-
Εχει δοκιμασει κανεις την παραπανω εταιρεια για προγραμμα? Απ την μια βλεπω ελβετικη εταιρεια με προδιαγραφες κλπ κλπ και απο την αλλη βλεπω να δινει κατι αλογα τρελα (+12 σε ατμοσφαιρικα!!!) οποτε μαλλον καποιο λακο θα εχει η φαβα!
Συνεργαζονται και με Ελλαδα λεει. -
Εχει δοκιμασει κανεις την παραπανω εταιρεια για προγραμμα? Απ την μια βλεπω ελβετικη εταιρεια με προδιαγραφες κλπ κλπ και απο την αλλη βλεπω να δινει κατι αλογα τρελα (+12 σε ατμοσφαιρικα!!!) οποτε μαλλον καποιο λακο θα εχει η φαβα!
Ο χρήστης koliatsos44 έγραψε:
Συνεργαζονται και με Ελλαδα λεει.Φίλος Ιταλός έχει βάλει 2 φορές στα οχήματα που είχε, μια Alfa GT 1.9 GTD και τώρα ένα Audi A5 3.0 Tdi και είναι υπέρ-ευχαριστημένος........όλα τα έβαλε στην Ιταλία στον αντιπρόσωπο εκεί φυσικά.....
-
Not bad, αν όντως προσφέρει αυτό που υπόσχεται. +12 άλογα (109 από 97) είναι πολύ καλά (για να είναι αληθινά;) για το αμάξι μου.
-
το κοιταξα γιατι θελουμε ενα προγραμμα για το polo του αδερφου μου. Δεν μπορει απο 75 να το πηγαινουν 86 αλογα!!!!!!!!! με ενα προγραμμα.... ΦΟΥΣΚΑ μυριζει εδω..
-
για το panda +12hp & +17nm -0,5' στα 100, -0,2 στην κατανάλωση.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Συνεργαζονται και με Ελλαδα λεει.Φίλος Ιταλός έχει βάλει 2 φορές στα οχήματα που είχε, μια Alfa GT 1.9 GTD και τώρα ένα Audi A5 3.0 Tdi και είναι υπέρ-ευχαριστημένος........όλα τα έβαλε στην Ιταλία στον αντιπρόσωπο εκεί φυσικά.....
τα ντίζελ έλεο προδιαγρ ρύπων έχουν πολλά κρυμμένα άλογα...
τα ατμοσφαιρικά βενζίνης , όχι και τόσα -
Στο δικό μου δίλιτρο ατμοσφαιρικό δίνει 14 άλογα και 26Nm.... και 0,2 λτ οικονομία! (+5χλμ τελική, -0,4'' 0-100) Καλύτερα από άλλον παλιά που έδινε 13 άλογα και φτηνότερος.
Αν ήμουν σίγουρος θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να πάω στον Πόποβιτς να μου το βάλει.
[Το όνομα δεν το αναφέρω για διαφήμιση αλλά επειδή είναι λίγο αστείο!] -
Δεν ειμαι ειδικος αλλα μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να ανεβαζεις ετσι ευκολα αλογα στα ατμοσφαιρικα!
Ακομα και με πολυ καυσιμο, αβανς τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα μου φαινετε κουλο. Ακομα και αν ειναι ετσι τι αξιοπιστια σου δινει μετα ρε παιδια αυτο το μοτερ? εννοω μακροχρονια???
Βεβαια στα τουρμπατα δινει λιγοτερα αλογα απο οτι δινουν αλλοι... βλεπε το δικο μου 207 rallye. οταν αλλοι μου δινουν 194 1σταδιο αυτος μου δινει 183 αν δεν κανω λαθος.. -
Εχεις ενα site να δουμε?Ειναι ενδιαφερον να βγαλεις 12 αλογα απο ενα προγραμμα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εχεις ενα site να δουμε?Ειναι ενδιαφερον να βγαλεις 12 αλογα απο ενα προγραμμα.google it Γιωργο
-
Εδω η εταιρεια στην ελβετια : http://www.digitaltuning.ch/home.php
και εδω ο αποκλειστικος αντιπροσωπος στην ελλαδα : http://www.popovits.gr/
-
Πoλύ αισιόδοξα τα νούμερα...
-
Ποιος θα κανει το πρωτο πειραμα να δουμε..
-
+18 άλογα για το δικό μου.
Too good to be true
-
True μπορει να ειναι ποτε θα σπασει δεν ξερω!!
-
Στο Punto δινει:
10 αλογα
1ΝΜ ροπη σε 200 σαλ λιγοτερες
και 0,2l χαμηλοτερη καταναλωση
450€Στο Golf GT δινει:
30 αλογα παραπανω
3,4ΝΜ ροπη σε 100 σαλ λιγοτερες
0,3l χαμηλοτερη καταναλωση
650€Στο 500 Αbarth:
25 αλογα
4,2ΝΜ ροπη σε 150 σαλ λιγοτερες
Καλυτερα και απο το SS pack .... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στο Punto δινει:
10 αλογα
1ΝΜ ροπη σε 200 σαλ λιγοτερες
και 0,2l χαμηλοτερη καταναλωση
450€Στο Golf GT δινει:
30 αλογα παραπανω
3,4ΝΜ ροπη σε 100 σαλ λιγοτερες
0,3l χαμηλοτερη καταναλωση
650€Στο 500 Αbarth:
25 αλογα
4,2ΝΜ ροπη σε 150 σαλ λιγοτερες
Καλυτερα και απο το SS pack ....και ενταξει εσυ μιλας για τουρμπατα αλλα και στα ατμοσφαιρικα..??
-
Eδω στο Citroen ZX , 18 ετων, υποσχεται 11 αλογακια... Με 300€ μονο!
DigitalTuning εχει δοκιμασει κανεις?