-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Παντως στον τοπο διαμονης του....πρεπει να ειναι και ο ''πρωτος καγκουρας''....αληθεια γιατι το βαλαμε στα κλασσικα...???Για παράδειγμα προς αποφυγή
Εdit: Πόσο τον δίνει τον Σκάθαρο;;
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Παντως στον τοπο διαμονης του....πρεπει να ειναι και ο ''πρωτος καγκουρας''....αληθεια γιατι το βαλαμε στα κλασσικα...???
Για παράδειγμα προς αποφυγή
800 και τον καταιβασε 600
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Παντως στον τοπο διαμονης του....πρεπει να ειναι και ο ''πρωτος καγκουρας''....αληθεια γιατι το βαλαμε στα κλασσικα...???
Για παράδειγμα προς αποφυγή
τι σου είχα πει Γιάννη πριν πας να τον δεις.
πάντως μην απογοητεύεσαι,ψάξε για άλλον. -
εννοειται αν ειναι να απογοητευτω απο το δευτερο αυτοκινητο που ειδα δεν κανουμε τιποτα! Εξαλλου για αυτο ξεκινησα να ψαχνω πριν βγαλω διπλωμα!
-
Καλα ρε Γιαννη με 600 δεν ειναι ευκαιρια τι περιμενεις να παρεις? -
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Καλα ρε Γιαννη με 600 δεν ειναι ευκαιρια τι περιμενεις να παρεις?ειναι σαπιο ολο το αυτοκινητο! κατω απο τους αεραγωγους εχουν κοληθει λαμες με πριτσινια!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ημαρτον Παναγία μου.......
Σόρρυ παιδιά, αλλά το αμάξι είναι κρίμα έτσι όπως το έχει κάνει. Πόσο κακός άνθρωπος μπορεί να είναι αυτός που του το 'κανε ειλικρινά
Αυτός είναι απλά βιασμός, ενός συμπαθέστατου, κ πια ιστορικού Celica.
Ο ανθρωπος είναι Θεός......είναι αυτές ζάντες Mercedes ή μου φαίνεται.... -
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Γεια σας ηταν να παρω σημερα εναν σκαραβεο που ειδα στην χρυση ευκαιρια και ειχα παει να τον δω την παρασκευη! Πηγα σημερα με τον Στριγκαρη να τον δω και τελικα ειχε πολλα σαπισματα και ετσι ψαχνω για αλλον!http://www.xe.gr/automoto/used-cars-VW, ... 84550.html
αυτο ειναι το αυτοκινητο!Τι εγινε;Ξεκιναμε καινουρο προτζεκτ;
Αν παντως το σκεφτεσαι για καθημερινο αυτοκινητο,θα σου προτεινα να εχεις μια οδηγικη εμπειρια μαζι του πριν το αγορασεις.Απο τη λιγη επαφη που ειχα δεν μου ειχε φανει οτι πιο ευχρηστο και πρακτικο,σε συγκριση παντα με αυτοκινητα της εποχης του.Φυσικα μπορει να κανω και λαθος.Απο την αλλη βεβαια αν σου αρεσει παρα πολυ,αυτα ειναι και γουστα..και απολυτως σεβαστα -
Νομίζω ότι ο Αλέξανδρος έχει βάλει σκοπό να κάνει όλα τα μέλη των κλασικών φιλοσκαθαράκηδες...
Δε θα περάσει!!!
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Ημαρτον Παναγία μου.......Batmobile!!!!!
-
Eγώ πάλι έχω γίνει από την υπογραφή του pro εδώ και κανα 3μηνο triumphακιας.. βλέπω και 2 διαφορετικά την ημέρα (ένα στην Καλλιθέα και ένα στη Βούλα) και μου έχει κολλήσει Δεν πειράζει το καλοκαίρι είναι κοντά.
Gabyyy, πωλείται ένας σκάθαρος κοντά στο σπίτι μου (Καλλιθέα). Στο πωλητήριο έχει τιμή 850, αλλά με 600 πιστεύω θα τον έπαιρνες. Σαπίλες όχι πολλά πράματα απ' ότι μπορούσα να δω (οι θόλοι ήταν ψιλοκαθαροί). Μέτρια κατάσταση εξωτερικά (δεν έχει κάτι τρανταχτό όμως), το μόνο που ίσως σε χαλάει είναι το γαλάζιο χρώμα. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Αγ. Πάντων, μόλις βγεις από τον ΗΣΑΠ του Ταύρου (αν θες να το δεις πες μου να σου στείλω googlemapsοστιγμα).
Αν θες το φωτογραφίζω κιολας
-
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Νομίζω ότι ο Αλέξανδρος έχει βάλει σκοπό να κάνει όλα τα μέλη των κλασικών φιλοσκαθαράκηδες...Δε θα περάσει!!!
Ελα εδώ Γιάννη καλό μου παιδί να οδηγήσεις το δικό μου σκαθάρι, να δεις το φως το αληθινό!!!
-
What the...??
Ζώα
Όχι.. πιο σκούρο γαλάζιο είναι αυτό που λέω, όχι μπλε όμως.
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Eγώ πάλι έχω γίνει από την υπογραφή του pro εδώ και κανα 3μηνο triumphακιας.. βλέπω και 2 διαφορετικά την ημέρα (ένα στην Καλλιθέα και ένα στη Βούλα) και μου έχει κολλήσει Δεν πειράζει το καλοκαίρι είναι κοντά.Σου προτείνω να μην παιρνάς από τους δρόμους που παρκάρουν τα παραπάνω. Και να ξεκινήσεις θεραπείες με ΤΑ22!!!
@ Ραζής: Και εσύ τέκνο Βρούτε. Ένας γνήσιος Τζαπανόφιλος!
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Eγώ πάλι έχω γίνει από την υπογραφή του pro εδώ και κανα 3μηνο triumphακιας.. βλέπω και 2 διαφορετικά την ημέρα (ένα στην Καλλιθέα και ένα στη Βούλα) και μου έχει κολλήσει Δεν πειράζει το καλοκαίρι είναι κοντά.Gabyyy, πωλείται ένας σκάθαρος κοντά στο σπίτι μου (Καλλιθέα). Στο πωλητήριο έχει τιμή 850, αλλά με 600 πιστεύω θα τον έπαιρνες. Σαπίλες όχι πολλά πράματα απ' ότι μπορούσα να δω (οι θόλοι ήταν ψιλοκαθαροί). Μέτρια κατάσταση εξωτερικά (δεν έχει κάτι τρανταχτό όμως), το μόνο που ίσως σε χαλάει είναι το γαλάζιο χρώμα. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Αγ. Πάντων, μόλις βγεις από τον ΗΣΑΠ του Ταύρου (αν θες να το δεις πες μου να σου στείλω googlemapsοστιγμα).
Αν θες το φωτογραφίζω κιολας
ειχα παει τον ειδα! στο τηλεφωνο μου ειπε οτι δεν εχει καθολου σαπια αλλα οταν πηγα ολο το πορτμπαγαζ σε ολες τις ραφες ηταν σαπιο και ηταν σκισμενη και η οροφη η ταπετσαρια εννοω! και δεν τον καταιβαζε με τιποτα κατω απο 800! Χαρακτηριστικα μου ειπε αν ειναι να τον δωσω ποιο φθηνα τον κραταω και εδω να μου κραταει θεση παρκινγκ
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
ειχα παει τον ειδα! στο τηλεφωνο μου ειπε οτι δεν εχει καθολου σαπια αλλα οταν πηγα ολο το πορτμπαγαζ σε ολες τις ραφες ηταν σαπιο και ηταν σκισμενη και η οροφη η ταπετσαρια εννοω! και δεν τον καταιβαζε με τιποτα κατω απο 800! Χαρακτηριστικα μου ειπε αν ειναι να τον δωσω ποιο φθηνα τον κραταω και εδω να μου κραταει θεση παρκινγκΚοίτα ρε τύποι που κυκλοφορούν Αφου δεν τα θέλουν γιατί τα βασανίζουν έτσι ρε γμτ, αν δεν το θες, πούλα το σε κάποιον που θα το φροντίσει
Mπα, δεν θέλω να γιατρευτώ από την triumphοαρρώστια . Με αυτά εδώ ξέρει κανείς τι παίζει;
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
@ Ραζής: Και εσύ τέκνο Βρούτε. Ένας γνήσιος Τζαπανόφιλος!
Και τι να του δώσω του ανθρώπου να οδηγήσει? Κανένα 510, να το ερωτευθεί με την μια (όπως είναι αναμενόμενο!) και μετα να μην του βρίσκουμε κανένα να αγοράσει?
Πλάκα πλάκα, υπάρχει ένα καλούτσικο 510 (καλούτσικο = φαίνετα να εχει όλα του τα πράγματα και είναι αρκετά καλό οπτικά δεν θέλει βαψίματα κλπ, δεν το έχω δει απο κοντα, μόνο φωτογραφίες του) και το ξεκινάει απο 1000€ ... Ενδιαφέρεται κανείς?
-
υπαρχει και αυτο www.car.gr/1927442 δεν ξερω ειναι καλη η τιμη του ή ειναι ακριβουτσικο?
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
υπαρχει και αυτο http://www.car.gr/1927442 δεν ξερω ειναι καλη η τιμη του ή ειναι ακριβουτσικο?...αυτό είναι....
Μπορεί να το δω το Σάββατο απο κοντά...
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών