-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πετα το σε ενα Word να μας το επιβεβαίωσειςΤι λε ρε παιδί μου!!
Κι εγώ που της μετράω από το πρωί μία μία -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πετα το σε ενα Word να μας το επιβεβαίωσεις
Τι λε ρε παιδί μου!!
Κι εγώ που της μετράω από το πρωί μία μία -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ rabbit : ρε τελικά είναι όντως 3672 λέξεις ή μας δουλεύεις
Microsoft Word>Tools>Word Count
Αν δεν δουλεύει σωστά το σοφτ, απαλάσσομαι της ευθύνης.
Έχω διαβάσει καμιά τρακοσαριά. Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι στο Βραχάτι. -
Το 85% των ληστειων στην Ελλαδα γινονται απο μεταναστες(επισημα στοιχεια της Αστυνομιας)
απο το site της αστυνομιας
Διαρρήξεις/Κλοπές:
2007: 46% των διαρρήξεων/κλοπών είναι από αλλοδαπούς, 54% από Έλληνες
Minimum Αλλοδαποί (2001): 35%
Maximum Αλλοδαποί (1998) 53%
Average Αλλοδαποί (1998-2007): 42%μλμ κοινως
επισης, απ'το ιδιο site προκυπτει πως η εγκληματικοτητα την προηγουμενη δεκαετια ηταν υψηλοτερη απο αυτη που ειναι σημερα. υπαρχει μεγαλη μειωση, για παραδειγμα οι φονοι ηταν διπλασιοι απο σημερα πριν 10 χρονια.
τελος σε αλλα εγκληματα οι ελληνες σκοραρουν πολυ καλυτερα απ'τους αλλοδαπους, με το 81% των εκβιασμων να γινεται απο ελληνες, 83% στις απατες, ενω το ποσοστο για τις δολοφονιες ειναι στο 65% για τους ελληνες.Επειδή στη στατιστική ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ,
πάρε υπόψη το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι 10 εκατομμύρια ενώ οι μετανάστες 1 εκατομμύριο, δηλαδή 10 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ και δες ποιοι αποτελούν σχεδόν το σύνολο της εγκληματικότητας.Λέων, είσαι ρατσιστής.
Και τώρα να ρωτήσω: Αυτό, το απλό, πως είναι δυνατόν να το είδες μόνον εσύ?
εσύ γιατί δεν βλέπεις το άλλο απλό ότι ληστεία στην τράπεζα δε θα κάνει ο παππούς σου, ούτε η γιαγιά σου ας πούμε
Ακόμη κι αν αφαιρέσουμε 5.000.000 Ελληνες και μείνουν αλλα 5 για να συγκρίνουμε με το 1 των μεταναστών, πάλι οι παραβάτες αλλοδαποί είναι σημαντικά περισσότεροι απο τους Ελληνες ως ποσοστό....Αν πάλι θες να πιστεύεις οτι οι αλλοδαποί παρουσιάζουν την ίδια παραβατικότητα με τους Ελληνες, τότε εντάξει, πάω πάσο....Ισως μάλιστα θα πρέπει να βγουν και να διαμαρτυρηθούν οι ίδιοι για την παραβατικότητα των ημεδαπών, μπας και μας απελάσουν και γλυτώσουν απο μας....Εκει καταλήγουμε πάντως με τα στοιχεία, οπως τα παρουσιάζετε καποιοι...
Δεν παραγνωρίζω βέβαια, το γεγονός οτι οι μετανάστες έχουν 1002 λόγους περισσότερους απο μας να είναι όπως είναι, αυτό όμως δεν αλλάζει το τελικό συμπέρασμα... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τι λε ρε παιδί μου!!
Κι εγώ που της μετράω από το πρωί μία μίαείναι προφανές οτι το πολύ το μικυμάους σε πείραξε στο κεφάλι
-
Τι λε ρε παιδί μου!!
Κι εγώ που της μετράω από το πρωί μία μίαείναι προφανές οτι το πολύ το μικυμάους σε πείραξε στο κεφάλι
ΓΤΦ
-
Βασικά, κακώς ασχολήθηκε ο Μίκης τόσο πολύ.
Έπρεπε να πει 'κυρίες και κύριοι τάδε, είστε καραγκιόζηδες, τυχάρπαστοι, βολεψάκηδες και τιποτένιοι' και να καθάριζε.Η μορφή του εναντίον του αντιλόγου θυμίζει έντονα (για όσους έχουν μνήμη) την εις βάρος του Μάνου Χατζηδάκη επίθεση των ΠΑΣΟΚων τη δεκαετία του 80. Αδερφάρα και ανώμαλο τον αποκαλούσαν, επειδή μίλαγε για πράγματα που αφορούσαν την κοινωνία. Τώρα ο Μίκης έγινε βλαξ, ξεμωραμένος και εκτός τόπου και χρόνου. Ε, θα του κόλλαγαν κι άλλα, μόνο που δεν μπορούν γιατί δεν τους παίρνει.
Θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να έπινε τις ρακές του και να πηγαίνει με το καφενειακό ρεύμα αλά Λάκης. Ημίθεος κι ακόμα παραπάνω.Κοντολογίς: αντί αντιλόγου κατά όσων είπε ο άνθρωπος, έπεσαν συνθήματα, χαρακτηρισμοί και τσιρίδες. Σιγά βρε, σιγά μην πουντιάσετε με τα σκισμένα καλτσόν.
-
Πάντως και οι ΝΔίτες τα ίδια λέγανε παλαιότερα για τον Μίκη.
Καλό θα ήταν δε να μην συγκρίνουμε τον Μίκη με τον Μάνο. Απλά καμιά σχέση ως πολιτικά όντα...
Τέσπα είμαστε -
Μα ποιος του είπε να σιωπά, είσαι τρελός
Αυτόν κι εσένα έχουμε μείνει να διαβάζουμε για να μαθαίνουμε τί γίνεται έξω απ την κρυστάλινη σφαίρα μας
-
Έτσι είναι όλοι οι ημίθεοι : δεν μπορούν να το βουλώσουν και παπαρολογούν ακατάσχετα επί παντός επιστητού ακούραστα.
-
Τι λε ρε παιδί μου!!
Όντως πολύ βαρύ
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το να μοιράζεις τζάμπα την ιθαγένειά σου, το να δέχεσαι ως πολίτες που θα συναποφασίζουν για το μέλλον όλων, ανθρώπους που δεν συμμερίζονται την ίδια πολιτισμική και άρα στοιχειώδη πολιτική ταυτότητα με εσένα, σημαίνει εθνική αυτοκτονία. Το ίδιο συνεπάγεται και τυχόν χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων σε μη-πολίτες (συνταγματικά παρανοϊκό). Σημαίνει επίσης ότι θα προσελκύσεις στην Ελλάδα και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες άμοιρους ανθρώπους που δεν δίνουν δεκάρα για την Ελλάδα.
Σκοπός είναι ο εξελληνισμός - η χορήγηση της ιθαγένειας πρέπει να έρχεται ως επιστέγασμα. Ως βασικά κριτήρια, συζητήσιμα πάντοτε, θα έλεγα την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης στην ελληνική εκπαίδευση, τη σαφή δήλωση βούλησης του ενδιαφερόμενου (ο οποίος να έχει την εναλλακτική δυνατότητα να μείνει ως νόμιμος μετανάστης χωρίς πολιτικά και 'μειονοτικά' δικαιώματα, βέβαια) και την εν συνεχεία άμεση κατάταξη στις ΕΔ, άνευ αναβολής, για τους άρρενες.
Σωστός!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
......................
Κοντολογίς: αντί αντιλόγου κατά όσων είπε ο άνθρωπος, έπεσαν συνθήματα, χαρακτηρισμοί και τσιρίδες. Σιγά βρε, σιγά μην πουντιάσετε με τα σκισμένα καλτσόν.Όσα είπε ο άνθρωπος, μια και διάλεξε το διαδίκτυο για να τα προβάλει (επειδή οι μεγαλοεκδότες είναι έτσι και αλλιώς) είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για το μέσο. Ας έβγαζε ένα τρίτομο 'Πού Διαφωνώ με τη Νεαρή Πασόκα', τυπωμένο σε χαρτί 200g με εξώφυλλο ιλουστρασιόν, να το αγοράσωμεν.
Κατά τα άλλα, για να μην είμαστε εκτός τοπικού, εγώ ψήφισα υπέρ, καθότι παρολίγο μετανάστης στην υπερπόντια χώρα Α (γύρισα από νοσταλγία ο βλαξ), με σύζυγο επί 30ετία μετανάστρια στη χώρα Β = Ελλάδα και κόρη επίσης μετανάστρια στην χώρα Γ της ΕΕ. Θενκ γκοντ, είμαστε όλοι μας νόμιμοι. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το 85% των ληστειων στην Ελλαδα γινονται απο μεταναστες(επισημα στοιχεια της Αστυνομιας)
απο το site της αστυνομιας
Διαρρήξεις/Κλοπές:
2007: 46% των διαρρήξεων/κλοπών είναι από αλλοδαπούς, 54% από Έλληνες
Minimum Αλλοδαποί (2001): 35%
Maximum Αλλοδαποί (1998) 53%
Average Αλλοδαποί (1998-2007): 42%μλμ κοινως
επισης, απ'το ιδιο site προκυπτει πως η εγκληματικοτητα την προηγουμενη δεκαετια ηταν υψηλοτερη απο αυτη που ειναι σημερα. υπαρχει μεγαλη μειωση, για παραδειγμα οι φονοι ηταν διπλασιοι απο σημερα πριν 10 χρονια.
τελος σε αλλα εγκληματα οι ελληνες σκοραρουν πολυ καλυτερα απ'τους αλλοδαπους, με το 81% των εκβιασμων να γινεται απο ελληνες, 83% στις απατες, ενω το ποσοστο για τις δολοφονιες ειναι στο 65% για τους ελληνες.Επειδή στη στατιστική ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ,
πάρε υπόψη το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι 10 εκατομμύρια ενώ οι μετανάστες 1 εκατομμύριο, δηλαδή 10 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ και δες ποιοι αποτελούν σχεδόν το σύνολο της εγκληματικότητας.Λέων, είσαι ρατσιστής.
(
+1
Tο 70% και βάλε των πινακίων των ποινικών δικστηρίων είναι με αλλοδαπά ονόματα. Μια απλή ματιά στο πινάκιο αρκεί.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Επίσης, εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να ανασυστήσουμε το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί με πιστοποιητικό θρησκευτικών φρονημάτων, τα οποία θα χρειάζεται κανείς για να βγάλει ταυτότητα, να μπει στο δημόσιο, να βγάλει ασφαλιστικό βιβλιάριο. Για να τα πάρει κανείς θα πρέπει να δίνει εξετάσεις σε όλη την ιστορία των Ελλήνων (από τον Σείριο και μετά ) και φυσικά να γράφει απ' έξω ολόκληρο το σύνταγμα, τους νόμους και τα προεδρικά διατάγματα των τελευταίων 50 ετών! Και οι εξετάσεις θα είναι στα αρχαία!
Πλάκα κάνεις...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το να μοιράζεις τζάμπα την ιθαγένειά σου, το να δέχεσαι ως πολίτες που θα συναποφασίζουν για το μέλλον όλων, ανθρώπους που δεν συμμερίζονται την ίδια πολιτισμική και άρα στοιχειώδη πολιτική ταυτότητα με εσένα, σημαίνει εθνική αυτοκτονία. Το ίδιο συνεπάγεται και τυχόν χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων σε μη-πολίτες (συνταγματικά παρανοϊκό). Σημαίνει επίσης ότι θα προσελκύσεις στην Ελλάδα και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες άμοιρους ανθρώπους που δεν δίνουν δεκάρα για την Ελλάδα.
Σκοπός είναι ο εξελληνισμός - η χορήγηση της ιθαγένειας πρέπει να έρχεται ως επιστέγασμα. Ως βασικά κριτήρια, συζητήσιμα πάντοτε, θα έλεγα την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης στην ελληνική εκπαίδευση, τη σαφή δήλωση βούλησης του ενδιαφερόμενου (ο οποίος να έχει την εναλλακτική δυνατότητα να μείνει ως νόμιμος μετανάστης χωρίς πολιτικά και 'μειονοτικά' δικαιώματα, βέβαια) και την εν συνεχεία άμεση κατάταξη στις ΕΔ, άνευ αναβολής, για τους άρρενες.
με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο, μπας μαζευτούν σειρές να πάνε γιατί οι ελληνάρες εκ καταβολής το χουμε χέσει εντελώς
-
...και την εν συνεχεία άμεση κατάταξη στις ΕΔ, άνευ αναβολής, για τους άρρενες.
Από πατριωτάκι, μετανάστη στις ΗΠΑ τη δεκαετία του '50-'60 και πριν καταργηθεί η εκεί υποχρεωτική στράτευση, άκουσα το 'κόλπο' που έκαναν οι μετανάστες για να αποφύγουν να πάνε στο στρατό και βρεθούν σε κανένα Βιετνάμ. Απλώς παρίσταναν πως δεν γνωρίζουν την γλώσσα παρά τα κάμποσα χρόνια που είχαν στη χώρα, υποστηρίζοντας ότι βρίσκονταν διαρκώς με τους ομοεθνείς τους όπου και μίλαγαν μόνο ελληνικά.
Τον ίδιο, όταν τον κάλεσαν, τον πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και ο αρμόδιος γιατρός του ζήτησε να βήξει. Cough, cough του είπε δυό τρεις φορές, αλλά αυτός δασκαλεμένος έκανε την παλαβή. Έπιασε. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
+1
Tο 70% και βάλε των πινακίων των ποινικών δικστηρίων είναι με αλλοδαπά ονόματα. Μια απλή ματιά στο πινάκιο αρκεί.
Δεν παρατήρησες όμως ότι όλοι αυτοί εγκληματούν κατά των ομογενών τους. Έλληνα δεν πειράζουν (έτσι ακούμε και διαβάζουμε από έγκριτους αναλυτές τουλάχιστον ).
Βέβαια αυτό θα αλλάξει σύντομα (λόγω της 'ελληνοποίησης' εννοείται, μη φανταστεί κανείς τπτ άλλο).
-
Ξανά, γιατί ένα άκρως σοβαρό ζήτημα παρεκτρέπεται σε τρίχες:
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το θέμα της 'ελληνοποίησης' (γελοίος όρος) των μεταναστών είναι θέμα καθαρά τεχνοκρατικό. Πρέπει να γίνει με μελέτη και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η δε μελέτη πρέπει να είναι οικονομικής και κοινωνικής φύσης. ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ, όπως πάνε να το περάσουν τώρα.
Το να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια όσοι συμπληρώνουν κάποια απλά κριτήρια, σαν να πρόκειται για παροχή βοηθήματος για θέρμανση ας πούμε, είναι βλακώδες και επιζήμιο και για τους ίδιους.Edit:
Για το θέμα: ΔΕΝ ψήφισα. Δεν είναι ζήτημα που απαντάς με ναι ή όχι, απαιτείται κατηγοριοποίηση και επιλογή, όχι αέρα-πατέρα όλοι μέσα (ή έξω). -
συνήθως οι αλλοδαποί λένε οτι αισθάνομαι έλληνας γιατί μένω εδώ, μ αρέσει εδω, δουλεύω εδω, εχω παιδιά εδω κτλ... και αξιώνουν την ελληνικη ιθαγενεια υπηκοότητα και δεν ξέρω και γω τι..
για το γεγονός οτι η χώρα τους μάλλον είναι διαλυμένο κράτος (οχι οπως την ελλάδα ) που ειται ο λαος τους δεν έχει να φαει ειτε ειναι σε εμφύλιο πόλεμο είτε εχει χαμηλό βιοτικό επίπεδο.. βλεπε αφρική, ινδία πακιστάν, αλβανία, τουρκία κτλ.
δεν ειδα κανεναν γάλλο άγγλο πορτογάλλο να απαιτεί κάτι ανάλογο.
ολα με μετρο να γινουν και οχι να βλεπουμε τους αλλοδαπους σαν ψηφοφόρους που τους βλέπει η κυβέρνηση χρόνια τωρα..
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;