-
Για την Πέμπτη δεν μιλάμε;
-
Σωστόν!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Παιδιά εγώ στις** 15:00 **θα βρίσκομαι πέναντι απο την Λίμνη της Βουλιαγμένης και θα περιμένω 30 λεπτά .Ελπίζω να βρεθώ με κάποιον για παρέα και παρηγοριά.Δεν αντέχω πιο αργά .Το αμάξι μου το ξέρετε θα δείτε και ένα ρεμάλι μέσα,οπότε.......
Αν θέλετε άλλο μέρος που θα έρθουν περισσότεροι πείτε μου.
Thanos σε περιμένω.Παιδιά θέλω πολύ να σας γνωρίσω αλλά μου είναι δύσκολο τις ώρες που σχολάτε. .
15:00 = 3 το μεσημέρι
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ αυτή την ώρα με τίποτα. -
θα τον πιώ μόνος άπ'ότι φαίνεται!
-
Ναι μέσα για Πέμπτη
-
Τελικα οριστικοποιηστε να δουμε τι θα γινει. Στις 15:00 στη Βουλιαγμενη?? ή Βαρκιζα??
-
Ή Ν.Μακρή;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ή Ν.Μακρή; -
Αργαμιση δεν παιζει τιποτα σημερα?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αργαμιση δεν παιζει τιποτα σημερα?Πόσο αργάμιση? Μετά τις 19.00
-
...μετα τις 10 βγαινουν τα θηρια
-
...μετα τις 10 βγαινουν τα θηριαΣίγουρα
αλλά δεν μπορώ τόσο αργά, φοβάμαι -
Εχω κανονισει με τον αδελφο να παμε να μετρησουμε με το gps το RS μετα απο μια μικρη αλλαγη στο προγραμμα....οποιος ψηνεται ακολουθει
-
Εχω κανονισει με τον αδελφο να παμε να μετρησουμε με το gps το RS μετα απο μια μικρη αλλαγη στο προγραμμα....οποιος ψηνεται ακολουθειMπορει να περασω και εγω μια βολτα...Θα σε παρω τηλ αν ειναι πιο πριν.
-
εγω θα το ψηνα.. αλλα φοβαμαι τους μπατσους
-
να ρωτησω, εκθεση αυτοκινητου θα παμε?
-
Εγώ θα πάω, δίπλα είμαι
Περάσαμε και ωραία, ο Θωμάς, ο coupeas και εγώ! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να ρωτησω, εκθεση αυτοκινητου θα παμε?ε βέβαια!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγώ θα πάω, δίπλα είμαι
Περάσαμε και ωραία, ο Θωμάς, ο coupeas και εγώ!Το ψηνεται για Σαββατο πρωι να παμε εκθεση αυτοκινητου??? Να μην εχει και πολυ κοσμο, εχω ανοιξει και θεμα στην αυτοκινηση
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ θα πάω, δίπλα είμαι
Περάσαμε και ωραία, ο Θωμάς, ο coupeas και εγώ!Το ψηνεται για Σαββατο πρωι να παμε εκθεση αυτοκινητου??? Να μην εχει και πολυ κοσμο, εχω ανοιξει και θεμα στην αυτοκινηση
θα είμαι Λονδίνο...
για αυτό το
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!