-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Λεπόν...21/3 πρωί δεν μπορώ σίγουρα καθώς θα έρχομαι από Πάτρα το πρωί και για να είμαι βάρκιζα πρέπει να σηκωθώ ξημερώματα...Θα φτάσω Αθήνα λοιπον μεσημεράκι (13:00 με 14:00 υπολογίζω ).
Οπότε θα δω τι παίζει το απόγευμα (που βρίσκεστε κτλ - έχω τηλέφωνα 2-3 ατόμων που θα έρθουν στην συνάντηση ) και αν είναι θα περάσω να σας δω.Εκτός κι αν δεν 'κρατήσει' ως τις 16:00-17:00 η συνάντηση.Ειδικά στο Νίκο, χρωστάω ένα 'καλοτάξιδο' από κοντά.
...κρίμα ρε γμτ.
Δε πειράζει...έλα μετά...πάρε τηλ. Θα κρατήσει λογικά μέχρι τότε.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μe too...Ψηστο αν παμε να βρεθουμε καπου δω γυρω να κατεβουμε μαζι!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δε πειράζει...έλα μετά...πάρε τηλ. Θα κρατήσει λογικά μέχρι τότε.
ειλικρινά θα το παλέψω
ΥΓ: αφού ξεπεράσαμε το 'σκόπελο γυναίκα' , δε με φοβάμαι.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μe too...
Ψηστο αν παμε να βρεθουμε καπου δω γυρω να κατεβουμε μαζι!
Οκ!, θα σε παρω τηλ μια-δυο μερες πριν να το κανονισουμε.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μe too...
Πάμε ντάνα, κομβόι?
-
Μe too...
Πάμε ντάνα, κομβόι?
Παμε
-
Μe too...
Πάμε ντάνα, κομβόι?
Παμε! , αν και δεν ξερω κατα ποσο θα παρω το δικο μου στην 'ειδικη διαδρομη', μιας και μαλλον θα εχει φρεσκα λαστιχα μεχρι τοτε...
-
προσοχη παντως για ρανταρ, τη κυριακη που μας περασει ειχαν στησει μπλοκο στον αγιο κωσταντινο της γλυφαδας και στην ευθεια της βαρκιζας (που το οριο ειναι 50 ) τους αρεσει πολυ και το στηνουν συχνα πυκνα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
προσοχη παντως για ρανταρ, τη κυριακη που μας περασει ειχαν στησει μπλοκο στον αγιο κωσταντινο της γλυφαδας και στην ευθεια της βαρκιζας (που το οριο ειναι 50 ) τους αρεσει πολυ και το στηνουν συχνα πυκνα..Εμείς θα έρθουμε από πάνω ρε...από Σπάτα μετά Κορωπί και μετά Βάρη κλπ...
-
[quote='Nikos120i']Ε ναι...με 2€ το λίτρο (100άρα) θα υπάρχει θέμα πλέον.
Σιγουρα υπαρχει θεμα βενζινης ειδικά αν δεν ειμαι Αθηνα .Εχω ομως και δευτερη επιλογή για τουτού! ,,,κουπε παντα! .
Βελλερεφοντι αφηνω την εκδοχη 50,50 για μενα ! -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Λεπόν...21/3 πρωί δεν μπορώ σίγουρα καθώς θα έρχομαι από Πάτρα το πρωί και για να είμαι βάρκιζα πρέπει να σηκωθώ ξημερώματα...Θα φτάσω Αθήνα λοιπον μεσημεράκι (13:00 με 14:00 υπολογίζω ).
Οπότε θα δω τι παίζει το απόγευμα (που βρίσκεστε κτλ - έχω τηλέφωνα 2-3 ατόμων που θα έρθουν στην συνάντηση ) και αν είναι θα περάσω να σας δω.Εκτός κι αν δεν 'κρατήσει' ως τις 16:00-17:00 η συνάντηση.Ειδικά στο Νίκο, χρωστάω ένα 'καλοτάξιδο' από κοντά.
να έρθεις εκεί που θα τρώμε φίλε!
-
Όπως έχουν έρθει τα πράματα πλέον θεωρώ ελάχιστα πιθανό να τα καταφέρω οπότε καλύτερα να με αφαιρέσετε από τη λίστα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όπως έχουν έρθει τα πράματα πλέον θεωρώ ελάχιστα πιθανό να τα καταφέρω οπότε καλύτερα να με αφαιρέσετε από τη λίστα....Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.
-
Όπως έχουν έρθει τα πράματα πλέον θεωρώ ελάχιστα πιθανό να τα καταφέρω οπότε καλύτερα να με αφαιρέσετε από τη λίστα....
Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Όχι, χτύπα ξύλο, απλά δεν βγαίνουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.... Ευχαριστώ πάντως. Αν βέβαια τελικά κάτσει και είμαι Αθήνα θα έρθω.
-
1/ vellerefontis
2/ onyx (μειώνονται διαρκώς οι πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις)
3/ Nikos120i
4/ Professeur
5/ dbekos
6/ bill33
7/ kotetsi
8/ xenos
9/ citrovag
10/ coupeas
11/ VolvoZeus
12/ Kικιζας Γρηγόρης
13/ Kαβουρας
14/ jntaras
15/ QsisVTS
16/ Scotch
17/ Τhomas C200k
18/ GiwrgosFocus (μπορεί και θέλει)
19/ nass (μπορεί και θέλει)
20/ Billopoulos
21/ Εξω-forum-ίτης φίλος από δουλειά με Golf GTi 350άρι DSG
22/ nido (πιθανότατα ή μαζί μου)
23/ dimgster (μαζί μου ως συνοδηγός - δεν γνωρίζει ακόμη) -
Να πω οτι και εγω ειμαι στο 50-50
-
Ο GiorgosFocus Συνοδηγος με εμενα Παμε πακετακι
-
Kάποιο Σ.Κ. του Μαρτίου θα πρέπει να βρίσκομαι Γιάννενα. Δεν γνωρίζω όμως ποιο θα είναι. Οπότε εν αναμονή μέχρι να δω και θα ξαναενημερώσω για τη συμμετοχή μου ή μη !
Προς το παρόν όμως και μέχρι τότε σας έχω όλους μια ... Κυριακή και μια καμτσουκιά στον άσπρο σίφουνα μου (πωλείται κιόλας όπως φαίνεται). Να κοιτάτε τους καθρέφτες σας !!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ο GiorgosFocus Συνοδηγος με εμενα Παμε πακετακιδεν ήξερα ότι οι Αγρινιώτες πάνε σαν τους Χιώτες...
@προφέσσορα πουλάς το Golf-άκι σου (αν θυμάμαι καλά έχεις ένα GTi golf V. )?
-
Σε τέτοιους καιρούς να πουλήσω? Θα πρέπει να πληρώσω κιόλας για να το δώσω! Άλλωστε τα γερμανικά είναι αθάνατα και άθραυστα. Όλος ο κόσμος το λέει. Η Ανγκελα Μέρκελ, η Στεφι Γκραφ, ο μπουμ μπουμ Μπεκερ, ο Φερδινάνδος Πιχ, ο Οτο Ρεχάγκελ και τόσοι άλλοι !
(Αστειάκι, ελαφρώς κρύο, ήταν για να ανάψουν τα αίματα. Χιουμοριστικά πάντοτε! )
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!