-
πέρα από netbook κι άλλες τέτοιες παιδοπ@π@ριές δε πάμε μια βόλτα προς τον dum το επόμενο σουκου ή το μεθεπόμενο, ανάλογα με τις παρουσίες που θα επιτύχουμε???
μιλάμε για 17-18 ή για 24-25
τι λέτε???
μας καλεί ο άνθρωπος και λέει ότι το κερασάκι στην τούρτα είναι οι τελικές στην Εθνική πριν και μετά... το φαί!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
πέρα από netbook κι άλλες τέτοιες παιδοπ@π@ριές δε πάμε μια βόλτα προς τον dum το επόμενο σουκου ή το μεθεπόμενο, ανάλογα με τις παρουσίες που θα επιτύχουμε???μιλάμε για 17-18 ή για 24-25
τι λέτε???
Vell, αυτό δεν μπορώ δυστυχώς και το επόμενο δε θα μπορέσω γιατί...γιορτάζω και 'πρέπει' να κάνω καποιο τραπέζι, οπότε εκ των πραγμάτων δεν θα έρθω αν το πραγματοποιήσετε αυτά τα 2 σ/κ.
Να το μεταθέταμε ένα σ/κ μετά (1-2 Μαίου)?μας καλεί ο άνθρωπος και λέει ότι το κερασάκι στην τούρτα είναι οι τελικές στην Εθνική πριν και μετά... το φαί!
Κοντράκια...
-
Αυτη την εποχη παιδες που ακομα δεν εχουν πιασει οι τρελες οι ζεστες ειναι πολυ ωραια εδω και για
βολτουλα και καφεδακι.
Τεραστιο μερος για τα αμαξια υπαρχει για παρκινγκ και φωτος και θα πινουμε τον καφε μας καμαρωνοντας
τα μωρα μας,η διαδρομη προς Ρωσσο απλα ειναι απιστευτη οπου στο τελος θα ριξουμε και εναν αγιασμο για
το κακο το ματι.
Μετα υπαρχει επιλογη να μεινουμε και να φαμε τα σουβλακια μας η να γυρισουμε Χαλκιδα και να φαμε τους
ουζομεζεδες μας διπλα,για να μη πω μεσα,στο κυμα.
Απλα θελει λιγο πρωινο ξυπνημα αλλα πιστευω οτι αξιζει ο κοπος με χιλια.
Με τον καινουργιο δρομο κιολας πραγματικα το Αθηνα-Χαλκιδα γινετε το πολυ σε μιση ωρα απο την στιγμη
που βγαινεις Εθνικη. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
πέρα από netbook κι άλλες τέτοιες παιδοπ@π@ριές δε πάμε μια βόλτα προς τον dum το επόμενο σουκου ή το μεθεπόμενο, ανάλογα με τις παρουσίες που θα επιτύχουμε???
μιλάμε για 17-18 ή για 24-25
τι λέτε???
Vell, αυτό δεν μπορώ δυστυχώς και το επόμενο δε θα μπορέσω γιατί...γιορτάζω και 'πρέπει' να κάνω καποιο τραπέζι, οπότε εκ των πραγμάτων δεν θα έρθω αν το πραγματοποιήσετε αυτά τα 2 σ/κ.
Να το μεταθέταμε ένα σ/κ μετά (1-2 Μαίου)?μας καλεί ο άνθρωπος και λέει ότι το κερασάκι στην τούρτα είναι οι τελικές στην Εθνική πριν και μετά... το φαί!
Κοντράκια...
ok... πρωτομαγιά τότε φίλτατοι!
-
Θα πιάσουμε το Μάη στη Χαλκίδα δηλαδή;
-
Πρωτομαγιά θα είμαι Παρίσι.
Δε θα καταφέρω να έρθω συνεπώς.
-
Κι εγώ θα προτιμούσα το 24-25 που θα είμαι Αθήνα...
-
Kαλα μεχρι να μαζευτουμε να παμε Χαλκιδα, δεν κανονιζουμε μια εστω μινι
συναντηση σε Ντραφι για 'παιχνιδι' ή/και εναλλακτικα την διαδρομη απο το βουνο
σπηλια Νταβελη-Πανοραμα-Νεα Μακρη?
Πολυ κοντα, ευκολα με ωραιο στροφιλικι-λιγη εως καθολου κινηση (Ντραφι)...@Volvozeus
Ηρθε σημερα η παραγγελια μου. Παμε να δοκιμασουμε τα gadgetakia
μεσα στο ΣΚ? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πολυ κοντα, ευκολα με ωραιο στροφιλικι-λιγη εως καθολου κινηση (Ντραφι)...@Volvozeus
μεσα στο ΣΚ?ΣΚ δεν μπορω. Απο δευτερα πες το και εγινε! Απλα πρεπει να παω μια βολτα απο το πατρικο καποια στιγμη να παρω κατι πραγματα..
Πρωτομαγια κι εγω δεν μπορω για Χαλκιδα....γενικα τα επομενα ΣΚ μεχρι και τον Μαη οπου και θα ειμαι Κινα ειναι ζορικα τα πραγματα..
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
μεσα στο ΣΚ?τι κόλιμα έχεις φάει με το Ντράφι!?
και δε πάμε! πάντως εγώ θα πεταχτώ μέχρι τον dum του το χρωστάμε... Νίκο Πρωτομαγιά στο Παρίσι? Παντρεύεσαι??? πρόταση γάμου μυρίζομαι!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πρωτομαγιά θα είμαι Παρίσι.Δε θα καταφέρω να έρθω συνεπώς.
κοίτα πάνου!
-
Νίκο Πρωτομαγιά στο Παρίσι? Παντρεύεσαι??? πρόταση γάμου μυρίζομαι!Ναι... έκανε το θρησκευτικό και τώρα θέλει να κάνει και πολιτικό. Ανάποδος άνθρωπος βρε παιδί μου...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Νίκο Πρωτομαγιά στο Παρίσι? Παντρεύεσαι??? πρόταση γάμου μυρίζομαι!
Ναι... έκανε το θρησκευτικό και τώρα θέλει να κάνει και πολιτικό. Ανάποδος άνθρωπος βρε παιδί μου...
Και ειναι και μπαμπάς. Αλλά, φιλε vell, στη συνάντηση της 21/3/2010, σε εφαγαν οι συζητήσεις για 'αναβαθμίσεις'. Που μυαλό ....
Συνένοχοι βέβαια και οι QsisVTS, Professeur, dimgster και nass., ενώ ο αγαπητός kotetsi, το τσίμπησε, παρότι εκανε close support στην ίδια 'κλίκα' των κοντράκηδων... -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
μεσα στο ΣΚ?ΣΚ δεν μπορω. Απο δευτερα πες το και εγινε! Απλα πρεπει να παω μια βολτα απο το πατρικο καποια στιγμη να παρω κατι πραγματα..
Πρωτομαγια κι εγω δεν μπορω για Χαλκιδα....γενικα τα επομενα ΣΚ μεχρι και τον Μαη οπου και θα ειμαι Κινα ειναι ζορικα τα πραγματα..
Θα φαμε κουφετα?
Δευτερα στειλε αν ειναι πμ, να ανεβουμε απογευμα, αλλα τουλαχιστον καμμια
ωρα πριν τη Δυση... -
μεσα στο ΣΚ?τι κόλιμα έχεις φάει με το Ντράφι!?
και δε πάμε! πάντως εγώ θα πεταχτώ μέχρι τον dum του το χρωστάμε... Νίκο Πρωτομαγιά στο Παρίσι? Παντρεύεσαι??? πρόταση γάμου μυρίζομαι!
Kανενα, απλα ειναι πολυ πιο κοντα, ευκολοτερο για πολλους, και εχει άπλα για χαβαλε-'παιχνιδι' με καλη ορατοτητα και σχεδον μηδενικη κινηση.
Επιπλεον η διαδρομη ειναι 6-7λεπτων και μπορει να επαναληφθει, ανετα.
Αν δεν ψηνονται αλλοι, δεν υπαρχει προβλημα, θα ανεβω με Volvozeus και ισως και Νικο,
αν οχι την ιδια μερα, βρισκομαστε αλλη φορα με Νικο, και αυτος μενει πολυ κοντα απο εκει... -
Νίκο Πρωτομαγιά στο Παρίσι? Παντρεύεσαι??? πρόταση γάμου μυρίζομαι!Όχι κλείνουμε ένα χρόνο γάμου και πάμε ταξιδάκι
-
Όχι κλείνουμε ένα χρόνο γάμου και πάμε ταξιδάκι
τελικά, έχεις ή δεν έχεις παντρευτεί θρησκευτικά? από ότι καταλαβαίνω, μάλλον όχι... το παιδί ούτε που το είχα πάρει πρέφα, που το αφήνετε??? και δεν το έχω δει ποτέ??? μες την κοιλιά είναι ακόμα?
-
Όχι κλείνουμε ένα χρόνο γάμου και πάμε ταξιδάκι
τελικά, έχεις ή δεν έχεις παντρευτεί θρησκευτικά? από ότι καταλαβαίνω, μάλλον όχι... το παιδί ούτε που το είχα πάρει πρέφα, που το αφήνετε??? και δεν το έχω δει ποτέ??? μες την κοιλιά είναι ακόμα?
Από που το κατάλαβες? ...πέρσι παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο κανονικά και τρελό πάρτι στη παραλία (κάνε με add στο fb να δεις) και φέτος το γιορτάζουμε με ταξιδάκι...ΑΝ μας επιτρέψει το ηφαίστειο της Ισλανδίας.
Παιδάκι δεν υπάρχει πουθενά (ακόμη).
-
......Παιδάκι δεν υπάρχει πουθενά (ακόμη).Εγω το ειπα
......Και ειναι και μπαμπάς......
γιατι ετσι 'έπιασα' απο συζήτηση, που είχες στη συνάντηση 21/3 με καποιον που ειχε μαζί του και τη σύζυγο σε 'ενδιαφέρουσα'.
Αλλη φορά, υπόσχομαι να ειμαι .
Εκτος αν το > , σημαίνει κάτι... -
Όχι τίποτα δε σημαίνει
Σιγά βρε...κανένα πρόβλημα
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!