-
Ευχαριστώ και δημόσια τον Κωνσταντίνο για την ευκαιρία συνοδήγησης του S3 που μου προσέφερε στο κομμάτι Βάρκιζα - Σούνιο, η οποία συνοδεύτηκε από απίστευτες σκηνές. Είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι! Ο dimgster είμαι βέβαιος πως τα χρειάστηκε όταν είδε να τον κλείνει το ασημί C-Max και πρέπει να άφρισε όταν τους περάσαμε και τους δύο με τον πιο παραξενοκωλοφαρδοηλίθιο τρόπο.
Αλήθεια, εσείς οι υπόλοιποι... για ποια μπουλντόζα μιλούσατε;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
......................
Αλήθεια, εσείς οι υπόλοιποι... για ποια μπουλντόζα μιλούσατε;Σε τετοιο υψομετρο πτησης, αυτα τα πραγματα στη γη δεν φαινονται!
-
Παιδιά χίλια συγνώμη...είχα τη φαϊνή ιδέα να ταξιδέψω με ανοιχτό παράθυρο ( ) και τώρα έχω 'κερδίσει' μία ψύξη στην αριστερή πλευρά (αυχένας-ωμοπλάτη).
Ξέρω ότι είχα υποσχεθεί πώς θα προσπαθήσω να έρθω...
ΥΓ:το post το έγραψα από το κινητό μετά από αρκετό κόπο...
ΥΓ2:Προφέσορα, μου αρέσει το χρώμα στο αμάξι σου.Δυστυχώς δεν είχε ξεκλειδώσει το χρώμα στο Α3,όταν το παρήγγειλα.
-
H μερα παραηταν καταπληκτικη για την συναντηση μας...
Ωραια η παρεα, ενδιαφερουσες οι μεταξυ μας συζητησεις, αλλα με την κινηση (ηταν εξω ΟΛΟΙ, απο ποδηλατες, μεχρι και grader... ), που πετυχαμε στο καλυτερο και πιο κλειστο κομματι της διαδρομης πριν το Σουνιο, η βολτα ηταν επιπεδου ταξι στο κεντρο, σε ωρα αιχμης... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
H μερα παραηταν καταπληκτικη για την συναντηση μας...
Ωραια η παρεα, ενδιαφερουσες οι μεταξυ μας συζητησεις, αλλα με την κινηση (ηταν εξω ΟΛΟΙ, απο ποδηλατες, μεχρι και grader... ), που πετυχαμε στο καλυτερο και πιο κλειστο κομματι της διαδρομης πριν το Σουνιο, η βολτα ηταν επιπεδου ταξι στο κεντρο, σε ωρα αιχμης...λέμε τώρα...
γιατί εμένα μου φάνηκε λίγο πιο γρήγορη
-
περάσαμε πολύ ωραία και θα το επαναλάβουμε κάποια στιγμή μελλοντικά!
ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν κι αυτούς που θέλησαν κι δεν ήλθαν!
ευχαριστώ και πάλι... είχε γέλιο και γκάζι άφθωνο
Υ.Γ.: ένα κόκκινο αυτοκίνητο το χρειάζεται το ESP του πάντως!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Υ.Γ.: ένα κόκκινο αυτοκίνητο το χρειάζεται το ESP του πάντως!τι ξενέρωτοι θεε μου
χωρις το esp, εκτός απο γκάζι, θα είχε και θέαμα
Περάσαμε πολύ ωραία πράγματι.
-
Ήταν όλα σούπερ παιδιά...ειδικά η πρωινή βόλτα!
Παρέα σούπερ, καιρός εκπληκτικός και το μέρος τέλειο!
Τέτοιες συναντήσεις θέλουμε.
Η επόμενη πιο μακριά...Ναύπλιο
Στην επιστροφή βεβαίως γινόταν χαμός από κάθε είδους οχήματα, ατυχήματα από κουλούς οδηγούς της 'Κυριακής' και άλλα διάφορα ευτράπελα στο δρόμο που ευτυχώς δεν ήταν κάποιος από εμάς.
Θα επεξεργαστώ λίγο τις φώτο και θα τις ανεβάσω σε λιγάκι οπότε stay tunned
-
Χάρηκα πολύ κι εγώ που αν και κατάφερα να έρθω αρκετά αργά με τη συνοδηγό μου πρόλαβα να γνωρίσω από κοντά αρκετούς από τους φίλους που τα λέμε 'εδώ μέσα' (και το Μίτσου του Νάσου που έφευγε καθώς ερχόμουν ) και να απολαύσω λίγο στρίψιμο παρέα με θαλασινό αεράκι (εδώ πρέπει να πω thanks στον Vell. που έκανε κίνηση για να μείνω μόνος μου στο αυτοκίνητό μου μετά το ταβερνάκι ).
Άντε να δούμε και τις φωτό!
-
-
Παροτι ειχαμε τον 'αμαζευτο' και βαριομασταν για αναμνηστικη, πολυ ωραιες οι φωτο Νικο!
Την επομενη φορα να κανονισουμε ισως πιο μακρια αλλα κυριως πιο 'ανετα'... -
παιδια εγω περασα πολυ ωραια με τη παρεα σας και περιμενω την επομενη συναντηση..
χαρηκα που γνωρισα μελη που δεν ηξερα μεχρι , ελπιζω να χαρηκαν και αυτα
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ήσουν κι εσύ εκεί???
πφφφ...Ξενερώνω αφάνταστα (που δεν ήρθα)!!!
Μ@μώ την ψήξη μου μ@μω... -
Χρειαζόμασταν έναν mod για να ρίχνει warn στον Κιούση.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Χρειαζόμασταν έναν mod για να ρίχνει warn στον Κιούση.[pasxos mode]
Πρέπει να έπεσε warn και στους πολλαπλασιαστές του Κιούση πάντως.
[/pasxos mode] -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Χρειαζόμασταν έναν mod για να ρίχνει warn στον Κιούση.
[pasxos mode]
Πρέπει να έπεσε warn και στους πολλαπλασιαστές του Κιούση πάντως.
[/pasxos mode]Χώρια την ΠΑΝΤΟΦΛΑ που έπεσε στο σπίτι μετά.
-
Ήταν πολύ ωραία και μπράβο στον vellerefontη που το κανόνισε γιατί ο καιρός ήταν τέλειος για βόλτα!Δεν την χαρήκαμε βέβαια και τόσο πολύ λόγω των κινητών εμποδίων αλλά την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα!!
Εννοείται πως χάρηκα που σας γνώρισα όλους και δεν θα ξεχάσω την αντίδραση του kotetsi ύστερα από την βόλτα του με το S3! -
παιδιά! κοιτούσα το ημερολόγιο και βρήκα ότι την περασμένη Κυριακή, 21 του μηνός, ήταν ημέρα κατά του ρατσισμού!
...εμείς όμως κάναμε κάτι σχολιάκια για κάποια μάρκα όχι και τόσο καλά...
ήταν όμως και ημέρα της ποίησης, και, όντως, η ημέρα αυτή ήταν ποίημα!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
...εμείς όμως κάναμε κάτι σχολιάκια για κάποια μάρκα όχι και τόσο καλά...
Μα να μην μπορω να μαντέψω την μάρκα...
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!