-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Κλαϊν μωρε. Εδω οι κατσιβελοι ψηφοφοροι της χρυσης αυγης πιστευουν οτι η χρυση αυγη θα ξεβρωμισει τη χωρα απ'τους εγκληματιες οταν μιλαμε για ενα κομμα που η πλειοψηφια των βουλευτων/μελων του εχουν καταδικαστει για σωρεια ποινικων αδικηματων: Μιχαλολιακος (πρωην φυλακοβιος), Κασιδιαρης, ο αλλος ο φυλακισμενος μπραβος που δε θυμαμαι τ'ονομα του που πληρωνοταν για να καθαριζει κοσμο, Σκορδελη κοκ
Σε φαση ο υποκοσμος θα ξεβρωμισει τον τοποΒοηθάει τον κόσμο
Βέβαια, αυτό κάνει και η Καμόρα στη Σικελία και τα καρτέλ στην Κολομβία...Μέχρι τώρα είχαμε μόνο τους μπράβους του ΚΚΕ που έκλειναν τις επιχειρήσεις που δεν τους πλήρωναν.
Τώρα θα ισορροπήσει η κατάσταση γιατί θα υπάρχουν και οι μπράβοι της Χρυσής Αυγής.
Αυτή είναι η αντίδραση της κοινωνίας στους κομμουνιστές τραμπούκους, μπορεί να γίνει και πόλεμος αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αντιμετωπισθεί η κομμουνιστική βία.
Όταν πάρκαραν για βδομάδες οι κομμουνιστές τα αμάξια τους μπροστά στην πόρτα μιας επιχείρησης και δεν άφηναν κανέναν να μπει μέσα μέχρι να κλείσει η επιχείρηση ήταν καλά;
Όταν πήγαιναν 5 μπράβοι κομμουνιστές με καδρόνια που είχαν ένα κόκκινο κουρέλι (δήθεν σημαίες) και έκλειναν τις πόρτες μιας επιχείρησης για να μη μπούνε μέσα 60 άτομα ήταν καλά; -
Συνεννοηθήκαμε.
-
Είσαι καλά; Ειλικρινά ρωτάω. Ποτέ δεν έχεις υπάρξει τόσο εριστικός...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πιστεύω ότι βιάζεσαι να κάνεις κάποια σχόλια για να προβοκάρεις και να 'τσιγκλίσεις' και όταν μαζευτούν 3-4 που δεν στέκουν μεταξύ τους αρχίζεις τα 'μιαααααα ω-ραίαααααα πεταλούυυυυυδα'
π.χ. το σχόλιο περί αριστερίσκου; Ακόμα περιμένω...
Την παλιά διαφήμιση με το Jack Daniels την θυμάσαι;
(τώρα μου την είπαν...)
Ναι είστε και οι δυο.
Ο Ερνάνι όχι τόσο πολύ αλλά εσυ koulis θα λεγα ότι είσαι ψευτοαριστερός της πλάκας.
Έχεις ακόμα να φας καρβέλια για να γίνεις αριστερίσκος της κακιάς ώρας όπως ο Ερνάνι.Για να γίνεις κομμούνι του κερατά όπως ο greo έχεις μέλλον μπροστά σου.
Τουλάχιστον, τώρα δημιουργήθηκε μια υποτυπώδης ιεραρχία. Άντε, να σοβαρευτούμε λιγάκι.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Είσαι καλά; Ειλικρινά ρωτάω. Ποτέ δεν έχεις υπάρξει τόσο εριστικός...Εσυ πάλι ανέκαθεν ήσουν άστοχος στα σχόλια σου.
-
Κατάλαβα... Δεν πρέπει να παίρνεις προσωπικά το θέμα της Δη.Ξα. ξέρεις.
-
Με απειλούν ότι θα με καταδώσουν στη Γκεστάπο αν δεν τους ψηφίσω και δεν τους προμοτάρω στα φόρα...
-
Καλά δίκιο έχει ο εντι καθολου πετυχημένα τα σχόλια σου.Γενικα αυτά που μενουν σε αυτο το φορουμ εχουν 80% ειρωνία 20% βλακεία η αλλιώς 100% ρατσιστοεθνοκαυλλιαση αλλιώς out.(απαραίτητοι θεωρούνται οι σύνδεσμοι απο defencenet και egklimatikothta.gr αν θες να θεωρεισαι σοβαρος συνομιλητης που δεν ζει βορεια προαστια κλπ)
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Καλά δίκιο έχει ο εντι καθολου πετυχημένα τα σχόλια σου.Γενικα αυτά που μενουν σε αυτο το φορουμ εχουν 80% ειρωνία 20% βλακεία η αλλιώς 100% ρατσιστοεθνοκαυλλιαση αλλιώς out.(απαραίτητοι θεωρούνται οι σύνδεσμοι απο defencenet και egklimatikothta.gr αν θες να θεωρεισαι σοβαρος συνομιλητης που δεν ζει βορεια προαστια κλπ)Εσυ τι εισαι,ειρωνας ή βλακας;
-
ρατσιστοεθνικιστης..
ελα δεν θελω να παρω προειδοποιηση για καποιον με τετοιο nickname..
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ναι είστε και οι δυο.
Ο Ερνάνι όχι τόσο πολύ αλλά εσυ koulis θα λεγα ότι είσαι ψευτοαριστερός της πλάκας.
Έχεις ακόμα να φας καρβέλια για να γίνεις αριστερίσκος της κακιάς ώρας όπως ο Ερνάνι.Για να γίνεις κομμούνι του κερατά όπως ο greo έχεις μέλλον μπροστά σου.
Τουλάχιστον, τώρα δημιουργήθηκε μια υποτυπώδης ιεραρχία. Άντε, να σοβαρευτούμε λιγάκι. [/quote]
Disclaimer: Δεν παρακολούθησα το ερωτικό καυγαδάκι μέχρι που είδα το νικ μου με bold. Δεν καταλαβα που κολλάω, αλλα σίγουρα καλά μου τα λέει ο Εντι και λίγα μου λεει.Ernani εφοσον τεθηκα επικεφαλης, αν θες θα σου αφήνω τα σφυροδρέπανα να παίζεις τα Σαββατοκύριακα. Φερε και τον Κουλη αλλά να προσέχετε. Αν δε συμβει κανενα ατύχημα, θα σας τα δίνω συχνότερα. Μη τα δω όμως στα χερια τίποτα δριφτερ ή μγιακοβου, κάνα-δυο φορές που τους τα δάνεισα, είδα κι επαθα να τα παρω πίσω. Ο Μγιακοβ τα είχε πάει στο ΣΥΡΙΖΑ και εγιναν συνιστώσα
-
Ο greo όταν όλα τα γατάκια σκούζαν στο άλλο τοπικό για τις μπούφλες της Λιάνας, το πιασε το νόημα και πόσταρε το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ.
Τσουκαλάς φάση, 'Βαζελάκο ότι και να μου πεις σου τον έχω κάνει σουρωτήρι τόσα χρόνια...'
Εκεί φαίνεται ο πραγματικός αρχηγός.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ernani εφοσον τεθηκα επικεφαλης, αν θες θα σου αφήνω τα σφυροδρέπανα να παίζεις τα Σαββατοκύριακα. Φερε και τον Κουλη αλλά να προσέχετε. Αν δε συμβει κανενα ατύχημα, θα σας τα δίνω συχνότερα. Μη τα δω όμως στα χερια τίποτα δριφτερ ή μγιακοβου, κάνα-δυο φορές που τους τα δάνεισα, είδα κι επαθα να τα παρω πίσω. Ο Μγιακοβ τα είχε πάει στο ΣΥΡΙΖΑ και εγιναν συνιστώσα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ernani εφοσον τεθηκα επικεφαλης, αν θες θα σου αφήνω τα σφυροδρέπανα να παίζεις τα Σαββατοκύριακα. Φερε και τον Κουλη αλλά να προσέχετε. Αν δε συμβει κανενα ατύχημα, θα σας τα δίνω συχνότερα. Μη τα δω όμως στα χερια τίποτα δριφτερ ή μγιακοβου, κάνα-δυο φορές που τους τα δάνεισα, είδα κι επαθα να τα παρω πίσω. Ο Μγιακοβ τα είχε πάει στο ΣΥΡΙΖΑ και εγιναν συνιστώσα
-
http://www.filozoiki.gr/content/articles/view/200-ston-eisaggelea-frikiastiko-yliko
Δεν ήξερα που να το ποστάρω!
Υπάρχουν δημοσιευμένες φωτό σχετικά; -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
http://www.filozoiki.gr/content/articles/view/200-ston-eisaggelea-frikiastiko-ylikoΔεν ήξερα που να το ποστάρω!
Υπάρχουν δημοσιευμένες φωτό σχετικά;Στην Κίνα γδέρνουν ζωντανά τα σκυλιά έξω από τα εστιατόρια για να προσελκύσουν πελάτες τα κλάματα του σκύλου.
Εδώ αναγκάζονται να τα σκοτώσουν και να τα γδάρουν κρυφά.
Δεν είμαστε φιλόξενος λαός. -
Ζω για το ποτε θα εχουμε και εμεις την ευκαιρια να δουμε κατι τετοιο στην χωρα μας
Το εγλημα του ειναι οτι βαφτίστηκε χριστιανος -
Κυριοι μην δει κανεις το βιντεο γιατι ειναι πολυ σκληρο.
Ρε φιλε εισαι ΒΛΑΚΑΣ; -
Εμενα φτιαχτο μου φαινεται το βιντεο. Δεν νομιζω ο γιουτιουμπης να το αφηνε αλλιως.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εμενα φτιαχτο μου φαινεται το βιντεο. Δεν νομιζω ο γιουτιουμπης να το αφηνε αλλιως.σωπα ρε εδω εχει αφησει το αλλο του ρωσου που το εχουν κοψει το κεφαλι αυτο δεν θα αφηναν?
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;