-
Εγώ ντρέπομαι που θα το πω, αλλά το ξέχασα....
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ ντρέπομαι που θα το πω, αλλά το ξέχασα....Κρίμα
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
...εμείς όμως κάναμε κάτι σχολιάκια για κάποια μάρκα όχι και τόσο καλά...
Μα να μην μπορω να μαντέψω την μάρκα...
εμεις θελουμε ιταλους στις συναντησεις μας, αλλα εσεις μα σνομπαρετε
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ ντρέπομαι που θα το πω, αλλά το ξέχασα.... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Χαχα όχι βρε και να σνομπάρουμε, είμαστε απλοί άνθρωποι εμείς...
Ήταν μία από τις συναντήσεις που θα ήθελα να έρθω, έτσι για να μπορώ να συνδυάσω τις πέννες (τρόπος του λέγειν) με πρόσωπα....αλλά ήρθε ο κόσμος ανάποδα...ότι προσπαθούσα να συνδιάσω...απλά δεν συνδυαζόταν μέσα από έναν καταιγισμό από αστάθμητους παράγοντες....
Το αποτέλεσμα ήταν να χαθεί η 156 (ήταν ευκαιρία)...και περιμένω τώρα απάντηση για μία άλλη δίλιτρη 156 και μία Lybra 1,8....Είδομεν...Και κάνει κρύο ακόμα για την μηχανή... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
...Και κάνει κρύο ακόμα για την μηχανή...Τι κρύο καλέ? 25 βαθμούς είχε σήμερα
-
Είναι μεγάλη η ψαλίδα, αυτήν την εποχή. Φαντάσου ότι σήμερα ξεκίνησα στις 6,30 το πρωί απο Ωρωπό με 6 βαθμούς...και γύρισα στις 7 το απόγευμα με 10....είναι βάρβαρο ακόμα...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Είναι μεγάλη η ψαλίδα, αυτήν την εποχή. Φαντάσου ότι σήμερα ξεκίνησα στις 6,30 το πρωί απο Ωρωπό με 6 βαθμούς...και γύρισα στις 7 το απόγευμα με 10....είναι βάρβαρο ακόμα...Έχεις δίκιο...τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες έχει ψύχρα
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
.....................
Ήταν μία από τις συναντήσεις που θα ήθελα να έρθω, έτσι για να μπορώ να συνδυάσω τις πέννες (τρόπος του λέγειν) με πρόσωπα....Αυτος ηταν και για μενα ο κυριοτερος λογος που συμμετειχα.
Και το αποτελεσμα ξεπερασε σαφως θετικα τις προσδοκιες μου. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Χαχα όχι βρε και να σνομπάρουμε, είμαστε απλοί άνθρωποι εμείς...
Ήταν μία από τις συναντήσεις που θα ήθελα να έρθω, έτσι για να μπορώ να συνδυάσω τις πέννες (τρόπος του λέγειν) με πρόσωπα....αλλά ήρθε ο κόσμος ανάποδα...ότι προσπαθούσα να συνδιάσω...απλά δεν συνδυαζόταν μέσα από έναν καταιγισμό από αστάθμητους παράγοντες....
Το αποτέλεσμα ήταν να χαθεί η 156 (ήταν ευκαιρία)...και περιμένω τώρα απάντηση για μία άλλη δίλιτρη 156 και μία Lybra 1,8....Είδομεν...Και κάνει κρύο ακόμα για την μηχανή...τελικα κοιτας 156? δεν αντεξες να περιμενεις για giulietta?
εγω στη θεση σου αφου περιμενα τοσο πολυ καιρο θα εκανα λιγη ακομα υπομονηπαντως θα ειχε ενδιαφερον μια γενικοτερη ανταλλαγη αποψεων με την 'αντιθετη αποψη' σε ενα πιο προσωπικο κλιμα μπας και καταλαβετε οτι δεν ειμαστε τοσο πολυ κολλημενοι και θυματα του μαρκετινγκ και φυσικα οτι πολλες φορες απλα κανουμε πλακα κι εμεις οι 'αντι-αλφιστες'
για προσυλητισμο βεβαια ουτε λογος αμα ειναι να φυγει καποιος απο την αλφα το κανει καποια στιγμη τελικα μονος του
-
Μιά που η επικεφαλίδα μιλάει για 'πειραγμένους', το έχω αυτό το 'πείραγμα'...μου αρέσει να αλλάζω αυτοκίνητα...πρέπει να έχω αλλάξει γύρω στα 35 μέχρι στιγμής...
Επειδή λοιόν θα πρέπει να περιμένω αρκετά μέχρι να πάρω την Ιουλιέτα ,φορολογικό για να καταλήξω στην έκδοση...τιμές...και να υπάρχει ετοιμοπαράδοτη (άρα περισσότερο από ένα χρόνο), είπα να αλλάξω λίγο παίρνοντας κάποιο αυτοκίνητο που μου άρεσε, αλλά δεν το είχα στο πααρελθόν.
Δηλαδή Alfa 156, Lancia Lybra 1,8 , Lancia Kappa 5cyl. turbo, Fiat coupe. Επίσης το τι θα πάρω θα εξαρτηθεί από την τιμή, που θα πρέπει να είναι δελεαστικότατη, ώστε να μην χάσω πολλά όταν θα πρέπει να το πουλήσω ή ακόμα να το χαρίσω, όταν θα φθάσει η ώρα της Ιουλιέτας. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ ντρέπομαι που θα το πω, αλλά το ξέχασα....σου ταιριάζει λοιπόν το avatar σου!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
......Lancia Kappa 5cyl. turbo.... -
Άσχετο: Τη στούκα έξω από το Grand Resort την προλάβατε; Πρέπει να ήταν γύρω στις 2 το μεσημέρι. Εγώ πέρασα δευτερόλεπτα αφότου έγινε (εκείνη την ώρα έβγαιναν από τα αυτοκίνητα) και επικρατούσε κακός χαμός. Σπασμένα πλαστικά και γυαλιά παντού, ένα lexus 400h στη μέση του δρόμου με τσαλακωμένη μούρη να χάνει τα υγρά του ψυγείου και να καπνίζει (υδρατμοί) και ένα seat ibiza (αν κατάλαβα καλά, έτσι όπως είχε γίνει) πεταμένο στην άκρη του δρόμου με διαλυμένο πορτ-μπαγκάζ και χτυπημένο από παντού (μάλλον είχε και επαφή με δέντρο μετά την πρόσκρουση). Ευτυχώς δεν φάνηκε να τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά. Η συνοδηγός στο lexus βγήκε κλαίγοντας κρατώντας το χέρι της αλλά κατά τ' άλλα έδειχνε μια χαρά.
Τέτοια μέρα πάντως ο δρόμος αυτός είναι η απόλυτη καρμανιόλα (πιθανώς ξεπερνά και την Κορίνθου-Πατρών).
Η συνάντηση πάντως ήταν πολύ καλή (όσο πρόλαβα τουλάχιστον ). Άντε και στην επόμενη.
-
ναι εγω την προλαβα και ευτυχως ειχαν ριξει πριονιδια στην ασφαλτο
και ο nikos120 με το kotesti την προλαβε που ηταν απο πισω μου
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μιά που η επικεφαλίδα μιλάει για 'πειραγμένους', το έχω αυτό το 'πείραγμα'...μου αρέσει να αλλάζω αυτοκίνητα...πρέπει να έχω αλλάξει γύρω στα 35 μέχρι στιγμής...
Επειδή λοιόν θα πρέπει να περιμένω αρκετά μέχρι να πάρω την Ιουλιέτα ,φορολογικό για να καταλήξω στην έκδοση...τιμές...και να υπάρχει ετοιμοπαράδοτη (άρα περισσότερο από ένα χρόνο), είπα να αλλάξω λίγο παίρνοντας κάποιο αυτοκίνητο που μου άρεσε, αλλά δεν το είχα στο πααρελθόν.
Δηλαδή Alfa 156, Lancia Lybra 1,8 , Lancia Kappa 5cyl. turbo, Fiat coupe. Επίσης το τι θα πάρω θα εξαρτηθεί από την τιμή, που θα πρέπει να είναι δελεαστικότατη, ώστε να μην χάσω πολλά όταν θα πρέπει να το πουλήσω ή ακόμα να το χαρίσω, όταν θα φθάσει η ώρα της Ιουλιέτας.Αν βρεις 5κυλινδρο 'καθαρο', θα εισπραξεις την μεγιστη αδρεναλινη που θα μπορουσε
ποτε να σου βγαλει ενα Fiat... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Άσχετο: Τη στούκα έξω από το Grand Resort την προλάβατε; Πρέπει να ήταν γύρω στις 2 το μεσημέρι. Εγώ πέρασα δευτερόλεπτα αφότου έγινε (εκείνη την ώρα έβγαιναν από τα αυτοκίνητα) και επικρατούσε κακός χαμός. Σπασμένα πλαστικά και γυαλιά παντού, ένα lexus 400h στη μέση του δρόμου με τσαλακωμένη μούρη να χάνει τα υγρά του ψυγείου και να καπνίζει (υδρατμοί) και ένα seat ibiza (αν κατάλαβα καλά, έτσι όπως είχε γίνει) πεταμένο στην άκρη του δρόμου με διαλυμένο πορτ-μπαγκάζ και χτυπημένο από παντού (μάλλον είχε και επαφή με δέντρο μετά την πρόσκρουση). Ευτυχώς δεν φάνηκε να τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά. Η συνοδηγός στο lexus βγήκε κλαίγοντας κρατώντας το χέρι της αλλά κατά τ' άλλα έδειχνε μια χαρά.Τέτοια μέρα πάντως ο δρόμος αυτός είναι η απόλυτη καρμανιόλα (πιθανώς ξεπερνά και την Κορίνθου-Πατρών).
Η συνάντηση πάντως ήταν πολύ καλή (όσο πρόλαβα τουλάχιστον ). Άντε και στην επόμενη.
Κι εγώ το είδα αφότου έγινε...είχα και τον Qsis μπροστά μου. Είχε βγει και ο αερόσακος. Μάλιστα μετά το πέτυχα και στην Α.Ο φορτωμένο στην Express όταν πήγαινα mall κατά τις 5, 5-παρά. Δεν πρόσεξα πολλά γιατί προσπαθούσα να αποφύγω τα θραύσματα πάντως φάνηκε 'γερό'! Μάλλον κάποιος δεν πρόσεξε αυτόν που ήθελε να στρίψει στο Grand Resort. Αν έρθεις με πολλά από το ρεύμα προς Αθήνα, επειδή έχει στροφή που δε βλέπεις τι υπάρχει μετά στο 'Πηνελόπη και Μνηστήρες' αν δε πηγαίνεις νορμάλ θα τρακάρεις!
Οπότε ναι...ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί είδα άλλα 2 ατυχήματα την ίδια μέρα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Άσχετο: Τη στούκα έξω από το Grand Resort την προλάβατε; Πρέπει να ήταν γύρω στις 2 το μεσημέρι. ...Περασα τη στιγμη που η οδικη βοηθεια ειχε μολις φορτωσει το μικρο αυτοκινητο.
Ετσι που ειχε καταντησει, δεν μπορουσες να καταλαβεις τη μαρκα (εμενα μου φανηκε για Peugeot). To Lexus ηταν ακομα εκει στη ακρη. Οπως το ειδα απο σχετικα κοντα, ειχε ζημια τουλαχιστον 8-10Κ. Αν βγηκαν ζωντανοι απο το μικρο αυτοκινητο, ειναι τυχεροι!!! -
Επρεπε να καθοσασταν για φαγητο...
-
παλι καλα που δεν ειχε μπατσονια με ρανταρ, γιατι κατι κυριακες ξεσαλωνουν απο τα μερη αυτα
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!