-
Οσο παει γινεται και καλυτερο..ειμαι πεπεισμενος οτι δεν ειναι ο pasxos αλλα κατεβαινει ανεξαρτητος..
Βρε σε δουλευει ολο το forum τοσο καιρο ακομα να παρεις χαμπαρι..?
-
μήπως να βάλουμε ψηφοφορία και σε πόσο διάστημα θα κλειδωθεί το topic?
-
Φιλε into megane θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις τι εξτρα εχεις βαλει και ποσο σου κοστισε τελικη τιμη γιατι με ενδιαφερει να αγορασω ενα μτχ και θελω να δω αν μου το πουλαει σε καλη τιμη.Σε ευχαριστω
-
Μεγκανάκια σε παρακαλώ. Πούλησέ το μου.
Στην ερώτηση του θέματος..... εννοείται πως ΝΑΙ
Αλλά δεν παράγεται άλλο ρε γμτ . Δεν πειράζει. το έχουν λίγοι και καλοί
-
Γιατι το χαλας εσυ τωρα thanix..?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Φιλε into megane θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις τι εξτρα εχεις βαλει και ποσο σου κοστισε τελικη τιμη γιατι με ενδιαφερει να αγορασω ενα μτχ και θελω να δω αν μου το πουλαει σε καλη τιμη.Σε ευχαριστωΆστο κάτω. Είναι δικό μου
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
πολλοί θα το ήθελαν λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν.κατά τα άλλα ένα από τα αυτοκίνητα που συνδυαζει πολλές χρήσεις με δικο του φανατικό κοινό με fan club πανευρωπαικό με συναντήσεις κτλ τι να λέμε ένα πανέμορφο αυτοκίνητο είτε με την οροφή χαμηλά είτε με κλειστη.
Δεν ψηφιζω.
Το thread εχει στοιχεια 'παράγκας' και δεν θελω να εμπλακω.
Παλιανθρωποι!!! -
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
πολλοί θα το ήθελαν λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν.
Γιατι, ποσο κανει?
δεν είναι θέμα η τιμή αλλά η νοοτροπία του μίζερου 1.400αριου της Γκόλφως της Φίατ και της Ψωρόλας που δε χαλάει.Περαστικά σας.
-
-
Ιταλακια θα αγορασεις τελικα..?
-
η νοοτροπία του μίζερου 1.400αριου της Γκόλφως της Φίατ και της Ψωρόλας που δε χαλάει
Το επόμενο CC που θα έχει το ίδιο μίζερο 1,4 Τ που θα μπορεί πλέον να ξεκουνάει τα κιλά του, δηλαδή είναι για τα μπάζα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
η νοοτροπία του μίζερου 1.400αριου της Γκόλφως της Φίατ και της Ψωρόλας που δε χαλάει
Το επόμενο CC που θα έχει το ίδιο μίζερο 1,4 Τ που θα μπορεί πλέον να ξεκουνάει τα κιλά του, δηλαδή είναι για τα μπάζα;
εγώ γιατί νόμιζα ότι μιλούσε για το 1.6Τ με τα 180ps?
-
ρε παιδια ενα θεμα ανοιξα ,μην το χαλατε .
-
-
Εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα για πολλούς λόγους. Πρώτον δεν μ αρέσουν τα cabrio (Εκτός από κάνα 2)
2ον δεν μ αρέσουν τα cabrio που βασίζονται σε κλειστά. Τρίτον είναι γαλλικό και θα χαλάει κάθε μέραΥ.Γ Δεν υπάρχουν ενεργητικοί και παθητικοί gay. Το έχουν α λε λε τουρ ...
-
να το παρεις ειναι τσάμπα....
-
Μια χαρά τα κουνάει και τώρα.
εγώ γιατί νόμιζα ότι μιλούσε για το 1.6Τ με τα 180ps?
1.6 180 ps έλεγα για το Astra.Το 2.0 εβγαινε με 170 ps.
Εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα για πολλούς λόγους. Πρώτον δεν μ αρέσουν τα cabrio (Εκτός από κάνα 2)
2ον δεν μ αρέσουν τα cabrio που βασίζονται σε κλειστά. Τρίτον είναι γαλλικό και θα χαλάει κάθε μέραχοχο.
-
Εγώ το σκέφτομαι γιατί μου καίει λάδια...
(ο χοντροqsis χωράει μέσα? )
-
1.6 180 ps έλεγα για το Astra.Το 2.0 εβγαινε με 170 ps.αν μιλάμε για το cc το 1.6lt με τα 110κάτι άλογα, νομίζω ότι θα σέρνεται πραγματικά στο δρόμο και μπορεί να παίρνεις αέρα με το κάμπριο κτλ-κτλ αλλά πραγματικά θα σέρνεται στο δρόμο.
(το οποίο δεν είναι κακό αν δε σε ενδιαφέρει το γκάζι ) -
Μια χαρά τα κουνάει και τώρα.
Τσ τσ όλο σεξουαλικά υπονοούμενα ...
2ον δεν μ αρέσουν τα cabrio που βασίζονται σε κλειστά. Τρίτον είναι γαλλικό και θα χαλάει κάθε μέραχοχο.
Χα χα
Megane CC 1.6 θα το περνατε;