-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να ρωτησω, εκθεση αυτοκινητου θα παμε?Αυτο το Σαββατο ειναι...?
-
Ομολογώ πως και ο Thanos και ο Thomas είναι απίθανα παιδιά .
Πάνω απο δύο ώρες μαζί με θέα θάλασσα και όμορφες παρουσίες πέρασαν και δεν καταλάβαμε τίποτα.Στο τέλος φεύγοντας, ήρθε και η σερβιτόρα και μας λέει ''καθήστε έχει ζωντανή μουσική''. ...υπο άλλες συνθήκες θα έμενα. -
Τελικα καλυτερα που δεν ακολουθησε κανεις χθες...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ομολογώ πως και ο Thanos και ο Thomas είναι απίθανα παιδιά .
Πάνω απο δύο ώρες μαζί με θέα θάλασσα και όμορφες παρουσίες πέρασαν και δεν καταλάβαμε τίποτα.Στο τέλος φεύγοντας, ήρθε και η σερβιτόρα και μας λέει ''καθήστε έχει ζωντανή μουσική''. ...υπο άλλες συνθήκες θα έμενα.Εκεινη που καθοταν με τον συνοδο της στο απεναντι τραπεζι ηταν ολα τα λεφτα
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τελικα καλυτερα που δεν ακολουθησε κανεις χθες...γιατί?
Χαίρομαι παιδιά που περάσατε καλά!
Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να κανονίσουμε/τε κάποια ώρα που να με βολεύει. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
γιατί?
Χαίρομαι παιδιά που περάσατε καλά!
Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να κανονίσουμε/τε κάποια ώρα που να με βολεύει. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
γιατί?
Σηκωσε στιγμιαια 1.8 και ψαχναμε τον προγραμματιστη ...κι οχι τιποτα αλλο, οδηγουσα εγω
-
Thomas πρεπεί να έκανε καλές ''επιταχύνσεις'' εκείνη δίπλα!
VolvoZeus πάρε FIAT COUPE να δεις προκοπή. -
Coupea αν εκανε λεει?
-
VolvoZeus πάρε FIAT COUPE να δεις προκοπή.Εγω μια χαρα προκοπη βλεπω...στον αδελφο με το Octavia RS και τις μοντες του πες τα
-
γιατί?
Σηκωσε στιγμιαια 1.8 και ψαχναμε τον προγραμματιστη ...κι οχι τιποτα αλλο, οδηγουσα εγω
τελικα μετρησατε τιποτα?
α ρε γαμωτο, θελω να μετρησω μια μερα κι εγω το 0-100 να αποδειξω σε καποιους οτι δεν ειναι 6.2
-
γιατί?
τελικα μετρησατε τιποτα?
α ρε γαμωτο, θελω να μετρησω μια μερα κι εγω το 0-100 να αποδειξω σε καποιους οτι δεν ειναι 6.2
Μενουμε στο 60-200 σε 17sec της προηγουμενης φορας....απο βδομαδα μαλλον θα κανονισουμε παλι κατι....Α, και η νεα αναρτηση βοηθαει πολυ στις στροφες
Κανονισε την επομενη φορα να ερθεις παρεα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Coupea αν εκανε λεει?Eλα τώρα που δεν ξέρεις απο ''επιταχύνσεις''. .....
-
γιατί?
τελικα μετρησατε τιποτα?
Μενουμε στο 60-200 σε 17sec της προηγουμενης φορας....απο βδομαδα μαλλον θα κανονισουμε παλι κατι....Α, και η νεα αναρτηση βοηθαει πολυ στις στροφες
Κανονισε την επομενη φορα να ερθεις παρεα...
6,2 διαβάζω με 17 δεύτερα τα 60-200.Πως μπορείτε και γκαζώνετε πάνω στους άθλιους δρόμους της Αθήνας.Χθές σε στεγνό μόλις πατούσα σε φρεάτιο (που είναι πααααααααρα πολλά) άφηνα όλη την 3η κάτω. ..Που κάνετε μετρήσεις?
-
Ωστε μου για καφέ ήσασταν χθες ε?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ θα πάω, δίπλα είμαι
Περάσαμε και ωραία, ο Θωμάς, ο coupeas και εγώ!Το ψηνεται για Σαββατο πρωι να παμε εκθεση αυτοκινητου??? Να μην εχει και πολυ κοσμο, εχω ανοιξει και θεμα στην αυτοκινηση
Λοιπόν εγώ είμαι μέσα αγαπητέ.(Ευτυχώς γιατί θα πήγαινα μόνος μου )
Πείτε ώρα συνάντησης
edit θα δούμε και το νέο Passat -
ΑΧ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!!!!!!!!!
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΑΘΗΝΑ (Σαββατο ξεκιναει η καθοδος απο Κομοτηνη!!!)
Ε φανταστικοι?????? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΑΧ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!!!!!!!!!
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΑΘΗΝΑ (Σαββατο ξεκιναει η καθοδος απο Κομοτηνη!!!)
Ε φανταστικοι??????Κυριακή δεν λέει ρε συ... θα γινετε της κακομοίρας...
Αν θες έρχομαι μαζι σου καθημερινή... -
6,2 διαβάζω με 17 δεύτερα τα 60-200.Πως μπορείτε και γκαζώνετε πάνω στους άθλιους δρόμους της Αθήνας.Χθές σε στεγνό μόλις πατούσα σε φρεάτιο (που είναι πααααααααρα πολλά) άφηνα όλη την 3η κάτω. ..Που κάνετε μετρήσεις?Κατι αφηνει κατω, αλλα τα κατεφερνει ....παντως υπαρχει δρομος με καλο οδοστρωμα κι οτι πρεπει για μετρησεις
-
γιατί?
τελικα μετρησατε τιποτα?
ένα στρογγυλότατο 6 θα δείς μάλλον... λέω εγώ τώρα
με την αναβάθμιση πιάνει την υποσχόμενη από την μαμά εταιρία επίδοση, δηλαδή τα 5,7.....
όλα αυτά όμως αρκετά εύκολά φίλε, εως πολύ θα έλεγα... και με πολύ διαφορετικές συνθήκες οδοστρώματος και καιρού...
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!