθερίας - ήρωες και θα κυβερνήσουμε τον τόπο ....
Με πιάνεις
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα παιδιά. Άρχισε το ξεβράκωμα!!!Να ξεβρακώσουν όλους όσους τόσα χρόνια ''ντυνόντουσαν'' με το χρήμα των φορολογούμενων. Αλήτες και καθάρματα. Να τα τουλουμιάσουμε όλα αυτά τα τρωκτικά. Έλεος πια με τον εμπαιγμό. Γιώργο κλείσε μέσα τους αλήτες τώρα πριν είναι αργά...
Δεν φτάνει το ξεβράκωμα. Πρέπει να χυθεί 'αίμα' (με εισαγωγικά φυσικά και όχι πραγματικό) Πρέπει κάποιοι να μπουν φυλακή. Δεν νομίζω ότι ο Γιωργάκης έχει την θέληση και την βούληση για κάτι τέτοιο αφού αποτελεί και ο ίδιος μέρος του προβλήματος και δεν είναι καθόλου παρθένα όπως προσπαθεί να μας πείσει.
Αλλά νομίζω ότι το ποτάμι της οργής συντομότατα θα παρασύρει όλο αυτό τον θίασο κλεφτών που λέγεται πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.
Γυρισμός δεν υπάρχει και δυστυχώς δεν φαίνεται καμία λύση στο βάθος...Ποιός να ξεβρακώσει ποιόν?
Ας τολμήσει η όποια κυβέρνηση να τα βάλει με Σαρακάκηδες και Λάτσηδες και θα σας πω εγώ αν αύριο είναι κυβέρνηση.
Ανατροπή του πολιτικού συστήματος και Χούντα ΤΩΡΑΕγώ την έχω ζήσει την χούντα οι περισσότεροι από εσάς όχι, άσε που μάθατε για αυτή ότι σας-μας 'σερβίρησαν' αντιστασιακοί δημοσιογράφοι της δεκάρας που κάνανε αντίσταση από το Παρίσι!!!
Έχω να πω ετούτο με θάρρος τόλμη και παρησία. Η Δημοκρατία όπως εδώ και 36 χρόνια εφαρμόζεται στην Ελλάδα είναι το πιο σάπιο καθεστώς που μπορεί να υπάρξει!!! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
και εγώ και εγώ θέλω, μετά θα γυρίσουμε στην Ελλάδα ως γνήσιοι αγωνιστές τις ελευθερίας - ήρωες και θα κυβερνήσουμε τον τόπο ....
Με πιάνεις
Προτείνω μάλιστα μία τετραετία εγώ μια εσύ και μετά τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ...
Έχω πολύ αρρωστημένη φαντασία τελικά πως τα σκέφτομαι όλα αυτά .... δεν γίνονται !!!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Με πιάνεις
Προτείνω μάλιστα μία τετραετία εγώ μια εσύ και μετά τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ...
Έχω πολύ αρρωστημένη φαντασία τελικά πως τα σκέφτομαι όλα αυτά .... δεν γίνονται !!!!
Στην πρώτη τετραετία θα είσαι Πρόεδρος της Κυβέρνησης ή κάτι τέτοιο
Είδες οργιάζει η φαντασία μας. -
Εγώ την έχω ζήσει την χούντα οι περισσότεροι από εσάς όχι, άσε που μάθατε για αυτή ότι σας-μας 'σερβίρησαν' αντιστασιακοί δημοσιογράφοι της δεκάρας που κάνανε αντίσταση από το Παρίσι!!!
Έχω να πω ετούτο με θάρρος τόλμη και παρησία.Η Δημοκρατία όπως εδώ και 36 χρόνια εφαρμόζεται στην Ελλάδα είναι το πιο σάπιο καθεστώς που μπορεί να υπάρξει!!!Αναρχία έχουμε,Δημοκρατία είναι η ταμπέλα.
-
Πάρτε κι ένα έκτακτο μέτρο κατά της οικονομικής κρίσης από τη λατρευτή μας κυβέρνηση!
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 05/03/2010 -
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://www.antinews.gr/?p=36271- Να φορολογηθούν όλα τα εμβάσματα που εξέρχονται της χώρας.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει και αν γίνει υποχρεωτικά εξαιρούνται ως ένα ποσό τα εμβάσματα σε χώρες της ΕΕ
- Να φορολογηθούν όλα τα εμβάσματα που εξέρχονται της χώρας.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό δεν μπορεί να γίνει και αν γίνει υποχρεωτικά εξαιρούνται ως ένα ποσό τα εμβάσματα σε χώρες της ΕΕ
Για τα υπόλοιπα τι λες;
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)