-
Παιρνω προχθες τα πιτογυρα μου και ανοιγω την tv να βαλω να δω καμια μαλακια την ωρα που τρωω. Ξαφνικα πεφτω σε μια εκπομπη ή ισως σειρα (νομιζω στον Αλφα) οπου αναλαμβαναν υποτιθεται να σωσουν οικονομικα, μεσω καποιου οικονομικου συμβουλου, μια χρεωκοπημενη γυναικα, θα ελεγα στα 50+ (αληθινο προσωπο και αληθινη ιστορια ή τουλαχιστον ετσι την παρουσιασαν). Απεχθανομαι θανασιμα τις εκπομπες του ειδους, αλλα τα χερια μου ηταν μεσα στη μπιχλα απο τα πιτογυρα, οποτε αναγκαστηκα να υποστω το μαρτυριο αφου βαριομουν να πλυνω τα χερια μου μονο και μονο για να αλλαξω καναλι και σιχαινομαι τη μπιχλα στο τηλεχειριστηριο.
Ποιο ειναι το στορι της εκπομπης: η τυπισσα ειχε πεσει εξω λογω υπερκαταναλωτισμου. Ακριβα προϊοντα, αυτοκινητο, υψηλοι λογαριασμοι κινητης και πολλες πιστωτικες καρτες. Αυτη επελεξε να βγει στην τηλεοραση προκειμενου να σωθει οικονομικα, και ο Αλφα επελεξε να τη βγαλει στην τηλεοραση για να βγαλει λεφτα, οι δε τηλεθεατες επελεξαν να δουν την εκπομπη για να κραξουν τη δυστυχη γυναικα που επεμενε παρα τα χρεη της να αποζητα την πολυτελεια αντι να εχει τη στοιχειωδη, δεδομενη γι'αυτους αυτοσυγκρατηση που τοσο καλα τους εχει μαθει το καπιταλιστικο συστημα -can't touch this-.'Εχει χρεη υψους 300,000 ευρω', λεει ο commentatore. 'παρ'ολα αυτα, δε δεχεται να αποχωριστει το πολυτελες αυτοκινητο της, το οποιο επισης χρωσταει', συνεχιζει. δεδομενη η ακριτη χλευη των τηλεθεατων: 'μωρη μαλακω, χρωστας τοσα λεφτα και μου θες και πολυτελες αυτοκινητο; Ου να μου χαθεις, δε ντρεπεσαι να θες πολυτελες αυτοκινητο ρε βλημα ; Τι ηλιθια ειναι αυτη... κι εμεις πηραμε δανειο, αλλα μπορουμε να το ξεχρεωσουμε.. δεν ειμαστε ανευθυνα ζωα οπως εσυ'...
η δημοσια κατακραυγη πουλαει οσο τιποτα, γιατι εξασφαλιζει στα ατομα που συμμετεχουν σε μια ομαδα οτι βρισκουν ενα κοινο common ground επικοινωνιας, βρισκονται στο μεσο της ομαδας, τους ενωνει επι του προκειμενου η απεχθεια για την ηλιθια. Ειναι οι πολλοι, εχουν δικιο κι αυτη ειναι η μαλακω της μειοψηφιας που κανει μονο μαλακιες.Ολη η υποθεση ειναι αηδιαστικη για τρεις λογους:
πρωτον ειναι αηδιαστικη γιατι ενα οργανο της προωθησης του καπιταλισμου οπως το εν λογω καναλι, συνυπαιτιο οπως και τα υπολοιπα αστικα ΜΜΕ για τετοιες περιπτωσεις παραδιδει, για να βγαλει λεφτα, στη δημοσια χλευη και κατακραυγη εναν ανθρωπο δυστυχισμενο που δεχεται λογω αναγκης και μονο να γινει πανελλαδικως ρεζιλι. ειναι αυτο που λενε 'οι καπιταλιστες θα σου πουλησουν ακομα και το σκοινι που θα κρεμαστεις'.
δευτερον ειναι αηδιαστικη γιατι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ'τη μαζικη κατακραυγη, η οποια ειναι εχθρος της αντικειμενικοτητας, της κριτικης, ελευθερης σκεψης, στερειται δε καθε εννοια αμεροληψιας και δικαιοσυνης.
τριτον γιατι ολη η υποθεση ειναι εκ του πονηρου: σου δειχνουν οτι αυτη η κατασταση ειναι αυτη που πρεπει να εχεις ως δεδομενη, και οποιος δεν παιζει με τους κανονες, ειναι απλα μαλακας. σα να λεω εγω, λοιπον, ας παιξουμε ταβλι, αλλα υπαρξει ο εξης κανονας: εγω θα κερδιζω παντα. γερνει μονοπατα το παιχνιδι. καισαρ κερναει καισαρ πινει..
Εν ολιγοις: ο καπιταλισμος πρωτα σε κανει ψυχακια με την ακραια προωθηση του american dream και σε πειθει απο την παιδικη ηλικια οτι πρεπει να αποκτησεις ολα τα υλικα καπιταλιστικα αγαθα αν θελεις να εισαι υπολογισιμος, σου λεει οτι δε μπορεις να απορριψεις το συστημα γιατι 'ετσι ειναι', επειτα σου λεει, εγω μπορω να αποκτησω ολα αυτα, εσυ οχι γιατι δεν εισαι αρκετα ικανος κι οταν εσυ εξακολουθεις να θελεις αυτα που οι ιδιοι σε επεισαν οτι χρειαζεσαι, σε τιμωρει. Γιατι θελει να σε πεισει οτι πρεπει να τα αποκτησεις εφοσον γνωριζει οτι δε θα τα αποκτησεις; Μα γιατι ειναι ο μονος τροπος να σου προτεινει την ιδεολογια του ατομικου δρομου και οχι του συλλογικου, να σε κανει δηλαδη σωστο δουλο του συστηματος δινοντας σου απλα μια ελπιδα.
Σκοπος του θεματος αυτου δεν ειναι να κραξει τα ΜΜΕ ή το συστημα κι αν εγινε, ηταν για να δοθουν απλως οι απαραιτητες διευκρινισεις. Σκοπος ειναι να δειξει και μια αλλη οπτικη γωνια και να υπερασπιστει την ανθρωπινη αξιοπρεπεια.
Η ανθρωπινη αξιοπρεπεια πρεπει να προστατευεται, ειμαι σιγουρος οτι ειναι συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα. Η ανθρωπινη αξιοπρεπεια δεν πρεπει να πωλειται και να αγοραζεται, οι εκπομπες που εχουν ανθρωπους που αφηνουν τον εαυτο τους στη δημοσια χλευη απο αναγκη ή ανικανοτητα να προστατευσουν την ιδια τους την αξιοπρεπεια (πχ στην περιπτωση των γνωστων σε ολους μας, απαραδεκτων εκπομπων της Α.Πανιας), πρεπει να καταδικαζονται στη συνειδηση καθε ανθρωπου που δεν εχει χασει ακομα καθε στοιχειο ανθρωπισμου του.Οποιος απ'την αλλη χαιρεται για τη δυστυχια συνανθρωπων του, οποιος τους χλευαζει ή τους θεωρει θεαμα, οποιος νιωθει καλα επειδη αλλοι ειναι χειροτερα (ή νομιζει ετσι) με οποιονδηποτε τροπο σ'αυτον τον κοσμο που ζουμε της γκλαμουρ ολιγαρχιας και του οχλου των πνευματικα αναπηρων, ας το σκεφτει ξανα. Η αληθεια ειναι πως ο μαλακας κρυβεται καπου μεσα του....
-
Παιρνω προχθες τα πιτογυρα μου και ανοιγω την tv να βαλω να δω καμια μαλακια την ωρα που τρωω. Ξαφνικα πεφτω σε μια εκπομπη ή ισως σειρα (νομιζω στον Αλφα) οπου αναλαμβαναν υποτιθεται να σωσουν οικονομικα, μεσω καποιου οικονομικου συμβουλου, μια χρεωκοπημενη γυναικα, θα ελεγα στα 50+ (αληθινο προσωπο και αληθινη ιστορια ή τουλαχιστον ετσι την παρουσιασαν). Απεχθανομαι θανασιμα τις εκπομπες του ειδους, αλλα τα χερια μου ηταν μεσα στη μπιχλα απο τα πιτογυρα, οποτε αναγκαστηκα να υποστω το μαρτυριο αφου βαριομουν να πλυνω τα χερια μου μονο και μονο για να αλλαξω καναλι και σιχαινομαι τη μπιχλα στο τηλεχειριστηριο.
Ποιο ειναι το στορι της εκπομπης: η τυπισσα ειχε πεσει εξω λογω υπερκαταναλωτισμου. Ακριβα προϊοντα, αυτοκινητο, υψηλοι λογαριασμοι κινητης και πολλες πιστωτικες καρτες. Αυτη επελεξε να βγει στην τηλεοραση προκειμενου να σωθει οικονομικα, και ο Αλφα επελεξε να τη βγαλει στην τηλεοραση για να βγαλει λεφτα, οι δε τηλεθεατες επελεξαν να δουν την εκπομπη για να κραξουν τη δυστυχη γυναικα που επεμενε παρα τα χρεη της να αποζητα την πολυτελεια αντι να εχει τη στοιχειωδη, δεδομενη γι'αυτους αυτοσυγκρατηση που τοσο καλα τους εχει μαθει το καπιταλιστικο συστημα -can't touch this-.'Εχει χρεη υψους 300,000 ευρω', λεει ο commentatore. 'παρ'ολα αυτα, δε δεχεται να αποχωριστει το πολυτελες αυτοκινητο της, το οποιο επισης χρωσταει', συνεχιζει. δεδομενη η ακριτη χλευη των τηλεθεατων: 'μωρη μαλακω, χρωστας τοσα λεφτα και μου θες και πολυτελες αυτοκινητο; Ου να μου χαθεις, δε ντρεπεσαι να θες πολυτελες αυτοκινητο ρε βλημα ; Τι ηλιθια ειναι αυτη... κι εμεις πηραμε δανειο, αλλα μπορουμε να το ξεχρεωσουμε.. δεν ειμαστε ανευθυνα ζωα οπως εσυ'...
η δημοσια κατακραυγη πουλαει οσο τιποτα, γιατι εξασφαλιζει στα ατομα που συμμετεχουν σε μια ομαδα οτι βρισκουν ενα κοινο common ground επικοινωνιας, βρισκονται στο μεσο της ομαδας, τους ενωνει επι του προκειμενου η απεχθεια για την ηλιθια. Ειναι οι πολλοι, εχουν δικιο κι αυτη ειναι η μαλακω της μειοψηφιας που κανει μονο μαλακιες.Ολη η υποθεση ειναι αηδιαστικη για τρεις λογους:
πρωτον ειναι αηδιαστικη γιατι ενα οργανο της προωθησης του καπιταλισμου οπως το εν λογω καναλι, συνυπαιτιο οπως και τα υπολοιπα αστικα ΜΜΕ για τετοιες περιπτωσεις παραδιδει, για να βγαλει λεφτα, στη δημοσια χλευη και κατακραυγη εναν ανθρωπο δυστυχισμενο που δεχεται λογω αναγκης και μονο να γινει πανελλαδικως ρεζιλι. ειναι αυτο που λενε 'οι καπιταλιστες θα σου πουλησουν ακομα και το σκοινι που θα κρεμαστεις'.
δευτερον ειναι αηδιαστικη γιατι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ'τη μαζικη κατακραυγη, η οποια ειναι εχθρος της αντικειμενικοτητας, της κριτικης, ελευθερης σκεψης, στερειται δε καθε εννοια αμεροληψιας και δικαιοσυνης.
τριτον γιατι ολη η υποθεση ειναι εκ του πονηρου: σου δειχνουν οτι αυτη η κατασταση ειναι αυτη που πρεπει να εχεις ως δεδομενη, και οποιος δεν παιζει με τους κανονες, ειναι απλα μαλακας. σα να λεω εγω, λοιπον, ας παιξουμε ταβλι, αλλα υπαρξει ο εξης κανονας: εγω θα κερδιζω παντα. γερνει μονοπατα το παιχνιδι. καισαρ κερναει καισαρ πινει..
Εν ολιγοις: ο καπιταλισμος πρωτα σε κανει ψυχακια με την ακραια προωθηση του american dream και σε πειθει απο την παιδικη ηλικια οτι πρεπει να αποκτησεις ολα τα υλικα καπιταλιστικα αγαθα αν θελεις να εισαι υπολογισιμος, σου λεει οτι δε μπορεις να απορριψεις το συστημα γιατι 'ετσι ειναι', επειτα σου λεει, εγω μπορω να αποκτησω ολα αυτα, εσυ οχι γιατι δεν εισαι αρκετα ικανος κι οταν εσυ εξακολουθεις να θελεις αυτα που οι ιδιοι σε επεισαν οτι χρειαζεσαι, σε τιμωρει. Γιατι θελει να σε πεισει οτι πρεπει να τα αποκτησεις εφοσον γνωριζει οτι δε θα τα αποκτησεις; Μα γιατι ειναι ο μονος τροπος να σου προτεινει την ιδεολογια του ατομικου δρομου και οχι του συλλογικου, να σε κανει δηλαδη σωστο δουλο του συστηματος δινοντας σου απλα μια ελπιδα.
Σκοπος του θεματος αυτου δεν ειναι να κραξει τα ΜΜΕ ή το συστημα κι αν εγινε, ηταν για να δοθουν απλως οι απαραιτητες διευκρινισεις. Σκοπος ειναι να δειξει και μια αλλη οπτικη γωνια και να υπερασπιστει την ανθρωπινη αξιοπρεπεια.
Η ανθρωπινη αξιοπρεπεια πρεπει να προστατευεται, ειμαι σιγουρος οτι ειναι συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα. Η ανθρωπινη αξιοπρεπεια δεν πρεπει να πωλειται και να αγοραζεται, οι εκπομπες που εχουν ανθρωπους που αφηνουν τον εαυτο τους στη δημοσια χλευη απο αναγκη ή ανικανοτητα να προστατευσουν την ιδια τους την αξιοπρεπεια (πχ στην περιπτωση των γνωστων σε ολους μας, απαραδεκτων εκπομπων της Α.Πανιας), πρεπει να καταδικαζονται στη συνειδηση καθε ανθρωπου που δεν εχει χασει ακομα καθε στοιχειο ανθρωπισμου του.Οποιος απ'την αλλη χαιρεται για τη δυστυχια συνανθρωπων του, οποιος τους χλευαζει ή τους θεωρει θεαμα, οποιος νιωθει καλα επειδη αλλοι ειναι χειροτερα (ή νομιζει ετσι) με οποιονδηποτε τροπο σ'αυτον τον κοσμο που ζουμε της γκλαμουρ ολιγαρχιας και του οχλου των πνευματικα αναπηρων, ας το σκεφτει ξανα. Η αληθεια ειναι πως ο μαλακας κρυβεται καπου μεσα του....
-
-
εχει περίοδο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εχει περίοδοΜου πήρε λίγη ώρα, αλλά το κατάλαβα....
-
Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες, αλλά νομίζω ότι ίσως είναι η μόνη εκπομπή που αξίζει σχετικά να δεις, σε σχέση πάντα με εκπομπές του στύλ xfactor και λοιπές trash εκπομπές.
Ετυχε να την δω αρκετές φορές την εκπομπή, εκείνο που έχω να πω είναι ότι κανένας δεν τους βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για να παρουσιαστούν επι της οθόνης.
Αυτή πέρνουν τηλέφωνο στην εκπομπή και ζητάνε την βοήθειά τους.
Ολοι αυτοί πάντως που βγαίνουν στην εκπομπή ως επι το πλείστον έχουνε κάνει άσχημες επιχειρηματικές κινήσεις και τους διακατέχει ο υπερκαταναλωτισμός.
Δεν θα ξεχάσω τον τελευταίο τυπάκο που είχα δει, που είχε αγοράσει 2 σκάφη ντεμέκ για να τα νοικιάζει και όφειλε σύνολο κοντά στα 500.000.
Και τα έσοδά τους ήταν κοντά στα 6.000 το μήνα. Ερε πούστη μου μερικές φορές τα θέλει και ο κώλος μας δηλαδή.
Πάντως οι λύσεις που προτίνει συνήθως ο οικονομικός σύμβουλος Σαμοϊλης ονομάζεται αν δεν απατώμαι, δεν θέλουν και πολλή γνώση για να τις εφαρμόσεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί καταφεύγουν εκεί και δεν τις εφαρμόζουν απο μόνοι τους. -
Βασικά μια απορία επειδή δεν έκατσα να δω το επεισόδιο. Τι αμάξι ήταν αυτό;
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Πάντως οι λύσεις που προτίνει συνήθως ο οικονομικός σύμβουλος Σαμοϊλης ονομάζεται αν δεν απατώμαι, δεν θέλουν και πολλή γνώση για να τις εφαρμόσεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί καταφεύγουν εκεί και δεν τις εφαρμόζουν απο μόνοι τους.Ναι πρεπει να γινεις ρομπα σε ολη την Ελλαδα,για να ξεπουλησεις ολα τα περιουσιακα σου και να ξελασπωσεις.
Ψιλομουφα φαινεται η συγκεκριμενη εκπομπη,και θυμιζει την αλλη με τον 'βραβευμενο μας σεφ'...Βασικά μια απορία επειδή δεν έκατσα να δω το επεισόδιο. Τι αμάξι ήταν αυτό;
Μια Α159
-
Ο πραγματικός και αληθινός μη καπιταλιστής, πρώτος τω λίθω βαλέτω, κι αν μου βρείτε έναν στην Ελλάδα να με φτύσετε δημόσια στο Σύνταγμα, απέναντι απο τους αριστερούς ( υποτίθεται ) βουλευτές, συνδικαλιστές, συνοδοιπόρους και λοιπούς που ευαγγελίζονται άλλα και άλλα πράττουν χωμένοι όλοι τόσο μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα όσο και εμείς που δεν λέμε ότι ξεχωρίζουμε κοροϊδεύοντας τους εαυτούς μας.
Όταν τα media προβάλλουν επί χρόνια σκουπίδια και εμείς τους δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης ( δεν το λέω εγώ, η AGB το λέει ) είμαστε άξιοι της τύχης μας, και όταν οι διάφορες τάχα μου ενημερωτικές και επιπέδου εκπομπές καλούν τους ημέτερους γνωστούς και μη εξαιρετέους μαϊντανούς, αυτοί πρώτοι τρέχουν, άσχετα αν σε προηγούμενη εκπομπή διερύγνυαν τα ιμάτια τους για τα χάλια των καναλιών.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, από τον πιο απλό Έλληνα ( δεν λέω πολίτη γιατί είναι μεγάλη κουβέντα ) μέχρι τον πιο αποτυχημένο ή επιτυχημένο πολιτικό.
Ας δούμε τα μούτρα μας στον καθρέφτη και αν μας αρέσουν μπράβο μας, εγώ δεν γουστάρω πια τη φάτσα μου γιατί άγωμαι και φέρομαι σαν φύλλο στον δυνατό αέρα, χωρίς αντίσταση σε τίποτα, με νίκησαν οι διάφοροι παρατρεχάμενοι τα τελευταία 30 χρόνια, παραδόθηκα, δεν ενδιαφέρομαι για τίποτα και για κανέναν, παρά μόνο για αυτούς που έφερα στον κόσμο και για αυτή που επέλεξε να περάσει τη ζωή της μαζί μου.
Όσοι μπήκαν στο παιδνίδι του καταναλωτισμού είναι άξιοι της τύχης τους, αλλά όχι και να μας δουλεύουν όσοι έσπρωξαν τα πρόβατα στον γκρεμό.
-
Είναι η καλύτερη εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση αυτή την εποχή!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βασικά μια απορία επειδή δεν έκατσα να δω το επεισόδιο. Τι αμάξι ήταν αυτό;Καμια BMW 20ετιας θα ηταν με δερμάτινο λεβιέ
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Είναι η καλύτερη εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση αυτή την εποχή!!!!!!!!!+Ζαμανφου.
-
Μόνο σε ζάπινγκ το έχω δει και μου είναι αδύνατον να το παρακολουθήσω (απεχθές).
Φταίει το γαμημένο, ανύπαρκτο ΕΣΡ που δεν κλείνει τα κανάλια που προβάλουν τέτοια αίσχη.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Είναι η καλύτερη εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση αυτή την εποχή!!!!!!!!!
+Ζαμανφου.
και αυτή είναι από τις πιό καλές!!!!!!
-
Εγώ -ως γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού- σε ένα συμπέρασμα κατέληξα:
Αν είχες αγοράσει ένα τέτοιο
δεν θα δίσταζες να αλλάξεις κανάλι με λιγδιασμένα χέρια και δεν θα είχαμε τώρα αυτό το παραλήρημα.Όσο για το αν υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωποι όπως αυτούς που δείχνει η εκπομπή, η απάντηση είναι δυστυχώς ναι:
-
η δημοσια κατακραυγη πουλαει οσο τιποτα
Δεν είναι δημόσια κατακραυγή αλλά δημόσια διαπόμπευση, είναι διαφορετικό. Και πρέπει να τονίσουμε, όχι σαν άφεση αμαρτιών για τους καναλάρχες αλλά σαν μία μαύρη αλήθεια, ότι αυτό γίνεται συνήθως με την ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ των θυμάτων, πρωταγωνιστών για μία βραδιά.
Και πουλάει για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Κάνει το υπόλοιπο πόπολο να αισθάνεται καλά, με την έννοια ότι οι περισσότεροι που βλέπουν τα ξένα χάλια αισθάνονται σχετικά ασφαλείς και άνετοι που η ζωή τους δεν έχει κατρακυλήσει σε αυτό το επίπεδο. 'Κοίτα ρε το μαλάκα/δύστυχο/ταλαίπωρο κ.ο.κ.΄λένε και καμαρώνουν για την δικιά τους ικανότητα να αποφεύγουν τους σκοπέλους, να κάνουν κουμάντο καλύτερα τα οικονομικά/οικογενειακά/αισθηματικά/επαγγελματικά τους και να μην γίνονται βορά των τηλελιονταριών όπως κάτι άλλοι.
Εντούτοις ο τηλεθεατής έχει στα χέρια τους ένα πανίσχυρο όπλο, το τηλεχειριστήριο.Δεν έχει παρά να το αξιοποιήσει πατώντας ΕΝΑ ΜΟΝΟ κουμπί, είτε αυτό κάποιου άλλου καναλιού, είτε αυτό του mute ,προσωπικό favorit σε ειδήσεις και πρόγνωση καιρού με την Πετρούλα (για να βλέπω αλλά να μην ακούω τις παπαριές καμαρωτές που λέει), είτε της απόλυτης λύσης του off.
Διαλέξτε. -
Η ξεφτίλα, η ατομική οικονομική καταστροφή και η ατομική μιζέρια στην οθόνη σας, τώρα και με πιτόγυρα...
Απορώ πως το άντεξες, θα είχα πλύνει τα χέρια μου και θα είχα αλλάξει κανάλι αμέσως...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Η ξεφτίλα, η ατομική οικονομική καταστροφή και η ατομική μιζέρια στην οθόνη σας, τώρα και με πιτόγυρα...Απορώ πως το άντεξες, θα είχα πλύνει τα χέρια μου και θα είχα αλλάξει κανάλι αμέσως...
_
Βλέπουμε αυτά τα χάλια ( όλοι μας ) γιατί έχουμε την ίδια νοοτροπία που είχαν οι Ρωμαίοι που πήγαιναν στο Κολοσσαίο να δούνε αίμα με τα λιοντάρια και τους Χριστιανούς και τους μονομάχους, οι άνθρωποι έχουν τα ίδια ένστικτα, δεν αλλάζουν, ας μη κατηγορεί ο ένας τον άλλο, είναι η ανθρώπινη φύση αυτή.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Η ξεφτίλα, η ατομική οικονομική καταστροφή και η ατομική μιζέρια στην οθόνη σας, τώρα και με πιτόγυρα...
Απορώ πως το άντεξες, θα είχα πλύνει τα χέρια μου και θα είχα αλλάξει κανάλι αμέσως...
_
Βλέπουμε αυτά τα χάλια ( όλοι μας ) γιατί ...
Ποιος τα βλεπει καλε,αφου ολοι αλλαζουν καναλια γρηγορα...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
η δημοσια κατακραυγη πουλαει οσο τιποτα
Δεν είναι δημόσια κατακραυγή αλλά δημόσια διαπόμπευση, είναι διαφορετικό. Και πρέπει να τονίσουμε, όχι σαν άφεση αμαρτιών για τους καναλάρχες αλλά σαν μία μαύρη αλήθεια, ότι αυτό γίνεται συνήθως με την ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ των θυμάτων, πρωταγωνιστών για μία βραδιά..
Διαλέξτε.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Συμφωνω απολυτα.
Ο εξευτελισμος ειναι το αποτελεσμα της προφανεστατης συνδιαλλαγης τους με την παραγωγη της εκπομπης (θα σου δωσουμε Χ ποσο και καποιες συμβουλες και εσυ θα πεις την ιστορια σου). Το θετικο ειναι οτι οι 'οικονομικα κατεστραμενοι' εμφανιζονται μια φορα και εξαφανιζονται.
Βεβαια τα πραγματα διαφερουν στις εκπομπες με τα 'ψωνια' (τραγουδιστες-ηθοποιους-ακροβατες κλπ). Διοτι, περαν του οτι τελικα δεν διακρινονται στη 'show biz', καταντανε και περιφερομενα ζωα στο τσιρκο του θεάματος.
Εν κατακλειδι, η **'συστηματικη' **παρακολουθηση τετοιων εκπομπων μας κανει συνενοχους του εγκληματος.
ΥΓ: Προφανως και ο υποφαινομενος, (αλλα και οσοι συμμετεχουν στο topic ) ειδε τουλαχιστον μια φορα καποια απο τις 'τρισκατάρατες' εκπομπες, αλλιως πως θα ειχε αποψη? Εξ ου και το 'συστηματικη'...
Για τη δημοσια χλευη συνανθρωπων μας κ.α. ιστοριες