-
Σας διαβάζω εδώ και μέρες προσεκτικά όλους... όχι μόνο σε αυτό το θέμα αλλά και στο 106μαξί και στις χύμα σκέψεις του Κώστα του Πανουργία... και σκέφτομαι ότι δεν μπορεί... κακό όνειρο βλέπω και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω και θα ξαναέχουν όλα μια σχέση με την λογική... αλλά που??? ο καιρός περνάει και δυστυχώς το κακό όνειρο είναι πραγματικότητα.
Χρήστο APR μπορεί να είσαι δάσκαλος και για μένα σε πολλά, αλλά αυτή η οπτική σου του πολέμου χαρακωμάτων ούτε έβγαλε ούτε θα βγάλει ποτέ πουθενά. Ξεκόλλα συνονόματε!!!
Ωραιότατες οι κατηγορίες των αγώνων ταχύτητας, ωραιότατα και τα ενιαία, αλλά για στάσου ρε συ... πριν πόσα χρόνια??? Τώρα τι γίνεται??? 2009??? μεταβατική χρονιά εεε??? 2010??? θα αναγεννηθεί ο φοίνικας απο τις στάχτες του??? Μακάρι...Από την άλλη πάρτε το επιτέλους πρέφα όλοι, τα GTCC, F2F, TimeAttack κλπ. και όλα τα σοβαρά οργανωμένα trackdays έχουν συμμετοχές που σε επίπεδο οδηγικής ικανότητας θα έκαναν να χλωμιάσει σχεδόν οποιοσδήποτε από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών στα επίσημα πρωταθλήματα.
Και οι φτηνομαλακίτσες που ακούγονται για κάγκουρες και ντριφτάδες, μόνο γραφικούς μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτούς που τις λένε. Όσο για τις εξυπναδούλες που ειπώθηκαν για χρόνους κάτω από 1'25 στις Σέρρες, τι να πω??? πόσο γύριζε Χρήστο εκεί το 'κτήνος' Spriralumin 106 με τον αξιολογότατο οδηγό του σε ελεύθερα δοκιμαστικά??? γιατί σε λίγο κάποιος από τους φωστήρες θα πει ότι τα Α0 με σουπερ ντουπερ ουάου αγωνιάρηδες οδηγούς κάνουν καλύτερους χρόνους από τους καγκουροβουτυρομπεμπέδες με τις φτερούγες. Τόσο πιά τυφλοί έχετε γίνει?? Εκεί κοντά στα 1'25 Σέρρες και 1'05 Μέγαρα γυρίζει και ο Παραδείσης με το evo του... ο Κώστας δηλαδή θεωρείται προδότης? πίσσα και πούπουλα? απλά επειδή γουστάρει να κάνει το κέφι του και ταυτόχρονα να αισθάνεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ άνθρωπος (και όχι κορόϊδο)!! κάτι που οι επίσημοι αγώνες σήμερα δεν το εξασφαλίζουν... και το ξέρετε!Για μένα η ΜΟΝΗ λύση θα ήταν να έρθουν οι δύο κόσμοι κοντά! ΝΑΙ στις προδαγραφές ασφαλείας, αλλά ΝΑΙ και στις όποιες Open, F2000 κλπ. μπορέσουν να δώσουν ζωή και παλμό σ'αυτό το άθλημα που ακόμα αργοπεθαίνει... στα χέρια των 'ειδικών' του αθλήματος...
Νάσο, το ξέρεις καλά... control κοινό ελαστικό, και περιορισμός στην διάμετρο της ζάντας κάνει θαύματα!!Το 2003 μου είχε πει μέσα στο ίδιο forum o Στράτης να έρθω σαν νέος αγωνιζόμενος στην οικογένεια των αγώνων, θεωρώντας ότι θα κερδίζαμε πρωτίστως εγώ αλλά υπό ευρύτερη έννοια και το άθλημα.
Σήμερα 2010, και συμφωνώντας σχεδόν απόλυτα με τον Πανουργία μάλλον χαίρομαι που γλύτωσα παρά τρίχα... Και τα χρήματα μου (βγαλμένα με ιδρώτα επί σειρά ετών) που τα προόριζα για ένα αξιοπρεπές Α ή ΠΟΛΥ καλό Ε (λογικό βήμα μετά το 'χρεπάκι-σχολείο' R5 μου) τελικά τα έκανα και εγώ ότι και ο Κώστας ο 'προδότης'...Άντε τώρα... βαράτε ελεύθερα!! Αντέχω!!
ΥΓ Ελπίζω ο φίλος Κώστας Παραδείσης να μην πειραχτεί που χρησιμοποίησα το όνομά του χωρίς να τον ενημερώσω, αλλά αποτελούσε το πιό χαρακτηριστικό παράδειγμα για να εκφράσω όσα ήθελα να πω
-
εφτιαξες πολλους φραπεδες για σημερα , αστο εχασες ..........
υ.γ. το σουπερ ντουπερ δεν εχει παει ποτε στις σερρες ετσι ....φιλακια
-
Μαλλον δεν με εννοησες ΑΠΡ
oi ''καγκουρες'' δεν θελουν να ερθουν στο (.........Θα παρακαλούσα να προσέχετε τις εκφράσεις σας_mod) πρωταθλημα με την υψηλη αισθητικη.
Εσεις που κοπτεσθε για το πρωταθλημα ταχυτητος(ο θεος να το κανει) λεω μηπως θα βοηθουσε καποια συγκομιδη απο καποιους που και οδηγικες ικανοτητες εχουν,και χρημα,και ηθος.
Το οτι εγινε μια προσπαθεια παλια,δεν λεει κατι,γιατι αλλο το τοτε και αλλο το τωρα.Οσοι ηταν εκει θυμουνται πολυ καλα πως εγινε αυτη η προσπαθεια,και με τι κανονες.Ηταν σιγουρη η αποτυχια πριν καν ξεκινησει.Δεν ειναι επι του παροντος ομως.Μεγαλη ιδεα οντως εχεις για τους οδηγους αγωνων,αλλιως δεν θα μιλουσες απαξιωτικα για καποια παιδια που δεν ζητησαν τιποτα απο κανεναν(θα τους περασουν τα 1300αρια και λοιπες σαχλαμαρες)
Ξεκαβαληστε οσο ειναι καιρος,αν και το μονο που βλεπω ειναι να ξεκαβαλατε απο τα αγωνιστικα με τετοιο πρωταθλημα που φτιαξατε τοσα χρονια.Τελος παντων παιδια,χιλια συγγνωμη για την ενοχληση.
Θα ειμαι συντονισμενος για να δω το ''καλο'' πρωταθλημα φετος -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Σας διαβάζω εδώ και μέρες προσεκτικά όλους... όχι μόνο σε αυτό το θέμα αλλά και στο 106μαξί και στις χύμα σκέψεις του Κώστα του Πανουργία... και σκέφτομαι ότι δεν μπορεί... κακό όνειρο βλέπω και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω και θα ξαναέχουν όλα μια σχέση με την λογική... αλλά που??? ο καιρός περνάει και δυστυχώς το κακό όνειρο είναι πραγματικότητα.Χρήστο APR μπορεί να είσαι δάσκαλος και για μένα σε πολλά, αλλά αυτή η οπτική σου του πολέμου χαρακωμάτων ούτε έβγαλε ούτε θα βγάλει ποτέ πουθενά. Ξεκόλλα συνονόματε!!!
Ωραιότατες οι κατηγορίες των αγώνων ταχύτητας, ωραιότατα και τα ενιαία, αλλά για στάσου ρε συ... πριν πόσα χρόνια??? Τώρα τι γίνεται??? 2009??? μεταβατική χρονιά εεε??? 2010??? θα αναγεννηθεί ο φοίνικας απο τις στάχτες του??? Μακάρι...Από την άλλη πάρτε το επιτέλους πρέφα όλοι, τα GTCC, F2F, TimeAttack κλπ. και όλα τα σοβαρά οργανωμένα trackdays έχουν συμμετοχές που σε επίπεδο οδηγικής ικανότητας θα έκαναν να χλωμιάσει σχεδόν οποιοσδήποτε από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών στα επίσημα πρωταθλήματα.
Και οι φτηνομαλακίτσες που ακούγονται για κάγκουρες και ντριφτάδες, μόνο γραφικούς μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτούς που τις λένε. Όσο για τις εξυπναδούλες που ειπώθηκαν για χρόνους κάτω από 1'25 στις Σέρρες, τι να πω??? πόσο γύριζε Χρήστο εκεί το 'κτήνος' Spriralumin 106 με τον αξιολογότατο οδηγό του σε ελεύθερα δοκιμαστικά??? γιατί σε λίγο κάποιος από τους φωστήρες θα πει ότι τα Α0 με σουπερ ντουπερ ουάου αγωνιάρηδες οδηγούς κάνουν καλύτερους χρόνους από τους καγκουροβουτυρομπεμπέδες με τις φτερούγες. Τόσο πιά τυφλοί έχετε γίνει?? Εκεί κοντά στα 1'25 Σέρρες και 1'05 Μέγαρα γυρίζει και ο Παραδείσης με το evo του... ο Κώστας δηλαδή θεωρείται προδότης? πίσσα και πούπουλα? απλά επειδή γουστάρει να κάνει το κέφι του και ταυτόχρονα να αισθάνεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ άνθρωπος (και όχι κορόϊδο)!! κάτι που οι επίσημοι αγώνες σήμερα δεν το εξασφαλίζουν... και το ξέρετε!Για μένα η ΜΟΝΗ λύση θα ήταν να έρθουν οι δύο κόσμοι κοντά! ΝΑΙ στις προδαγραφές ασφαλείας, αλλά ΝΑΙ και στις όποιες Open, F2000 κλπ. μπορέσουν να δώσουν ζωή και παλμό σ'αυτό το άθλημα που ακόμα αργοπεθαίνει... στα χέρια των 'ειδικών' του αθλήματος...
Νάσο, το ξέρεις καλά... control κοινό ελαστικό, και περιορισμός στην διάμετρο της ζάντας κάνει θαύματα!!Το 2003 μου είχε πει μέσα στο ίδιο forum o Στράτης να έρθω σαν νέος αγωνιζόμενος στην οικογένεια των αγώνων, θεωρώντας ότι θα κερδίζαμε πρωτίστως εγώ αλλά υπό ευρύτερη έννοια και το άθλημα.
Σήμερα 2010, και συμφωνώντας σχεδόν απόλυτα με τον Πανουργία μάλλον χαίρομαι που γλύτωσα παρά τρίχα... Και τα χρήματα μου (βγαλμένα με ιδρώτα επί σειρά ετών) που τα προόριζα για ένα αξιοπρεπές Α ή ΠΟΛΥ καλό Ε (λογικό βήμα μετά το 'χρεπάκι-σχολείο' R5 μου) τελικά τα έκανα και εγώ ότι και ο Κώστας ο 'προδότης'...Άντε τώρα... βαράτε ελεύθερα!! Αντέχω!!
ΥΓ Ελπίζω ο φίλος Κώστας Παραδείσης να μην πειραχτεί που χρησιμοποίησα το όνομά του χωρίς να τον ενημερώσω, αλλά αποτελούσε το πιό χαρακτηριστικό παράδειγμα για να εκφράσω όσα ήθελα να πω
+1
Μια διορθωση μονο,ο Παραδεισης εχει κατεβει και στο 1,04 στα Μεγαρα με μαμα τουρμπο στο εβο του,και καποιοι αλλοι και στο 1,03,500 με σεμισλικ λιωμενα.Κανα δυο δευτερα πιο γρηγορα απο wrc με πρωταθλητη στο τιμονι δλδ....
http://www.youtube.com/watch?v=EYTHDTAG ... re=related -
Αγαπητε μου dim9 δεν εχεις καταλαβει την βαση του προβληματος !
φυσικα και παλι δεν θα γινει πρωταθλημα ταχυτητας με τετοια προκυρηξη και ανυπαρκτο ενδιαφερον απ'την αρχη του σπορ ........
Το θεμα ειναι πολυ βαθυτερο ,και συμμετοχες απ'τους χομπιστες που κανουν την πλακα τους στις πιστες δεν προκειτε να γινει καμια αναπτυξη στο ειδος ...
Αυτοι που ετρεχαν στην πιστα και την αγαπουσαν , εγυρισαν την πλατη τους σ'αυτους που τους κοροιδεψαν , και εχουν βρει τον δρομο τους αλλου ......
Το θεμα νομιζω το ξεκινησαν εδω παιδια που εχουν κουκουρουκου αυτοκινητα και θελουν να τα ενταξουν σε αγωνες διεθνων κανονισμων ..........
αυτα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:whatever: εφτιαξες πολλους φραπεδες για σημερα , αστο εχασες ..........υ.γ. το σουπερ ντουπερ δεν εχει παει ποτε στις σερρες ετσι ....φιλακια
Χρήστο, καλοί οι φραπέδες... αλλά για το μάρμαρο δεν ακούω τίποτα... πως έτσι ??
Και για να μην απορούν οι λοιποί στο forum, εμένα τα περί φραπέδων είτε μου τα πεις από εδώ είτε μου τα πεις στο μαγαζί σου, το ίδιο μου κάνει... αλλά για να με ξεφορτωθείς θα πρέπει να με πείσεις!!! για ξεκίνα να το δουλεύεις το θέμα ώστε να έχω μια πραγματικά αποστομωτική απάντηση που θα την χαρώ πραγματικά! και άσε τα εικονίδια...
Και όσον αφορά το σουπερ ντουπερ το 106 ή και οποιοδήποτε άλλο καλοστημένο αυτοκίνητο πρωταθληματικό ή 'από τ'άλλα' (τα εχθρικά ντε...), πραγματικά θα ήθελα να το δω σε Σέρρες, Μέγαρα, Τρίπολη οδηγημένο από οδηγό-δάσκαλο επιπέδου της ομάδας σου (Κυριακόπουλος, Αμαξόπουλος, κλπ) και εκεί να γίνει η καλοπροαίρετη πάντα σύγκριση με τους 'κουλούς κάγκουρες' των trackdays.
-
Εχετε αποθημενα φαινεται ............
Βαζετε τιτλους με την φαντασια σας ..κουλους καγκουρες κ.α. που κατι τετοιο , τουλαχιστον δεν εγραψα ........ οχι οτι δεν ισχυει βεβαιως , αλλα ισχυει παντου αυτο .
Οπως στους κανονικους αγωνες εμφανιζοντε μπουμπουκια με τις σινιε φορμιτσες τους και τα γυαλιστερα κρανακια και το τιμονι το εχουν περασει για καλουμπα ..... ετσι και στα αλλα ειδη εμφανιζοντε πουλμουριδιδες οδηγοι ,αλλα που τους λοιπουν μονον τα ευρω για ξεφτιλισουν ολους μαζι τους πρωταθλητες που εχουν περασει απ'τον χωρο ....
Οταν τους ρωτας γιατι ρε αγορι μου δεν κανεις κι αυτο το μικρο εξοδο στο αυτοκινητο σου ,να αρχισεις να παιρνεις αυτα που σου ανηκουν απ'τους αγωνες ........ να δικαιωθει και το ταλεντο σου ...... οι μαλακιες που ακους , αρκουν για να καταλαβεις γιατι δεν θα τρεξει ποτε ...........Μεχρι εκει , στον μικροκοσμο του κλαμπ μας , και με κοινες δικαιολογιες να αγαπιομαστε .............. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αν σου πω οτι βαζω και στοιχιμα οτι στον δευτερο τετοιου ειδους αγωνα δεν θα ερθουν οι 55 απ'τους 60 οταν θα τους εχει κανει ρομπα πχ ενα 1300αρι με πραγματικο οδηγο αγωνων , θα σου φανει αστειο ισως ....αλλα εχουμε δει ολα τα εργα στον χωρο πιστα ,και αυτα που μας λες ....μονον για αλλους υπηκοους ειναι .......οχι για Ελληνες αγαπητε μου .
για το ποιος εχει απωθημενα....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εχετε αποθημενα φαινεται ............Βαζετε τιτλους με την φαντασια σας ..κουλους καγκουρες κ.α. που κατι τετοιο , τουλαχιστον δεν εγραψα ........ οχι οτι δεν ισχυει βεβαιως , αλλα ισχυει παντου αυτο .
Οπως στους κανονικους αγωνες εμφανιζοντε μπουμπουκια με τις σινιε φορμιτσες τους και τα γυαλιστερα κρανακια και το τιμονι το εχουν περασει για καλουμπα ..... ετσι και στα αλλα ειδη εμφανιζοντε πουλμουριδιδες οδηγοι ,αλλα που τους λοιπουν μονον τα ευρω για ξεφτιλισουν ολους μαζι τους πρωταθλητες που εχουν περασει απ'τον χωρο ....
Οταν τους ρωτας γιατι ρε αγορι μου δεν κανεις κι αυτο το μικρο εξοδο στο αυτοκινητο σου ,να αρχισεις να παιρνεις αυτα που σου ανηκουν απ'τους αγωνες ........ να δικαιωθει και το ταλεντο σου ...... οι μαλακιες που ακους , αρκουν για να καταλαβεις γιατι δεν θα τρεξει ποτε ...........Μεχρι εκει , στον μικροκοσμο του κλαμπ μας , και με κοινες δικαιολογιες να αγαπιομαστε ..............Χρήστο τα ίδια λέμε ξέρεις... αν... λέμε αν... γίνει σωστός κανονισμός και σωστές κατηγορίες που να επιτρέψουν το πάντρεμα των δύο κόσμων, πιστεύω ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα με τον αριθμό και την ποιότητα των συμμετοχών.
Τα ετήσια budget πολλών 'κλαμπικών' είναι σοβαρά νούμερα, το πρόβλημα είναι η αλητεία που θα πρέπει να εξαφανιστεί... να παταχθεί στη γέννησή της. Το 'αστειάκι' που άκουγα συχνά στα Μέγαρα 'να σου δώσω και Χ ευρώ' (για να πάρεις τον Προαστειακό...) δεν το συμπάθησα ποτέ!!
Πόσοι από τους μεγάλους πρωταθληματικούς αστέρες της πίστας είναι πραγματικά διατεθειμένοι να δουν τους θρόνους τους να τρίζουν, στο βωμό της αναγέννησης του αθλήματος ?? -
Για ποιό λόγο να έρθουν όλοι αυτοί οι καλοί οδηγοί με τα καλά αυτοκίνητά τους (δεν αμφισβητώ κανένα από τα 2!) στους αγώνες ταχύτητας ?
Να τρυπήσουν τα αυτοκίνητά τους να βάλουν roll cage και συστήματα ασφάλειας 3000 ευρώ, να μπουν σε κανόνες (τεχνικούς, αγωνιστικούς κτλ.), ακόμα αν θέλετε και σε ένα 'κύκλωμα' (που ρε παιδιά, στους ανύπαρκτους αγώνες ταχύτητας έχει και κύκλωμα ) τη στιγμή που όπως είναι τώρα κάνουν μια χαρά χαλαρά με τα κλαμπάκια τους την πλάκα τους ? Για να έχουν 'επίσημη' χρονομέτρηση και κοινή εκκίνηση ? Σιγά τα ωά.
ΙΜΗΟ η αναγέννηση των αγώνων ταχύτητας δεν θα έρθει από τέτοιες ad-hoc προσπάθειες αλλά μόνο από σοβαρούς promoters, σοβαρούς οργανωτές με σχέδιο και επενδύσεις, ώστε, όπως σε όλο τον κόσμο, να δημιουργηθεί προϊόν ώστε έρθουν ΟΜΑΔΕΣ. Η εποχή του μεμονωμένου ερασιτέχνη αγωνιζόμενου έχει περάσει εδώ και χρόνια αλλά στην Ελλάδα προσπαθούμε να κάνουμε αγώνες ταχύτητας όπως τους κάναμε το 1970 (τώρα μάλιστα που επιστρέψαμε επισήμως στα αεροδρόμια μόνο η Κέρκυρα λείπει).
-
....ΚΑΙ Η 'ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ' !!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για ποιό λόγο να έρθουν όλοι αυτοί οι καλοί οδηγοί με τα καλά αυτοκίνητά τους (δεν αμφισβητώ κανένα από τα 2!) στους αγώνες ταχύτητας ?Να τρυπήσουν τα αυτοκίνητά τους να βάλουν roll cage και συστήματα ασφάλειας 3000 ευρώ, να μπουν σε κανόνες (τεχνικούς, αγωνιστικούς κτλ.), ακόμα αν θέλετε και σε ένα 'κύκλωμα' (που ρε παιδιά, στους ανύπαρκτους αγώνες ταχύτητας έχει και κύκλωμα ) τη στιγμή που όπως είναι τώρα κάνουν μια χαρά χαλαρά με τα κλαμπάκια τους την πλάκα τους ? Για να έχουν 'επίσημη' χρονομέτρηση και κοινή εκκίνηση ? Σιγά τα ωά.
ΙΜΗΟ η αναγέννηση των αγώνων ταχύτητας δεν θα έρθει από τέτοιες ad-hoc προσπάθειες αλλά μόνο από σοβαρούς promoters, σοβαρούς οργανωτές με σχέδιο και επενδύσεις, ώστε, όπως σε όλο τον κόσμο, να δημιουργηθεί προϊόν ώστε έρθουν ΟΜΑΔΕΣ. Η εποχή του μεμονωμένου ερασιτέχνη αγωνιζόμενου έχει περάσει εδώ και χρόνια αλλά στην Ελλάδα προσπαθούμε να κάνουμε αγώνες ταχύτητας όπως τους κάναμε το 1970 (τώρα μάλιστα που επιστρέψαμε επισήμως στα αεροδρόμια μόνο η Κέρκυρα λείπει).
Νάσο, θα τα τρυπήσουν με ευχαρίστηση όσοι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα. Εξάλλου αρκετοί από αυτούς που κάνουν τους καλούς χρόνους φοράνε ήδη J compliant cages.
H προσωπική μου διαπίστωση στο θέμα είναι ότι δεν πατάς τέρμα γκάζι αν δεν έχεις cage/κάθισμα/ζώνες (για hans δεν έχω εμπειρία ακόμα, αλλά θα ήθελα να αρχίσω να χρησιμοποιώ).Το αν υπάρχουν ή όχι 'κυκλώματα' μην τα λες σε μένα... παρακολουθώ χρόνια ταχύτητα. Εξαλλου εγώ μίλησα για τις αλητείες... Πόσα καλόπαιδα έχουν κάνει μαγκιές (από ψιλοσπρωξιματάκια που μπορεί να καταλήξουν σε σοβαρότατα ατυχήματα-ανατροπές μέχρι 'ξεκινάω επί τούτου και διασχίζω κάθετα το γρασίδι μέσα στην πίστα για να προλάβω στην διπλανή ευθεία και να εμβολίσω επίτηδες τον αντίπαλο που μου φέρθηκε σκάρτα') το γνωρίζεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!
Καλό και άγιο το θεωρητικό πλάνο αναγέννησης με προσέλκυση ΟΜΑΔΩΝ, αλλά μέχρι νάρθουν οι ομάδες δε νομίζω να μας χαλάει μια ad-hoc προσπάθεια...
-
απο τη στιγμη που ολα αυτα τα αυτοκινητα θα μπουν σε μια δικια τους κατηγορια στην οπεν δε καταλαβαινω ποιον ενοχλουν...τα κυπελακια τους θα συνεχισουν να τα μαζευουν οι γνωστοι αγνωστοι
-
Εμένα δε με ενοχλούν καθόλου και μακάρι να έρθουν, αρκεί να έχουν τα απαραίτητα συστήματα ασφάλειας. Απλά δεν πιστεύω πως είναι η λύση στο πρόβλημα των αγώνων ταχύτητας και πολύ σύντομα θα 'ξεφουσκώσει' η όλη ιστορία.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απλά δεν πιστεύω πως είναι η λύση στο πρόβλημα των αγώνων ταχύτητας και πολύ σύντομα θα 'ξεφουσκώσει' η όλη ιστορία.ΑΚΡΙΒΩΣ !
Αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι , ειναι οτι δεν μιλαμε για κατοικους αλλων χωρων και νοοτροπιων , για Ελληνες που δεν εχουν καν τα κοτσια να τρεξουν με αγωνιστικο συζηταμε , και οπως και να ηταν τα πραγματα απο αποψη επιπεδου του σπορ .....αυτοι που κανουν βολτουλες γρηγορες και εχουν πηδηξει ολα τα site του κοσμου περι και παπαρια μαντολες , δεν θα ετρεχαν , γιατι αν ειχαν αντερα ......χωρις κομπλεξ , θα ηταν ηδη μεσα (και ειναι οσοι εχουν) , και θα λυσσαγαν (σε οποιοδηποτε ειδος αγωνων) , τα υπολοιπα για να γεμιζουμε σελιδες ....με σαλακια .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...αυτοι που κανουν βολτουλες γρηγορες και εχουν πηδηξει ολα τα site του κοσμου περι και παπαρια μαντολες...Χρήστο είσαι πολύ άδικος!!
(στη συγκεκριμένη περίπτωση, και λαϊκίζεις, και γενικεύεις αναίτια, και )ΥΓ όταν ανέβεις κατά Κουστάκ μεριά, αν είναι ΣΚ πες μου μπας και έρθω μαζί...
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
[Χρήστο είσαι πολύ άδικος!!
(στη συγκεκριμένη περίπτωση, και λαϊκίζεις, και γενικεύεις αναίτια, και )
.Μ'αρεσεις ,..... οτι πρεπει το στυλακι αυτο για πρωιναδικο με τις ξανθιες διπλα σου (των 10 με 12 οχι πιο πρωι )
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[Χρήστο είσαι πολύ άδικος!!
(στη συγκεκριμένη περίπτωση, και λαϊκίζεις, και γενικεύεις αναίτια, και )
.Μ'αρεσεις ,..... οτι πρεπει το στυλακι αυτο για πρωιναδικο με τις ξανθιες διπλα σου (των 10 με 12 οχι πιο πρωι )
και πάλι αποφεύγεις με το ιδιότυπο χιούμορ σου (εμένα μου αρέσει όπως ξέρεις), αλλά και εγώ δεν στα είπα όλα... έβαλα όπως είδες. Θα στα πω από κοντά κάποιο απόγευμα μεσοβδόμαδα.
-
Δυστυχώς φίλε passat , APR και nass θεωρώ ότι έχουν απόλυτο δίκιο....Είναι θέμα νοοτροπίας....
(Τα περί χρόνων και τα λοιπά δεν θα τα σχολιάσω....Απλά να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις κάτι που δεν υπόκειται σε περιορισμούς...Αν ρωτήσεις τους φίλους σου τους ντριφτο-ντραγκστερο-GPάδες με τα Σαξόραλλα των 700 κιλών θα σου πούνε ότι έχουν μόνο φίλτρο-εξάτμιση.....Εγώ τα έχω δει και από μέσα όμως....).
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δυστυχώς φίλε passat , APR και nass θεωρώ ότι έχουν απόλυτο δίκιο....Είναι θέμα νοοτροπίας....(Τα περί χρόνων και τα λοιπά δεν θα τα σχολιάσω....Απλά να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις κάτι που δεν υπόκειται σε περιορισμούς...Αν ρωτήσεις τους φίλους σου τους ντριφτο-ντραγκστερο-GPάδες με τα Σαξόραλλα των 700 κιλών θα σου πούνε ότι έχουν μόνο φίλτρο-εξάτμιση.....Εγώ τα έχω δει και από μέσα όμως....).
Σπύρο διαφωνώ με την συγκεκριμένη οπτική apr, nass κλπ.
Ξανασκέψου τον οποιοδήποτε δράκουλα, με αυστηρά καθορισμένο street ή semi ελαστικό και μικρή ζάντα (αντίο λοιπόν καλά μου τερατο-δισκόφρενα) και πες μου που και πως θα βγάλει τη δύναμη.
Drift, dragster και GP είναι τρία εντελώς διαφορετικά πράγματα με πολύ διαφορετικές απαιτήσεις οδήγησης, στησίματος και προδιαγραφών. Γιατί τα τσουβαλιάζεις με συνοπτικές διαδικασίες ?
FORMULA SALOON!!! [+Διάσπαση από Αγώνες Ταχύτητας 2010]