-
Επέστρεψα και ΔΕΝ έχω σκοπό την αγορά κάποιου καινούριου μοντέλου.
Είπα έτσι για να περάσει η ώρα να κάνω ένα συγκριτικό.
Μπείτε,ψηφίστε και πείτε γνώμες.Σύντομα και συγκριτικό τεστ αυτών των 2 αυτοκινήτων σε μορφή pdf απο εμένα.Βλέπετε είμαι και συγγραφέας. -
Μπείτε,ψηφίστε και πείτε γνώμες.Σύντομα και συγκριτικό τεστ αυτών των 2 αυτοκινήτων σε μορφή pdf απο εμένα.Βλέπετε είμαι και συγγραφέας. -
Και λέει 'Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 2 επιλογές'!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
:ysterical:όχι πάλι ρε...
είμαι τρελά κολλημένος με το Aveo μιας και είναι το 1 απο τα 2 αμάξια μου.Το έχω 1.5 μήνα και είναι..δεν ξέρω πως να το περιγράψω.. -
-
-
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
:ysterical:
όχι πάλι ρε...
είμαι τρελά κολλημένος με το Aveo μιας και είναι το 1 απο τα 2 αμάξια μου.Το έχω 1.5 μήνα και είναι..δεν ξέρω πως να το περιγράψω..Και γιατι ανοιξες το θεμα;Για να λιβανίσουμε το αβεο λεγοντας ποσο μαμαουα επιλογη εκανες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:ysterical:
όχι πάλι ρε...
είμαι τρελά κολλημένος με το Aveo μιας και είναι το 1 απο τα 2 αμάξια μου.Το έχω 1.5 μήνα και είναι..δεν ξέρω πως να το περιγράψω..Και γιατι ανοιξες το θεμα;Για να λιβανίσουμε το αβεο λεγοντας ποσο μαμαουα επιλογη εκανες;
Για να περάσει η ώρα και γιατί έχω αυτήν την απορία..να πεις οτι ειχε απέναντι του το i20 δεν συγκρίνεται αλλά με το Sandero..
Kαι αλήθεια γιατί οι πιο πολλοί εδω μέσα θεωρείτε το Sandero ανώτερο;οτι περίσσεψε στο στοκ της Renault το βάλαν πάνω σε αυτό το αμάξι.Ενώ το Aveo είναι πιο προσεγμένο. -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Youtube VideoΔεν συγκρινεται με τιποτα!!!
με παρεξήγησες εννουσα το i20 δεν μπορεί να συγκριθεί με το Aveo γιατί το Aveo είναι απλώς κατώτερό του.Το παραδέχομαι και γω
-
Ρε μακη τα μαθηματα σου τα τελειωσες πριν ανοιξεις το θεμα?? Αν τα τελειωσες τοσες καφετεριες ,τοσα γκομενακια στην ηλικια σου...
Χαλαρα sandero παντως, καλυτερο κρατημα πρωτα απ ολα...
Πολυ μ αρεσει η ιδεα να εχεις 2 επιλογες σε ψηφοφορια με 2 αντιπαλους..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε μακη τα μαθηματα σου τα τελειωσες πριν ανοιξεις το θεμα?? Αν τα τελειωσες τοσες καφετεριες ,τοσα γκομενακια στην ηλικια σου...Χαλαρα sandero παντως, καλυτερο κρατημα πρωτα απ ολα...
Πολυ μ αρεσει η ιδεα να εχεις 2 επιλογες σε ψηφοφορια με 2 αντιπαλους..
είμαι 38...δεν έχω μαθήματα να κάνω
καφετέρια πήγα χθες..γκομενάκι έχω..και είπα να περάσω την ώρα μου με διεξαγωγή έρευνας.
Και τελειωνε το παραμύθι με το σχολείο...πάνε 2 δεκαετίες που τελείωσα το λύκειο..και 16 χρόνια που τελείωσα γενικώς.. -
Αργεί να κλειδωθεί;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αργεί να κλειδωθεί;Βρε δεν το κλειδώνουμε και τώρα;
Το Sandero νίκησε. -
άντε κλειδώστε το.για να περάσω τηνώρα μου το έκανα όλο αυτό.To autotriti πάντως βγάζει το αβεο καλύτερο.
Το κλειδωνω αλλα μην ανοιγεις θεματα για την πλακα σου, warn alert [mod]
Dacia Sandero 1.4 εναντίον Chevrolet Aveo 1.4