-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νόμιζα ότι απαγορευεται από τον κανονισμό να συμβουλεύουμε στο πως μπορεί να παρανομήσει κάποιος... -
δηλαδη suv δεν δηλωνεται αγροτικο ακομη και αν ειμαι αγροτης?
-
Πως θα δηλωθει αν δεν εχει καροτσα???Ειναι σα να θες να δηλωσεις ενα roadster για επαγγελματικο.
-
Ο χρήστης harmim έγραψε:
δηλαδη suv δεν δηλωνεται αγροτικο ακομη και αν ειμαι αγροτης?Ποιό αυτοκίνητο θες να αγοράσεις; Έχεις στη φορολογική σου δήλωση εισοδήματα από γεωργικές επιχειρήσεις;
-
Ο χρήστης harmim έγραψε:
δηλαδη suv δεν δηλωνεται αγροτικο ακομη και αν ειμαι αγροτης?Ενα επιβατικο αυτοκινητο που κολλαει στην αγροτικη εργασια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενα επιβατικο αυτοκινητο που κολλαει στην αγροτικη εργασια;
Κατάλαβες τώρα Μπίλλη γιατί μίλησα για παρανομίες;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενα επιβατικο αυτοκινητο που κολλαει στην αγροτικη εργασια;
Κατάλαβες τώρα Μπίλλη γιατί μίλησα για παρανομίες;
Για το εσκαλέιντ λες Αλεξ;Αυτο που εχει καροτσα δεν βλεπω γιατι να μην χαρακτηριζεται αγροτικο,hi class μαλιστα
-
Το Εσκαλέιντ είναι στις ελιές κάθε πρωί...
Για το ότι συζητάμε πως μπορεί να πραγματοποιηθεί μια κομπίνα (επιβατικό με αγροτική άδεια και που ανήκει σε κάποιον που δεν είναι καν αγρότης) λέω...
-
Εγώ πάντως πριν πολλά πολλά χρόνια είχα δεί στην Λάρισσα VW Corrado VR6 όπου έγραφε επάνω ΑΓΡΟΤΙΚΟ Έδρα Λάρισσα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Εγώ πάντως πριν πολλά πολλά χρόνια είχα δεί στην Λάρισσα VW Corrado VR6 όπου έγραφε επάνω ΑΓΡΟΤΙΚΟ Έδρα Λάρισσα...Χωρις πισω τζαμια (ή βαμμενα) και χωρις πισω καθισματα ;
Edit corrado;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ πάντως πριν πολλά πολλά χρόνια είχα δεί στην Λάρισσα VW Corrado VR6 όπου έγραφε επάνω ΑΓΡΟΤΙΚΟ Έδρα Λάρισσα...
Χωρις πισω τζαμια (ή βαμμενα) και χωρις πισω καθισματα ;
Edit corrado;
Αμεεεεε! Έχει ένας και στο χωριό μου ένα τέτοιο!
Επίσης, έχω δει και αγροτική Porsche 924!
Αν το εκτελωνίσεις και το περάσεις ΚΤΕΟ χωρίς πίσω καθίσματα και αντί για πίσω τζάμια λαμαρίνες, είσαι νόμιμος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χωρις πισω τζαμια (ή βαμμενα) και χωρις πισω καθισματα ;
Edit corrado;
Ήταν σαν αυτό αλλά με εντελώς φιμέ τα πίσω τζάμια.
-
Παιδια απ'οσο ξερω, μεχρι προτινος μπορουσες να δηλωσεις οποιο ηθελες ως αγροτικο/ επαγγελματικο, αλλα εδω και καποια χρονια εχει απαγορευθει αυτο. Μονο οσα προοριζονται για αυτες τις δουλειες παιρνουν τετοια αδεια. Επιπλεον, αν δεν εισαι επαγγελματιας αγροτης, αλλα εχεις στη φορολογικη σου δηλωση εισοδηματα απο αγροτικες εργασιες (σε εδαφος που ειτε κατεχεις ειτε νοικιαζεις) δικαιουσαι ΕΝΑ αγροτικο οχημα.
-
Ως επαγγελματικα δηλωνονταν και τα Golf GTi(mk2,3)
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Παιδια απ'οσο ξερω, μεχρι προτινος μπορουσες να δηλωσεις οποιο ηθελες ως αγροτικο/ επαγγελματικο, αλλα εδω και καποια χρονια εχει απαγορευθει αυτο. Μονο οσα προοριζονται για αυτες τις δουλειες παιρνουν τετοια αδεια. Επιπλεον, αν δεν εισαι επαγγελματιας αγροτης, αλλα εχεις στη φορολογικη σου δηλωση εισοδηματα απο αγροτικες εργασιες (σε εδαφος που ειτε κατεχεις ειτε νοικιαζεις) δικαιουσαι ΕΝΑ αγροτικο οχημα.Aπαραίτητη προυπόθεση σ' αυτό που αναφέρεις είναι να έχει κύριο ταμείο ασφάλισης τον ΟΓΑ. Αν δεν έχει ΟΓΑ τότε πλήρωνει ένα ποσό προκειμένου να βγει αγροτική η άδεια.
-
Εχω ενα santafe 2,7 βενζινη και θελει να το παρει ενας φιλος κατακυριο επαγγελμα αγροτης μπορω να του το μεταβιβασω σαν αγροτικο υποψιν δεν εχει στην κατοχη του αλλο αγροτικο?
-
Δε νομιζω να γινεται.
-
Ειναι σιγουρο αυτο που λες δεν υπαρχει κανενα παραθυρακι?
-
Ο χρήστης reniakar έγραψε:
Ειναι σιγουρο αυτο που λες δεν υπαρχει κανενα παραθυρακι?Αλουμινά ψαχνεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι σιγουρο αυτο που λες δεν υπαρχει κανενα παραθυρακι?
Αλουμινά ψαχνεις;
Αμα θελει της εχω εναν καλο , αν παλι ψαχνει ηλετρκολογο/ψυκτικο και ειναι καλη εδω ειμαστε και εμεις
Αγροτικό αυτοκίνητο