-
Mε την όποια επιφύλαξη γιατί οι περισσότερες ιστοσελίδες απλά το αναπαράγουν.
http://makeleio.gr/index.php?option=com ... 9&Itemid=2
-
Εγώ koulis προσπαθώ να κάνω συγκεκριμένα σχόλια και όχι γιούργια στο ταψί με τα κουλούρια.
Πχ μπορώ να πω πολλά για το ΚΚΕ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τους χαρακτήριζα κωλοτούμπες...
Καλώς ή κακώς μπορεί οι απόψεις τους να αφορούν κάποια παράλληλη πραγματικότητα αλλά είναι σταθεροί σε αυτές σε φάση μπετόν εδώ και δεκαετίες.Το φυγόπονος και κοπρίτης δεν είπα ότι το είπες εσύ αλλά το παρουσίασα σαν έτερο παράδειγμα άκυρου χαρακτηρισμού.
Καλά εκείνα ήταν λίγο πιο κραυγαλέα αλλά αν δεν είχα βρει τη λεσβο-ιπποποταμίνα ακόμα θα τα σερβιριζόμασταν.Εγώ μιλάω για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, εσύ μιλάς για μια ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Το πρώτο μπορεί να είναι όσο μπούρδα θέλει, το δεύτερο είναι αναγκαστικά ρεαλιστικό. Κάθε κόμμα είναι ρεαλιστικό στις πλατφόρμες συνεργασίας
Μετάφραση;
Αυτοί οι ορισμοί υπάρχουν κάπου ή απλά τους βγάζεις ανά πεντάλεπτο από το στομάχι σου;
Άλλο πρόγραμμα και άλλο πλατφόρμα συνεργασίας και μάλιστη η πλατφόρμα είναι εξ' ορισμού ρεαλιστική...Αριστερίσκος της κακιάς ώρας είμαι εγώ;
Μετά τη δήλωση fafla (περί λυκείου) αρχίζω να φοβάμαι μήπως μας πετάξεις κι εσύ τίποτα Λούνα Παρκ τ' Αηδονάκια και χάσουμε τελείως το τόπι.
ΥΓ: Για το κόμμα που σε ρώτησε ο delsol περιμένω κι εγώ... Άμα δε σου αρέσει το συγκεκριμένο τοπικό, γράψτο στο άλλο το εγκεκριμμένο. Το διαβάζουμε κι εκεί μην αγχώνεσαι.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Mε την όποια επιφύλαξη γιατί οι περισσότερες ιστοσελίδες απλά το αναπαράγουν.http://makeleio.gr/index.php?option=com ... 9&Itemid=2
Η φωτο αυτη ειναι απο ελλαδα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr ... _6678.html
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr ... _6678.html
Η φωτογραφία προφανώς δεν είναι από Ελλάδα. Από τα χαρακτηριστικά των εικονιζόμενων ανθρώπων, αλλά κυρίως επειδή πιστεύω ότι θα ήταν αδύνατο να πωλούνται σκύλοι δημόσια σε πάγκο, έτσι χύμα σε κάποια υπαίθρια αγορά ή λαϊκή. Δεν είναι δηλαδή κάποια τυχαία στιγμή σε ρεματιά ή κάπου που θα μπορούσε να γίνεται κρυφά από πεινασμένους. Επίσης, πολύ περίεργο να είναι όλα τα σκυλιά ίδια, ίδιο μέγεθος, ίδιο χρώμα.
Προφανώς οι λιβελογράφοι του λινκ που παρέθεσες έβαλαν μία τυχαία εικόνα από το ιντερνετ για να ομορφύνουν το ανακριβές, πρόχειρο και αστήριχτο κείμενό τους (προ 3 ετών βάσει ημερομηνίας). -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ koulis προσπαθώ να κάνω συγκεκριμένα σχόλια και όχι γιούργια στο ταψί με τα κουλούρια.
Πχ μπορώ να πω πολλά για το ΚΚΕ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τους χαρακτήριζα κωλοτούμπες...
Καλώς ή κακώς μπορεί οι απόψεις τους να αφορούν κάποια παράλληλη πραγματικότητα αλλά είναι σταθεροί σε αυτές σε φάση μπετόν εδώ και δεκαετίες.Το φυγόπονος και κοπρίτης δεν είπα ότι το είπες εσύ αλλά το παρουσίασα σαν έτερο παράδειγμα άκυρου χαρακτηρισμού.
Καλά εκείνα ήταν λίγο πιο κραυγαλέα αλλά αν δεν είχα βρει τη λεσβο-ιπποποταμίνα ακόμα θα τα σερβιριζόμασταν.Εγώ μιλάω για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, εσύ μιλάς για μια ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Το πρώτο μπορεί να είναι όσο μπούρδα θέλει, το δεύτερο είναι αναγκαστικά ρεαλιστικό. Κάθε κόμμα είναι ρεαλιστικό στις πλατφόρμες συνεργασίας
Μετάφραση;
Αυτοί οι ορισμοί υπάρχουν κάπου ή απλά τους βγάζεις ανά πεντάλεπτο από το στομάχι σου;
Άλλο πρόγραμμα και άλλο πλατφόρμα συνεργασίας και μάλιστη η πλατφόρμα είναι εξ' ορισμού ρεαλιστική...Αριστερίσκος της κακιάς ώρας είμαι εγώ;
Μετά τη δήλωση fafla (περί λυκείου) αρχίζω να φοβάμαι μήπως μας πετάξεις κι εσύ τίποτα Λούνα Παρκ τ' Αηδονάκια και χάσουμε τελείως το τόπι.
ΥΓ: Για το κόμμα που σε ρώτησε ο delsol περιμένω κι εγώ... Άμα δε σου αρέσει το συγκεκριμένο τοπικό, γράψτο στο άλλο το εγκεκριμμένο. Το διαβάζουμε κι εκεί μην αγχώνεσαι.
Eddie μου, όταν πόσταρα περί ΔΗ.ΞΑ. δεν είχα τα στοιχεία που μου πόσταρες. Κατανοητό;
Μιλούσα για το πρόγραμμα όπως είναι δημοσιευμένο στο site. Όλα καλά;
Αυτά που μου πόσταρες είναι θέσεις πάνω στις οποίες θα διαπραγματευτούν για μετεκλογική συνεργασία, οκ;
Καταλαβαίνεις,προφανώς, πως οι θέσεις αυτές είναι κάτι διαφορετικό από το πρόγραμμα. Ναι;
Πρόγραμμα=αυτό που θα κάνω αν εκλεγώ.
Αυτο που πόσταρες=ποιές κόκκινες γραμμές(sic) θέτω για να συνεργαστώ. Κατανοητό;
Όπως κάποιοι βρίσκουν εικόνες, εγώ βρίσκω όρουςΑφού ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τις απόψεις μου για τα κόμματα, θα φτιάξω νέο topic
Πριν όμως, θα ήθελα να ααντήσεις σαφώς: είμαι αριστερίσκος ή όχι; Γιατί, αν είμαι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνεις τον χρόνο σου μαζί μου και να χάνω τον χρόνο μου μαζί σου. -
Πιστεύω ότι βιάζεσαι να κάνεις κάποια σχόλια για να προβοκάρεις και να 'τσιγκλίσεις' και όταν μαζευτούν 3-4 που δεν στέκουν μεταξύ τους αρχίζεις τα 'μιαααααα ω-ραίαααααα πεταλούυυυυυδα'
-
Πιστεύω ότι βιάζεσαι να κάνεις κάποια σχόλια για να προβοκάρεις και να 'τσιγκλίσεις' και όταν μαζευτούν 3-4 που δεν στέκουν μεταξύ τους αρχίζεις τα 'μιαααααα ω-ραίαααααα πεταλούυυυυυδα'π.χ. το σχόλιο περί αριστερίσκου; Ακόμα περιμένω...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πιστεύω ότι βιάζεσαι να κάνεις κάποια σχόλια για να προβοκάρεις και να 'τσιγκλίσεις' και όταν μαζευτούν 3-4 που δεν στέκουν μεταξύ τους αρχίζεις τα 'μιαααααα ω-ραίαααααα πεταλούυυυυυδα'
π.χ. το σχόλιο περί αριστερίσκου; Ακόμα περιμένω...
Την παλιά διαφήμιση με το Jack Daniels την θυμάσαι;
-
Δεν ήξερα πού να το ποστάρω, αλλά ορμώμενος απ το συμβάν με τη ΧΑ, για να θυμηθούμε λίγο και την ανοχή και το πόσο καριόλιδες είναι οι δημοσιογράφοι, οι οποιοι τώρα θυμήθηκαν να καταγγείλουν τα φασισταριά, ένα μικρό φλας μπακ
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15262
vs
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15065να επισημάνω ότι τα φασιστάκια δεν έχουν και ιδιαίτερη ποικιλία στις πιπες που λένε, την ίδια ιστορία την έχω ακούσει από φίλη ιταλίδα.
Είναι πιασάρικη
-
Κλαϊν μωρε. Εδω οι κατσιβελοι ψηφοφοροι της χρυσης αυγης πιστευουν οτι η χρυση αυγη θα ξεβρωμισει τη χωρα απ'τους εγκληματιες οταν μιλαμε για ενα κομμα που η πλειοψηφια των βουλευτων/μελων του εχουν καταδικαστει για σωρεια ποινικων αδικηματων: Μιχαλολιακος (πρωην φυλακοβιος), Κασιδιαρης, ο αλλος ο φυλακισμενος μπραβος που δε θυμαμαι τ'ονομα του που πληρωνοταν για να καθαριζει κοσμο, Σκορδελη κοκ
Σε φαση ο υποκοσμος θα ξεβρωμισει τον τοπο -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κλαϊν μωρε. Εδω οι κατσιβελοι ψηφοφοροι της χρυσης αυγης πιστευουν οτι η χρυση αυγη θα ξεβρωμισει τη χωρα απ'τους εγκληματιες οταν μιλαμε για ενα κομμα που η πλειοψηφια των βουλευτων/μελων του εχουν καταδικαστει για σωρεια ποινικων αδικηματων: Μιχαλολιακος (πρωην φυλακοβιος), Κασιδιαρης, ο αλλος ο φυλακισμενος μπραβος που δε θυμαμαι τ'ονομα του που πληρωνοταν για να καθαριζει κοσμο, Σκορδελη κοκ
Σε φαση ο υποκοσμος θα ξεβρωμισει τον τοποΒοηθάει τον κόσμο
Βέβαια, αυτό κάνει και η Καμόρα στη Σικελία και τα καρτέλ στην Κολομβία... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σε φαση ο υποκοσμος θα ξεβρωμισει τον τοποαπο κουμούνια αριστερόβλακες και παντοφλάτους
-
Απλη ερωτηση.... Οσοι απο εσας ησασταν περισυ στην πλατεια και φωναζατε να καψουν την βουλη, να κρεμασουν τους πολιτικους κλπ κλπ ωραια. Γιατι τωρα καταδικαζετε το σκαμπιλι?
Ον αδερ νιουζ
Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι … δολοφόνος!
Έτσι μιλάει για «δολοφονία αλλοδαπού» για την οποία ευθύνεται η … διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως το έκοψαν το επίδομα του ληστή;) «και ως τέτοιο πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής» καταλήγει η ανακοίνωση.
Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!
Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;
Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουμε να εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;
Απο το defencenet
-
defencenet? σα να λεμε indymedia α λα φασιστικα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
defencenet? σα να λεμε indymedia α λα φασιστικαΠρέπει να βρείς άλλο χαρακτηρισμό γιατί φασιστικά λειτουργούν και οι άπλυτοι
εθνόκαυλα ίσως
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
defencenet? σα να λεμε indymedia α λα φασιστικα
Πρέπει να βρείς άλλο χαρακτηρισμό γιατί φασιστικά λειτουργούν και οι άπλυτοι
εθνόκαυλα ίσως
Δηλαδη το βγαλανε απο την στομαχα τους?
-
300 σελίδες offtopic, σε όποια παρανομία υπήρχε αλλοδαπός, μπαίνει εδώ η είδηση. Κοίτα πράματα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
(τώρα μου την είπαν...)
Ναι είστε και οι δυο.
Ο Ερνάνι όχι τόσο πολύ αλλά εσυ koulis θα λεγα ότι είσαι ψευτοαριστερός της πλάκας.
Έχεις ακόμα να φας καρβέλια για να γίνεις αριστερίσκος της κακιάς ώρας όπως ο Ερνάνι.Για να γίνεις κομμούνι του κερατά όπως ο greo έχεις μέλλον μπροστά σου.
-
(τώρα μου την είπαν...)
Ναι είστε και οι δυο.
Ο Ερνάνι όχι τόσο πολύ αλλά εσυ koulis θα λεγα ότι είσαι ψευτοαριστερός της πλάκας.
Έχεις ακόμα να φας καρβέλια για να γίνεις αριστερίσκος της κακιάς ώρας όπως ο Ερνάνι.Για να γίνεις κομμούνι του κερατά όπως ο greo έχεις μέλλον μπροστά σου.
http://rationalwiki.org/wiki/Persecution_complex
Eddie μου, κανείς δεν προσπάθησε να σου την πει. Εσύ το κάνεις συνέχεια. Είμαι και ψευτοαριστερός και της πλάκας; Πάντως και εσύ είσαι της πλάκας γενικά(σου αρέσει να κάνεις πλάκα, όχι τίποτε άλλο).
Λες να με διώξουν από το αριστερό παρεάκι;
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;