-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Μια χαρα ειναι το απογευμα της Κυριακης.Το μονο κακο ειναι που θα χασουμε την καλη διαδρομη προς
Ρωσσο.έχουμε μέρες μπροστά μας ως τον Ιούνιο να πάμε.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μονο παιδια να το κανονισουμε μεχρι τις 16 Ιουνιου γιατι μετα το πολυ πολυ να μου φερνετε τσιγαρα στην ψειρου μιας και σημερα μου ηρθε η κλιση για δικαστηριο απο περυσι που με ειχαν πιασει να κυκλοφορω χωρις πινακιδες.
θα ήθελα λεπτομέρειες γι'αυτό όταν βρεθούμε από κοντά. (τόσο πολύ δεν κρατιόσουν και το πήρες για μικρή βόλτα χωρίς πινακίδες? )
Εσύ μπορείς κυριακή απόγευμα* ή κανονίζουμε (κυριολεκτικά) χωρίς τον οικοδεσπότη?
*κυριακή απόγευμα = 17:00 ραντεβού στα δίοδια και...χαλκίδα στις 17:30-18:00. δε νομίζω να κάνουμε παραπάνω.Εν ανάγκη , αν μας καθυστερήσει ο**vell **(είναι και αργός ) και θα μας βρει μετά.
ok. μιλάμε Κυριακή μεσημέρι για τις λεπτομέρειες...
-
To προγραμμα θα συμπεριλαμβανει διαδρομη Αι Γιαννη Ρωσου ή οχι?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
To προγραμμα θα συμπεριλαμβανει διαδρομη Αι Γιαννη Ρωσου ή οχι?δε νομίζω ότι προλαβαίνουμε να πάμε όσο είναι μέρα.
Επιπλέον έχω ακούσει ότι η διαδρομή αυτή τη νύχτα είναι αρκετά επικίνδυνη/αγχωτική για κάποιον που δεν την έχει ξανακάνει (πχ ο γράφων ).Δεν ξέρω αν αληθεύει ή όχι βέβαια.
(δε λέω ότι θα πάμε μαλλιοκούβαρα.μιλώντας τουλάχιστον για τον εαυτό μου, μάλλον απλώς θα χαρώ την διαδρομή στη φύση με ανοιχτά παράθυρα, οπότε μάλλον θα είμαι στο τέλος της ουράς )Οι 'της περιοχής' θα μας διαφωτίσουν καλύτερα βέβαια.
-
Πραγματικα αν η διαδρομη δεν γινει νωρις το πρωι ωστε να προλαβουμε και τον αγιασμο χανει την μιση της
ομορφια συν το αγχος οπως ειπε ο Γιωργος που για καποιον που δεν την ξερει ειναι λιγο αποτομη με τρελες
φουρκετες και την γκρεμιλα διπλα να παραμονευει.Γιωργο και εγω ετσι την απολαμβανω την διαδρομη.Ανοιχτα παραθυρα ηλιοροφες.Ειδικα οταν ειχα παει με το
μεγκαν ειχα παθει πλακα.Σε μερικα σημεια τα πευκα και τα πλατανια δημιουργουν τουνελ,διπλα το ποταμακι
και ποιο διπλα εγω να καταβροχθιζω σουβλακια.Αχ ρομαντικες στιγμες -
@dum
Οταν λες δηλαδη νωρις το πρωι, ποσο νωρις θα πρεπει να εισαι 'μεσα' στην διαδρομη, για να αξιζει κυριως απο πλευρας λιγοτερης κινησης?Edit: Την εχω κανει παντως δυο φορες, και τις δυο Κυριακη απογευμα, (Οκτωβριο) και δεν ειχα βρει 'ενοχλητικη' κινηση...
-
@dum
Οταν λες δηλαδη νωρις το πρωι, ποσο νωρις θα πρεπει να εισαι 'μεσα' στην διαδρομη, για να αξιζει κυριως απο πλευρας λιγοτερης κινησης?Edit: Την εχω κανει παντως δυο φορες, και τις δυο Κυριακη απογευμα, (Οκτωβριο) και δεν ειχα βρει 'ενοχλητικη' κινηση...
Για το θεμα ωρας το λεω απλα για τον αγιασμο που ειναι το κλου της διαδρομης.
Απο θεμα κινησης ο δρομος σχεδον ειναι παντα αδειος και αν πετυχεις καποιον αργο υπαρχουν ευθειες
που μπορεις να κανεις προσπεραση ανετα και χωρις καποιο ρισκο.
Την μονη μερα του χρονου που θα πετυχεις κινηση,και παλι μη νομιζεις κανα μποτιλιαρισμα,ειναι την
μερα που γιορταζει ο Αγιος.Εκεινη την μερα ειναι και επικινδυνα γιατι υπαρχουν και πολλοι πεζοι που
ανεβαινουν με τα ποδια απο τα Ψαχνα εως τον Αγιο λογω ταματος. -
@dum
Ο Αη-Γιάννης ο Ρώσος που είναι?Τον ψάχνω στο google-earth αλλά τίποτα...Τυφλώνομαι?? -
@dum
Ο Αη-Γιάννης ο Ρώσος που είναι?Τον ψάχνω στο google-earth αλλά τίποτα...Τυφλώνομαι??Βλεπε Μαντουδι
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
@dum
Απο θεμα κινησης ο δρομος σχεδον ειναι παντα αδειος και αν πετυχεις καποιον αργο υπαρχουν ευθειες
Την μονη μερα του χρονου που θα πετυχεις κινηση,και παλι μη νομιζεις κανα μποτιλιαρισμα,ειναι την
μερα που γιορταζει ο Αγιος.Εκεινη την μερα ειναι και επικινδυνα γιατι υπαρχουν και πολλοι πεζοι που
ανεβαινουν με τα ποδια απο τα Ψαχνα εως τον Αγιο λογω ταματος.Μαλιστα. Παντως ενταξει, προσωπικα μια σταση που εκανα μετα και μπηκα στην εκκλησια και αναψα κερακι δεν με χαλασε, δηλαδη αν δεν κανεις επισημως αγιασμο, που ειναι μονο νωρις το πρωι υπαρχει θεμα?, δεν αξιζει τον κοπο να κανεις την διαδρομη δηλαδη?
-
Μαλιστα. Παντως ενταξει, προσωπικα μια σταση που εκανα μετα και μπηκα στην εκκλησια και αναψα κερακι δεν με χαλασε, δηλαδη αν δεν κανεις επισημως αγιασμο, που ειναι μονο νωρις το πρωι υπαρχει θεμα?, δεν αξιζει τον κοπο να κανεις την διαδρομη δηλαδη?
ναι...αν όντως το πρόβλημα είναι μόνο ο αγιασμός που μας αποτρέπει από το να πάμε απόγευμα-βράδυ, ας πάμε.
ερώτηση:
εκεί γύρω υπάρχει κάτι για καφέ (ή και φαγητό αν θέλετε) ή πρέπει να ξενιτευτούμε εκ νέου (ή να επιτρέψουμε πίσω)?ΥΓ:ρωτάω γιατί μας βλέπω στο τέλος όλους προς γέμισμα πριν φύγουμε από χαλκίδα (142km από το σπίτι μου ως το Μαντούδι )
-
@dum
ανεβαινουν με τα ποδια απο τα Ψαχνα εως τον Αγιο λογω ταματος.Μαλιστα. Παντως ενταξει, προσωπικα μια σταση που εκανα μετα και μπηκα στην εκκλησια και αναψα κερακι δεν με χαλασε, δηλαδη αν δεν κανεις επισημως αγιασμο, που ειναι μονο νωρις το πρωι υπαρχει θεμα?, δεν αξιζει τον κοπο να κανεις την διαδρομη δηλαδη?
Η διαδρομη αξιζει με τα χιλια να την κανεις ουτως η αλλιως με αγιασμο η χωρις.Απλα το ανεφερα ως κερασακι στην τουρτα στην ολη απολαυση.
Δευτερον αν δεν βλεπεις και λιγο την φυση διπλα σου ή την θεα απο ψηλα χανει λιγο απο την ομορφια της
συν το αγχος μιας αγνωστης διαδρομης θα προτιμουσα να την κανω με το φως της ημερας.Και για καφε εχει και τρελα σουβλακια για οποιον πεινασει αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι καλυτερα
να το κανονισουμε καποια αλλη στιγμη για τον Αγιο ωστε και χωρις αγχος να παμε και να μπορεσουμε να
παμε σε κανα 2 μερη ακομα που αξιζει να παμε.
Βρε κουτα αγορια αν σας ξεναγησω στην Χαλκιδα δεν θα ξεκολατε μετα. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Δευτερον αν δεν βλεπεις και λιγο την φυση διπλα σου ή την θεα απο ψηλα χανει λιγο απο την ομορφια της
συν το αγχος μιας αγνωστης διαδρομης θα προτιμουσα να την κανω με το φως της ημερας.αυτό μου φαίνεται αρκετά πιο σημαντικό (προσωπική γνώμη, έτσι?).
Μη 'φάμε' 60km για να είμαστε μέσα στα μαύρα σκοτάδια και να μη δούμε τίποτα.Καλύτερα να το 'κρατήσουμε' για άλλη φορά παρά να πάμε τώρα και να μην δούμε τίποτα.
@dum έχεις να προτείνεις κανά ωραίο μέρος για καϊφέ με ολίγο κι από άπλα, μιας και είσαι κάτοικος της περιοχής.
-
συν το αγχος μιας αγνωστης διαδρομης θα προτιμουσα να την κανω με το φως της ημερας.αυτό μου φαίνεται αρκετά πιο σημαντικό (προσωπική γνώμη, έτσι?).
Μη 'φάμε' 60km για να είμαστε μέσα στα μαύρα σκοτάδια και να μη δούμε τίποτα.Καλύτερα να το 'κρατήσουμε' για άλλη φορά παρά να πάμε τώρα και να μην δούμε τίποτα.
@dum έχεις να προτείνεις κανά ωραίο μέρος για καϊφέ με ολίγο κι από άπλα, μιας και είσαι κάτοικος της περιοχής.
Συμφωνω απολυτως.
Στα καλυτερα βρε θα σας παω.Μη μου αγχωνεσαι καθολου.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Στα καλυτερα βρε θα σας παω.Μη μου αγχωνεσαι καθολου.
έτσι σε θέλω...large.
edit:
-nikos120si ?
-ddl449 ?
-QsisVTS ?
-JDL ?
κτλ
που είναι όλοι αυτοί?δεν μπορεί κανείς τους? -
Ο Nikos147120i320siκλπ είναι εκτός για το ΣΚ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ο Nikos147120i320siκλπ είναι εκτός για το ΣΚ.Εσύ είσαι μέσα?
edit:
ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοί θα είμαστε. -
Τη διαδρομή για Αη Γιάννη Ρώσσο αξίζει να την κάνετε αλλά με τίποτα νύχτα. Και η θέα και η διαδρομή αξίζουν, νύχτα δε λέει εκτός αν ξέρεις τη διαδρομή που τότε είναι άδεια.
Εγώ νομίζω ότι τα κομβόυ κίνησης στη διαδρομή Κυριακή μετά το μεσημέρι είναι δεδομένα και δεν προσπερνούνται εύκολα. Πολύ συχνές είναι και τζιπούρες σηκωμένες που πάνε πολύ αργά στις στροφές (έχω βρεθεί μέσα σε τέτοιον που πήγαινε με 35 στις στροφές, εγώ και άλλοι 10 κολλημένοι από πίσω μας να κόβουμε τις φλέβες μας). Για αυτό θεωρώ ότι η Κυριακή είναι προς αποφυγή.
Googlικά θα βρείτε το ναό στο οργανωμένο γύρω από αυτόν χωριό Προκόπι στο δρόμο για Μαντούδι. Η είσοδος του χωριού είναι στο 38°44'2.40'N 23°29'40.56'E.
Καλά να περάσετε! -
Εγώ ξεκίνησα να χαπακώνομαι, αλλεργική ρινίτιδα γαρ, οπότε δεν το έχω και σίγουρο γιατί είμαι σε αθλία κατάσταση.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ ξεκίνησα να χαπακώνομαι, αλλεργική ρινίτιδα γαρ, οπότε δεν το έχω και σίγουρο γιατί είμαι σε αθλία κατάσταση.Μόλις άκουσες για δέντρα που σχηματίζουν τούνελ πάνω από το δρόμο σε έπιασε;;
Ευτυχώς που υπάρχει ανακύκλωση αέρα και τα φίλτρα γύρης.
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!