-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Άκου τί σκέφτεται ο κόσμος
Το περιστατικό με το Μάινα είναι φυσικά αληθινό : ο άνθρωπος με τον οποίο μίλαγε ο Μάινας στο τηλέφωνο τη στιγμή που του επιτέθηκαν για να του πάρουν το κινητό είναι πολύ φίλος και το ήξερα πριν καν βγει στα κανάλιαΦίλε μου δεν το ήξερα ό,τι έχεις απευθείας σύνδεση με το Μάϊνα εξάλλου επίσης δεν είπα ό,τι δεν έγινε το περιστατικό, είπα ό,τι ήταν σκηνοθετημένο.
Και κάτι ακόμα.
Έχω από παλιά την συνήθεια με σκέπτομαι έτσι και πίστεψε με δεν μου βγήκε ποτέ σε κακό. Σχεδόν πάντα έχω επιβεβαιωθεί όταν πονηρεύομαι για κάτι. Όχι κατ' ανάγκη σύντομα αλλά έστω και μετά από καιρό σχεδόν πάντα επιβεβαιώνομε.
Αν εσείς θέλετε να σκέφτεστε αγνά, δικαιωμα σας.Εγώ πάντα το 'λεγα koutsanάκο μου, είσαι αγνός κατά βάθος!
-
Τα πράγματα ειναι απλά,ό Μα'ι'νας περέγραψε ένα περιστατικό και πήρε σαφή θέση.Δικαίωμα του.
Εάν κάποιος πιστεύει οτι ειναι στημένο , η θεωρεί πως ο Μα'ι'νας παίζει εν γνώση του η όχι παιχνιδια,θα πρέπει αυτός να το αποδείξει ,η έστω να μας παρουσιάσει τις ενδείξεις η τα στοιχεία που τον οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.
Δέν υποχρεούται ο Μα'ινας νά αποδείξει οτι δέν είναι ελέφαντας .cruzakia εδώ δεν είναι δικαστήριο, ούτε το αποκαλυπτικό δελτίο του Παπαγιάννη να κάθομαι να μαζέψω στοιχεία για το έκανα ο Μάϊνας.
Αυτοί στην αριστερά δεν έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν μια έγκυο γυναίκα στην Μαρφίν (εκτός των άλλων) και να κάψουν την Αθήνα το 2008, θα κόλωναν να στήσουν ένα περιστατικό;
Είπα την γνώμη μου, αν δεν σου κάνει θα το αντέξω...Ημαρτον ομως..Κριμα και σε συμπαθουσα απο τα γραφομενα σου στους ελληνικους αγωνες..
Παψτε πια με τις ανακριβειες και με οτι σας κατεβαινει στο Κεφαλι..(καλα για τη Μαρφιν δεν το σχολιαζω )
Επειδη δηλαδη στον δικο σας μικροκοσμο δεν μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που ειτε απο πολιτικη ειτε απο ανθρωπιστικη πλευρα στηριζουν τους μεταναστες σημαινει οτι το ιδιο συμβαινει και στον αληθινο κοσμο?Σοβαρευτειτε λιγο..Και τι σκατα αφου οι δημοσκοπησεις λενε οτι το 80% του πληθυσμου ειναι κατα του αγωνα των μεταναστων ο Μαινας τον οποιο αυριο μεθαυριο θα βλεπει αυτο το 80% στο επομενο σιριαλ λετε να τους πηγαινε κοντρα για να κερδισει κατι?Καλυτερα τις βαθειες σκεψεις και τα σεναρια να τα στειλετε σε αυτους που συνεχως μας γ@@@@@@ απο την καλη και απο την αναποδη..Ετσι ισως δουμε κανα φως...
Σορρυ(στον thvarveris) για το επικριτικο μου υφος,αλλα αυτο που ειπες πραγματικα μου φαινεται αθλιο..
-
Και κατι αλλο..ΑΥτος που δενε χει να δωσει στο παιδι του ενα πιατο φαι να φαει μαλλον ειναι καιρος να συνηδητοποιησει γιατι δεν εχει αυτο το πιατο.Εκει ειναι το κλου..Του το τρωνε οι μεταναστες ή κατι αλλο?Καταλαβαινεις οτι εισαι ενα με αυτους ή στρεφεσαι εναντιον τους εις τερψην των εξουσιαστων σου?Ισως το συμφερον ολων ειναι η συνειδητοποιηση και οσο για τους μαιντανους που λες ειναι περιπου οι ιδιοι π βγαινουν κ φωναζουν και για καθε αλλο θεμα οποτε you lose.
Μεγαλες κουβεντες ξερω δυσκολα πανε στο στομαχι.. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Και κατι αλλο..ΑΥτος που δενε χει να δωσει στο παιδι του ενα πιατο φαι να φαει μαλλον ειναι καιρος να συνηδητοποιησει γιατι δεν εχει αυτο το πιατο.Εκει ειναι το κλου..Του το τρωνε οι μεταναστες ή κατι αλλο?Καταλαβαινεις οτι εισαι ενα με αυτους ή στρεφεσαι εναντιον τους εις τερψην των εξουσιαστων σου?Ισως το συμφερον ολων ειναι η συνειδητοποιηση και οσο για τους μαιντανους που λες ειναι περιπου οι ιδιοι π βγαινουν κ φωναζουν και για καθε αλλο θεμα οποτε you lose.
Μεγαλες κουβεντες ξερω δυσκολα πανε στο στομαχι..Δεν είναι ότι το τρώνε μόνο οι μετανάστες (εκτός από τα κάθε λογής λαμόγια που δεν έχουν εθνικότητα,θρησκεία, ιδεολογία)!
Από τα στοιχεία που δημοσιεύονται κατά καιρούς (και αν υποθέσουμε ότι αυτά αληθεύουν)ο τζίρος των 'σεντονιών' ανέρχεται στα περίπου 10 εκτομμύρια ή δις ευρώ ετησίως! (Αν γνωρίζει κάποιος ακριβέστερα στοιχεία, ας τα αναφέρει!)
Μόνο το 23% του ανείσπρακτου Φ.Π.Α. και ένα 24% από φόρους συν τις εισφορές στα ταμεία(ΟΑΕΕ) ......υπολόγισε πόσο χάνει το κράτος και κατ'επέκταση εσύ,εγώ και όλοι μας.
Αυτό απ'ουδενί δίνει άφεση αμαρτιών στα λαμογια που μας κυβερνούν!!!!
Γιατί, το υπόλοιπο κέρδος τους πού νομίζεις ότι το διοχετεύουν; Στην καφετέριά σου, στο ρουχάδικό σου ή στο ιατρείο σου;
Ένα άλλο παράδειγμα που ξέρω από φίλο γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο, είναι ότι αρνούνται σχεδόν πάντα να πληρώσουν το ελάχιστο ποσό που έχει καθοριστεί για την νοσηλεία τους!
Εσύ το πληρώνεις;
Το θέμα είναι να περνούν κι αυτοί ανθρώπινα, αλλά κι εγώ να μην επιβαρύνομαι είτε οικονομικά είτε κοινωνικά!
Άρα, ας βρούμε μια λύση και για το καλό τους και για το καλό όλων μας!
Διαφορετικά θα θεριεύουν τα ακραία στοιχεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.........δυστυχώς!
Η δράση, ξέρεις, φέρνει αντίδραση.........! -
Λεω αυτο και φευγω γιατι ξερω οτι θα πεσουν ολα τα κορακια..
Η εναρξη των διαδικασιων νομιμοποιησης ειναι ενα μετρο και σε αυτο που λες.Και εισφορες θα εχεις και θα ειναι αναγκασμενοι να πληρωνουν.Εσοδα,νομιμη εργασια,ενταξη στον κοινωνικο ιστο,λιγοτερη εξαθλιωση(με οτι αυτο συνεπαγεται και για αυτους και για τους ντοπιους)..
Προφανως δεν τους νομιμοποιεις ολους απλουστατα γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν θελουν να κατσουν εδω.Και εκει ειναι το δυσκολο μερος του προβληματος.Κανεις κατι με το ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ?Πιεζεις την ΕΕ?*Για να μην εχουμε παλι τις ιδιες συζητησεις..Τα παραπανω δεν ειναι συνταγη επιτυχιας μιας και ενα τοσο πολυδιαστατο και πολυποικιλο προβλημα δεν δεχεται τετοιας.Ειναι απλα η προσωπικη μου αποψη για τη κατευθυνση που θα επρεπε να κινηθουμε αν σεβομασταν ανθρωπινα δικαιωματα και διεθνες δικαιο ενω παραλληλα δεν ειχαμε εξουσιαστες που εκμεταλλευονται τις μεταναστευτικες ροες προς οφελος του ιδιοτυπου συστηματος..Επισης οι μεταναστευτικες ροες ΔΕΝ σταματανε αν δεν σταματησουν οι πολεμοι και η εκμεταλλευση της δυσης στον λεγομενο τριτο κοσμο δηλαδη ο καπιταλισμος..
Δεδομενα που δεν αλλαζουν
[list:29o0xh4c]Μεταναστευτικες ροες(κανεις δεν εχει δικαιωμα να αναγκασει καποιον να ζησει(η να μη ζησει) σε μια χωρα με πολεμο ή εμφυλιο)
Γεωγραφικη θεση[/list:u:29o0xh4c] -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Τα πράγματα ειναι απλά,ό Μα'ι'νας περέγραψε ένα περιστατικό και πήρε σαφή θέση.Δικαίωμα του.
Εάν κάποιος πιστεύει οτι ειναι στημένο , η θεωρεί πως ο Μα'ι'νας παίζει εν γνώση του η όχι παιχνιδια,θα πρέπει αυτός να το αποδείξει ,η έστω να μας παρουσιάσει τις ενδείξεις η τα στοιχεία που τον οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.
Δέν υποχρεούται ο Μα'ινας νά αποδείξει οτι δέν είναι ελέφαντας .cruzakia εδώ δεν είναι δικαστήριο, ούτε το αποκαλυπτικό δελτίο του Παπαγιάννη να κάθομαι να μαζέψω στοιχεία για το έκανα ο Μάϊνας.
Αυτοί στην αριστερά δεν έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν μια έγκυο γυναίκα στην Μαρφίν (εκτός των άλλων) και να κάψουν την Αθήνα το 2008, θα κόλωναν να στήσουν ένα περιστατικό;
Είπα την γνώμη μου, αν δεν σου κάνει θα το αντέξω...Ημαρτον ομως..Κριμα και σε συμπαθουσα απο τα γραφομενα σου στους ελληνικους αγωνες..
Παψτε πια με τις ανακριβειες και με οτι σας κατεβαινει στο Κεφαλι..(καλα για τη Μαρφιν δεν το σχολιαζω )
Επειδη δηλαδη στον δικο σας μικροκοσμο δεν μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που ειτε απο πολιτικη ειτε απο ανθρωπιστικη πλευρα στηριζουν τους μεταναστες σημαινει οτι το ιδιο συμβαινει και στον αληθινο κοσμο?Σοβαρευτειτε λιγο..Και τι σκατα αφου οι δημοσκοπησεις λενε οτι το 80% του πληθυσμου ειναι κατα του αγωνα των μεταναστων ο Μαινας τον οποιο αυριο μεθαυριο θα βλεπει αυτο το 80% στο επομενο σιριαλ λετε να τους πηγαινε κοντρα για να κερδισει κατι?Καλυτερα τις βαθειες σκεψεις και τα σεναρια να τα στειλετε σε αυτους που συνεχως μας γ@@@@@@ απο την καλη και απο την αναποδη..Ετσι ισως δουμε κανα φως...
Σορρυ(στον thvarveris) για το επικριτικο μου υφος,αλλα αυτο που ειπες πραγματικα μου φαινεται αθλιο..
Άθλια θα μπορούσα να πω και εγώ την προσπάθεια σου να απαξιώσεις την γνώμη μου επειδή δεν την γουστάρεις!
Οι νεκροί της Μαρφίν και η καμμένη Αθήνα είναι γεγονότα δεν μπορεί να τα είδα μόνο εγώ.
Όσο για τη συμπάθεια που μου είχες έχω να σου πω ό,τι αυτά που γράφω δεν τα γράφω για να κερδίσω την συμπάθεια κανενός, απλώς αυτά είναι η γνώμη μου.
Τέλος θέλω να σου ό,τι εγώ εδώ και πολλά χρόνια αυτούς που μας μαμάνε τους περιποιούμε στην κάλπη και έχω ήσυχη την συνείδηση μου.
Μακάρι να το κάνατε και εσείς (αν το κάνετε ήδη μπράβο σας) μήπως και αλλάξει κάτι...
Και... θα το αντέξω και με σένα που έχασα την συμπάθεια σου... -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Είπα την γνώμη μου, αν δεν σου κάνει θα το αντέξω...Δικαστήριο δέν είναι,ούτε δελτίο κανενός .Είναι όμως δημόσιο ''βήμα''μέ ότι αυτό συνεπάγεται !
Τό παράδειγμα σου είναι ατυχές, καί ο ορισμός της ισοπέδωσης.
Φυσικά και διαφωνώ με αυτά που γράφεις,είναι όμως δικαίωμα σου....Άλλωστε όλοι κρινόμαστε για την σοβαρότητα καί την εγκυρότητα τών δημοσιεύσεων μας.cruzakia, υπάρχει μια διαφορά.
Εγώ από την πρώτη μέρα που άρχισε αυτο το forum, (αλλά και σε άλλα φόρουμ) γράφω με 'ψευδώνυμο' το όνομα μου
thvarveris= Θοδωρής Βαρβέρης.
Όταν το κάνεις και εσύ και πάψεις να 'κρύβεσαι' πίσω από Κορεάτικα μοντέλα αυτοκινήτων έλα να ξαναμιλήσουμε για σοβαρότητα. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
@eddie
Μάιστα.Εγώ τα βλέπω λάθος, και 'εσείς' που νομίζετε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας οι ροή μεταναστών απλώς θα πάψει να υπάρχει τα βλέπετε σωστά.
ΟΚ.Live your myth in greece, που λέτε κι 'εσείς'.
εσυ τον ζεις ηδη, καμια επαφη
ε ναι μωρέ.
ΤΙ επαφή με το πρόβλημα της μετανάστευσης μπορεί να έχει η ύπαρξη ενός υπερμεγέθους διογκούμενου εξαθλιωμένου τρίτου κόσμου και ενός αραιοκατοικημένου υπερανεπτυγμένου πρώτου κόσμου... μαλακίες θα λέμε τώραθα;;;;;
αραιοκατηκημενη η αθηνα; το βελγιο; η ολλανδια;
δεν ειναι προβλημα μεταναστευσης, αλλα λαθρο-παρανομης μεταναστευσης που εντεχνως ξεχνας
μπορεις να μου λυσεις και την απορια, που βρισκουν ολοι αυτοι οι κατατρεγμενοι κι εξαθλιωμενοι τα 1000αδες ευρω που -λενε- οτι χρειαζονται για να ρθουν;
το χω απορια, αν μπορεις να βοηθησεις καλως
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
@eddie
Μάιστα.Εγώ τα βλέπω λάθος, και 'εσείς' που νομίζετε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας οι ροή μεταναστών απλώς θα πάψει να υπάρχει τα βλέπετε σωστά.
ΟΚ.Live your myth in greece, που λέτε κι 'εσείς'.
εσυ τον ζεις ηδη, καμια επαφη
ε ναι μωρέ.
ΤΙ επαφή με το πρόβλημα της μετανάστευσης μπορεί να έχει η ύπαρξη ενός υπερμεγέθους διογκούμενου εξαθλιωμένου τρίτου κόσμου και ενός αραιοκατοικημένου υπερανεπτυγμένου πρώτου κόσμου... μαλακίες θα λέμε τώραθα;;;;;
αραιοκατηκημενη η αθηνα; το βελγιο; η ολλανδια;
δεν ειναι προβλημα μεταναστευσης, αλλα λαθρο-παρανομης μεταναστευσης που εντεχνως ξεχνας
**
μπορεις να μου λυσεις και την απορια, που βρισκουν ολοι αυτοι οι κατατρεγμενοι κι εξαθλιωμενοι τα 1000αδες ευρω που -λενε- οτι χρειαζονται για να ρθουν;
**
το χω απορια, αν μπορεις να βοηθησεις καλωςέχει τύχει ποτέ να μιλήσεις με κάποιον απ αυτούς που έδωσαν αυτά τα λεφτά για να ερθουν εδώ?
ειλικρινης απορία
-
Εγώ από την πρώτη μέρα που άρχισε αυτο το forum, (αλλά και σε άλλα φόρουμ) γράφω με 'ψευδώνυμο' το όνομα μου
Όταν το κάνεις και εσύ και πάψεις να 'κρύβεσαι' πίσω από Κορεάτικα μοντέλα αυτοκινήτων έλα να ξαναμιλήσουμε για σοβαρότητα.και τώρα μάντεψε πόσο μεγάλη διαφορά έχει το να μας γράψεις ότι σε λένε όπως σε λένε, με τον cruzakia που τον λένε cruzakia
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
θα;;;;;αραιοκατηκημενη η αθηνα; το βελγιο; η ολλανδια;
Έτσι για πλάκα βρες μου ποιές πόλεις ανεπτυγμένων χωρών προσεγγίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά:
Rank City / Urban area Country Population Land area (in sqKm) Density(people per sqKm)
1 Mumbai India 14,350,000 484 29,650
2 Kolkata India 12,700,000 531 23,900
3 Karachi Pakistan 9,800,000 518 18,900
4 Lagos Nigeria 13,400,000 738 18,150
5 Shenzhen China 8,000,000 466 17,150
6 Seoul/Incheon South Korea 17,500,000 1,049 16,700
7 Taipei Taiwan 5,700,000 376 15,200
8 Chennai India 5,950,000 414 14,350
9 Bogota Colombia 7,000,000 518 13,500
10 Shanghai China 10,000,000 746 13,400
11 Lima Peru 7,000,000 596 11,750
12 Beijing China 8,614,000 748 11,500
13 Delhi India 14,300,000 1,295 11,050
14 Kinshasa Congo 5,000,000 469 10,650
15 Manila Philippines 14,750,000 1,399 10,550
16 Tehran Iran 7,250,000 686 10,550
17 Jakarta Indonesia 14,250,000 1,360 10,500
18 Tianjin China 4,750,000 453 10,500
19 Bangalore India 5,400,000 534 10,100
20 Ho Chi Minh City Vietnam 4,900,000 518 9,450
21 Cairo Egypt 12,200,000 1,295 9,400Και μετά έλα να συζητήσουμε περί μαλακιών και άλλων τινών.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Όταν το κάνεις και εσύ και πάψεις να 'κρύβεσαι' πίσω από Κορεάτικα μοντέλα αυτοκινήτων έλα να ξαναμιλήσουμε για σοβαρότητα.και τώρα μάντεψε πόσο μεγάλη διαφορά έχει το να μας γράψεις ότι σε λένε όπως σε λένε, με τον cruzakia που τον λένε cruzakia
Κατάλαβα... αθλιότητα και να το υπογράφει κανείς τα γραφόμενα του...
Επίσης θα σου έλεγα ό,τι το δέον είναι να αφήσεις τον cruzakia να έχει τον πρώτο λόγο.
Αβανταρίσματα και καπελώματα εκτός ό,τι δεν είναι και πολύ δημοκρατικές πρακτικές, μπορεί να μην εκφράζουν και την θέληση του ενδιαφερόμενου. -
εγώ απλώς σου λέω ότι σε ιντερνετικό φόρουμ το να έχεις την ψευδαίσθηση ότι γράφοντας ένα όνομα [εεπ λες και ένα ονοματεπώνυμο λέει κάτι] έχει την παραμικρή απολύτως σημασία είναι στα όρια του αστείου.
Αν δεν μπορείς να συμμετάσχεις ως username απέναντι σε usernames, μάλλον έχεις διαλέξει πολύ λάθος μέσο.
Τώρα τι μου απαντάς περί αθλιοτήτων, αβανταρισμάτων... πραγματικά ούτε καταλαβαίνω, αλλά ούτε και με πολυνοιάζει κι όλας.
-
άλα νταλα της παρασκευής το γάλα.
Σου είπε κανένας ότι επειδή υπογράφεις αυτά που λες ότι είναι άθλιο
Αν σου πώ δλδ οτι με λένε νίκο ματσαμπλώκο, τα γραφόμενά μου θα αποκτήσουν αυτόματα κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα? Με ξερεις κι απο χτες για να μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα?
Για μένα είτε είσαι κρουιζάκιας είτε βαρβέρης, το μόνο που θα κάνω είανι να σχολιάσω αυτό που γράφεις γιατί απλά ΔΕΝ σε ξέρω.
Και επιτέλους, αυτό το σχόλιο περι αβανταδόρων σταματήστε το, εφόσον κάτι γράφεται δημόσια κι όχι με πμ, ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει και να διαφωνήσει μεκάποιον, αλλιώς κουβεντιάστε με πμ με όποιους γουστάρετε
-
Είπα την γνώμη μου, αν δεν σου κάνει θα το αντέξω...Δικαστήριο δέν είναι,ούτε δελτίο κανενός .Είναι όμως δημόσιο ''βήμα''μέ ότι αυτό συνεπάγεται !
Φυσικά και διαφωνώ με αυτά που γράφεις,είναι όμως δικαίωμα σου....Άλλωστε όλοι κρινόμαστε για την σοβαρότητα καί την εγκυρότητα τών δημοσιεύσεων μας.cruzakia, υπάρχει μια διαφορά.
Όταν το κάνεις και εσύ και πάψεις να 'κρύβεσαι' πίσω από Κορεάτικα μοντέλα αυτοκινήτων έλα να ξαναμιλήσουμε για σοβαρότητα.Αυτό θα μπορούσες να το πεις σε κάποιον που σε έβρισε ,η που θεωρείς οτι σε αδίκησε στο φόρουμ.
Να το λες εμένα επειδή διαφώνησα μαζί σου,μαλλον σου ξέφυγε.
Δηλαδή δεν κάνεις διάλογο με όσους διαφωνούν μαζί σου,καί δεν έχουν ταμπέλα το ονοματεπώνυμο τους στα φόρουμ??...Η μήπως πιστεύεις οτι επειδή όπως δηλώνεις γράφεις επώνυμα, καθιστά αυτομάτως και τα γραπτά σου αλάθητα η πέραν κάθε κριτικής??
Επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι τα στοιχεία όλων μας ειναι προσβάσιμα ανά πασά στιγμη.Αλλα μάλλον θα το ξέρεις αυτό.
Επαναλαμβάνω οτι ασχέτως ψευδωνίμου έχουμε ΟΛΟΙ την ευθύνη καί τις συνέπειες των γραπτών μας, αφού κάνουμε δημόσιο διάλογο!! Οπότε και πάλι το επιχείρημα σου είναι άστοχο.
Εγώ στό φόρουμ κάνω κριτική στά γραπτά ,και αυτό όταν κρίνω οτι χρειάζεται,και όχι στους συντάκτες τους.
Τα κείμενα και η συμπεριφορά μου στο φόρουμ ειναι πάντα ξεκάθαρα και με σεβασμό απέναντι σε ΟΛΟΥΣ!!..Ασχέτως εαν συμφωνώ η διαφωνώ.
Αυτά και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
άλα νταλα της παρασκευής το γάλα.Σου είπε κανένας ότι επειδή υπογράφεις αυτά που λες ότι είναι άθλιο
Αν σου πώ δλδ οτι με λένε νίκο ματσαμπλώκο, τα γραφόμενά μου θα αποκτήσουν αυτόματα κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα? Με ξερεις κι απο χτες για να μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα?
Για μένα είτε είσαι κρουιζάκιας είτε βαρβέρης, το μόνο που θα κάνω είανι να σχολιάσω αυτό που γράφεις γιατί απλά ΔΕΝ σε ξέρω.
Και επιτέλους, αυτό το σχόλιο περι αβανταδόρων σταματήστε το, εφόσον κάτι γράφεται δημόσια κι όχι με πμ, ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει και να διαφωνήσει μεκάποιον, αλλιώς κουβεντιάστε με πμ με όποιους γουστάρετε
Τώρα είσαι ευχαριστημένος με αυτό το κείμενο;
Πιστεύεις ό,τι άγγιξες από την σωστή πλευρά το θέμα;
Πολύ ένταση βγάζετε ρε παιδιά και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Όταν το κάνεις και εσύ και πάψεις να 'κρύβεσαι' πίσω από Κορεάτικα μοντέλα αυτοκινήτων έλα να ξαναμιλήσουμε για σοβαρότητα.Αυτό θα μπορούσες να το πεις σε κάποιον που σε έβρισε ,η που θεωρείς οτι σε αδίκησε στο φόρουμ.
Να το λες εμένα επειδή διαφώνησα μαζί σου,μαλλον σου ξέφυγε.
Δηλαδή δεν κάνεις διάλογο με όσους διαφωνούν μαζί σου,καί δεν έχουν ταμπέλα το ονοματεπώνυμο τους στα φόρουμ??...Η μήπως πιστεύεις οτι επειδή όπως δηλώνεις γράφεις επώνυμα, καθιστά αυτομάτως και τα γραπτά σου αλάθητα η πέραν κάθε κριτικής??
Επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι τα στοιχεία όλων μας ειναι προσβάσιμα ανά πασά στιγμη.Αλλα μάλλον θα το ξέρεις αυτό.
Επαναλαμβάνω οτι ασχέτως ψευδωνίμου έχουμε ΟΛΟΙ την ευθύνη καί τις συνέπειες των γραπτών μας, αφού κάνουμε δημόσιο διάλογο!! Οπότε και πάλι το επιχείρημα σου είναι άστοχο.
Εγώ στό φόρουμ κάνω κριτική στά γραπτά ,και αυτό όταν κρίνω οτι χρειάζεται,και όχι στους συντάκτες τους.
Τα κείμενα και η συμπεριφορά μου στο φόρουμ ειναι πάντα ξεκάθαρα και με σεβασμό απέναντι σε ΟΛΟΥΣ!!..Ασχέτως εαν συμφωνώ η διαφωνώ.
Αυτά και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.εγώ cruzakia κάνω διάλογο. Δεν υποτιμώ κανένα και ούτε χαρακτήρισα εγώ ποτέ κείμενο σου 'ατυχές' και 'ορισμό της ισοπέδωσης' όπως κάνεις εσύ...
Από ποιον λοιπόν ξέφυγε το κάτι παραπάνω και ποιος απαξίωσε το κείμενο του άλλου με βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς; -
Τα περί δικαστηρίου και δελτίου Παπαγιαννη δεν ήταν καθόλου ειρωνικά....
Επίσης όταν λες οτι ο Μα'ι'νας έστησε το περιστατικό και το μοναδικό σου επιχείρημα ειναι ότι τα γεγονότα στην Μαρφίν τα έκαναν αριστεροί ,άρα αφού ειναι αριστερός και ο Μα'ι'νας ειναι άξιος να σκηνοθετήσει το συμβάν....Τότε τί νά πώ????..Το λιγότερο που μπορώ να πω ειναι το ατυχές.
Εάν αυτό δεν είναι ο ορισμός της ισοπέδοσης....Τότε τί ειναι???
Αν ήθελα να πω κάτι βαρύγδουπο θα έλεγα οτι το κείμενο είναι...''Έπεα πτερόεντα''. -
έπεα (λόγια) πτερόεντα
-
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;