-
Ο χρήστης IOANNIS ZOIS έγραψε:
Πριν μερικές μέρες είδα κάνοντας ζάπινγκ την εκπομπή του Άδωνη Γεωργιάδη που εξηγούσε την ετυμολογία της λέξης 'ιθαγένεια', προέρχεται από το ρήμα 'ιθύνω' (κατευθύνω, πχ λέμε 'ο ιθύνων νους' του προγράμματος, αυτός που έδινε τις κατευθύνσεις) και την λέξη γένος (δηλ. καταγωγή εξ αίματος ή χρησιμοποιώντας πιο σύγχρονή επιστημονική γλώσσα φυλετική καταγωγή). Αισθάνομαι έλληνας (αλλά ελπίζω όχι νεο-έλληνας...) διότι γεννήθηκα στην Ελλάδα, ζω (κατά διαστήματα) εδώ και είμαι φορέας της ελληνικής κουλτούρας (ως ένα βαθμό) και όχι επειδή έχω φυλετική καταγωγή από τους Αρχαίους έλληνες. Το τελευταίο είναι πολύ αμφίβολο για όλους μας μιας και κάτι τέτοιο απαιτεί σύγκριση DNA. Εξ αυτών συνάγεται και η θέση μου στο θέμα. ΙΠΖΔεν την βλέπω καθαρά.
Αλήθεια ο φίλος σας από το Cern τι λέει για όλα αυτά -
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πιό είναι το πρόβλημα του να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα/ιθαγένεια άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μόνιμα στη χώρα (παλιότερα θαρρώ πως χρειαζοταν μια δεκαετία) ώστε να αποκτήσουν και πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Θα χαλάσει το dna;
Το 'μόνιμα' είναι πολύ σχετικό και θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμμένο...!! Επίσης υπάρχει ενα θέμα και με το 'νόμιμα', το οποίο ούτε αποσαφηνισμένο είναι, ούτε εφικτό, προς το παρόν τουλάχιστο...! Ας λυθούν αυτά τα θέματα και μετά συζητάμε για... Ελληνοποίηση.
Ε ναι. Επισης να αποσαφηνισθουν οι εννοιες 'πρόβλημα' , 'αποκτήσουν' , 'ελληνική' , 'υπηκοότητα' , 'ζουν' , 'εργάζονται' , κλπ.
Προφανως , δε ξερεις τι λεει το νομοσχεδιο.Για πες μας εσυ που ξέρεις, ποιός μετανάστης είναι νόμιμος....;;;
Νομιμος μεταναστης θεωρειται αυτος που εχει αδεια παραμονης. Περναω ?
Οχι, κόβεσαι...!! Σε πόσους και με ποιά κριτήρια χορηγούνται άδειες παραμονής...;; Με αυτούς που δεν έχουν τί γίνεται..;;
-
Παντως στις περισσότερες για να μην πώ σε όλες τις πολιτισμένες χώρες αυτό είναι το πρώτο κριτήριο
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Οχι, κόβεσαι...!! ..;;
Αφου με κοβεις πες μου και τη σωστη απαντηση
Σε πόσους και με ποιά κριτήρια χορηγούνται άδειες παραμονής...;;
Δεν ξερω με ποια κριτηρια χορηγουνται οι αδειες παραμονης. Αυτο ειναι το θεμα ή η γνωμη μας για το νομοσχεδιο ?
Με αυτούς που δεν έχουν τί γίνεται..;;
Αρνητικο σημειο του νομοσχεδιου. Η αποψη μου ειναι οτι οι ανθρωποι που ζουν και εργαζονται σε μια κοινωνια εχουν δικαιωμα να ειναι πολιτες αυτης της κοινωνιας.
-
ΥΠΕΡ 29 34%
ΚΑΤΑ 56 66%
Περίεργο αποτέλεσμα. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι βέβαιος ότι αν εφαρμοζόταν σύστημα στη μεταναστευτική πολιτική, αντί για γιούργια και εκ του ασφαλούς στήριξη από τους καλοβολεμένους ευαισθητούληδες περί της παγκόσμιας δικαιοσύνης (ποιας; ), η τάση θα ήταν αντίστροφη.
Εύγε, πάλι σκατά τα κάναμε σε τούτη τη χώρα.
Το βλεπεις στατικα (και λανθασμενα).Τα ποσοστα δεν δειχνουν κατι . Προκειται για μια κοινωνικη διαδικασια η οποια απαιτει χρονο , δεν υπαρχει κοινωνια που να δεχεται το 'αλλο'/'διαφορετικο'/'ξενο' χωρις φοβιες , αντιδρασεις και συγκρουσεις. Για παραδειγμα , αντιδρασεις υπηρχαν οταν απεκτησαν δικαιωμα ψηφου οι γυναικες ή οταν πολιτογραφηθηκαν οι προσφυγες του ’22.
Επισης , εγω δεν ψηφισα αν και βρισκω το νομοσχεδιο θετικο μιας και εισαγει στοιχεια απο το δικαιο εδαφους (αποκτηση ιθαγενειας , κατω απο καποιες προυποθεσεις , για τα παιδια των μεταναστων που γεννιουνται στη χωρα).Αφού το βλέπω στατικά και λανθασμένα, πες μου γιατί έχει σχέση το να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου οι γυναίκες που ζούσαν σε αυτή τη χώρα σταθερά ή να έρθουν συμπατριώτες μας (που είχαν μάλιστα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο από τους καραγκουναρβανιτόβλαχους ντόπιους) με το να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια σε όσους απλώς μπούκαραν χωρίς οποιονδήποτε έλεγχο πριν ή μετά.
Γιατί είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι ακριβώς αυτή η νοοτροπία του μπάτε σκύλοι, την οποία κάποιοι στήριξαν χωρίς ουσιαστικά, αλλά με ιδεολογικά/συναισθηματικά επιχειρήματα, είναι που δημιούργησε τα προβλήματα;
Γιατί είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι οι αντιδρώντες με κάθετο τρόπο έχουν συχνά αρνητικά ΒΙΩΜΑΤΑ από την όλη κατάσταση και ότι το να κάθεται ο άλλος στο καθαρό του σπιτικό, στην καθαρή και ασφαλή του γειτονιά μιλώντας για τους 'ρατσιστές' κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα ή άλλων συνοικιών είναι επίσης αιτία για τις αντιδράσεις του κόσμου;Αρνητικο σημειο του νομοσχεδιου. Η αποψη μου ειναι οτι οι ανθρωποι που ζουν και εργαζονται σε μια κοινωνια εχουν δικαιωμα να ειναι πολιτες αυτης της κοινωνιας.
Επομένως αν ζουν, αλλά δεν εργάζονται σε μια κοινωνία, δεν έχουν δικαίωμα να είναι πολίτες αυτής;
-
Οχι, κόβεσαι...!! ..;;
Αφου με κοβεις πες μου και τη σωστη απαντηση Η σωστή απάντηση είναι αυτή που αποσαφηνίζει τα παρακάτω...(κι οχι αυτά που με χλεύη αναφέρεις στην προηγούμενη σελίδα).Οταν θα μπορείς να τ΄απαντήσεις κι εκείνα, θα σε περάσω... (και με καλό βαθμό...! )>
Σε πόσους και με ποιά κριτήρια χορηγούνται άδειες παραμονής...;;
Δεν ξερω με ποια κριτηρια χορηγουνται οι αδειες παραμονης. Αυτο ειναι το θεμα ή η γνωμη μας για το νομοσχεδιο ? Α, δηλαδή ΔΕΝ είναι αλληλένδετα όλα αυτά...;; Το νομοσχέδιο τί καθορίζει ακριβώς..;; Σαν να καταρτίσουμε ενα νομοσχέδιο για την ψήφο των ομογενών, αλλα να μην ξέρουμε πώς θα ψηφίζουν αυτοί απο την Αστράλια ή το Κάναντα...Ωραία..! >
Με αυτούς που δεν έχουν τί γίνεται..;;
Αρνητικο σημειο του νομοσχεδιου. Η αποψη μου ειναι οτι οι ανθρωποι που ζουν και εργαζονται σε μια κοινωνια εχουν δικαιωμα να ειναι πολιτες αυτης της κοινωνιας.Ενα νομοσχέδιο που έχει τέτοια ουσιώδη κενά κι οχι απλά 'αρνητικά σημεία' επιβάλλεται να τα ξεκαθαρίζει, για να μπορέι να κριθεί κι εν τέλει να ψηφιστεί ή καταψηφιστεί απο τους αρμόδιους...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΥΠΕΡ 29 34%
ΚΑΤΑ 56 66%
Περίεργο αποτέλεσμα. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι βέβαιος ότι αν εφαρμοζόταν σύστημα στη μεταναστευτική πολιτική, αντί για γιούργια και εκ του ασφαλούς στήριξη από τους καλοβολεμένους ευαισθητούληδες περί της παγκόσμιας δικαιοσύνης (ποιας; ), η τάση θα ήταν αντίστροφη.
Εύγε, πάλι σκατά τα κάναμε σε τούτη τη χώρα.
Το βλεπεις στατικα (και λανθασμενα).Τα ποσοστα δεν δειχνουν κατι . Προκειται για μια κοινωνικη διαδικασια η οποια απαιτει χρονο , δεν υπαρχει κοινωνια που να δεχεται το 'αλλο'/'διαφορετικο'/'ξενο' χωρις φοβιες , αντιδρασεις και συγκρουσεις. Για παραδειγμα , αντιδρασεις υπηρχαν οταν απεκτησαν δικαιωμα ψηφου οι γυναικες ή οταν πολιτογραφηθηκαν οι προσφυγες του ’22.
Επισης , εγω δεν ψηφισα αν και βρισκω το νομοσχεδιο θετικο μιας και εισαγει στοιχεια απο το δικαιο εδαφους (αποκτηση ιθαγενειας , κατω απο καποιες προυποθεσεις , για τα παιδια των μεταναστων που γεννιουνται στη χωρα).Αφού το βλέπω στατικά και λανθασμένα, πες μου γιατί έχει σχέση το να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου οι γυναίκες που ζούσαν σε αυτή τη χώρα σταθερά ή να έρθουν συμπατριώτες μας (που είχαν μάλιστα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο από τους καραγκουναρβανιτόβλαχους ντόπιους) με το να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια σε όσους απλώς μπούκαραν χωρίς οποιονδήποτε έλεγχο πριν ή μετά.
Γιατί είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι ακριβώς αυτή η νοοτροπία του μπάτε σκύλοι, την οποία κάποιοι στήριξαν χωρίς ουσιαστικά, αλλά με ιδεολογικά/συναισθηματικά επιχειρήματα, είναι που δημιούργησε τα προβλήματα;
Γιατί είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι οι αντιδρώντες με κάθετο τρόπο έχουν συχνά αρνητικά ΒΙΩΜΑΤΑ από την όλη κατάσταση και ότι το να κάθεται ο άλλος στο καθαρό του σπιτικό, στην καθαρή και ασφαλή του γειτονιά μιλώντας για τους 'ρατσιστές' κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα ή άλλων συνοικιών είναι επίσης αιτία για τις αντιδράσεις του κόσμου;Η μονες διαφορες μεταξυ των συμπατριωτων μας προσφυγων του '22 και των σημερινων μεταναστων ειναι το φαντασιακο στοιχειο των κοινων ιστορικων και πολιτισμικων δεσμων και το στοιχειο της κοινης γλωσσας (το οποιο ειναι σημαντικο) [εδιτ, και το στοιχειο της κοινης θρησκειας (για να κανω το χατηρι στον 224.v και γιατι δεν μου αρεσουν οι γαργαρες)] . Να σημειωσω οτι οι προσφυγες εγιναν (ουσιαστικα) αποδεκτοι μετα το Β ΠΠ.
Το παραδειγμα με τη ψηφο των γυναικων (τοτε εγραφαν οτι το δικαιωμα ψηφου στις γυναικες θα βαλει σε κινδυνο τη δημοσια ταξη) το εβαλα για να δειξω οτι ολες οι κοινωνικες διεργασιες (κ' οι πιο 'ανωδυνες') χρειαζονται χρονο για να γινουν αποδεκτες.
Το νομοσχεδιο βαζει καποιους κανονες. Προσδιοριζει το ποτε δινεται η ιθαγενεια και κανει διαφανη τη διαδικασια πολιτογραφησης. Εσυ που ακριβως διαφωνεις ?Αρνητικο σημειο του νομοσχεδιου. Η αποψη μου ειναι οτι οι ανθρωποι που ζουν και εργαζονται σε μια κοινωνια εχουν δικαιωμα να ειναι πολιτες αυτης της κοινωνιας.
Επομένως αν ζουν, αλλά δεν εργάζονται σε μια κοινωνία, δεν έχουν δικαίωμα να είναι πολίτες αυτής;
Λαθος διατυπωση απο τη μερια μου , αρκει να ζουν.
-
Η μονες διαφορες μεταξυ των συμπατριωτων μας προσφυγων του '22 και των σημερινων μεταναστων ειναι το φαντασιακο στοιχειο των κοινων ιστορικων και πολιτισμικων δεσμων και το στοιχειο της κοινης γλωσσας (το οποιο ειναι σημαντικο). Να σημειωσω οτι οι προσφυγες εγιναν (ουσιαστικα) αποδεκτοι μετα το Β ΠΠ.
Το παραδειγμα με τη ψηφο των γυναικων (τοτε εγραφαν οτι το δικαιωμα ψηφου στις γυναικες θα βαλει σε κινδυνο τη δημοσια ταξη) το εβαλα για να δειξω οτι ολες οι κοινωνικες διεργασιες (κ' οι πιο 'ανωδυνες') χρειαζονται χρονο για να γινουν αποδεκτες.Eίναι που οι έλληνες αγαπάν τ αδέρφια τους Αν μπορούσαν να βουλιάξουν τα καράβια που έρχονταν είμαι σίγουρος ότι θα το έκαναν
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχουμε ξεφύγει με ταΕξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πιό είναι το πρόβλημα του να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα/ιθαγένεια άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μόνιμα στη χώρα (παλιότερα θαρρώ πως χρειαζοταν μια δεκαετία) ώστε να αποκτήσουν και πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Θα χαλάσει το dna;
Βρε άνθρωπε του Θεού, τόσα έχουμε πει εδώ μέσα για το πού είναι το πρόβλημα, αν το κάνουμε ανεξέλεκτα, όπως προωθεί η κυβέρνηση...
Διάβασε προηγούμενα ποστ και θα δεις...'Ο ρόλος του Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αγ. Τριάδα (λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη).
Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι..
Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του ‘Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων’ στην Ελλάδα.Η πολιτική.
Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.'
Την πληροφορία τη διασταύρωσα από διάφορα σάιτ... Τα σχόλια δικά σας...
Επόμενο ήταν. Το παιδί θέλησε να γίνει Έλληνας (τι πιο τρανή απόδειξη ότι θέλησε να κρατήσει την ελληνική σημαία, ως αριστούχος μαθητής ελληνικού σχολείου) και οι συμπλεγματικοί σκατόβλαχοι της Μηχανιώνας του κοπάνησαν την πόρτα στα μούτρα (οι σκατόβλαχοι είναι βεβαίως οι ίδιοι όπου Γης, οι Αρχές φταίνε που τους άφησαν: ο Πρόεδρος Κέννεντυ έστειλε το Στρατό συνοδεία του πρώτου μαύρου φοιτητή στο Νότο).
Μετά από αυτό, φτιάξαμε Γενίτσαρο (it's a thin line between love and hate...)
Και βέβαια πήγε στα πιο επικίνδυνα χέρια, που θα τον έχουν πια αφιονίσει και δασκαλέψει κατάλληλα, στην πιο άγρια μορφή αντεθνισμού, δηλαδή αμερικάνικου εθνικισμού...
Το αξίζουμε, δυστυχώς.
Η μαλακία είναι πανάκριβο σπορ.ΥΓ(γενικώς): Τίποτα σοβαρό δεν βλέπω να γράφεται δυστυχώς εδώ, από ορισμένους που (υποτίθεται ότι) θα μπορούσαν κάτι τέτοιο...
Κρίμα.
Συνεχίστε1 το νέο δεν είναι μούφα και 2 το θέμα δεν είναι τόσο αθώο όσο το λες. Δεν είναι ένας τυχαίος πικραμένος μετανάστης ο Τσενάι...
'Ο πατέρας Τσενάι δεν είναι καθόλου τυχαίος αφου , εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.
Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωναμε τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί.
Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.....Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.'
Τα σχόλια ξανά δικά σας...
Επίσης:
'Όλα τα Αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες. Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα Αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.'..
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
[
Τα σχόλια ξανά δικά σας...Οχι , ρε Μονικα, τα δικα σου σχολια θελουμε
-
Μόνικα ωραίο όνομα. Θα πηγαίνει και η γαλλική προφορά υποθέτω Μονίκ?
-
ηταν αλβανος πρακτορας χωμενος στο παρακρατος και τις πυραμιδες και ηρθε εδω μεταναστης
εκτος αν ηταν σε μυστικη αποστολη
-
Η μονες διαφορες μεταξυ των συμπατριωτων μας προσφυγων του '22 και των σημερινων μεταναστων ειναι το φαντασιακο στοιχειο των κοινων ιστορικων και πολιτισμικων δεσμων και το στοιχειο της κοινης γλωσσας (το οποιο ειναι σημαντικο). Να σημειωσω οτι οι προσφυγες εγιναν (ουσιαστικα) αποδεκτοι μετα το Β ΠΠ.
Το παραδειγμα με τη ψηφο των γυναικων (τοτε εγραφαν οτι το δικαιωμα ψηφου στις γυναικες θα βαλει σε κινδυνο τη δημοσια ταξη) το εβαλα για να δειξω οτι ολες οι κοινωνικες διεργασιες (κ' οι πιο 'ανωδυνες') χρειαζονται χρονο για να γινουν αποδεκτες.
Το νομοσχεδιο βαζει καποιους κανονες. Προσδιοριζει το ποτε δινεται η ιθαγενεια και κανει διαφανη τη διαδικασια πολιτογραφησης. Εσυ που ακριβως διαφωνεις ?Μα σοβαρά μιλάς τώρα;;;;;;; Συγκρίνεις τα ανόμοια; Το ίδιο είναι η γυναίκα ελληνίδα και το ίδιο είναι ο χι και ο ψι μετανάστης που δεκάρα δεν δίνει για την Ελλάδα, που συμφέροντα άλλων χωρών τον υποκινούν και τον φέρνουν και στην πρώτη ευκαιρία μόλις το καλέσει το συμφέρον του θα στραφεί εναντίον μας;;;;;
-
Το οτι ειχαν την ιδια θρησκεια βλεπω το κανουμε γαργαρα!!!! ενω οι τωρινοι.... αστο καλλυτερα... Προσωπικα με ενοχλοι οτι μπηκαν και εγκατασταθηκαν χωρις κανενα ελεγχο.... Τα παιδια τους φυσικα και δεν φταινε σε τιποτα.... αλλα πληρωνουν την ελλειψη μεταναστευτικης πολιτικης..... ολων των κυβερνησεων.... ισως και για λογους δημοσιου συμφεροντος (κοντοφθαλμου ομως!!! ) φτηνα εργατικα κ.λ.π. οπως και με την πολιτικη του να δανιζομαστε ετσι και με αυτην εδω που μιλαμε, ηρθε η ωρα να ξεχρεωσουμε τα λαθη......μας... μην ξεχναμε οτι οι κυβερνωντες ειναι εικονα του λαου που τους εκλεγει.....
-
Και ο γιος του κατόπιν άνωθεν εντολών έγινε άριστος μαθητής και διακρίθηκε .....
αύριο μεθαύριο παρακαλώ πολύ να δοθούν και στα δικά μου παιδιά τέτοιες εντολές ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Και ο γιος του κατόπιν άνωθεν εντολών έγινε άριστος μαθητής και διακρίθηκε .....αύριο μεθαύριο παρακαλώ πολύ να δοθούν και στα δικά μου παιδιά τέτοιες εντολές ...
εννοειτα με ανωθεν εντολες
ηταν ολα μερος ενος σχεδιου
-
Και ο γιος του κατόπιν άνωθεν εντολών έγινε άριστος μαθητής και διακρίθηκε .....αύριο μεθαύριο παρακαλώ πολύ να δοθούν και στα δικά μου παιδιά τέτοιες εντολές ...
Μη το γελοιοποιείς... Δεν λέει κάτι τέτοιο το άρθρο. Αποδεικνύει μόνο ότι δεν είναι πικραμένη οικογένεια μεταναστών που εμείς μόνο με τη στενοκεφαλιά μας τους ωθήσαμε σε τέτοια αντίδραση. Πίσω από τους αλβανούς μετανάστες υπάρχουν πολλοί που καιροφυλαχτούν προκειμένου να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, τις οποίες μερικές φορές δημιουργούν και σκόπιμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι υπέρ μας οι κινήσεις τους. Ας μην το βλέπουμε τόσο επιφανειακά το θέμα.
-
Τον Τσεναϊ αλλωστε τον βαπτισε και ο εθνικος μας Μακης εκεινη την εποχη..... Εβαζε καποια θεμελια για το μελλον να υποθεσω....
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Και ο γιος του κατόπιν άνωθεν εντολών έγινε άριστος μαθητής και διακρίθηκε .....
αύριο μεθαύριο παρακαλώ πολύ να δοθούν και στα δικά μου παιδιά τέτοιες εντολές ...
Μη το γελοιοποιείς... Δεν λέει κάτι τέτοιο το άρθρο.
Και γιατί παρακαλώ να μην το γελοιοποιώ , απαγορεύεται ?
Αρθρο του οποίου δεν ξερω την πηγή αλλα και να την ήξερα υπονοεί κάτι τέτοιο ...
Και σας παρακαλώ δεν θα δεχτώ ότι πηγή είναι βιβλίο του Βελόπουλου .... -
Μη το γελοιοποιείς... Δεν λέει κάτι τέτοιο το άρθρο.
Και γιατί παρακαλώ να μην το γελοιοποιώ , απαγορεύεται ?
Αρθρο του οποίου δεν ξερω την πηγή αλλα και να την ήξερα αν και δεν το λέει υπονοεί κάτι τέτοιο ...
Και σας παρακαλώ δεν θα δεχτώ ότι πηγή είναι βιβλίο του Βελόπουλου ....Να κάνεις χιούμορ και να γελάς καλό είναι. Δεν νομίζω να γελάμε πάντως σε μερικά χρόνια που η χι και η ψι ομάδα θα έχει συνασπιστεί και θα ζητάνε όλο και περισσότερα δικαιώματα, που η μητέρα πατρίδα τους θα τους χρησιμοποιεί προκειμένου να παρέμβει στην Ελλάδα και να προωθήσει τα δικά της εκάστοτε συμφέροντα...
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;