-
Για τεστ DNA κανείς?
Ο Δρ Φλάντζας έχει την απάντηση! -
Ο skye δεν είναι τουρκόσπορος απλώς! Ο τύπος είναι μεγάλος προδότης, είναι τουρκαλβανός με ολίγη από πακιστάνι και όλα αυτά τα κάνει για να ανακύψει θέμα τσάμηδων!
Είναι φαιδρός!
Ουυυυσττττ! Όξω! -
GGAB, ο Θεός σ' έστειλε.
Έδωσες στον πικραμένο λαό κάτι που να μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα με ΓΑΒγίσματα, στριγγλιές και βελάσματα.
ΟΚ, δεν είναι σωστό να πυροβολείς βόδι στα 2 βήματα και να παριστάνεις τον κυνηγό, αλλά μέχρι τόσο φτάνουν τα σκάγια.
Βάμος αδέλφια! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
GGAB, ο Θεός σ' έστειλε.Έδωσες στον πικραμένο λαό κάτι που να μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα με ΓΑΒγίσματα, στριγγλιές και βελάσματα.
ΟΚ, δεν είναι σωστό να πυροβολείς βόδι στα 2 βήματα και να παριστάνεις τον κυνηγό, αλλά μέχρι τόσο φτάνουν τα σκάγια.
Βάμος αδέλφια!Θα συμφωνουσα μαζι σου αν καποιος με διαβεβαιωνε οτι αυτο κατα τ'αλλα συμπαθεστατο παληκαρι δεν θα με πυροβολουσε στα δυο μετρα σαν βοδι για αυτα που εγω πιστευω
-
Tί χάνω θεέ μου
έλειπα για καλό σκοπό πάντως, συγχωρούμαι
η αλήθεια είναι ότι παραείναι εύκολο, πλήν όμως καθόλα ελληνικό
γιαβας γιαβας αδέρφια, όλοι θα πάρουμε
πσ: ρε διρτούλιε έχεις κάψει φλάτζα?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
we are standing suspiciously close to the porcelain
δεν υπάρχουν βόδια και κυνηγοί, μάνο μου
όλοι είμαστε ίσοι μπροστά στην Μεγάλη Κάλπη -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτή είναι φράση-κλειδί που αφορά ένα καίριο πρόβλημα του φόρουμ εδώ και πολύ καιρό.
Δύσκολα θα στη συγχωρέσει (χέστηκες), η χούντα των ημιμαθών κομπλεξικών που ανενόχλητα λυμαίνεται το φόρουμ, πουλώντας 'διανόηση' και 'πρόοδο'.
Γιατί ουδείς έως τώρα τους περιέγραψε καλύτερα.Και το κάθε φουκαριάρικο βόιδι, ναι μεν βόιδι, αλλά δε χρωστάει τίποτα να γράφεται σε αυτοκινητιστικό φόρουμ και να έχει ξαφνικά να αντιμετωπίσει την 'αιρετική' (δήθεν) λύσσα του κάθε κακομαθημένου αργόσχολου ψυχάκια.
-
-
είπα κι εγώ... δεν θα 'δενε το γλυκό
-
Λες? Παίζει να θέλει και άλλο χτύπημα για να πήξει
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αυτή είναι φράση-κλειδί που αφορά ένα καίριο πρόβλημα του φόρουμ εδώ και πολύ καιρό.
Δύσκολα θα στη συγχωρέσει (χέστηκες), η χούντα των ημιμαθών κομπλεξικών που ανενόχλητα λυμαίνεται το φόρουμ, πουλώντας 'διανόηση' και 'πρόοδο'.
Γιατί ουδείς έως τώρα τους περιέγραψε καλύτερα.Και το κάθε φουκαριάρικο βόιδι, ναι μεν βόιδι, αλλά δε χρωστάει τίποτα να γράφεται σε αυτοκινητιστικό φόρουμ και να έχει ξαφνικά να αντιμετωπίσει την 'αιρετική' (δήθεν) λύσσα του κάθε κακομαθημένου αργόσχολου ψυχάκια.
Όταν κάθεσαι πίσω από το 50άρι και βάλλεις κατά ριπάς είσαι απολαυστικός ρε πστη, άσχετα αν θα πάνε και στο γάμο του καραγκιόζη μερικές βολές...
-
υπερευαίσθητο κέντρο του γέλωτα έχει η φτωχή πλην τίμια αγαπούσα την πατρίδα μερίδα του φόρουμ
βόιδι μεν, αλλά οι φταίνε οι 'άλλοι'
-
ποστ κόλαφος
πλην αλλ όμως διασκεδαστικότατο, keep it up
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Όταν κάθεσαι πίσω από το 50άρι και βάλλεις κατά ριπάς είσαι απολαυστικός ρε πστη, άσχετα αν θα πάνε και στο γάμο του καραγκιόζη μερικές βολές...
Aυτό ακριβώς, τίποτα άλλο
Youtube Video -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δύσκολα θα στη συγχωρέσει (χέστηκες), η χούντα των ημιμαθών κομπλεξικών που ανενόχλητα λυμαίνεται το φόρουμ, πουλώντας 'διανόηση' και 'πρόοδο'.**ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ
ΗΜΙΜΑΘΗΣ
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ**
**ΠΟΥ
ΠΟΥΛΑΕΙ
ΠΡΟΟΔΟ
ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗ**
reporting in:
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
ΕΠΙΠΟΝΑ
**ΤΑ ΜΑΝΟΣΚΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΟΓΙΟΤΕΙΑ
ΣΧΟΛΙΑ
ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ.
ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ
ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ
ΣΤΟ ΜΑΝΟ(ΣΚ)
ΓΙΑΤΙ
ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΟΥΜΟΠΡΟΣΒΟΛΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ
ΕΠΙΠΟΝΗ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
Η ΖΩΗ ΠΛΕΟΝ
ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ
ΧΟΥΝΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΥΣ
ΟΜΩΣ
ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!!!!
ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ
ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ
ΚΑΤΣΩ
ΓΑΛΑΡΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!
AUF WIEDERSEHEN**
-
epic
αναμένεται απάντηση από κύριον κογιότον, αν και ο σκάι δεν θα την διαβάσει καθώς θα χει κλειδωθεί στο υπόγειο του σπιτιού του
-
skye
Το πιο μαμάτο όλων είναι, πως σοβαρά κάποιοι εγκαλούν άλλους ως ημιμαθείς, προφανέστατα γιατί πιστεύουν πως αυτοί έχουν όλη την απαιτούμενη γνώση και μόρφωση !
Και προφανώς τα 'σκάγια' κάποιων, φτάνουν μακρύτερα, ακόμη και από του υπέρτατου!
Και όχι μόνον φτάνουν μακρύτερα, την ώρα που σημαδεύουν, ΚΑΙ ποστάρουν ΚΑΙ δουλεύουν, γιατί δεν είναι αργόσχολοι σαν κάτι άλλους, είναι σκεπτόμενοι και σκληρά εργαζόμενοι!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΩΘΩΝΙΑ;
-
Εντάξει, όλοι οι οργανοπαίκτες παρόντες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εσυ και το ΛΑΟΣ..Γουστάρω κάργα .... ευχαριστώ που στηρίζεις τις απόψεις μας ...
Αν ήταν επειδή ήρθε ο ΚΥΡΙΟΣ τότε εντάξει.
ΥΓ Για ελληνάρας δεν τα πας και πολύ καλά με τα ελληνικά ε;
- χτύπημα κάτω απ τη μέση, ντροπή
Το σημαντικό με τον ΓΑΒ είναι ότι δεν είναι troll το παλικάρι κι έτσι μπορείς να τον καμαρώσεις άφοβα για την αυθεντικότητά του.
Tί χάνω θεέ μου
η αλήθεια είναι ότι παραείναι εύκολο, πλήν όμως καθόλα ελληνικό
γιαβας γιαβας αδέρφια, όλοι θα πάρουμεΚαι μετα μου λενε ορισμενοι 'γιατι δεν πας στρατο ρε δημητρη
aint that some scary shit?Ο skye δεν είναι τουρκόσπορος απλώς! Ο τύπος είναι μεγάλος προδότης, είναι τουρκαλβανός με ολίγη από πακιστάνι
Ουυυυσττττ! Όξω!Εντάξει, όλοι οι οργανοπαίκτες παρόντες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, όλοι οι οργανοπαίκτες παρόντες.
Ενταξει ,μην εχεις παραπονο τα σκαγια σου βρηκαν τον στοχο τους .Εχεις τον τροπο κ εσυ να κατευθυνεις την ορχηστρα σου .
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;