-
Πραγματικά όμως, ακόμα και το μεγαλύτερο λαμόγιο-φοροφυγάς αφήνει περισσότερα από αυτό το χάλι......
Η πλάκα είναι ότι ο Άδωνις είπε ένα σωστό - αντί να τους κηνυγάνε παντού οι αστυνομικοί, το να τους ψεκάζουν με σπρέι τα προϊόντα είναι πιο αποδοτικό.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πηγαινοέρχεται το συνάλλαγμα.ναι αλλα το κρατος χανει απο αυτο καθως δεν το φορολογει
και δεν ειναι μονο το ebay, γενικως το ιντερνετ ειναι τιγκα στα e-shops απο ΕΕ, ειδικα κατι γερμανιες και γαλλιες τις εχουμε κανει χρυσεςεπισης δεν εχει διαφορα το να αγοραζουμε τσαντες γυαλια cd dvd κλπ μαϊμουδες που πουλανε οι niggaz με το να κατεβαζουμε παρανομα τραγουδια, λογισμικο, ταινιες, σειρες κοκ
το πρωτο δεν το εχω κανει ποτε, το δευτερο ομως το εχω κανει και δε νομιζω οτι ειμαι σε θεση να ψεγω τους πρωτουςτο πεζουλι και το γρασιδι που αναφερθηκε παραπανω φυσικα και ΔΕΝ ειναι ασυλο, αλλα ισως ειναι de facto.
τεσπα, ΔΝΤ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΩΠΟ, ολων
-
πιστευετε οτι δε μπορουν να τους μαζεψουν?
δε θελουν
ελληνες τους αμολανε και τα πουλανε,για να εχουν μαυρα εσοδα
ειδικα για τα cd ειμαι σιγουρος οτι τους τα δινουν οι δισκογραφικες,τσαμπα διαφημιση,τσαμπα εργατικα χερια και 0 φορολογηση -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
πιστευετε οτι δε μπορουν να τους μαζεψουν?
δε θελουν
ελληνες τους αμολανε και τα πουλανε,για να εχουν μαυρα εσοδα
ειδικα για τα cd ειμαι σιγουρος οτι τους τα δινουν οι δισκογραφικες,τσαμπα διαφημιση,τσαμπα εργατικα χερια και 0 φορολογησηδεν ειναι ολοι ελληνες εχει και αρκετους αλβανους, κινεζους και νιγηριανους που κανουν κουμαντα, ειδικα οι νιγηριανοι μεγαλη μαφια φιλο.. φερνουν εδω πουτανες με το ζορι και αυτες πηδιουνται χωρις προφυλακτικο με διαφορους βλαμμενους.. τα ΣΜΝ πανε συννεφο με την παρανομη πορνεια, θα γεμισουμε aids φιλο
ολοι αυτοι που βγαζουν παρανομο χρημα απο κατι τετοιους μεταναστες ειναι κλικες, απο τους πακις στα φαναρια μεχρι τους ελληναραδες που διοριζονται στο δημοσιο επειδη εχουν κονε και σου πουλανε και μουρη που γνωριζουν τον ταδε πολιτικο που τους διορισεΔΝΤ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΩΠΟ
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
σαν να λέμε δηλ. μπήκε κάποιος με τσαμπουκά στο σπίτι σου και προτιμάς να του δίνεις κάθε μήνα, τον μισθό σου γιατί φοβάσαι μην σε σπάσει στο ξύλο.
+1
-
«Η μάχη της μνήμης ενάντια στη λήθη, είναι η μάχη του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία», γράφει ο Μίλαν Κούντερα. Σε συνθήκες γενικευμένης κοινωνικής και ηθικής κρίσης, που πλήττει ιδιαίτερα τα ασθενέστερα μέλη της κοινωνίας και έχει μετατρέψει τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους, η ρήση του Τσεχοσλοβάκου συγγραφέα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη.
Το ίδιο επίκαιρο φαίνεται να είναι ένα παλιότερο(1999) ντοκιμαντέρ του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» που, προς μεγάλη μου χαρά και υπερηφάνεια, εξακολουθεί να χρησιμεύει σε όσους αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη στον αγώνα ενάντια στη κτηνώδη εξουσία του ρατσισμού: με αφορμή ένα ρατσιστικό συμβάν στην Ελλάδα της δεκαετίας του 90, όταν ο δήμαρχος ενός χωριού απαγορεύει στους Αλβανούς μετανάστες να κυκλοφορούν μετά τη δύση του ηλίου, το φιλμ θυμίζει ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει έθνος μεταναστών. (θα ξαναγίνουν σύντομα, αλλά αυτό είναι νεότερη εξέλιξη). **Και μάλιστα είχαν υπάρξει θύματα στερεοτύπων, προκαταλήψεων, ακόμη και πογκρόμ, καθώς για δεκαετίες στις ΗΠΑ τους μετανάστες από την Ελλάδα δεν τους φώναζαν ποτέ Έλληνες: τους αποκαλούσαν Βρωμοέλληνες.**
-
Άλλες εποχές, άλλες ανάγκες..
Είχα μαγαζί στην Ελλάδα και το έκλεισα, πριν χρεωθώ και πριν χρεώσω. Ζω και μένω στην Αγγλία, αλλά ό,τι χρωστούσα τα εξόφλησα, όσοι μου χρωστούσαν μου τα έδωσαν, ακόμα κάνω φορολογική δήλωση, μου ήρθε η περαίωση (πληρώθηκε ήδη), κτλ. Εδώ δεν πουλάω cd/dvd στα μαγαζιά, ούτε τσάντες και πορτοφόλια στους πεζόδρομους, δεν πλένω με χαρτομάντηλα φανάρια και παρμπρίζ, ούτε κοτσάρω ταμπελίτσα πως έχω 32 άρρωστα αδερφάκια, ορφανά και πεινάνε. Δουλεύω σε κανονική δουλειά, πληρώνω κανονικά taxes (φόρους), πληρώνω κανονικά το ενοίκιο μου, δηλώνω την κατοικία που νοικιάζω στο city council, κτλ. Οπότε, δεν έχει σημασία τι έκαναν κάποιοι συμπατριώτες μας πριν 60 χρόνια και πως τους αντιμετώπιζαν. Εμένα μου φέρονται με σεβασμό, γιατί έτσι φέρομαι και γω προς αυτούς και προς τη χώρα που με φιλοξενεί.
-
εγώ επειδή δεν μπορώ να φύγω στο εξωτερικό θα πρέπει να βαφτώ με camel, να αγοράζω χωρίς παραστατικά από τους κινέζους προϊόντα που έρχονται από Ιταλία αδασμολόγητα και να τα πουλάω στο πεζοδρόμιο φορώντας κελεμπία βγάζοντας 100€ μεροκάματο.
γιατί μέχρι τώρα είχα μαγαζιά που κάποιες εποχές κέρδιζαν και κάποιες άλλες όχι, αλλά είτε κέρδιζαν είτε όχι οι δαπάνες και οι υποχρεώσεις προς το δημόσιο καταβάλλονταν στο ακέραιο γιατί συμφέρει να πάρεις δανεικά από τοκογλύφο παρά να χρωστάς στο κράτος.και εν πάσει περιπτώσει την φιλανθρωπία την κάνεις όταν σε περισσεύουν και όχι με το ζόρι.
πρέπει να στερούμαστε πόρους, υπηρεσίες και δουλειές για να μην χαρακτηριστούμε ξενόφοβοι ???
τα νοσοκομεία βρίσκονται στα κόκκινα λόγω παροχής υπηρεσιών σε αλλοδαπούς και μάλιστα παράνομα ευρισκόμενους στη χώρα.
τα σχολεία σε λίγο θα είναι μειονοτικά (ελληνικά) στην ίδια την ελλάδα.
οι φυλακές τίγκα στους ξένους.
το κέντρο και άλλες περιοχές της Αθήνας έχουν γίνει άβατο στους ντόπιους.ο ΟΗΕ και η Βρυξέλλα σε όλλες τις εκθέσεις τους φωνάζουν ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην ελλάδα απειλεί ακόμη και την δημοκρατία.
αλλά είπαμε...ΦΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑ....
-
δοκιμασε να πας σε καποιο μαγαζι με γυναικεια,και να παρατηρησεις σε ποσες πελατισσες κοβουν αποδειξεις.
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
δοκιμασε να πας σε καποιο μαγαζι με γυναικεια,και να παρατηρησεις σε ποσες πελατισσες κοβουν αποδειξεις.Δοκίμασε να ρωτήσεις πόσες πελάτισσες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν ΦΠΑ 23%. Τον αθέμιτο ανταγωνισμό που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα μαγαζιά, με το παραεμπόριο να ανθεί, τον έλαβες υπ΄οψιν σου??
Δεν οδηγεί πουθενά αυτό που λες...«Η μάχη της μνήμης ενάντια στη λήθη, είναι η μάχη του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία», γράφει ο Μίλαν Κούντερα. Σε συνθήκες γενικευμένης κοινωνικής και ηθικής κρίσης, που πλήττει ιδιαίτερα τα ασθενέστερα μέλη της κοινωνίας και έχει μετατρέψει τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους, η ρήση του Τσεχοσλοβάκου συγγραφέα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη.
Ας ερχόταν ο Κούντερα να ανοίξει μαγαζί στην Ελλάδα με τις σημερινές συνθήκες, να δούμε τί θα έλεγε...!!
-
Ρεαλιστικά πάντως ρε παιδιά, ΤΙ μπορεί να γίνει;
-
- με το υπάρχον παρεμπόριο δεν μπορεί να επιβιώσει το υγιές και συνεπές εμπόριο.
- χωρίς το παρεμπόριο θα κλείσουν βέβαια πολλά μαγαζιά αλλά τα περισσότερα θα επιβιώσουν.
για το κράτος τίθεται το εξής:
θέλει εμπόριο χωρίς έσοδα (φοροδιαφυγή από παρεμπόριο και καταστήματα) ?
η σίγουρα έσοδα από το υγιές και φορολογικά συνεπές στεγασμένο εμπόριο, χωρίς παρεμπόριο ?μέχρι στιγμής διαλέγει το βλακώδες....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
δοκιμασε να πας σε καποιο μαγαζι με γυναικεια,και να παρατηρησεις σε ποσες πελατισσες κοβουν αποδειξεις.
Δοκίμασε να ρωτήσεις πόσες πελάτισσες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν ΦΠΑ 23%. Τον αθέμιτο ανταγωνισμό που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα μαγαζιά, με το παραεμπόριο να ανθεί, τον έλαβες υπ΄οψιν σου??
Δεν οδηγεί πουθενά αυτό που λες...«Η μάχη της μνήμης ενάντια στη λήθη, είναι η μάχη του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία», γράφει ο Μίλαν Κούντερα. Σε συνθήκες γενικευμένης κοινωνικής και ηθικής κρίσης, που πλήττει ιδιαίτερα τα ασθενέστερα μέλη της κοινωνίας και έχει μετατρέψει τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους, η ρήση του Τσεχοσλοβάκου συγγραφέα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη.
Ας ερχόταν ο Κούντερα να ανοίξει μαγαζί στην Ελλάδα με τις σημερινές συνθήκες, να δούμε τί θα έλεγε...!!
Όλα τα λεφτά!!!!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Δοκίμασε να ρωτήσεις πόσες πελάτισσες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν ΦΠΑ 23%. Τον αθέμιτο ανταγωνισμό που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα μαγαζιά, με το παραεμπόριο να ανθεί, τον έλαβες υπ΄οψιν σου??
φυσικα ειναι γνωστο οτι το 23% του φπα τον χαριζουν στις πελατισες.
επισης το να παρει μια prada τσαντα απο 800 στα 750 ευρω ειναι πολυ σημαντικο.
ουτε εγω θελω να πληρωσω φπα για να παρω καινουριο αμαξι.τι μπορουμε να κανουμε για τη περιπτωση μου? -
Το αυγό του φιδιού εκκολάφτηκε. Και το κακό είναι ότι δεν εμφανίζεται με το πρόσωπο του κακού μοχθηρού Χρυσαγίτη αλλά με το πρόσωπο του φιλήσυχου ανθρώπου που δεν αντέχει πια άλλη υποβάθμιση.
Το 20%+ της Χ.Α. στο Δήμο της Αθήνας σε ορισμένες περιοχές (όπως ανέφεραν οι κάτοικοι του Άγ. Παντελεήμονα στην εκπομπή της Τατιάνας που τόλμησε να κάνει κάτι που κανείς άλλος Δημοσιογράφος δεν έχει τολμήσει ως σήμερα) είναι μόνον η αρχή....
Και καθώς η άκρα-δεξιά είναι πολύ πιο ικανή να διαχειριστεί τη βία προς ίδιο όφελος απλά τρέμω με την ιδέα του τι θα δω τα επόμενα χρόνια (αν ζω...).
-
Kάνε ένα explain για μας του εξωτερικού;
-
Μείνετε εκεί που είστε
-
Θα πέσει Καζαντζίδης με την σέσουλα
-
Σε digital re edit
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το αυγό του φιδιού εκκολάφτηκε. Και το κακό είναι ότι δεν εμφανίζεται με το πρόσωπο του κακού μοχθηρού Χρυσαγίτη αλλά με το πρόσωπο του φιλήσυχου ανθρώπου που δεν αντέχει πια άλλη υποβάθμιση.Το 20%+ της Χ.Α. στο Δήμο της Αθήνας σε ορισμένες περιοχές (όπως ανέφεραν οι κάτοικοι του Άγ. Παντελεήμονα στην εκπομπή της Τατιάνας που τόλμησε να κάνει κάτι που κανείς άλλος Δημοσιογράφος δεν έχει τολμήσει ως σήμερα) είναι μόνον η αρχή....
Και καθώς η άκρα-δεξιά είναι πολύ πιο ικανή να διαχειριστεί τη βία προς ίδιο όφελος απλά τρέμω με την ιδέα του τι θα δω τα επόμενα χρόνια (αν ζω...).
που να δεις τι θα γινει εαν δεν υπαρξουν μετρα...
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;