-
εγω παντως οταν ειχα δει μια συνεντευξη που του ειχαν παρει στην αμερικη φανηκε πικραμενος απο την ελλαδα, αλλα δε μου φανηκε να θελει να γυρισει πισω..
βασικα μου φανηκε οτι στα @@ του τελειως η ελλαδα
λετε να ειναι βαλτός απο σκοτεινα συμφεροντα? ή μηπως απλα το νεο μουφα? (που μαλλον ειναι)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως οταν ειχα δει μια συνεντευξη που του ειχαν παρει στην αμερικη φανηκε πικραμενος απο την ελλαδα, αλλα δε μου φανηκε να θελει να γυρισει πισω..βασικα μου φανηκε οτι στα @@ του τελειως η ελλαδα
λετε να ειναι βαλτος? ή μηπως απλα το νεο μουφα?
Μουφα μου κανει εμενα,κυκλοφορει πολυ καιρο παντως.
-
απλα ισως καποιοι το ονειρευονται σαν σεναριο ή καποιοι το δημιουργησαν για να προκαλεσουν αντιδρασεις
-
Δεν ξἐρω αν είναι αλήθεια η δημοσίευση, δεν είναι εκεί το θέμα.
Η στάση της ελληνικής κοινωνίας δείχνει απλά την στενομυαλιά των ελληναράδων. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται, κι όταν του το απαγορεύεις με τέτοιο χυδαίο τρόπο (τα κάτουρα του Μ Αλεξάνδρου τα θυμάστε ) μπορείς να είσαι έτοιμος να λουστείς διάφορα.
Είμαι κατά του οποιουδήποτε τρόπου επιβολής 'εθνικότητας', αλλά περιμένω από ένα κράτος να αναγνωρίζει στοιχειώδη δικαιώματα όπως απαιτεί και υποχρεώσεις.
Και το συγκεκριμένο παράδειγμα ήταν τρανταχτό της παραπάνω ανικανότητας
-
Οι ποιμενάρχες μας τοποθετούνται, ας σιωπήσουμε
Ο Αμβρόσιος χαρακτηρίζει πρόχειρη και αβασάνιστη το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και, όπως προσθέτει, «η απόφαση αυτή δυναμιτίζει την εθνική μας συνοχή και την καθαρότητα της φυλής μας». Στους εθνικούς αγώνες και στους ήρωες της Επανάστασης αλλά και της Κατοχής αναφέρθηκε ο Αμβρόσιος και σημείωσε ότι «το ιερό καταπίστευμα της Ορθοδοξίας και της ελευθερίας,το οποίο μάς εχάρισαν οι προ ημών του ιερατείου πρόκριτοι,πολλοί εξ αυτών με το αίμα τους, δεν έχουμε το δικαίωμα να το μολύνουμε, αγαπητοί μου αδελφοί, με επίφαση τη “νεωτερικότητα”».
«Η ιστορία της Κύπρου, η καταστροφή τόσων και τόσων χριστιανικών ναών και μνημείων, καταδεικνύει, πλην των άλλων, ότι οι Τούρκοι, και γενικότερα όσοι φανατικοί μουσουλμάνοι όχι όλοι οι μουσουλμάνοι αλλά οι φανατικοί, επαναλαμβάνω- είναι ακόμη βάρβαρος λαός. Δεν σέβονται ούτε την ιδιαιτερότητα του άλλου, ούτε τα θρησκευτικά μνημεία, ούτε γενικότερα τον πολιτισμό. Δεν αναγνωρίζουν ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε επίσης ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων.
Ο Αμβρόσιος στράφηκε στη συνέχεια στην υπόθεση του μαθητή Οδυσσέα Τσενάι, του μαθητή που αρίστευσε σε ελληνικό σχολείο αλλά δεν του επετράπη το να σηκώσει την σημαία στην παρέλαση καθώς είναι αλβανικής καταγωγής. «Πληροφορούμαι», είπε ο Αμβρόσιος, «ότι το παιδί αυτό σήμερα πραγματοποιεί σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και ότι η αλβανική προπαγάνδα τον προορίζει ως αρχηγό πολιτικού σχηματισμού (δηλαδή κόμματος) στην Ελλάδα που θα υποστηρίζει τα αλβανικά συμφέροντα. Αν συμβεί αυτό “θα τον λουσθούμε”. Τότε όμως θα έχουμε φέρει εντός των τειχών, δυστυχώς, έναν καινούργιο κ. Σόρος. Θα ετοιμάσουμε λοιπόν εμείς με τα χέρια μας την αγχόνη στην οποία θα μας κρεμάσουν;»
γιατρέ μου τί μολυνσούλα είναι αυτή
-
αλβανικη προπαγανδα και ελληνικο παρακρατος
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οι ποιμενάρχες μας τοποθετούνται, ας σιωπήσουμεΟ Αμβρόσιος χαρακτηρίζει πρόχειρη και αβασάνιστη το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και, όπως προσθέτει, «η απόφαση αυτή δυναμιτίζει την εθνική μας συνοχή και την καθαρότητα της φυλής μας». Στους εθνικούς αγώνες και στους ήρωες της Επανάστασης αλλά και της Κατοχής αναφέρθηκε ο Αμβρόσιος και σημείωσε ότι «το ιερό καταπίστευμα της Ορθοδοξίας και της ελευθερίας,το οποίο μάς εχάρισαν οι προ ημών του ιερατείου πρόκριτοι,πολλοί εξ αυτών με το αίμα τους, δεν έχουμε το δικαίωμα να το μολύνουμε, αγαπητοί μου αδελφοί, με επίφαση τη “νεωτερικότητα”».
«Η ιστορία της Κύπρου, η καταστροφή τόσων και τόσων χριστιανικών ναών και μνημείων, καταδεικνύει, πλην των άλλων, ότι οι Τούρκοι, και γενικότερα όσοι φανατικοί μουσουλμάνοι όχι όλοι οι μουσουλμάνοι αλλά οι φανατικοί, επαναλαμβάνω- είναι ακόμη βάρβαρος λαός. Δεν σέβονται ούτε την ιδιαιτερότητα του άλλου, ούτε τα θρησκευτικά μνημεία, ούτε γενικότερα τον πολιτισμό. Δεν αναγνωρίζουν ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε επίσης ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων.
Ο Αμβρόσιος στράφηκε στη συνέχεια στην υπόθεση του μαθητή Οδυσσέα Τσενάι, του μαθητή που αρίστευσε σε ελληνικό σχολείο αλλά δεν του επετράπη το να σηκώσει την σημαία στην παρέλαση καθώς είναι αλβανικής καταγωγής. «Πληροφορούμαι», είπε ο Αμβρόσιος, «ότι το παιδί αυτό σήμερα πραγματοποιεί σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και ότι η αλβανική προπαγάνδα τον προορίζει ως αρχηγό πολιτικού σχηματισμού (δηλαδή κόμματος) στην Ελλάδα που θα υποστηρίζει τα αλβανικά συμφέροντα. Αν συμβεί αυτό “θα τον λουσθούμε”. Τότε όμως θα έχουμε φέρει εντός των τειχών, δυστυχώς, έναν καινούργιο κ. Σόρος. Θα ετοιμάσουμε λοιπόν εμείς με τα χέρια μας την αγχόνη στην οποία θα μας κρεμάσουν;»
γιατρέ μου τί μολυνσούλα είναι αυτή
τίποτα που δεν λύνεται με 2 μέτρα σκοινί κι ένα δοκάρι (που θα λεγε και ο skye )
ακραία παραδείγματα θα υπάρχουν πάντα, ας προσπαθήσουμε να συζητήσουμε πιο σοβαρά
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όσο με αφορά, στο ότι αυτή η χαζομάρα που παρέθεσες δεν λέει απολύτως τπτ (όπως επίσης δεν λέει τπτ και το περί 85%).
Ο Λεωνίδας έκανε μια ΣΩΣΤΗ διαπίστωση, ότι κι εσύ κι ο φίλος που πέταξε το '85%' λέτε κουταμάρες για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Αν θέλεις να πεις κάτι, δεν αρκεί το αποτέλεσμα μιας στατιστικής: Χρειάζεται και η ανάλυσή της. Αλλιώς λες @@ριές.ο καθενας μπορει να κανει ο,τι διαπιστωση γουσταρει, δε φανταζεσαι ποσο πολυ στα @@ μου.. αν ο eleos ειχε γραψει 'εξω οι μεταναστες σκοτωνουν βιαζουν μπλα μπλα¨ πιστεψε με δε θα ειχα ασχοληθει γιατι δε με ενδιαφερει.. ο καθενας τη μαλακια του λεει και πιστεψε με δεν εχω κανενα προβλημα με την αποψη του καθενος. τα ΝΟΥΜΕΡΑ ομως ειναι ΝΟΥΜΕΡΑ, δεν ειναι θεμα αποψης. Οταν καποιος λεει 'το 85% των κλοπων διαπραττεται απο αλλοδαπους συμφωνα με τα επισημα στοιχεια της αστυνομιας' ειναι απλως ΨΕΜΑ, δεν ειναι αποψη ουτε τιποτε, κ εκει σταθηκα εγω. τωρα τι λες εσυ για.. εντυπωσεις και δεν ξερω κ γω τι αλλο... ειναι... διαπιστωση σου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ο καθενας μπορει να κανει ο,τι διαπιστωση γουσταρειτωρα τι λες εσυ για.. εντυπωσεις και δεν ξερω κ γω τι αλλο... ειναι... διαπιστωση σου
Συζητάμε κάτι κι ο καθένας λέει την άποψή του. Άλλοι για να την συζητήσουν, άλλοι για να πείσουν τους υπόλοιπους ή / και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Κάποιοι πάλι δεν λένε να ξεφορτωθούν τα κολλήματά τους, αλλά
δε φανταζεσαι ποσο πολυ στα @@ μου..
Καλημέρααααααααααααααααααα...........
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν υπάρει θέμα τζέϊ μαρ ο συμπολίτης Μάρκος ήδη ετοιμάζει προίκα για τον γαμπρό
κάνει τα κουμάντα για άδεια παραμονής
O kon5 μένει ήδη στην Ελλάδα και όσο κι αν ονειρεύεται γαμπρός μου δεν γίνεται!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
και προφανώς κανένας από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο ποστ μου δεν έχει ζήσει ούτε μία μέρα στην Θράκη
εγώ έχω ζήσει 6 χρόνια και είχα και φίλου Ξανθιώτες (έλληνες και μουσουλμάνους)
περνάω;
μη μπερδεύεις τους πομάκους με τους υπόλοιπους γουφτοτουρκοδενξερωτι καταγωγής μουσουλμάνους της θράκης
Αν βρήκες Πομάκο που δηλώνει Έλληνας ναι περνάς και μάλιστα μπαίνεις στο club των λίγων που γνωρίζουν Πομάκο που δηλώνει Έλληνας
Φαντάζομαι οτι 6 χρόνια στην Ξάνθη θα πήγες κάποια εκδρομή στα Πομακοχώρια που είναι τίγκα στο ελληνικό στοιχείο όπου φυσικά ακούς μόνο ελληνικά βεβαιως βεβαιως...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΥΠΕΡ 29 34%ΚΑΤΑ 56 66%
Περίεργο αποτέλεσμα. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι βέβαιος ότι αν εφαρμοζόταν σύστημα στη μεταναστευτική πολιτική, αντί για γιούργια και εκ του ασφαλούς στήριξη από τους καλοβολεμένους ευαισθητούληδες περί της παγκόσμιας δικαιοσύνης (ποιας; ), η τάση θα ήταν αντίστροφη.
Εύγε, πάλι σκατά τα κάναμε σε τούτη τη χώρα.
Το βλεπεις στατικα (και λανθασμενα).Τα ποσοστα δεν δειχνουν κατι . Προκειται για μια κοινωνικη διαδικασια η οποια απαιτει χρονο , δεν υπαρχει κοινωνια που να δεχεται το 'αλλο'/'διαφορετικο'/'ξενο' χωρις φοβιες , αντιδρασεις και συγκρουσεις. Για παραδειγμα , αντιδρασεις υπηρχαν οταν απεκτησαν δικαιωμα ψηφου οι γυναικες ή οταν πολιτογραφηθηκαν οι προσφυγες του ’22.
Επισης , εγω δεν ψηφισα αν και βρισκω το νομοσχεδιο θετικο μιας και εισαγει στοιχεια απο το δικαιο εδαφους (αποκτηση ιθαγενειας , κατω απο καποιες προυποθεσεις , για τα παιδια των μεταναστων που γεννιουνται στη χωρα). -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πιό είναι το πρόβλημα του να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα/ιθαγένεια άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μόνιμα στη χώρα (παλιότερα θαρρώ πως χρειαζοταν μια δεκαετία) ώστε να αποκτήσουν και πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Θα χαλάσει το dna;
Το 'μόνιμα' είναι πολύ σχετικό και θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμμένο...!! Επίσης υπάρχει ενα θέμα και με το 'νόμιμα', το οποίο ούτε αποσαφηνισμένο είναι, ούτε εφικτό, προς το παρόν τουλάχιστο...! Ας λυθούν αυτά τα θέματα και μετά συζητάμε για... Ελληνοποίηση.
-
τι λεει το 36% που ψηφισε υπερ για αυτο εδω; http://troktiko.blogspot.com/2010/01/22000.html εξω οι αγροτες γδερνουν τους παντες με τα μπλοκα και δινουν επιδοματα στους ξενους.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πιό είναι το πρόβλημα του να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα/ιθαγένεια άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μόνιμα στη χώρα (παλιότερα θαρρώ πως χρειαζοταν μια δεκαετία) ώστε να αποκτήσουν και πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Θα χαλάσει το dna;
Το 'μόνιμα' είναι πολύ σχετικό και θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμμένο...!! Επίσης υπάρχει ενα θέμα και με το 'νόμιμα', το οποίο ούτε αποσαφηνισμένο είναι, ούτε εφικτό, προς το παρόν τουλάχιστο...! Ας λυθούν αυτά τα θέματα και μετά συζητάμε για... Ελληνοποίηση.
Ε ναι. Επισης να αποσαφηνισθουν οι εννοιες 'πρόβλημα' , 'αποκτήσουν' , 'ελληνική' , 'υπηκοότητα' , 'ζουν' , 'εργάζονται' , κλπ.
Προφανως , δε ξερεις τι λεει το νομοσχεδιο. -
Πριν μερικές μέρες είδα κάνοντας ζάπινγκ την εκπομπή του Άδωνη Γεωργιάδη που εξηγούσε την ετυμολογία της λέξης 'ιθαγένεια', προέρχεται από το ρήμα 'ιθύνω' (κατευθύνω, πχ λέμε 'ο ιθύνων νους' του προγράμματος, αυτός που έδινε τις κατευθύνσεις) και την λέξη γένος (δηλ. καταγωγή εξ αίματος ή χρησιμοποιώντας πιο σύγχρονή επιστημονική γλώσσα φυλετική καταγωγή). Αισθάνομαι έλληνας (αλλά ελπίζω όχι νεο-έλληνας...) διότι γεννήθηκα στην Ελλάδα, ζω (κατά διαστήματα) εδώ και είμαι φορέας της ελληνικής κουλτούρας (ως ένα βαθμό) και όχι επειδή έχω φυλετική καταγωγή από τους Αρχαίους έλληνες. Το τελευταίο είναι πολύ αμφίβολο για όλους μας μιας και κάτι τέτοιο απαιτεί σύγκριση DNA. Εξ αυτών συνάγεται και η θέση μου στο θέμα. ΙΠΖ
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Θα χαλάσει το dna;
Ε ναι. Επισης να αποσαφηνισθουν οι εννοιες 'πρόβλημα' , 'αποκτήσουν' , 'ελληνική' , 'υπηκοότητα' , 'ζουν' , 'εργάζονται' , κλπ.
Προφανως , δε ξερεις τι λεει το νομοσχεδιο.Για πες μας εσυ που ξέρεις, ποιός μετανάστης είναι νόμιμος....;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν υπάρει θέμα τζέϊ μαρ ο συμπολίτης Μάρκος ήδη ετοιμάζει προίκα για τον γαμπρό
κάνει τα κουμάντα για άδεια παραμονής
O kon5 μένει ήδη στην Ελλάδα και όσο κι αν ονειρεύεται γαμπρός μου δεν γίνεται!
Αποπροσανατολιστή ετοιμάσου για πολυπολιτισμικό γάμο από προηγμένα έθνη. Στο γλέντι να σε δω με τα πεθερικά αγκαλιά
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Θα χαλάσει το dna;
Προφανως , δε ξερεις τι λεει το νομοσχεδιο.Για πες μας εσυ που ξέρεις, ποιός μετανάστης είναι νόμιμος....;;;
Νομιμος μεταναστης θεωρειται αυτος που εχει αδεια παραμονης. Περναω ?
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;