-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μάνο, δε πιστεύω να έκανες διπλό λογαριασμό
απαπα, που τα 'δες αυτα τα πραγματα ;
-
Ακόμα κι αν αντιμετωπιστεί επιτυχώς το πρόβλημα των δευτερότριτων λογαριασμών, υπάρχει πάντα το πρόβλημα των κλωνοποιημένων σε εξειδικευμένα εργαστήρια μυαλών.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ειδικά στην ελίτ που αναφέρεις αναφερόμουνα και στους δήθεν διανοούμενούς τους και όχι στον απλό κόσμο.
Ο Τζωρτζ Μπους είναι γνωστό ότι είναι βαθειά χωμένος στη Μασονία. Και μου τον αναφέρεις ως υπέρμαχο της θρησκείας;;;;;;;http://www.youtube.com/watch?v=MrW7mdrCJoE Και πολλοί άλλοι σαν τον Μπους...
Όποιος θέλει ας σταθεί λίγο παραπάνω στα λόγια του David Spangler που μιλάει για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον Εοσφώρο... Όλα αυτα έχουν προφητευτεί πριν απο πολλές εκατοντάδες χρόνια...
Το αντιπαραθέτω με το άλλο βίντεο του Αμερικάνουν που μίλησε κατά της θρησκείας (προς χάρη συζήτησης και όχι προς κρίση ατόμων )εισαι τρομακτικη... σοβαρα σου μιλαω.. u scare the shit outta me και τρομαζεις και τα μικρα παιδια. go away, i hate you
You hate me? Κρίμα... εγώ σε είχα συμπαθήσει... Χωρίς πλάκα... Τι φταίω εγώ, καλέ μου Skye, αν ο Μπους και το συνάφι του είναι αυτοί που είναι ναι δηλώνουν διάφορα; Καλέ τι τρομάζεις. Ηρέμησε.
Σόρρυ καλέ... Πήγα σε βαθειά νερά απότομα... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ακόμα κι αν αντιμετωπιστεί επιτυχώς το πρόβλημα των δευτερότριτων λογαριασμών, υπάρχει πάντα το πρόβλημα των κλωνοποιημένων σε εξειδικευμένα εργαστήρια μυαλών.δεν είναι εργαστήριο, είναι το Κόμμα
ευτυχώς που υπάρχουν και οι μικροί, ξεχωριστοί γουίλ χάντινγκ των φόρουμζ (άντε, φόρα)
-
Όλοι είμαστε ξεχωριστοί, έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλοι είμαστε ξεχωριστοί, έτσι δεν είναι;έτσι μου χει πει ο ψυχίατρός μου
στην πράξη, τα ίδια μέτρα αναλογούν σε όλους μας (λίγο πάνω-λίγο κάτω)
-
Καποιοι πιο πολύ απο τους άλλους...
Η φάρμα των ζώων, Τζώρτζ Όργουελ -
-
Η μασονεία (τεκτονισμός στα ελληνικά) δεν είναι θρησκεία αλλά ούτε απορρίπτει τη θρησκεία. Αντίθετα νομίζω είναι βασική προϋπόθεση για να σε κάνουν δεκτό να δηλώσεις ότι πιστεύεις κάπου, σε κάτι ανώτερο από εμάς τους ανθρώπους (δεν σε δεσμεύει στη θρησκεία).
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Καλέ τι τρομάζεις. Ηρέμησε.
Σόρρυ καλέ... Πήγα σε βαθειά νερά απότομα...Τι τρομαζω; Αρχισες εκει με τους διαβολους και τους εωσφορους και τωρα μου λες γιατι τρομαζω;
απεταξαμην
-
Φίλος μου έλεγε ότι έχοντας 'εκλογικεύσει' κάποιες σπατάλες έχει κάνει σημαντική οικονομία, χωρίς να μιζεριάσει, ή να αισθάνεται ότι του λείπει κάτι. Δηλαδή:
Κομμένες οι εφημερίδες. Κατεβάζει εφημερίδες από το ίντερνετ. Πλεονέκτημα: πολλές εφημερίδες τις δίνουν δωρεάν όπως η τυπωμένη έκδοση.
Λογικότερη χρήση κινητού. Εφόσον έχει στο σταθερό δωρεάν κλίσεις, δεν τηλεφωνεί άσκοπα από το κινητό (το έκανε παλιότερα, ακόμη κι αν ήταν στο σπίτι...). Η σύζυγος που είχε συμβόλαιο και χρησιμοποιεί σπάνια το κινητό πήρε καρτοκινητό.
Σούπερ μάρκετ μια φορά την εβδομάδα με πρόγραμμα και λίστα αγορών . Δεν αγοράζει υπερβολικά τρόφιμα που καταλήγουν στα σκουπίδια, και λιγότερες διαδρομές (και βενζίνες).
Τα delivery από 4-5 το μήνα έγιναν 2-3.
Και διάφορα τέτοια, τα οποία σημαίνουν 150 ευρώ μηνιαίως στην τσέπη του. Όχι κι άσχημα.
Γενικά κάνουμε αρκετές σπατάλες, η οικονομική κρίση μπορεί να μας κάνει να το συνειδητοποιήσουμε.
Jacob
-
Είμαι κι εγώ σύμφωνος αλλά αυτές οι σπατάλες ήταν που δικαιολογούσαν εργασία σε πολλούς άλλους πχ στο delivery. Αν όλοι οι πελάτες κόψουν στο μισό τις παραγγελίες θα αναγκαστεί να διώξει κόσμο ή να κλείσει...=>ανεργία που πάλι τον πληρώνουμε (όσοι φορολογούμαστε).
Παρόλα αυτά είναι θετικό όλοι να ζούμε με εγκράτεια και ανάλογα των δυνατοτήτων μας και σταδιακά θα δημιουργηθεί νέα ισορροπία ελπίζω υγιέστερη από την προηγούμενη. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καλέ τι τρομάζεις. Ηρέμησε.
Σόρρυ καλέ... Πήγα σε βαθειά νερά απότομα...Τι τρομαζω; Αρχισες εκει με τους διαβολους και τους εωσφορους και τωρα μου λες γιατι τρομαζω;
απεταξαμην
Σόρρυ, ντίαρ, αλλά δεν μπορούσα να σε αφήσω να πιστεύεις ότι όλοι αυτοί είναι αθώες ψυχούλες... θα 'χα τύψεις αν το 'κανα...
Η μασονεία (τεκτονισμός στα ελληνικά) δεν είναι θρησκεία αλλά ούτε απορρίπτει τη θρησκεία. Αντίθετα νομίζω είναι βασική προϋπόθεση για να σε κάνουν δεκτό να δηλώσεις ότι πιστεύεις κάπου, σε κάτι ανώτερο από εμάς τους ανθρώπους (δεν σε δεσμεύει στη θρησκεία).
onyx, οι μασόνοι πιστεύουν σε πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα (σίγουρα όχι στο Χριστό και την αγάπη που διακήρυξε) και αξίες και έχουν πολύ συγκεκριμένους σκοπούς και πρακτικές. . Σταματάω γιατί είμαι εκτός τόπικ και θα τρομάξει και ο αγαπητός skye.
-
μασόνοι είναι χριστιανοί
τώρα το ποιός χριστιανός πιστεύει στην αγάπη είναι άλλο θέμα
-
ελέω κρίσης πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι συγκρατήθηκα, πήρα λάπτοπ των 900€
-
:inlove:ελέω κρίσης πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι συγκρατήθηκα, πήρα λάπτοπ των 900€
Με το καλο...
-
:inlove:ελέω κρίσης πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι συγκρατήθηκα, πήρα λάπτοπ των 900€
Με το κακό...
-
Mε το άγριο
σας μερσω
-
Ξοδευω περισσοτερα , για να κινηθει η αγορα να ανακαμψει η οικονομια και να μη καταρρευσει/ανατραπει/σκονταψει/φταρνιστει/ρευτει ο καπιταλισμος.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο Τζιμμυ Καρτερ
ο Τζιμμυ καρμπυρατερ, ο Τζιμμυ βεντιλατερ,ο Τζιμμυ ντιστριπιντερ.
o Joe Stalin;
Πόσο έχει αλλάξει η κρίση την καταναλωτική σας συμπεριφορά;