-
Για τον φίλο που ρώτησε αν το Fiesta έχει ιμάντα ή καδένα,
τουλάχιστον το δικό μου έχει** ιμάντα**. (Fiesta Sport mk7)Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στους υπόλοιπους κυβισμούς.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
τουλάχιστον το δικό μου έχει** ιμάντα**. (Fiesta Sport mk7)Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στους υπόλοιπους κυβισμούς.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο κακό είναι αυτό από άποψη κόστους, ε; Μόλις πλήρωσα 250 ευρώ για αλλαγή ιμάντα στο Golf (έξω, όχι στην αντιπροσωπεία). Άλλο ένα αρνητικό του Fiesta. Κρίμα, γιατί μου αρέσει πολύ.
-
Ο χρήστης britgreek έγραψε:
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο κακό είναι αυτό από άποψη κόστους, ε; Μόλις πλήρωσα 250 ευρώ για αλλαγή ιμάντα στο Golf (έξω, όχι στην αντιπροσωπεία). Άλλο ένα αρνητικό του Fiesta. Κρίμα, γιατί μου αρέσει πολύ.
Tην αλλαγή του ιμάντα θα την κάνειςμετά από 160Κ χιλιόμετρα και 8 χρόνια, όπως λέει το μάνιουαλ. Δεν αποτελεί τόσο μεγάλο ανασταλτικό παράγοντα όπως στο παρελθόν, ώστε να σε αποτρέψει από μια τέτοια αγορά.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να ρωτησω... το Fiesta θα ηταν ετοιμοπαραδοτο ή θα περιμενες 2,3 μηνες??
παντα οταν καποιος πελατης επιθυμει καποια εξτρα στο αμαξι του (π.χ ESP, USB, σε titanium αεροτομη κ.τ.λ)
, τοτε η παραγγελια του θεωρειται ειδικη παραγγελια και κανει 3 μηνες να ερθει, σε ορισμενους βεβαια κακα τα ψεματα εκανε λιγο περισσοτερο καμια 15-20 μερες παραπανω.
Εμενα δεν ηταν ειδικη παραγγελια , το εκλεισα τον οκτωμβρη και του ζητησα να το εχω τον καινουριο χρονο και να ειναι οπωσδηποτε παραγωγη του δεκεμβιου απο την κολωνια(γερμανια) και οχι ισπανια, ειχα τους λογους μου. -
για πες τους λογους σου δεν θα σε κρινει κανεις!!!!
πες τι ακουσες! -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Tην αλλαγή του ιμάντα θα την κάνειςμετά από 160Κ χιλιόμετρα και 8 χρόνια, όπως λέει το μάνιουαλ. Δεν αποτελεί τόσο μεγάλο ανασταλτικό παράγοντα όπως στο παρελθόν, ώστε να σε αποτρέψει από μια τέτοια αγορά.
Με πρόλαβε ο famas!
Δεν ανέφερα την αλλαγή γιατί έτσι κι αλλιώς το θεωρώ μεγάλο το διάστημα για την αλλαγή,ένθεν κι ένθεν.
Αν πάλι είναι τόσο μεγάλο θέμα για εσένα,ίσως να κοιτούσες κάτι διαφορετικό.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
πες τι ακουσες!Να απαντήσω κι εγώ σ' αυτό. Θεωρώ τα Γερμανικά μοντέλα και τις γερμανικές προδιαγραφές σαφώς ανώτερες σε σχέση με τις ισπανικές. Δεν είναι τυχαίο, ας πούμε, ότι τα Golf στη Γερμανία θεωρούνται και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα, ενώ κάποια από αυτά που μας φέρνουν εδώ βγάζουν προβλήματα. Μια επίσκεψη στο vwclub θα σας πείσει για την ακρίβεια των λεγομένων μου.
Και μιλάω ως ιδιοκτήτης Golf, το οποίο το έχω πληρώσει για Γερμανικό και είναι φτιαγμένο στο Βέλγιο και τα τρία πρώτα χρόνια έβγαλε πολλά. Μετά ηρέμησε.
Για τον ιμάντα που είπε ένας φίλος, μου κάνουν εντύπωση τα 160.000km, γιατί η αντιπροσωπεία που ρώτησα λέει κάθετα 60.000 ή τρία χρόνια, για να είσαι εντός εγγύησης. Εκτός αν δεν ήξερε τι έλεγε ο πωλητής.
-
πες τι ακουσες!Να απαντήσω κι εγώ σ' αυτό. Θεωρώ τα Γερμανικά μοντέλα και τις γερμανικές προδιαγραφές σαφώς ανώτερες σε σχέση με τις ισπανικές. Δεν είναι τυχαίο, ας πούμε, ότι τα Golf στη Γερμανία θεωρούνται και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα, ενώ κάποια από αυτά που μας φέρνουν εδώ βγάζουν προβλήματα. Μια επίσκεψη στο vwclub θα σας πείσει για την ακρίβεια των λεγομένων μου.
Και μιλάω ως ιδιοκτήτης Golf, το οποίο το έχω πληρώσει για Γερμανικό και είναι φτιαγμένο στο Βέλγιο και τα τρία πρώτα χρόνια έβγαλε πολλά. Μετά ηρέμησε.
πιστευω οτι ο συμφορουμιτης απαντησε σωστα και οντος αυτος ειναι ο λογος που το ηθελα απο εκει. Ο αλλος ειναι ,επειδη ζουσα 19 χρονια στην γερμανια και ξερω πολυ καλα τα γερμανικα αμαξια , ετσι ηθελα οπωσδηποτε το δικο μου να προερχετε απο το γερμανικο εργοστασιο.
-
Για τον ιμάντα που είπε ένας φίλος, μου κάνουν εντύπωση τα 160.000km, γιατί η αντιπροσωπεία που ρώτησα λέει κάθετα 60.000 ή τρία χρόνια, για να είσαι εντός εγγύησης. Εκτός αν δεν ήξερε τι έλεγε ο πωλητής.
Αρκετά Golf που έχουν βγει από τις δευτερεύουσες γραμμές παραγωγής (εκτός Wolfsburg δηλαδή) έχουν εμφανίσει προβλήματα με τριγμούς, κακή συναρμογή σε τμήματα του αμαξώματος (κυρίως στην πόρτα συνοδηγού που σε ορισμένα φαίνεται και με το μάτι ότι εξέχει απ το B pillar αλλά και στα μπροστινά φανάρια μερικά), παράθυρα που πέφτουν. Γενικώς υπάρχει η φήμη (που μάλλον δικαιολογείται τελικά απ τις ζημιές που εμφανίζονται σε βάθος χρόνου) ότι δεν είναι όλες οι γραμμές παραγωγής του ίδιου προϊόντος το ίδιο ικανές.
-
Παιδιά, ισχύει ότι η Ford Motor Hellas δεν εισάγει Fiesta από Ισπανία, αλλά μόνο από Γερμανία, όπως μου λένε; Ο πωλητής με τον οποίο μίλησα ήταν κάθετος σ' αυτό, όπως και στα χιλιόμετρα που χρειάζεται αλλαγή ο ιμάντας.
-
Παιδιά, ισχύει ότι η Ford Motor Hellas δεν εισάγει Fiesta από Ισπανία, αλλά μόνο από Γερμανία, όπως μου λένε; Ο πωλητής με τον οποίο μίλησα ήταν κάθετος σ' αυτό, όπως και στα χιλιόμετρα που χρειάζεται αλλαγή ο ιμάντας.εμένα μου έλεγε ο πωλητης οτι τα σπορτ πιο πολυ ερχονται απο την γερμανια, ενας αλλος λεει οτι τα τριθυρα προερχονται απο γερμανια. Αντε τωρα τι να πιστεψεις . Παντως εσυ αμα θες επιμενε ,το δικο σου να ειναι πλαισιο κολωνιας, αμα τελικα αποφασισεις για φιεστα
-
δυο φορες το εγραψα σορρυ
-
Παιδιά, ισχύει ότι η Ford Motor Hellas δεν εισάγει Fiesta από Ισπανία, αλλά μόνο από Γερμανία, όπως μου λένε; Ο πωλητής με τον οποίο μίλησα ήταν κάθετος σ' αυτό, όπως και στα χιλιόμετρα που χρειάζεται αλλαγή ο ιμάντας.Ο,τι να' ναι φίλε μου. Ειλικρινά ό,τι να' ναι. Δες σε αυτό το site, που είναι το επίσημο της φορντ, όσον αφορά τα σερβις. Έλεος δλδ. με την ασχετοσύνη των πωλητών.
http://www.etis.ford.com/fordservice/se ... F%83%CE%B7 -
Όπα. Μόλις μίλησα με Σφακιανάκη. Ο πωλητής μου είπε ότι ο ιμάντας χρονισμού αλλάζει στις 60.000 με 90.000 χιλιόμετρα, ανεξάρτητα με το τι λέει το βιβλιαράκι του κατασκευαστή, το οποίο κάνει λάθος σύμφωνα με τον πωλητή.
Επίσης, μου είπε ότι θα βρω πολλά τέτοια λάθη, όπως για παράδειγμα το ότι το πρώτο σέρβις γίνεται στις 20.000km, το οποίο είναι και αυτό λάθος, γιατί πρέπει να γίνεται στις 5.000 επειδή υπάρχουν ρινίσματα.
Η τιμή που μου έδωσε για 1.4 Titanium με ESP, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και USB είναι 15.200 κλειδί. Καλή είναι. Αν θέλω 5 χρόνια εγγύηση αντί για 2 πρέπει να πληρώσω επιπλέον 600 ευρώ.
ΟΚ. Το Fiesta απορρίπτεται κι ας μου αρέσει.
Τα σχόλια δικά σας.
-
Τον ρώτησες γιατί αν τα λέει λάθος δεν το διορθώνουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τον ρώτησες γιατί αν τα λέει λάθος δεν το διορθώνουν;Θα τους έχει τελειώσει το blanco...
-
Ναι, τους έχει τελειώσει το blanco μάλλον, αλλά μ' αυτούς θα έχουμε να κάνουμε σε περίπτωση προβλήματος. Κι αν σου πει δεν σε καλύπτω επειδή δεν άλλαξες τον ιμάντα στις 60.000, τότε τι κάνεις; Πας δικαστικά; Και μέχρι να εκδικαστεί, τι κάνεις;
Επίσης, μου είπε ότι η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που εισάγονται είναι από Βερολίνο, αν και κάποια έρχονται από Ισπανία.
-
Όπα. Μόλις μίλησα με Σφακιανάκη. Ο πωλητής μου είπε ότι ο ιμάντας χρονισμού αλλάζει στις 60.000 με 90.000 χιλιόμετρα, ανεξάρτητα με το τι λέει το βιβλιαράκι του κατασκευαστή, το οποίο κάνει λάθος σύμφωνα με τον πωλητή.Επίσης, μου είπε ότι θα βρω πολλά τέτοια λάθη, όπως για παράδειγμα το ότι το πρώτο σέρβις γίνεται στις 20.000km, το οποίο είναι και αυτό λάθος, γιατί πρέπει να γίνεται στις 5.000 επειδή υπάρχουν ρινίσματα.
Τα σχόλια δικά σας.
Ότι είπαμε για την 8ετία (ή τα 160κ) του ιμάντα είναι σωστό.&-
Το 1ο σέρβις γίνεται στα 20.000χλμ (ή 1 χρόνο) .&-
Προσωπικά πρόκειται να το κάνω σε πρπου 2000χλμ.
Άντε να κάνεις νωρίτερα αλλαγή λαδιών,κ πάλι λόγω δικιάς σου επιλογής,δεν απαιτείται κάτι τέτοιο.Κ στην τελική,αφού το βλέπεις,δεν 'τραβάει' η εν λόγω αντιπροσωπεία,δεν πας σε κάποια άλλη,αφού έχεις και επιλογές?
Απο κει και πέρα,το τι χαζομάρα δέρνει μερικούς πωλητές,είναι πραγματικά απίστευτη.
-
Λάθος το βιβλίο του κατασκευαστή λένε
Τι θεοί -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Όπα. Μόλις μίλησα με Σφακιανάκη. Ο πωλητής μου είπε ότι ο ιμάντας χρονισμού αλλάζει στις 60.000 με 90.000 χιλιόμετρα, ανεξάρτητα με το τι λέει το βιβλιαράκι του κατασκευαστή, το οποίο κάνει λάθος σύμφωνα με τον πωλητή.
Επίσης, μου είπε ότι θα βρω πολλά τέτοια λάθη, όπως για παράδειγμα το ότι το πρώτο σέρβις γίνεται στις 20.000km, το οποίο είναι και αυτό λάθος, γιατί πρέπει να γίνεται στις 5.000 επειδή υπάρχουν ρινίσματα.
Τα σχόλια δικά σας.
Ότι είπαμε για την 8ετία (ή τα 160κ) του ιμάντα είναι σωστό.&-
Το 1ο σέρβις γίνεται στα 20.000χλμ (ή 1 χρόνο) .&-
Προσωπικά πρόκειται να το κάνω σε πρπου 2000χλμ.
Άντε να κάνεις νωρίτερα αλλαγή λαδιών,κ πάλι λόγω δικιάς σου επιλογής,δεν απαιτείται κάτι τέτοιο.Κ στην τελική,αφού το βλέπεις,δεν 'τραβάει' η εν λόγω αντιπροσωπεία,δεν πας σε κάποια άλλη,αφού έχεις και επιλογές?
Απο κει και πέρα,το τι χαζομάρα δέρνει μερικούς πωλητές,είναι πραγματικά απίστευτη.
Πρώτον, επειδή φίλος στο forum μου είπε ότι πήρε το sport 15000 ευρώ, και δεύτερον, επειδή η τιμή που μου δίνουν είναι 1000+ ευρώ κάτω από τους υπόλοιπους για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο.
Hyundai i20 ESP vs Fiesta 1.4: Ποιο είναι πιο ασφαλές, κ.α.;