-
Κάπου διάβασα οτι στο κραχ που είχε γίνει στην Αμερική ανακαλύφθηκαν ή αναπτύχθηκαν τα εξής: τζόγος, χοτντογκ, μοδίστρες, τσαγκάρηδες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάπου διάβασα οτι στο κραχ που είχε γίνει στην Αμερική ανακαλύφθηκαν ή αναπτύχθηκαν τα εξής: τζόγος, χοτντογκ, μοδίστρες, τσαγκάρηδες.Σίγουρα ξέχασες και τα μπουρδέλα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάπου διάβασα οτι στο κραχ που είχε γίνει στην Αμερική ανακαλύφθηκαν ή αναπτύχθηκαν τα εξής: τζόγος, χοτντογκ, μοδίστρες, τσαγκάρηδες.
Σίγουρα ξέχασες και τα μπουρδέλα...
Καλα αυτα γνωριζουν ανθιση ειδικα τα studio
Μην αναφερθω σε κατι φοιτητριες............. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάπου διάβασα οτι στο κραχ που είχε γίνει στην Αμερική ανακαλύφθηκαν ή αναπτύχθηκαν τα εξής: τζόγος, χοτντογκ, μοδίστρες, τσαγκάρηδες.Μοδιστρες εεε?Ειναι η μανα μου μοδιστρα και δεν την εχει αγγιξει και τοσο πολυ η κριση...Ολοι θα ραβουν ρουχα...Ειδικα αμα εχεις ενα αλφα ονομα στον χωρο σου.
Επισης και στο βουλκανιζατερ που δουλευει ο πατερας μου δεν εχουν νιωσει κριση...Ουτε η δουλεια εχει πεσει...
-
-
Πέρασε ένας χρόνος που τα συζητούσαμε...
Τελικά τα περισσότερα επαγγέλματα που αναφέρθηκαν, έχουν επηρεαστεί από την όλη κατάσταση.
Για να δούμε τις τωρινές απόψεις. Τι θα μείνει πραγματικά ανεπηρέαστο;
-
Ακόμα και αυτοί που πουλούσαν 'αέρα' έχουν επηρεασθεί.
Απομένει τίποτα άλλο -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Απομένει τίποτα άλλοΜπα, τα μποφώρ έχουν πέσει λίγο μόνο....
-
Aγροτικά προιόντα....Βαμβάκι, σιτηρά αλλά και άλλα τρόφιμα. Προσωπικά πιστέυω πως τα επομενα χρόνια η ζήτηση γι΄αυτά θα είναι αυξημένη. Απο κει και περα βέβαια, η απόδοση σε κέρδος θα εξαρτηθεί και απο άλλους παράγοντες, όπως η τιμή του πετρελαίου, των λιπασμάτων-φυτοφαρμακων, όπως επίσης και η φορολογία. Πιστέυω θα μπει άγριο κωλόχερο απο το κράτος στους αγρότες αν διαπιστωθεί οτι αρχίζουν και κονομάνε....
Οσον αφορά το βαμβάκι, προμηθευτης μου (κατασκευαστής) μου είπε σήμερα, πως πέρα απο την αύξηση 30-40% στα βαμβακερά νήματα εως τώρα, τίθεται θέμα ύπαρξης πρώτης ύλης τους επόμενους αρκετούς μήνες, ισως και χρόνο....Σε λίγο δηλαδή, οι υφαντουργίες δεν θα έχουν πρώτη ύλη για να κατασκευάσουν νήματα ακόμη κι αν θεωρητικά θελήσουν να πληρώσουν το βαμβάκι και 300% παραπάνω...(λ'εμε τώρα). Απλά δεν θα βρίσκουν....!!
-
Απομένει τίποτα άλλο.Οι εταιριες που εμπορευονται συστηματα ασφαλειας ,σεκιουριταδες κ κατι φαινεται να τσιμπανε ψυχολογοι κ ψυχιατροι .
-
Τα γραφεία ευρέσεως εργασίας .......
-
Σίγουρες δουλειές , μπορεί να πέσουν λίγο οι τιμές για ενα κομμάτι του αγοραστικού κοινού , αλλά και πάλι έχει μέλλον!
http://www.baboulas.gr/ -
Εταιρίες πληροφορικής που ΔΕΝ κάνουν δουλιές (μόνο) με το Δημόσιο. Ειδικά όσες δραστηριοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα (δουλεύω σε τέτοια) δεν νιώθουν τίποτα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι καλοπερνάμε, αλλά κίνδυνο να μείνουμε στο δρόμο δε νομίζω ότι διατρέχουμε.
Ξέρω όμως από πρώτο χέρι ότι το επάγγελμα των πωλητών σε καταστήματα περνάει μεγάλη κρίση. 2 ξαδέρφες μου (η μια πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, η άλλη στο τμήμα καλλυντικών του Hondos) έχουν χάσει τη δουλιά τους.
-
Σίγουρες δουλειές , μπορεί να πέσουν λίγο οι τιμές για ενα κομμάτι του αγοραστικού κοινού , αλλά και πάλι έχει μέλλον!
http://www.baboulas.gr/ -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Εταιρίες πληροφορικής που ΔΕΝ κάνουν δουλιές (μόνο) με το Δημόσιο. Ειδικά όσες δραστηριοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα (δουλεύω σε τέτοια) δεν νιώθουν τίποτα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι καλοπερνάμε, αλλά κίνδυνο να μείνουμε στο δρόμο δε νομίζω ότι διατρέχουμε.Ξέρω όμως από πρώτο χέρι ότι το επάγγελμα των πωλητών σε καταστήματα περνάει μεγάλη κρίση. 2 ξαδέρφες μου (η μια πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, η άλλη στο τμήμα καλλυντικών του Hondos) έχουν χάσει τη δουλιά τους.
Γνωστό σε τέτοια εταιρεία πληροφορικής έχουν αρχίσει να τον πληρώνουν αραιά γιατί δεν πληρώνουν οι πελάτες. Μιλάμε για τελείως .
+1 για πωλητές/τριες. Σε μαγαζί γνωστού θα φύγουν 2.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εταιρίες πληροφορικής που ΔΕΝ κάνουν δουλιές (μόνο) με το Δημόσιο. Ειδικά όσες δραστηριοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα (δουλεύω σε τέτοια) δεν νιώθουν τίποτα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι καλοπερνάμε, αλλά κίνδυνο να μείνουμε στο δρόμο δε νομίζω ότι διατρέχουμε.
Ξέρω όμως από πρώτο χέρι ότι το επάγγελμα των πωλητών σε καταστήματα περνάει μεγάλη κρίση. 2 ξαδέρφες μου (η μια πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, η άλλη στο τμήμα καλλυντικών του Hondos) έχουν χάσει τη δουλιά τους.
Γνωστό σε τέτοια εταιρεία πληροφορικής έχουν αρχίσει να τον πληρώνουν αραιά γιατί δεν πληρώνουν οι πελάτες. Μιλάμε για τελείως .
+1 για πωλητές/τριες. Σε μαγαζί γνωστού θα φύγουν 2.
Λογικά κάνει δουλιές με έλληνες πελάτες, σωστά?
Εκτός και αν το 'δεν πληρώνουν οι πελάτες' είναι απλώς δικαιολογία για να μην τον πληρώνουν με συνέπεια. -
Απο δω και πέρα, πωλητές και πωλητριες των 700ευρώ σε Ελληνες εμπόρους, ΤΕΛΟΣ...! Σε πολυεθνικές ωρομίσθιοι με 400 ευρώ ίσως, αν είμαστε τυχεροί....
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Λογικά κάνει δουλιές με έλληνες πελάτες, σωστά?
Εκτός και αν το 'δεν πληρώνουν οι πελάτες' είναι απλώς δικαιολογία για να μην τον πληρώνουν με συνέπεια.Nαι με Έλληνες, αλλά όταν υπάρχει εταιρεία από πίσω να τσακιστεί, να δανειστεί και να πληρώσει τους υπαλλήλους της. Το θεωρώ απαράδεκτο να αφήνεις τον υπάλληλο σου που δουλεύει έτσι ακάλυπτο και να τον βάζει εκείνον να ζητάει εξόφληση.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
κ κατι φαινεται να τσιμπανε ψυχολογοι κ ψυχιατροι .Μπααααααααααα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
κ κατι φαινεται να τσιμπανε ψυχολογοι κ ψυχιατροι .
Μπααααααααααα
Πολλοί άνθρωποι βασανιζόμενοι από τις τύψεις συνειδήσεως που προκαλούνται από τις διαπράξεις των ποικίλων αμαρτιών επειδή ζουν μακριά από την διδασκαλία της Εκκλησίας και δεν γνωρίζουν την αληθινή ορθόδοξη κατήχηση καταφεύγουν σε ψυχολόγους
Επαγγελματα που δεν τα αγγιζει η κριση.....