-
Αποθέωση της βλακείας εκατέρωθεν είναι ολα αυτά τα σκηνικα.
Το είπα και παραπάνω, γιατί τσιτώνεται και υπεραντιδρά τόσο πολύ ο κόσμος;
-
το χουμε γ#μησει το τοπικό, νομίζω κάπου υπήρχε ένα σχετικά με ντόπα κλπ, μήπως να πέσει μαχαίρι?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αποθέωση της βλακείας εκατέρωθεν είναι ολα αυτά τα σκηνικα.Το είπα και παραπάνω, γιατί τσιτώνεται και υπεραντιδρά τόσο πολύ ο κόσμος;
Γιατί μάλλον δεν έχεις κατανοήσει ή δεν θέλεις να κατανοήσεις τι είναι τα social media.
Μας χαλάνε ε; Ε δεν πειράζει, ξυδάκι -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αποθέωση της βλακείας εκατέρωθεν είναι ολα αυτά τα σκηνικα.
Το είπα και παραπάνω, γιατί τσιτώνεται και υπεραντιδρά τόσο πολύ ο κόσμος;
Γιατί μάλλον δεν έχεις κατανοήσει ή δεν θέλεις να κατανοήσεις τι είναι τα social media.
Μας χαλάνε ε; Ε δεν πειράζει, ξυδάκιΓια να σου πω την αλήθεια, δε με πολυνοιάζει η συγκεκριμένη τύπισσα - δε θα κάτσω να σκάσω για κανέναν πρωταθλητή.
Απλώς μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που γενικεύονται τα πράγματα, και χρησιμοποιώ το αντίστοιχο παράδειγμα της Bild. Όποτε γράψουν κάτι, τσουπ, σηκώνεται όλος ο περήφανος Ελληνικος φεϊσμπουκολαός να της την πει.
Σίγουρα κατανοώ τι είναι τα social media, άλλωστε δεν εκφράζω τον προβληματισμό μου για αυτά καθ' εαυτά, απλώς για το πόσο πολύ τσιτώνεται και γενικεύει ο κόσμος.
Και πραγματικά, αδυνατώ να καταλάβω επίσης που διάολο ηταν το ρατσιστικό σχόλιο στο ανέκδοτο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το ολο θεμα εχει να κανει με το οτι οι Ελληνες ειναι ασχετοι απο τεχνολογια και ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι ενδεχομενως το facebook και το tweeter τους δεν το διαβαζει μονον η κολλητη τους αλλα χιλιαδες ατομα. Καλα να παθει, να μαθει αλλη φορα πως δουλευουν τα ιντερνετς. Στανταρ ειναι απ'τα ατομα που σου πρηζουν τον ερωτα με chain mails και μαλακισμενα ποστς και φωτογραφιες με βυζια/κωλους εξω ενω πριν 5 χρονια θα σου ελεγαν 'καλα μιλας σε chat με αγνωστους;;;;; και δε φοβασαι;;'
Ε τωρα θα το σκεφτει τουλαχιστον πριν ποσταρει μαλακια στον τοιχο σου.
Η ειρωνεια ειναι οτι τα politically correct αντανακλαστικα απεναντι στην υπεραρια ολυμπιακη αθλητρια Βουλα88 και ο αποκλεισμος της εννοειται ειναι ψωμοτυρι για τους απανταχου ψευτοπατριωτες της μπζωλης και τα κρυφορατσιστακια 'εγωδενειμαιρατσιστησαλλα'.+1
εγώ θαυμάζω τον κώλο της
+1
ΣΥΝΟΛΟ: 2
Ο Κούνελος ακόμα Λονδίνο είναι;
Δεν βγήκε να ξυρίσει δημοσίως τα φρύδια του από ντροπή για τη ντόπα του Μονοκούκη; -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Και πραγματικά, αδυνατώ να καταλάβω επίσης που διάολο ηταν το ρατσιστικό σχόλιο στο ανέκδοτο.
Ναι μωρέ ντάξει τπτ το ρατσιστικό.
Σου το έχω πεί αυτό;
Ευτυχώς που η Κρήτη είναι νησί γιατί αλλιώς η Ελλάδα θα είχε γεμίσει ζωοκλέφτες.
Δεν είναι ρατσιστικό, αστειάκι είναι και το έχω ακούσει απο Κρητικό (true story). Φαντάσου τώρα να ήμουν κάποιος γνωστός που θα το τιτίβιζε στο διαδίκτυο.
Έγινα κατανοητός ή όχι;
Η προσωπική μου άποψη για το όλο γεγονός ταυτίζεται με του skye ο οποίος όταν δεν τρολάρει γράφει και κανα σωστό. -
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κάποιος που ασχολείται με τουίτ και φατσοβιβλίο, γνωρίζει γραφή και ανάγνωση, άρα είναι πάνω από 7-8 χρονώνε, και δεν καταλαβαίνει ότι αυτά που αναρτώνται εκεί διαβάζονται από μιλούνια.
-
Όντας επί χρόνια μέλος της διοίκησης εθνικής μας ομάδας, και σαν πρωταθλητής σε άθλημα που έχασα ολυμπιακούς διότι δεν κάλυψαν τα έξοδα μου ο ΣΕΓΑΣ και βλέποντας καθημερινά της προσπάθειες των αθλητών, λέω.
Ένας στους 100000 μπορεί να γίνει πρωταθλητής. Οι υπόλοιποι μόνον θεατές μπορούν να γίνουν.
Και είναι απλό να ξεκινάς 6,5 το πρωί γιατί είσαι μαθήτρια, με γυμναστική. 8 με 9 να κάνεις προπόνηση στο αθλητικό γυμνάσιο. 3 το μεσημέρι για φαί. 3.5 με 6 διάβασμα. 6,5 με 10 προπόνηση. Και σχεδόν κάθε Κυριακή αγώνες, τραυματισμοί φυσιοθεραπείες. Έτσι γίνεσαι με ύψος 1,83 play maker σε εθνική ομάδα μπάσκετ. Σήμερα είναι στην οργάνωση των ολυμπιακών στο Λονδίνο… βέβαια όχι τυχαία, μα με πτυχίο ανωτάτης σχόλης και μάστερ, καθώς και τρις γλώσσες.
Δεν θα χαρακτηρίσω την έκφραση «Για να σου πω την αλήθεια, δε με πολυνοιάζει η συγκεκριμένη τύπισσα - δε θα κάτσω να σκάσω για κανέναν πρωταθλητή». Διότι δεν αντέχω άλλο στο κοκκίνισμα. Το αφήνω στην κρίση σας…….
Εάν τα παιδία αυτά δούλευαν έτσι στης δικαίς μας δουλείες, σίγουρα θα ήταν προϊστάμενοι η αφεντικά μας, χωρίς να της κληρονομήσουν…..
Και σίγουρα ένας ολυμπιονίκης είναι κορωνίδα διεθνώς και χέρι διεθνούς εκτίμησης.
Και σίγουρα ΣΚΑΩ για όποια κακοτυχιά τους. Όπως σκάω και όταν μετά την αθλητική τους περίοδο τρέχουν συνεχώς στους γιατρούς για τον σβέρκο τους, τους ώμους τους, της μέσες τους, τα γόνατα τους. Έχει αναφερθεί εκτενώς ο Πύρος Δήμας.
Τους τιμώ, υποκλίνομαι γονυπετής εμπρός τους. Είναι τα μπριγιάν στο δαχτυλίδι της χώρας μας.
Α. -
Ρε mirage εντάξει, δεν σκίστηκε και κανά καλσόν.
Ένα χαζοαστείο είναι (που εγώ δεν το βρίσκω καν αστείο) που το είδε το κοριτσάκι κάπου την ώρα που στέγνωνε το μανό και πάτησε κοινοποίηση.
Δηλαδή Fatme took a shit in Yeni Jami.
Έχει αναφερθεί εκτενώς ο Πύρος Δήμας.
Τους τιμώ, υποκλίνομαι γονυπετής εμπρός τους. Είναι τα μπριγιάν στο δαχτυλίδι της χώρας μαςΜούφα το κόσμημα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ευτυχώς που η Κρήτη είναι νησί γιατί αλλιώς η Ελλάδα θα είχε γεμίσει ζωοκλέφτες.
Δεν είναι ρατσιστικό, αστειάκι είναι και το έχω ακούσει απο Κρητικό (true story). Φαντάσου τώρα να ήμουν κάποιος γνωστός που θα το τιτίβιζε στο διαδίκτυο.
Έγινα κατανοητός ή όχι;Αν ήσουν ο Λαζόπουλος ή ο Σεφερλής ή ο Κανάκης ή ο Πάγκαλος ή ο Άδωνις Γεωργιάδης ή ο Νότης Σφακιανάκης ή ο Μητροπολίτης Άνθιμος ή ο Ψωμιάδης ή... ή ... ή... και το έκανες τι θα γινόταν;
Κατά καιρούς όλοι οι παραπάνω και πολλοί άλλοι πετάνε ατάκες ... εντός και εκτός ίντερνετ ...
Αλλά δεν βλέπω κάποιο 'σούσουρο' ή τιμωρία.Μήπως βρήκαν στο πρόσωπο της κοπέλας το 'εύκολο θύμα' ;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε mirage εντάξει, δεν σκίστηκε και κανά καλσόν.Ένα χαζοαστείο είναι (που εγώ δεν το βρίσκω καν αστείο) που το είδε το κοριτσάκι κάπου την ώρα που στέγνωνε το μανό και πάτησε κοινοποίηση.
Άρα συμφωνείς μαζί μου πως δεν είναι καν αστείο όπως δεν είναι καν αστεία η μαλακία που έγραψα πιο πάνω Προσπαθούσα απλά να δώσω έμφαση
@Storm
Μπα όχι
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κάποιος που ασχολείται με τουίτ και φατσοβιβλίο, γνωρίζει γραφή και ανάγνωση, άρα είναι πάνω από 7-8 χρονώνε, και δεν καταλαβαίνει ότι αυτά που αναρτώνται εκεί διαβάζονται από μιλούνια. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μήπως βρήκαν στο πρόσωπο της κοπέλας το 'εύκολο θύμα' ;
αν η κοπελα δεν ειχε κανει follow καποιους 'ανεπιθυμητους', δεν θα ειχε ανοιξει ρουθουνι
20% θα παει η ΧΑ και ολοι θα απορουν πως και γιατι
(εννοειται οτι το σχολιο της ηταν εντελως χαζο/αστοχο)
-
Το printscreen σου εξήγησε και γιατί έγινε η όλη ιστορία.
Αν πριν ήταν χαζομάρα, τώρα πήρε προαγωγή σε proper μαλακία.
Το μόνο που πέτυχαν ήταν να εξαγριωθούν τα λεβεντόπαιδα με τους ξυρισμένους σβέρκους και όσοι τους ψηφίζουν.Το αστειάκι ήταν τόσο ρατσιστικό όσο και το γνωστό βίντεο.
Η διαφορά είναι ότι το βίντεο ήταν όντως πολύ αστείο, ενώ το τσιτάτο της Βούλας ψιλοαποτυχία.
Δηλαδή αν πόσταρε το βίντεο του Ζωνιανού πάλι θα την απέκλειαν για ρατσισμό;
ΥΓ: 'Κάτσε γιατί έπεσα λίγο'
-
Αν ήταν στο χέρι μου θα παρέμενε στην αποστολή χωρίς πλάκα.
-
1000 φορές να πάει 20% η Χρυσή Αυγή και τα χαζοχαρούμενα φιλελεύθερα ανεκτικά δεξιόμουτρα να καταλάβουν ότι είναι ναζιστική συμμορία του υποκόσμου, παρά να είναι στο 7% και να τους κοιτάμε με ψιλοσυμπάθεια (επειδή βρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και καλα) και να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια μην τυχόν και ανέβουν τα ποσοστά τους.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@Storm
Μπα όχιΘα είμαι ειλικρινής. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για το τι είναι twitter.
Νόμιζα ότι με αυτά ασχολούνται μόνο τα ανήλικα και ότι είναι σαν τα chat. Δεν έχω καταλάβει το ρόλο αυτών των ιστοσελίδων. Με βάση αυτές τις γνώσεις, είχα και έχω την εντύπωση ότι αφορά ένα ελεύθερο βήμα έκφρασης παντός τύπου. Κάτι σαν τα προσωπικά blog.Μάλλον όμως δεν είναι έτσι. Ok.
-
Τα περι Κρήτης ανέκδοτα να είσαι σίγουρος ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα αναπαραγω Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, το ανέκδοτο προσδίδει στους κρητικους την ιδιότητα του ζώοκλεφτη, ενώ το αστειακι που αναπαρηγαγε αυτη δεν απέδιδε κάποια 'μειωτικη' ιδιότητα στους αφρικανους.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
1000 φορές να πάει 20% η Χρυσή Αυγή και τα χαζοχαρούμενα φιλελεύθερα ανεκτικά δεξιόμουτρα να καταλάβουν ότι είναι ναζιστική συμμορία του υποκόσμου, παρά να είναι στο 7% και να τους κοιτάμε με ψιλοσυμπάθεια (επειδή βρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και καλα) και να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια μην τυχόν και ανέβουν τα ποσοστά τους.Φοβάσαι να κοιτάξεις στον καθρέφτη;
Πότε ακριβώς θα καταλάβεις ότι είναι μια βερσιόν ΚΚΕ σε μαύρο; Όταν βγει το αντίστοιχο εκτελεστικό όργανο α λα ΠΑΜΕ ή όταν εκδώσει πόνημα ο Κασιδομούρης;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
1000 φορές να πάει 20% η Χρυσή Αυγή και τα χαζοχαρούμενα φιλελεύθερα ανεκτικά δεξιόμουτρα να καταλάβουν ότι είναι ναζιστική συμμορία του υποκόσμου, παρά να είναι στο 7% και να τους κοιτάμε με ψιλοσυμπάθεια (επειδή βρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και καλα) και να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια μην τυχόν και ανέβουν τα ποσοστά τους.
Φοβάσαι να κοιτάξεις στον καθρέφτη;
Πότε ακριβώς θα καταλάβεις ότι είναι μια βερσιόν ΚΚΕ σε μαύρο; Όταν βγει το αντίστοιχο εκτελεστικό όργανο α λα ΠΑΜΕ ή όταν εκδώσει πόνημα ο Κασιδομούρης;
ο greo κανει το λαθος και νομιζει οτι οι ψηφοφοροι της ΧΑ δεν ξερουν ποιους ψηφιζουν και ξαφνικα μια μερα θα φανει το αληθινο τους προσωπο και θα τους σοκαρει.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;