-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ ξεκίνησα να χαπακώνομαι, αλλεργική ρινίτιδα γαρ, οπότε δεν το έχω και σίγουρο γιατί είμαι σε αθλία κατάσταση.
Μόλις άκουσες για δέντρα που σχηματίζουν τούνελ πάνω από το δρόμο σε έπιασε;;
Ευτυχώς που υπάρχει ανακύκλωση αέρα και τα φίλτρα γύρης.Ξεχνάς τι αυτοκίνητο έχω φαίνεται... δεν υπάρχει φίλτρο γύρης ενώ η ανακύκλωση αέρα παίζει και να μη λειτουργεί.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ ξεκίνησα να χαπακώνομαι, αλλεργική ρινίτιδα γαρ, οπότε δεν το έχω και σίγουρο γιατί είμαι σε αθλία κατάσταση.
Μόλις άκουσες για δέντρα που σχηματίζουν τούνελ πάνω από το δρόμο σε έπιασε;;
Ευτυχώς που υπάρχει ανακύκλωση αέρα και τα φίλτρα γύρης.Ξεχνάς τι αυτοκίνητο έχω φαίνεται... δεν υπάρχει φίλτρο γύρης ενώ η ανακύκλωση αέρα παίζει και να μη λειτουργεί.
- οτι τα φαρμακα που θα λαμβανεις (συνηθως) προκαλουν υπνηλια
Περαστικα σου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- οτι τα φαρμακα που θα λαμβανεις (συνηθως) προκαλουν υπνηλια
Περαστικα σου
Ευχαριστώ πολύ. Η φαρμακοποιός μου με διαβεβαίωσε ότι το Aerinaze δεν προκαλεί υπνηλία (στις οδηγίες αναφέρει ότι 1 στους 100 μπορεί να την παρουσιάσει).
-
Aπο την πλευρα μου δεν εννοουσα για μετα την δυση του ηλιου παντως, περασμα στον Ρωσσο αν αυτο φανηκε...Νωρις απογευμα υπολογιζα.
Προσωπικα θεωρουσα ιδανικο το Σαββατο εστω και με λιγη περισσοτερη κινηση της ΠρωτοΜα'ι'ας, για λιγο τζερτζελε, να πηγαιναμε και σε κανα δυο μαγαζακια γνωστα (ξερει ο dum ποια ειναι σιγουρα) κυριως για τους 'ελευθερους' της παρεας και φαγητο πριν ή μετα , ή και τα δυο , απλα για την παρεα και για λιγη νυχτερινη διασκεδαση, εστω και χωρις να καναμε την διαδρομη, αυτη την φορα.
Ετσι κι αλλιως, εγω εχω βαπτισια στις 17:00 την Κυριακη, οποτε δεν θα μπορεσω δυστυχως να ακολουθησω...
Anyway, καλα να περασετε! -
Κυριακή θα έχουμε τραπέζι και θα είμαι με τον ανηψιό μου οπότε δεν θα μπορώ, εύχαριστω Κάβουρα για το ΠΜ!!
Για τον Ιωάννη τον Ρώσσο έχει πολλές ταμπέλες από την στιγμή που μπει κανείς Εύβοια και μόλις βγει απο Χαλκίδα είναι μια ευθεία πια.
Η διαδρομή είναι τέλεια την ημέρα που βλέπεις και πράσινο και γραφικά τοπία. Όταν έιχα πάει είχα φάει στο γυρισμό, αμέσως μόλις βγαίνεις από το Προκόπι στον κεντρικό δρόμο στα 200 m στο αριστερό χέρι, επικά παιδάκια αρνάκι γάλακτος σε μια ταβέρνα με μεγάλο πλάτανο απ'έξω. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Στα καλυτερα βρε θα σας παω.Μη μου αγχωνεσαι καθολου.
έτσι σε θέλω...large.
edit:
-nikos120si ?
-ddl449 ?
-QsisVTS ?
-JDL ?
κτλ
που είναι όλοι αυτοί?δεν μπορεί κανείς τους?Fuck! Τώρα το είδα. Χαλκίδα; Προκόπιο-Μαντούδι που λένε οι συντεταγμένες του onyx; Δεν έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά για τέτοια απόσταση
Για πότε λέτε, Κυριακή; Δύσκολα γιατί δεν έχω όρεξη να φάω κίνηση 280χλμ εκδρομέων. -
καλά, το αφήνουμε τότε...
-
Ουτε εσυ Βελλ με τον Καβουρα δηλαδη δεν θα μου ερθετε για καφεδακι το απογευμα;
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Ουτε εσυ Βελλ με τον Καβουρα δηλαδη δεν θα μου ερθετε για καφεδακι το απογευμα;Σταύρο, μεταξύ μας, μόνος μου προς τα πάνω δεν έρχομαι.Παραείναι κάψιμο.
Θα μιλήσω στο τηλέφωνο με τον Vell και θα σου τηλεφωνήσω να σου πω, μιας και βλέπω ότι τα 3α μας θα μαζευτούμε.ΥΓ:αν επιστρέψουμε κατά τις 21:00, νομίζω δε θα βρούμε κίνηση καθώς ο κόσμος θα 'σκέφτεται' ότι 'ωχ...δουλεύουμε αύριο, ας γυρίσουμε νωρίς να μαζευτούμε από την εκδρομή', οπότε ίσως εκείνη την ώρα να μην υπάρχει κίνηση στο δρόμο.
ΥΓ2:Μία κίνηση που έφαγα για να πάω σήμερα Ν.Μάκρη (3 ώρες από Καλλιθέα ) μου έκοψε λίγο τα φτερά... -
Ουτε εσυ Βελλ με τον Καβουρα δηλαδη δεν θα μου ερθετε για καφεδακι το απογευμα;
Σταύρο, μεταξύ μας, μόνος μου προς τα πάνω δεν έρχομαι.Παραείναι κάψιμο.
Θα μιλήσω στο τηλέφωνο με τον Vell και θα σου τηλεφωνήσω να σου πω, μιας και βλέπω ότι τα 3α μας θα μαζευτούμε.ΥΓ:αν επιστρέψουμε κατά τις 21:00, νομίζω δε θα βρούμε κίνηση καθώς ο κόσμος θα 'σκέφτεται' ότι 'ωχ...δουλεύουμε αύριο, ας γυρίσουμε νωρίς να μαζευτούμε από την εκδρομή', οπότε ίσως εκείνη την ώρα να μην υπάρχει κίνηση στο δρόμο.
ΥΓ2:Μία κίνηση που έφαγα για να πάω σήμερα Ν.Μάκρη (3 ώρες από Καλλιθέα ) μου έκοψε λίγο τα φτερά...ξεχάστε το... μόλις πριν μισή ώρα επέστρεψα από το ΚΑΤ με διεγνωσμένη βαριά θλάση στο αριστερό πόδι μου, στην γαμπα μου και δεν μπορώ να περπατήσω όχι να οδηγήσω... Κρίμα! Μας ματιάσανε φίλτατοι!
-
4 ημέρες αναρωτική και μάλλον, λέει ο ιατρός, θα του ξαναπάω...
-
Περαστικα σου!!!
-
Πω ρε πστ μου, αποδεκατιστήκαμε...
Περαστικά Κωνσταντίνε!
Άντε, να γειάνουμε όλοι και να κανονίσουμε ό,τι είναι να κανονίσουμε ΜΥΣΤΙΚΑ για να μη μας ξαναματιάξουν. -
Ε δεν μας ηθελε αυτη η συναντηση.
Περαστικα σου Κωνσταντινε και γρηγορα να επανελθεις.
Ενα καλο που βγηκε απο αυτο(αν μπορει να το πει κανεις καλο)ειναι οτι τελικα μαλλον θα τρωγατε τρελη
κινηση μιας και οπως βλεπω αυτο το ΣΚ πρεπει να βουλιαξε η Ευβοια απο εκδρομεις. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Ενα καλο που βγηκε απο αυτο(αν μπορει να το πει κανεις καλο)ειναι οτι τελικα μαλλον θα τρωγατε τρελη
κινηση μιας και οπως βλεπω αυτο το ΣΚ πρεπει να βουλιαξε η Ευβοια απο εκδρομεις.βασικά πρέπει να κάναμε 2ήμερη αποκέντρωση ( ), γιατί από Καλλιθέα έκανα 3 ώρες (καλά το διάβασες...τρεις ώρες) για να φτάσω Νέα Μάκρη.
Το αποκορύφωμα της διαδρομής ήταν στο Πικέρμι όπου ήμασταν ακίνητοι για (μετρημένα) 25 λεπτά.Ίσως καλύτερα που (τυχαία) δεν ήρθαμε αυτό το Σ/Κ.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Στα καλυτερα βρε θα σας παω.Μη μου αγχωνεσαι καθολου.
έτσι σε θέλω...large.
edit:
-nikos120si ?
-ddl449 ?
-QsisVTS ?
-JDL ?
κτλ
που είναι όλοι αυτοί?δεν μπορεί κανείς τους?f**k! Τώρα το είδα. Χαλκίδα; Προκόπιο-Μαντούδι που λένε οι συντεταγμένες του onyx; Δεν έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά για τέτοια απόσταση
Για πότε λέτε, Κυριακή; Δύσκολα γιατί δεν έχω όρεξη να φάω κίνηση 280χλμ εκδρομέων.Καλησπέρα!
Μόλις επέστρεψα από διακοπές απ'το Παρίσι...οπότε δε μπορούσα να έρθω ούτως ή άλλως.
Είμαι έτοιμος για συνάντηση πάντως!!!
Καλοκαιράκι πλέον...οπότε πάμε πουθενά παραλιακά?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παραλιακά είναι η μισή Ελλάδα.Προσδιόρισε λίγο κι εσύ...
ΥΓ:Πήγες παρίσι, αγόρασε κάρτ...πότε τα προλαβαίνεις όλα?
-
Παραλιακά είναι η μισή Ελλάδα.Προσδιόρισε λίγο κι εσύ...
ΥΓ:Πήγες παρίσι, αγόρασε κάρτ...πότε τα προλαβαίνεις όλα?
...τώρα χαλαρώνω. Όλος ο μήνας ήταν χάλια. Κάθε εβδομάδα έλειπα για δουλειά σε κάποιο νησί από 3 ημέρες. Παρισάκι ήταν για δικοπές...3 μερούλες + ΣΚ.
Τα πρόλαβα όλα τελικά
-
Κακομοιρο παιδι!
-
Σημερα πηρα το καφεδακι μου στον Ναυτικο Ομιλο στο Μικρολίμανο.Μετα το τελος των παπαρολογιων της δουλειάς ηταν οτι καλυτερο.Και μια βολτα με το 'respect' ιταλικο κουπέ στην παραλιακή να ανεβει λιγο η ψυχολογία .Ξεχασα να ποσταρω πιο πριν για συναντηση .
Νext time!
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!