-
Live your myth in Greece... that's peraiosis mate!!!
Άντε να δω πότε θα βρεθούμε τελικά... έχουμε να ανταλλάξουμε ιταλοϊαπωνικές ιστορίες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απ'ότι φαίνεται, η εταιρία έχει στην άκρη,σε ρευστό για πάσα ανάγκη, περι τα 20-30 δις δολλάρια.....
Μήπως πρέπει να δανειστούμε από αυτούς και όχι από το ΔΝΤ τελικά;
Δεν κακό
Απλά, we have to get in line
ΥΓ konitsua BEAMS
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απ'ότι φαίνεται, η εταιρία έχει στην άκρη,σε ρευστό για πάσα ανάγκη, περι τα 20-30 δις δολλάρια.....
Εγώ έλεγα μήπως καλύτερα ... να μας αγόραζαν!!!
'Live your myth in Yaris'!!! -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
ΥΓ konitsua BEAMS
Ohayou georgetz san. Genki desu ka?
Για το μεγάλο ποστ που έγραψες συμφωνώ απόλυτα. -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
ΥΓ konitsua BEAMS
Ohayou georgetz san. Genki desu ka?
Για το μεγάλο ποστ που έγραψες συμφωνώ απόλυτα.Hai genki desu.
Μάλλον θα είμαι στα μέρη σου σε 1-2 εβδομάδες.Θα στείλω π.μ.
-
wat bedoelen jullie
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
wat bedoelen jullieBegroette me in het Japans, antwoordde ik in het Japans (μεταφραστήρι google μη βαράς )
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:whistlink:Έχεις δίκιο μάστορα.
Μαζί με την τογιότα χάσαμε και εμείς φαίνεται τη μπάλα -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ έλεγα μήπως καλύτερα ... να μας αγόραζαν!!!
'Live your myth in Yaris'!!!Ταιριάζει... κολλημένο τέρμα ανοιχτό το γκάζι (έξοδα) και χωρίς φρένα (έσοδα).
-
Έτσι! Ετσι!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:whistlink:έλα μου ντε! πόσες ξένες γλώσσες θα πρέπει να γνωρίζει άραγε ένας administrator εδώ μέσα???
-
-
Σε μείωση της αξιολόγησης για την πιστοληπτική ικανότητα της Toyota προχώρησε σήμερα η Moody’s Investors Service, προβλέποντας ότι η κερδοφορία της εταιρείας θα παραμείνει σε «χαμηλά επίπεδα» τουλάχιστον μέχρι το 2012...
Συγκεκριμένα, ο οίκος υποβάθμισε την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία σε Aa2 από Aa1.
Η Toyota αντιμετωπίζει «ουσιαστικό κίνδυνο» το περιθώριο λειτουργικής κερδοφορίας να παραμείνει κάτω από τα κατάλληλα για την αξιολόγησή της επίπεδα «μέχρι το 2012 το νωρίτερο και πιθανόν και πιο μετά», τονίζει ο αναλυτής της Moody’s, Ταντάσι Ουσούι.
Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο αγωνίζεται να ανακτήσει τη φήμη της μετά την ανάκληση περισσότερων από οκτώ εκατομμυρίων οχημάτων παγκοσμίως και ενδεχομένως να έρθει αντιμέτωπη με απώλειες τουλάχιστον δύο δισ. δολαρίων από πωλήσεις και επισκευές οχημάτων.
Αρα δεν γινονται μονο σε εμας αυτα, συμβαινουν και σε αλλες καλες οικογενειες...
-
Δεν ξέρω αν έχει μπει πουθενά αλλά λύθηκα όταν το είδα....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει μπει πουθενά αλλά λύθηκα όταν το είδα....Μια αύξηση 2 ετών στην εγγύηση και ξαφνικά εχουμε γυμνές της Gemma.
-
-
εεεε, μμμμμμμμ, χχμμμμμμμ....
θαααα... το σκεφτώ!
-
παίζει να κολλάει το γκάζι σε παλιό Yaris?
http://www.protinews.gr/images/stories/00_online/monday/10.jpg
-
του οδηγου;
έχασε η Toyota την μπάλα?