Σας διαβάζω εδώ και μέρες προσεκτικά όλους... όχι μόνο σε αυτό το θέμα αλλά και στο 106μαξί και στις χύμα σκέψεις του Κώστα του Πανουργία... και σκέφτομαι ότι δεν μπορεί... κακό όνειρο βλέπω και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω και θα ξαναέχουν όλα μια σχέση με την λογική... αλλά που??? ο καιρός περνάει και δυστυχώς το κακό όνειρο είναι πραγματικότητα.
Χρήστο APR μπορεί να είσαι δάσκαλος και για μένα σε πολλά, αλλά αυτή η οπτική σου του πολέμου χαρακωμάτων ούτε έβγαλε ούτε θα βγάλει ποτέ πουθενά. Ξεκόλλα συνονόματε!!!
Ωραιότατες οι κατηγορίες των αγώνων ταχύτητας, ωραιότατα και τα ενιαία, αλλά για στάσου ρε συ... πριν πόσα χρόνια??? Τώρα τι γίνεται??? 2009??? μεταβατική χρονιά εεε??? 2010??? θα αναγεννηθεί ο φοίνικας απο τις στάχτες του??? Μακάρι...
Από την άλλη πάρτε το επιτέλους πρέφα όλοι, τα GTCC, F2F, TimeAttack κλπ. και όλα τα σοβαρά οργανωμένα trackdays έχουν συμμετοχές που σε επίπεδο οδηγικής ικανότητας θα έκαναν να χλωμιάσει σχεδόν οποιοσδήποτε από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών στα επίσημα πρωταθλήματα.
Και οι φτηνομαλακίτσες που ακούγονται για κάγκουρες και ντριφτάδες, μόνο γραφικούς μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτούς που τις λένε. Όσο για τις εξυπναδούλες που ειπώθηκαν για χρόνους κάτω από 1'25 στις Σέρρες, τι να πω??? πόσο γύριζε Χρήστο εκεί το 'κτήνος' Spriralumin 106 με τον αξιολογότατο οδηγό του σε ελεύθερα δοκιμαστικά??? γιατί σε λίγο κάποιος από τους φωστήρες θα πει ότι τα Α0 με σουπερ ντουπερ ουάου αγωνιάρηδες οδηγούς κάνουν καλύτερους χρόνους από τους καγκουροβουτυρομπεμπέδες με τις φτερούγες. Τόσο πιά τυφλοί έχετε γίνει?? Εκεί κοντά στα 1'25 Σέρρες και 1'05 Μέγαρα γυρίζει και ο Παραδείσης με το evo του... ο Κώστας δηλαδή θεωρείται προδότης? πίσσα και πούπουλα? απλά επειδή γουστάρει να κάνει το κέφι του και ταυτόχρονα να αισθάνεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ άνθρωπος (και όχι κορόϊδο)!! κάτι που οι επίσημοι αγώνες σήμερα δεν το εξασφαλίζουν... και το ξέρετε!
Για μένα η ΜΟΝΗ λύση θα ήταν να έρθουν οι δύο κόσμοι κοντά! ΝΑΙ στις προδαγραφές ασφαλείας, αλλά ΝΑΙ και στις όποιες Open, F2000 κλπ. μπορέσουν να δώσουν ζωή και παλμό σ'αυτό το άθλημα που ακόμα αργοπεθαίνει... στα χέρια των 'ειδικών' του αθλήματος...
Νάσο, το ξέρεις καλά... control κοινό ελαστικό, και περιορισμός στην διάμετρο της ζάντας κάνει θαύματα!!
Το 2003 μου είχε πει μέσα στο ίδιο forum o Στράτης να έρθω σαν νέος αγωνιζόμενος στην οικογένεια των αγώνων, θεωρώντας ότι θα κερδίζαμε πρωτίστως εγώ αλλά υπό ευρύτερη έννοια και το άθλημα.
Σήμερα 2010, και συμφωνώντας σχεδόν απόλυτα με τον Πανουργία μάλλον χαίρομαι που γλύτωσα παρά τρίχα... Και τα χρήματα μου (βγαλμένα με ιδρώτα επί σειρά ετών) που τα προόριζα για ένα αξιοπρεπές Α ή ΠΟΛΥ καλό Ε (λογικό βήμα μετά το 'χρεπάκι-σχολείο' R5 μου) τελικά τα έκανα και εγώ ότι και ο Κώστας ο 'προδότης'...
Άντε τώρα... βαράτε ελεύθερα!! Αντέχω!!
ΥΓ Ελπίζω ο φίλος Κώστας Παραδείσης να μην πειραχτεί που χρησιμοποίησα το όνομά του χωρίς να τον ενημερώσω, αλλά αποτελούσε το πιό χαρακτηριστικό παράδειγμα για να εκφράσω όσα ήθελα να πω