-
Βρίσκομαι σε πραγματικά δύσκολη θέση. Εχω παραγγείλει το Ibiza FR Bocanegra, και χτες βρήκα ένα μτχ Scirocco με 160 ΗΡ με άδεια κυκλοφορίας 22/2/10 και μόλις 48 χλμ.
Οι τιμές τους είναι πολύ κοντά. Το πρόβλημα μου είναι πως τρελαίνομαι για dsg, αλλά και το Scirocco είναι η αδυναμία μου.
Μέχρι αύριο το απόγευμα πρέπει να αποφασίσωΝα σημειώσω πως το αυτοκίνητο προορίζεται για τον 20χρονο γιο μου
-
Βρίσκομαι σε πραγματικά δύσκολη θέση. Εχω παραγγείλει το Ibiza FR Bocanegra, και χτες βρήκα ένα μτχ Scirocco με 160 ΗΡ με άδεια κυκλοφορίας 22/2/10 και μόλις 48 χλμ.
Οι τιμές τους είναι πολύ κοντά. Το πρόβλημα μου είναι πως τρελαίνομαι για dsg, αλλά και το Scirocco είναι η αδυναμία μου.
Μέχρι αύριο το απόγευμα πρέπει να αποφασίσωΝα σημειώσω πως το αυτοκίνητο προορίζεται για τον 20χρονο γιο μου
-
-
Γιατί δε ρωτάς το γιο τότε ποιο θέλει;
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Να σημειώσω πως το αυτοκίνητο προορίζεται για τον 20χρονο γιο μουΠαραείναι γρήγορα αυτά τα δύο για 20χρόνο... Από εκεί και πέρα, ρώτα τον ίδιο ποιο προτιμά.
-
Μην ρωτάς εμάς, ρώτα τον εαυτό σου!
Να υποθέσω πως το Scirocco ΔΕΝ έχει DSG ε;Το ότι το Scirocco είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το Ibiza, δεν νομίζω πως χρειάζεται και πολύ κουβέντα...
ΑΛΛΑ: αν το DSG το θέλεις (και έχεις κάθε λόγο να το θέλεις, αφού είναι ΑΨΟΓΟ ), τότε θα πρέπει να συμβιβαστείς σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα και να πάρεις το Ibiza... Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα σημείο που να είναι καλύτερο το Ibiza από το Scirocco...Αλλά το DSG, πάλι...
Εμένα δεν μου πολυαρέσει το Scirocco, αλλά μεταξύ των δύο, με κλειστά μάτια το VW.
-
Κράτα την παραγγελία σου για το FR. Άσε το παιδί να ξεχαρμανιάσει όπως πρέπει τώρα που βράζει το αίμα του
-
Ανάλογα ποιο του αρέσει.Αλλά μου φαίνεται πως η ζυγαριά θα γηρει προς το σιρόκο λόγο ποιο σπορτιφ χαρακτήρα και σχεδιασμού.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κράτα την παραγγελία σου για το FR. Άσε το παιδί να ξεχαρμανιάσει όπως πρέπει τώρα που βράζει το αίμα τουΑυτό φοβάμαι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κράτα την παραγγελία σου για το FR. Άσε το παιδί να ξεχαρμανιάσει όπως πρέπει τώρα που βράζει το αίμα του
Αυτό φοβάμαι...
DSG + κοντά 200 άλογα + ανάρτηση τραπέζι =
Το Scirocco το χουν όλοι -
Να σημειώσω πως το αυτοκίνητο προορίζεται για τον 20χρονο γιο μου
Παραείναι γρήγορα αυτά τα δύο για 20χρόνο... Από εκεί και πέρα, ρώτα τον ίδιο ποιο προτιμά.
Αν έχει μυαλό μια χαρά είναι.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτό φοβάμαι...
DSG + κοντά 200 άλογα + ανάρτηση τραπέζι =
Το Scirocco το χουν όλοιΤο Ibiza έχει 150 άλογα, όχι 200...
Πάντως ο SV2 κάτι ξέρει όταν λέει ότι αν είχε την Ferrari στα 35 του ίσως να είχε σκοτωθεί...
-
Το θέμα είναι πως ούτε κι ο ίδιος μπορεί να διαλέξει. (αχ αυτό το dsg)
-
Θελω να γινω γιος σου..
-
Παραείναι γρήγορα αυτά τα δύο για 20χρόνο... Από εκεί και πέρα, ρώτα τον ίδιο ποιο προτιμά.
Ακριβώς...
Ακύρωσέ τα και τα δύο...
Αφού κοιτάς στο γκρουπ Φολκσβάγκεν, πάρε του ένα καινούργιο Polo με αρκετά έξτρα και θα είναι μια χαρά...
-
Το Ibiza έχει 150 άλογα, όχι 200...
Πάντως ο SV2 κάτι ξέρει όταν λέει ότι αν είχε την Ferrari στα 35 του ίσως να είχε σκοτωθεί...
Tα 50 που λείπουν είναι μόλις 500 ευρώ μακριά (ή αν δώσει κάτι παραπάνω θα κρατήσει και την εγγύηση μιας και υπάρχουν αντιπροσωπείες που συνεργάζονται με τη Revo )
Imho είναι μέγα σφάλμα να πάρει κανείς σύγχρονο VAG χωρίς DSG οπότε η ψήφος πάει με τη μία σε αυτό που έχει DSG -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Ακριβώς...
Ακύρωσέ τα και τα δύο...
Αφού κοιτάς στο γκρουπ Φολκσβάγκεν, πάρε του ένα καινούργιο Polo με αρκετά έξτρα και θα είναι μια χαρά...
Απο το Polo 1,2 TSI ξεκινήσαμε, αλλά με τα εξτρά έφτασε τα 18000+
-
Το θέμα είναι πως ούτε κι ο ίδιος μπορεί να διαλέξει. (αχ αυτό το dsg)το dsg δεν ειναι αρκετο απο το να παει σε ενα καλυτερο συνολικα αυτοκινητο
αρα καλυτερα το τσιροτο -
Το θέμα είναι πως ούτε κι ο ίδιος μπορεί να διαλέξει. (αχ αυτό το dsg)παρτε αυτο να μη σας μεινει κ απωθημενο. ωραια κ τα δυο αλλα πιο νεανικο εμφανισιακα το ιμπιζα. στα 20 συγχωρεις πιο ευκολα τις ατελειες σε θεματα απτής πιοτητας.
-
Αυτά τα 2 δεν είναι Ferrari.
Επίσης δεν είναι όλοι σαν τον SV2.
Ibiza FR ή ΜΤΧ Scirocco 160