Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
    • 1
    • 2
    • 39
    • 40
    • 41
    • 42
    • 43
    • 497
    • 498
    • 41 / 498
    Αντίλογος
    277
    9960
    17325
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mirage last edited by

Επειδή δεν είμαστε οι μόνοι με τέτοια προβλήματα.
      http://www.labanlieuesexprime.org/article.php3?id_article=674
      Και ποιος είναι ο κύριος της συνέντευξης
      http://fr.wikipedia.org/wiki/Alain_Bauer

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ?
        A Former User last edited by

Ο χρήστης iant έγραψε:

Τελικά έχουν ή δεν έχουν ελληνικά ονόματα; Θα μου την λύσει κάποιος την απορία

Εξαρτάται την υπηκοότητα. Οι Έλληνες ναι, και λάβε υπόψη ότι υπάρχουν πολλοί τσιγγάνοι που δεν είναι γραμμένοι στα δημοτολόγια και δεν έχουν χαρτιά, ήτοι το κράτος αγνοεί παντελώς την ύπαρξή τους. Πολύ συχνά το επώνυμο των τσιγγάνων τελειώνει σε -όπουλος.
        Υπάρχουν και αθίγγανοι από το εξωτερικό οι οποίοι διαβιούν στη χώρα μας, αλλά είναι λίγοι. Π.χ. έχω δει Αλβανούς. Αυτοί είναι συνήθως μουσουλμάνοι και φυσικά έχουν ξένα ονόματα. Βρέθηκαν εδώ για κανένα μεροκάματο. Υπάρχουν και κάμποσοι από Ρουμανία και πρώην Γιουγκ, μεγάλες τσιγγανομάνες αμφότερες.
        Δεν αποκλείεται να γίνονται και μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών, τσιγγάνων το γένος.

• και από την Βουλγαρία (τώρα free κιόλας)! Δες τα περισσότερα αμάξια με βουλγάρικες πινακίδες ποιοι οδηγούνε!
          Δεν μοιάζουν με Σλάβους με τίποτα!!

Ρουμανια και Βουλγαρια.Στην Βουλγαρια παντως τους τσιγγανους ισως τους εχουν και σε χειροτερη εκτιμηση απο οτι εμεις εδω. Προσφατα διαβαζα ενα αρθρο σε Βουλγαρικο site οτι αρκετοι πηγαιναν στην Φινλανδια και ζητουσαν ασυλο για να παρουν τις επιδοτησεις που δινουν http://sofiaecho.com/2010/01/15/842745_ ... for-asylum .

• S
          spartan last edited by

mirage...

O διάλογός σας περι πινακίων κλπ ξεκίνησε απο αυτό το σχόλιο....

Ο χρήστης mirage έγραψε:

Παντα θα πιανουμε τα ακρα .Λες και πριν ερθουν τοσοι πολλοι ξενοι δεν ειχαμε ληστειες,βιασμους,φονους. Δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα και τωρα εχουμε γινει Σικαγο.

Πριν το 1991 παντως κοιμομασταν με ανοιχτα παραθυρα και πορτες ,τωρα για καντετο αυτο

Δεν ήταν πριν το 1981 ή μηπως το 1971 ή μήπως το 1961 προσπαθώ να θυμηθώ πόσες εκδοχές έχω ακούσει για τα ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος έκανε τη διαπίστωση, οτι το 80% των πινακίων των διακαστηρίων αποτελείται απο αλλοδαπούς και εσυ με τον drifter αρχίσατε τις 'αναγνώσεις', 'ερμηνείες', 'εμβαθύνσεις' κλπ, κλπ....Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να διαφωνείτε με τον Κων5...., συμφωνώντας. Η διαπίστωσή του λοιπόν (υποθέτωντας οτι λέει αλήθεια), είναι γεγονός αναμφισβήτητο !!! Τα αίτια που προκαλούν το γεγονός αυτό, ΔΕΝ αλλάζουν το συμπέρασμα, οτι αν σήμερα δεν υπήρχαν αλλοδαποί στην χώρα, το 90% (ας πούμε) μεν του πινακίου θα ηταν με Ελληνικά ονόματα, αλλα θα έλειπε ποσοτικά το μερίδιο που αντιστοιχεί στους αλλοδαπούς. Πού λοιπόν διαφωνείτε με τον Κων5...;;;;

• M
            mjacob last edited by

Ο χρήστης Spartan έγραψε:
            mirage...

O διάλογός σας περι πινακίων κλπ ξεκίνησε απο αυτό το σχόλιο....

Παντα θα πιανουμε τα ακρα .Λες και πριν ερθουν τοσοι πολλοι ξενοι δεν ειχαμε ληστειες,βιασμους,φονους. Δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα και τωρα εχουμε γινει Σικαγο.

Πριν το 1991 παντως κοιμομασταν με ανοιχτα παραθυρα και πορτες ,τωρα για καντετο αυτο

Δεν ήταν πριν το 1981 ή μηπως το 1971 ή μήπως το 1961 προσπαθώ να θυμηθώ πόσες εκδοχές έχω ακούσει για τα ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος έκανε τη διαπίστωση, οτι το 80% των πινακίων των διακαστηρίων αποτελείται απο αλλοδαπούς και εσυ με τον drifter αρχίσατε τις 'αναγνώσεις', 'ερμηνείες', 'εμβαθύνσεις' κλπ, κλπ....Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να διαφωνείτε με τον Κων5...., συμφωνώντας. Η διαπίστωσή του λοιπόν (υποθέτωντας οτι λέει αλήθεια), είναι γεγονός αναμφισβήτητο !!! Τα αίτια που προκαλούν το γεγονός αυτό, ΔΕΝ αλλάζουν το συμπέρασμα, οτι αν σήμερα δεν υπήρχαν αλλοδαποί στην χώρα, το 90% (ας πούμε) μεν του πινακίου θα ηταν με Ελληνικά ονόματα, αλλα θα έλειπε ποσοτικά το μερίδιο που αντιστοιχεί στους αλλοδαπούς. Πού λοιπόν διαφωνείτε με τον Κων5...;;;;

Μα, αν το πρόβλημα είναι τα ΑΙΤΙΑ (που βάζεις και με bold), τότε τα ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ απλώς θα άγγιζαν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Εκτός κι αν εσύ πιστεύεις ότι τα ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ, ξαφνικά δεν θα άγγιζαν κανέναν, αφού δεν θα υπήρχαν... αλλοδαποί
            [Βέβαια... την εκμετάλλευση και την καταπίεση οι έλληνες δεν την ήξεραν πριν το '91.... τους μετανάστες περίμεναν... πριν το '91 μαζί με τα ανοιχτά παράθυρα είχαμε και την ισότιμη κοινωνία...]

EDIT
            Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω και το εξής:

Η διαπίστωσή του λοιπόν (υποθέτωντας οτι λέει αλήθεια), είναι γεγονός αναμφισβήτητο !!

sorry αλλά μου άρεσε πολύ αυτό....

• vice246
              vice246 last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:
              Χθες ένας αλλοδαπός πορτοφολάς βούτηξε σε λεωφορείο το μισθό φίλου που μόλις τον είχε σηκώσει από ΑΤΜ.
              Ευτυχώς τον πήρε χαμπάρι, έπεσαν 2 ψιλές κι ο τύπος την κοπάνισε.
              Αντίδραση κόσμου: 'Μα πού πας άνθρωπέ μου με τόσα λεφτά [σκόρπισαν στο δρόμο], γιατί δεν πήρες ένα ταξί;'. Ούτε λόγος να τον βοηθήσει κανείς, μάλλον λόγω αλληλεγγύης στον καημένο οικονομικό μετανάστη.

από σύμπτωση το ίδιο συνέβη σε φίλο μου που πήγε να αγοράσει από μια μάντρα αυτοκίνητο μετρητοίς και όταν πήγε στο διπλανό περίπτερο να πάρει τσιγάρα και αντιλήφθηκαν το 'πακέτο' δυο αλβανοί του την έπεσαν με χοντρό ξύλο να του τα πάρουν. έγινε κανονική μάχη, δίπλα καφενείο και κανένας δεν τον βοήθησε.... τα λεφτά τα γλύτωσε αλλά παρ΄ολιγο να μη γλυτώσει τη ζωή του.

Ποτέ δεν είχαμε εγκληματικότητα σε τέτοιο σημείο πριν την έλευση των λαθρομεταναστών...
              σκοτώνουν για 100 € τόσο την υπολογίζουν τη ζωή...
              δεν θα πω κι εγώ για τα ανοιχτά παράθυρα τα ζήσαμε... θυμάμαι ότι μαλώναμε σαν παιδιά έπεφταν δυο τρις και σπίτι... τώρα φοβάσαι να κοιτάξεις στα μάτια κάποιον μήπως στην πέσει με μαχαίρι για να μην πω με ούζι...

• E
                egobrain last edited by

Σημερα διαβασα οτι για το θεμα της μη νομιμης μεταναστευσης,
                εγιναν προτασεις προς τους ομολογους σε Τουρκια και ως επεκταση
                σε Ιραν και Πακισταν για να ερθουν σε συσκεψεις.
                Αποφασεις που θελουν να παρθουν ειναι η συνεργασια στα κοινα συνορα
                με μια συγκεκριμενη πολιτικη που θα συζητηθει απο τις 2 πλευρες.

Δεν ξερω γιατι, αλλα καθε συνεννοηση διπλωματικου χαρακτηρα καταληγει σε ατερμονες επαναληψεις.
                Ισως το λεω επειδη προκειται για την Τουρκια. Εκτος κι αν διαβαζω μονο την πλευρα μας

Ο Δρουτσας, επισης, θα μιλησει με την Χιλαρι για καποια θεματα εκ των οποιων
                κι αυτα για την ... συνεννοηση μας με την γειτονικη χωρα.

• S
                  spartan last edited by

Ο χρήστης mjacob έγραψε:
                  Μα, αν το πρόβλημα είναι τα ΑΙΤΙΑ (που βάζεις και με bold), τότε τα ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ απλώς θα άγγιζαν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Τα αίτια, αν μιλάμε για τα ίδια βέβαια, που έσπρωξαν τον Πακιστανό, Αλβανό, Αφρικανό, Ινδό κλπ, να έρθει στην Ελλάδα για ενα καλύτερο αύριο, οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης στις χώρες τους, οι πόλεμοι, και όλα τα προβλήματα τεσπα του Τρίτου Κόσμου, θα άγγιζαν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....! Μάλιστα.....Δηλαδή ποιούς...;; Τους Ελληνες..;; Δε σε καταλαβαίνω....Δηλαδή αν ο Κινέζος ζει στην εξαθλιωση, αυτό επηρρεάζει τον Ελληνα κι εγκληματεί...;; Αν ο Ινδός δεν έχει να φάει, ο Ελληνας πάιρνει το Ουζι και μπουκάρει σε Τράπεζες...;;; Εγω νόμιζα οτι ο Ελληνας εγκληματεί, επειδή οι συνθήκες που ζει ο ίδιος, στη χώρα του είναι άθλιες...!!!!

Εκτός κι αν εσύ πιστεύεις ότι τα ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ, ξαφνικά δεν θα άγγιζαν κανέναν, αφού δεν θα υπήρχαν... αλλοδαποί
                  [Βέβαια... την εκμετάλλευση και την καταπίεση οι έλληνες δεν την ήξεραν πριν το '91.... τους μετανάστες περίμεναν... πριν το '91 μαζί με τα ανοιχτά παράθυρα είχαμε και την ισότιμη κοινωνία...] Νομίζω οτι σ΄αυτό αναφέρθηκα παραπάνω....ΑΝ θες, διάβασέ το....!
                  EDIT
                  Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω και το εξής:

Η διαπίστωσή του λοιπόν (υποθέτωντας οτι λέει αλήθεια), είναι γεγονός αναμφισβήτητο !!

sorry αλλά μου άρεσε πολύ αυτό.... Τί ακριβώς σου άρεσε...;; ΑΝ θες ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα και πες μου...(γενικώς, μάλλον πρέπει να με διαβάζεις εις διπλούν, παρόλο που τα λέω πολύ απλά....)

• R
                    rx8_drifter last edited by

Ο χρήστης Spartan έγραψε:

Αν υποθέτοντας κάτι, το βγάζεις αναμφισβήτητο είναι λίγο κάπως δεν νομίζεις
                    δεν λέω ότι ο κων ψεύδεται, απλά στο οξύμωρο το δικό σου αναφέρομαι.

Στα λοιπά, δεν κατάλαβα πού σκάλωσες. Δεν αμφισβήτησα αυτά που λέει ο Κων, απλά το να πετάς πυροτεχνήματα δεν μου λέει απολύτως τπτ.

• S
                      spartan last edited by

Παναγιώτη, το οτι αρέσκεστε να παίζετε με τις λέξεις και στο παράδειγμα με την πρότασή μου και με τη διαπίστωση του Κωνσταντίνου, δεν δίνει καμμία βαρύτητα στα επιχειρήματά σας....

EDIT....ξέρεις πολύ καλά κι εσυ κι ο mjacob τί θέλω να πω, αλλα θα το.... ματαξαναεπαναλάβω..!!! (επεξ. χαριτολογώντας, δεν υφίσταται η προηγούμενη λέξη)
                      Το οτι οι αλλοδαποί εγκληματούν περισσότερο είναι γεγονός, ασχετως των αιτίων...!!! Δεν εχω λόγο να διαψεύσω τον Κων5...Δεν μου 'χει δωσει το διακαίωμα...! Αν όμως λέει ψέμματα, άκυρα όσα έγραψα....Ικανοποιημένοι...;;;

• C
                        coupeas last edited by

Ο χρήστης Dixie_Skull έγραψε:

Aγαπητε Dixie-Skull χαιρωμαι να ακουω οτι θελετε να ξεχωριζετε.Φυσικα και πρεπει να ξεχωριζουν οι πολιτισμικές κουλτουρες και ατομα .
                        Θα εκπλησώμουν αν διαβαζα το αντιθετο απο εναν αλβανο υπηκοο.
                        Θελετε και απαιτητε σεβασμο στην δουλεια στο δρομο στην γραφειοκρατια και παντού και πανω απόλα θελετε να ειστε αλβανοι.Συμφωνοι λοιπόν.
                        Τα δικαιώματα που αναφερεις ως προς αφορα τα χαρτια παραμονης και της διαβίωσής σας νομιζω οτι τα εχετε κατωχηρωσει.Θα και ειστε μεσα στην ελληνικη κουλτουρα ,εκπαιδευση ,μορφωση,οποτε ωφειλετε να προσαρμοστείτε σε αυτή.
                        Τα υπόλοιπα περι συνομοσιών ας τα αφησετε ,,σουμε καλύτερα γιατι δεν μας σας ενδιαφέρουν.Κοιταξτε να κανετε την δουλειά σας οσο καλα γινεται να μεγαλωσετε τα παιδιά σας οπως νομιζετε και με υγεία.
                        Ειχατε την ατυχια να ειστε απο μια χωρα που καποιοι με σχεδιο ή οχι την κρατησαν πίσω σε ολα.Αυτο δυστιχως δεν διορθώνεται .Τουλάχιστον άμεσα!
                        Aντίθετα ανοιξαν ή σας άνοιξαν την πορτα της εξόδου απο την στατικότητα και μιζερια.Οτι και να σημαίνει αυτό ωφειλετε να το σεβεστε.

δεν καταλαβα την θεση σου...αυτο που λες για τον σεβασμο..απαιτουμε σεβασμο με την καλη ενοια εγω θα εβαζα στην θεση του ισοτητα..ισοτητα και οχι εκμεταλλευση ενως μεταναστη επειδη ειναι μεταναστης.
                        κανεις δεν μιλισε για μη προσαρμοση(αλλα μεχρι εκει οχι αλλαγη εθνηκης ταυτοτηασ απο χαρτια) και οπιος δεν συμφςνει με εχει εναντιων του
                        σεβασμος στο σεβασμο φιλε μου..δεν μπορει καπιος καυ..μενος χρυσαυγιτιης να με μειωνει και να αναφερει ως σκλαβο του και εγω να το σεβομαι μονο και μονο ειμαι μεταναστης στην χωρα του...μεταναστες ειμαστε οχι σκλαβοι...δεν ψοφαμαι για ενα κοματι ψωμη ουτε ειμαστε μη ενεργα μελοι της κοινωτητας που ζουμε...γιατι λιπον επειδη οταν ανοιξαν τα συνορα και μπικαν ολοι οι εγκλιματιες στην ελλαδα να καταδικαζομαι εγω και ο καθε πολιτικοποιιμενος και σωστος πολιτης ανεξαρτητως εθνηκοτητας για λαθη που ουτε καν τα εγκρινω ουτε ηταν στο χερι μου??τεσπα νωμιζω βγηκα

τελως παντων.

Συμφωνώ περι σεβασμού φιλε μου οπως και με διατήρηση της εθνικότητάς σας αλλα διαφωνω περι εκλογικου δικαιωματος και πολιτικών δικαιωματων γενικος .Φυσικά δεν μπορώ να σου απαρυθμίσω σε πόσσους συμπατριώτες σου δοθηκε ψωμί ,στεγη και λεφτά δανεικά και αγυριστα για να ζησουν σαν ανθρωποι.έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε απο κει και περα ας ειστε χαμηλών ττόνων και ας ζησετε ύσυχα την ζωή σας .Οταν φτασετε τις φιλοδοξίες σας γενικα να τις επιδιώκετε με ορθό τρόπο (οι περισσότεροί σας) τότε ίσως κατι μπορεί να΄αλλάξει.

• M
                          mjacob last edited by

Ρε συ Spartan, στο περί αιτίων νόμιζα ότι είναι απλό :

Ο μετανάστης εγκληματεί ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ λόγω των συνθηκών στη χώρα του, ή μήπως λόγω των συνθηκών ΤΟΥ στην ΕΛΛΑΔΑ ;

Γιατί συνήθως η συμπεριφορά κάποιου εξαρτάται από τις συνθήκες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ.
                          Ο μετανάστης στην ελλάδα, ζει στην ελλάδα, και όχι στη χώρα, αλλιώς δεν θα ήταν μετανάστης.

Όταν λέμε για τα ΑΙΤΙΑ της εγκληματικότητας των μεταναστών, μιλάμε για τις συνθήκες στη χώρα από την οποία προήλθε, ή μήπως για τις συνθήκες στη χώρα που ζει;

Οπότε, καταλαβαίνεις ότι αυτό που θέλω να πω είναι ότι, αν δεν είχαμε τους μετανάστες για να τους πηδάμε, τότε κάλλιστα θα πηδούσαμε έλληνες στη θέση τους. Εκτός κι αν έχεις κάποια διαφορετική εκτίμηση...

Τώρα, για το 'αν υποθέσουμε ότι λέει αλήθεια, τότε σίγουρα λέει αλήθεια', μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα, και ούτε το έγραψα χάριν επιχειρηματολογίας (Δεν κάνει λιγότερο ή περισσότερο ορθά τα λεγόμενά σου). Ναι προφανώς καταλαβαίνω τι θες να πεις, παραμένει όμως αστείο.

• K
                            kon5 last edited by

Ο χρήστης Monika έγραψε:
                            Skye και Kon5, λέω τελικά να επιλέξω τον Διρτούλιο... τουλάχιστον ξέρει να κάνει και καμιά φασολαδίτσα, όπως γράφει στην υπογραφή του...

skye τον ήπιαμε ρε συ

• M
                              manosk last edited by

Spartan, πάρε σε παρακαλώ ένα μεταλλικό κέρμα των 20 λεπτών, γύρνα το ώστε να βλέπεις τον Καποδίστρια και κάνε διάλογο. Έτσι θα έχεις περισσότερες ελπίδες να γίνεις κατανοητός και σίγουρα δεν θα αναγκάζεσαι να παίζεις πλακωτό με πιασμένη τη μάνα του άλλου.

• R
                                rx8_drifter last edited by

Άσε τις νουθεσίες για τον κουτσάν ρε μάνο, δε σου πάει αυτός ο ρόλος

Στον σπάρταν, επειδή έχω οικειότητα έκανα πλάκα, όπως άλλωστε απ ό,τι κατάλαβα κι ο mjacob. Κατα τα λοιπά, λίγες σελίδες νωρίτερα είχαν δημοσιευθεί αναλυτικά στοιχεία για την συμμετοχή των αλλοδαπών σε πάσης φύσεως εγκλήματα, και τα συντριπτικά στοιχεία που λέει ο Κων ήταν διαφορετικά.
                                Πέραν λοιπόν της εύθείας αμφισβήτησης του ορθού της παρατήρησης καθ αυτής, είπαμε και κάτι άλλο.

• M
                                  manosk last edited by

Ποιον κουτσαν, δεν ασχολήθηκα καθόλου (δεν είναι καν διασκεδαστικός πια ).

Για τον mjacob έγραψα, για να μην καταλήξει ο Spartan να προσπαθεί να εξηγήσει ότι εν αρχή ην ο κόσμος, από δυο σημεία περνάει μόνο μια ευθεία και ότι τα ψάρια ξέρουν κολύμπι.

• K
                                    kon5 last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
                                    λίγες σελίδες νωρίτερα είχαν δημοσιευθεί αναλυτικά στοιχεία για την συμμετοχή των αλλοδαπών σε πάσης φύσεως εγκλήματα, και τα συντριπτικά στοιχεία που λέει ο Κων ήταν διαφορετικά.

Δεν έχω λόγο να πω κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπω κάθε μέρα στα αναρτημένα πινάκια. Όποιος δεν με πιστεύει μπορεί να έρθει μαζί μου μια βόλτα να το διαπιστώσει ιδίοις όμασι.

Θα πιούμε και καφέ στα διάφορα κυλικεία που έχει εντός του κτιρίου και θα θαυμάσει και τις επικίνδυνες αιμοβόρες δικηγορίνες

• M
                                      manosk last edited by

Τι λέγαμε; Α, ναι.
                                      Όταν λοιπόν αρχίσουν οι εν λόγω να διαπράττουν ειδεχθή white collar crimes, τότε να μιλήσουμε γι' αυτά.
                                      Ως τότε θα μιλάμε για αυτά που ξέρει, βλέπει και νιώθει όλος ο κόσμος, αλλά δεν παραδέχονται όλοι.

Και αναλογικά οι αλλοδαποί διαπράττουν περισσότερα εγκλήματα, βασικά πλέον είναι δύσκολο να συλληφθεί συμμορία χωρίς τουλάχιστον 1 μέλος της αλλοδαπό.
                                      Υποθέτω ότι για αυτό ευθύνεται η κακούργα ελληνική κοινωνία, που δεν προσέλαβε στο δημόσιο άπαξ της εισόδου στη χώρα όλους τους νεοεισελθόντες, δεν τους διέθεσε άμεσα ικανοποιητικό κατάλυμα και δεν τους βρήκε ωραία γκόμενα.

• M
                                        mjacob last edited by

σιγά μην είχε και κανά νόημα δλδ

• eddie_147
                                          eddie_147 last edited by

Ερώτηση (προς τους νεότερους κυρίως): έχετε υπόψη σας αλβανό φοιτητή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ;
                                          Εγώ μέχρι και το '04 που αποφοίτησα δεν είχα πετύχει τέτοια περίπτωση ούτε σε σχολή μου ούτε σε άλλη φίλου-γνωστού κλπ.
                                          Δεν το ρωτάω σαν να είναι κάτι απίθανο ή δύσκολο, απλά από περιέργεια.

• R
                                            roman_k last edited by

Ναι, γνωριζω τουλαχιστον 2 παιδια απο Αλβανια στη σχολη μου...
                                            Συν τον εαυτο μου, ουκρανος.

η σχολη ειναι Αρχιτεκτονικη Πατρας

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43