-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Σε τέτοιους καιρούς να πουλήσω? Θα πρέπει να πληρώσω κιόλας για να το δώσω! Άλλωστε τα γερμανικά είναι αθάνατα και άθραυστα. Όλος ο κόσμος το λέει. Η Ανγκελα Μέρκελ, η Στεφι Γκραφ, ο μπουμ μπουμ Μπεκερ, ο Φερδινάνδος Πιχ, ο Οτο Ρεχάγκελ και τόσοι άλλοι !(Αστειάκι, ελαφρώς κρύο, ήταν για να ανάψουν τα αίματα. Χιουμοριστικά πάντοτε! )
Πούλα το, το βήμα σου....Ακόμη σε περιμένω, κοτούλα κοτ κοτ, να σε ραψω με τον αστραχαν, πλεον και με καλυτερη αναλογια κιλών/ιππο
(Εχασα 4 κιλά)Λοιπόν, αν έρθει ο Professeur, μέσα και εγώ (παρόλη την πρόσφατη κυκλοφορία του Battlefield BC2).
-
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Πούλα το, το βήμα σου....Ακόμη σε περιμένω, κοτούλα κοτ κοτ, να σε ραψω με τον αστραχαν, πλεον και με καλυτερη αναλογια κιλών/ιππο
(Εχασα 4 κιλά)Ειλικρινά κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην σχολιάσω παραπάνω...
-
Εκτός απροόπτου αν μπορέσω θα είμαι και εγώ!Οπότε βάλτε με και εμένα μέσα στη λίστα!Μόνο που θα αποχωρήσω πιο νωρίς λόγω του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού!
Ααααααα...επειδή έχω να πάω 5 χρόνια και δεν θυμάμαι ακριβώς πως πας στο Γιαμαλάκι; -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(Εχασα 4 κιλά)Ειλικρινά κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην σχολιάσω παραπάνω...
Σας έχω λέμε και τους δυο χαλαρουίτα !
Απλά βάζω κάποιες τελευταίες διακριτικές πινελιές και έρχομαι !
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να πω οτι και εγω ειμαι στο 50-50εεε, τώρα! μη με χαλάτε...
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
στο Γιαμαλάκι;Στο Γιαμπανάκι ήθελα να πω!!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
στο Γιαμαλάκι;
Στο Γιαμπανάκι ήθελα να πω!!
που λένε πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
που λένε πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!
Έλα μου ντε.....
Τόσο καιρό στην Κρήτη ξεκούτιανα τελείως!!! -
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
μέσα και εγώ (παρόλη την πρόσφατη κυκλοφορία του Battlefield BC2).ελα σε 5 ωριτσες το χεις ξεπεταξει..
μη μου πεις οτι θες κι εσυ να λιωσεις online?
-
Περίμενα, να δω που θα καταλήξετε, άλλα δεν ξέρω με τι μέσον θα έρθω...είναι η εποχή που βρίσκομαι σε προβληματισμό, αν θα κρατήσω το Panda, έναν χρόνο ακόμα μέχρι την αγορά της Ιουλιέετας, ή αν θα την υποδεεχτώ με μία 156 που ληγουρεύομαι....Παίζει όμως για την δεύτερη περίπτωση να μην έχω τίποτα και απο τα 2, εκείνο το σ/κ, οπότε αν ο καιρός δεν είναι για μηχανή, με τον Χαμάλη (Marbella), δεν κάνω τόοοοσο μεγάλο ταξίδι.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Περίμενα, να δω που θα καταλήξετε, άλλα δεν ξέρω με τι μέσον θα έρθω...είναι η εποχή που βρίσκομαι σε προβληματισμό, αν θα κρατήσω το Panda, έναν χρόνο ακόμα μέχρι την αγορά της Ιουλιέετας, ή αν θα την υποδεεχτώ με μία 156 που ληγουρεύομαι....Παίζει όμως για την δεύτερη περίπτωση να μην έχω τίποτα και απο τα 2, εκείνο το σ/κ, οπότε αν ο καιρός δεν είναι για μηχανή, με τον Χαμάλη (Marbella), δεν κάνω τόοοοσο μεγάλο ταξίδι.παρε το πιο καινουριο , η 156 κοντευει να γινει ιστορικο
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Περίμενα, να δω που θα καταλήξετε, άλλα δεν ξέρω με τι μέσον θα έρθω...είναι η εποχή που βρίσκομαι σε προβληματισμό, αν θα κρατήσω το Panda, έναν χρόνο ακόμα μέχρι την αγορά της Ιουλιέετας, ή αν θα την υποδεεχτώ με μία 156 που ληγουρεύομαι....Παίζει όμως για την δεύτερη περίπτωση να μην έχω τίποτα και απο τα 2, εκείνο το σ/κ, οπότε αν ο καιρός δεν είναι για μηχανή, με τον Χαμάλη (Marbella), δεν κάνω τόοοοσο μεγάλο ταξίδι.Βρες καποιον κοντα στην περιοχη σου που εχει σκοπο να κατεβει, και ελατε μαζι...
Η παρεα μας ενδιαφερει πρωτιστως, τα αυτοκινητα μετα! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παρε το πιο καινουριο , η 156 κοντευει να γινει ιστορικοΠέρα απο την αδυναμία μου στα ιστορικά, θέλω να πάρω την 156 γιατί έχει φθάσει πλέον σε μεγάλο βαθμό απαξίωσης και ένα καλοσυντηρημένο 10ετίας δεν θα με ζημιώσει πολύ σε 1-1,5 χρόνο που θα το πουλήσω.
Πρέπει να μου κάτσει όμως το deal που έχω υπ'όψιν μου, βλέπεις τα δίλιτρα την έχουν την απαξίωση στον μέγιστο βααθμό. Βέβαια είναι και το μοντέλο που μου άρεσε, απο την στιγμή που βγήκε και εξακολουθεί. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
]Βρες καποιον κοντα στην περιοχη σου που εχει σκοπο να κατεβει, και ελατε μαζι...
Η παρεα μας ενδιαφερει πρωτιστως, τα αυτοκινητα μετα!Είναι πολύ δύσκολο να βρω κάποιον απο τον Ωρωπό , αν έχει καλό καιρό θα έρθω με την γριούλα μου(Transalp)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μέσα και εγώ (παρόλη την πρόσφατη κυκλοφορία του Battlefield BC2).
ελα σε 5 ωριτσες το χεις ξεπεταξει..
μη μου πεις οτι θες κι εσυ να λιωσεις online?
Οχι απλα θα λειωσω online, θα παρω ολα τα unlocks σε καθε class και ολα τα μπικικινια (μεταλλια, βραβεια, ribbons κτλ).
Καθε κυκλοφορία Battlefield συνοδευεται και με αναβαθμιση VGA.Σε καθε περίπτωση, θα προσπαθησω να ερθω με τον 'προφεσερ', αφου πρωτα ή αδείασω την γυναίκα σε καμια φιλη της ή την ψήσω να έρθει.
-
σορρυ για το
ε οχι και αναβαθμιση vga κοψε λιγο απο aa και anisotropic και μια χαρα παιζει
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
]
Βρες καποιον κοντα στην περιοχη σου που εχει σκοπο να κατεβει, και ελατε μαζι...
Η παρεα μας ενδιαφερει πρωτιστως, τα αυτοκινητα μετα!Είναι πολύ δύσκολο να βρω κάποιον απο τον Ωρωπό , αν έχει καλό καιρό θα έρθω με την γριούλα μου(Transalp)
-
Πλησιάζει το ΣΚ (θα ήθελα).
Ποιός άλλος θα έρθει στη βολτούλα μας?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
23/ dimgster (μαζί μου ως συνοδηγός - δεν γνωρίζει ακόμη)
Αν έρθω, θα έρθω σαν οδηγός.
Έτσι οπως πρέπει...οχι σαν ανάπηρος πολέμου.Τι ώρα θα ξεμπερδέψετε από τον καφέ;
Η πρωι θα καταφέρω να έρθω ή μεσημέρι...
Δε μπορώ να χάσω όλη τη μέρα. -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
23/ dimgster (μαζί μου ως συνοδηγός - δεν γνωρίζει ακόμη)
Αν έρθω, θα έρθω σαν οδηγός.
Έτσι οπως πρέπει...οχι σαν ανάπηρος πολέμου.Τι ώρα θα ξεμπερδέψετε από τον καφέ;
Η πρωι θα καταφέρω να έρθω ή μεσημέρι...
Δε μπορώ να χάσω όλη τη μέρα.πρώτον δεν θα ήσουν ανάπηρος ως συνοδηγός... Υπάρχουν συνοδηγοί πολύ καταξιωμένοι!
δεύτερον θα μπορούσες να οδηγήσεις κιόλας αν ήθελες, προφανώς δεν το θες...
τρίτον μας τη λες κοινώς αφού 'δεν μπορείς να χάσεις όλη την ημέρα' Εμείς δεν νιώθουμε ότι με φίλους θα 'χάσουμε' την ημέρα μας! Είπα κι εγώ να κάνω μια μεγάλης διάρκειας και συμμετοχής συνάντηση με αμφίβολα αποτελέσματα... μάλλον είμαι πολυ νέος εδώ μέσα!αυτά με λίγη δόση χιούμορ!
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!