-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
όταν ήμουν μικρότερος έβλεπα τα Γαλλικά και έλεγα ότι είναι για γκόμενες βιομηχάνων ή για εκδιδόμενες πουτανίτσες που το παιζουνε μοντέλα...έλεγα ότι τα Γερμανικά είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα και ιδιαιτερα το group της Vag...
τελικά τα έφερε έτσι η ζωή που αγόρασα Γαλλικό και μέχρι τώρα το αμάξι τα σπάει....ένα λοιπόν το κρατούμενο πρόδωσα τις αρχές μου...αυτοκίνητα πανέμορφα άνετο χωρίς να πιάνεται ο ποπός σου όπως στα Γερμανικά,κινητήρας τραχύς αρκετά ώστε να γουστάρουμε αλλά και να μην ξενερώνουμε από το θόρυβο και να θέλουμε depon όπως σε κατι Hyundai, μουράτο και γενικά ένα αμάξι που άμα βγάλω το ρόμβο και το δείξω σε 5-6 άτομα δεν είναι και σίγουρο ότι θα καταλάβουν ότι πρόκειται για Renault.
αναθεώρησα αρκετά πράγματα για τα Γερμανικά αυτοκίνητα και από εμπειρίες δικές μου και από φίλων με τις πολλές παιδικές ασθένειες που ελάχιστοι τις παραδέχοντε.
Τα Ιαπωνικά εκτός από Evo και S2000 και την Celica σειράς 7 τα θεωρώ δείγμα της μιζέριας και της φοβίας του νεο-Ελληνα να πάρουμε απλά έναν κουβά με ρόδες να καίει όσο το δυνατόν λιγότερο να κάνουμε τη δουλειά μας...εκεί τον έφτασαν οι Έλληνες πολιτικοί να θεωρούντε οι Ψω-ρόλες αυτοκίνητα...να μην παίρνεις αυτό που σου αρέσει αλλά μόνο αυτό που δεν 'χαλάει'..
Τα Κορεάτικα με εξαίρεση το Kia pro-Ceed το 1.4 που κάτι πήγε να κάνει δεν υπάρχουν για μένα.
Τα Σουηδικά και τα Αγγλικά ψιλο-αδιάφορα.
Τα Ιταλικά παραγωγής κάτι Alfa Romeo και κάτι Lancia,Fiat είναι για κουδουνίστρες να κοιμούντε τα μωρά..εκτός από την παλιά Lancia Intergralle και τις Lambo φυσικά τα θεωρώ αστεία αυτοκίνητα (όπως και τις πιο πολλές Ferrari υπερτιμημένες και άσχημες) αλλά για την παρακάτω γκόμενα πουλούσα όλο μου το βιος:
Τα ανέκδοτα είναι αλλού.
Μουράτο λέει...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Θάνατος στις ηλιοροφές και στην φιλοσοφία_πάμε_πακέτο του Έλληνα 'δέρμα-ηλιοροφή'...Πάρτο κλειστό ή ανοιχτό το ριμάδι... την ηλιοροφή για να την δείς θα βρεθείς αγκαλιά με κάνα δέντρο...
Βολευει απιστευτα στην εθνικη τους καπνιστες βεβαια και το πρωι φερνει περισσοτερο φως αλλα οκ οχι και απαραιτητη!
-
@μορφεας
μα δε με νοιαζει να τη βλεπω (δε μπορω οπως ειπες κιολας) το μονο οπτικο εφφε ειναι οτι φωτιζει τη καμπινατη θελω :
- γιατι καπνιζω και κανει καλο εξαερισμο
- γιατι μπορεις να παιρνεις αερα και να μην ανοιγεις το παραθυρο το χειμωνα ==> κρυωνεις
- γιατι οταν βρεχει μπορω επισης να την ανοιγω και να αεριζω τη καμπινα ή να καπνιζω χωρις να βρεχομαι ή να πρεπει να καταφευγω στο κλιματιστικο το οποιο με εκνευριζει
ειναι χρησιμη η οροφη για αυτο μου αρεσει, αλλιως γιατι να ανοιξω μια τρυπα στο ταβανι μου?
και δεν καταστρεφει το αμαξωμα οπως τα καμπριο
θανατος στις καμπριατζες λοιπον γιατι αυτο γουσταρει ο ελληνας και οσοι τα εχετε νομιζετε οτι με τις οροφες σας ζηλευουμε και προσπαθουμε να σας μοιασουμε
-
sorry φιλε qsi αλλα μια όμορφη ζεστη νύχτα (ειδικά καλοκαιρινή) είναι πολύ ωραία να πας βόλτα με κάμπριο
-
δεν αντιλεγω ειναι πολυ ωραια η αισθηση, απλα δε θα επαιρνα ποτε μου κανενος ειδους καμπριο
-
Και γω έτσι έλεγα, αλλά άλλαξα γνώμη...
-
πηρες καμπριο ή το σκεφτεσαι?
-
Παλιά απέκλεια κάθετα και γω τα κάμπριο, μέχρι που τα φτιαξα με μια κοπελα που εχει ψψ... Ε, μετά από λίγες βόλτες άλλαξα γνώμη.
-
μονο εγω εχω κοπελες που δεν οδηγουν ?
κοιτα εμενα εχουν μερικοι φιλοι μου και οντως ειναι πολυ ωραια η αισθηση (ειδικα της βραδινης καλοκαιριατικης βολτας που αναφερθηκε) , αλλα τα πιστευω ειναι πιστευω
δε θα εδινα τα επιπλεον λεφτα που κανει το καμπριο για αυτη την αισθηση
(και βαλε στην ακρη τα 'χαρντκοραδικα' επιχειρηματα περι ακαμψιας που δε θα καταλαβει κανεις τη διαφορα ή το επιπλεον βαρους που μαλλον θα τη καταλαβει, ειναι κυριως οικονομικο το θεμα)
προτιμω να την ζω απο αυτοκινητα αλλων -
Όχι, έχω 2 πρώην που δεν οδηγούσαν καθόλου και άλλες 2 που είναι χειρότερες και από το esp του C2.
Η συγκεκριμένη είναι από άλλη πάστα φαίνεται, όταν πατάω γελάει και ρωτάει αν αυτό είναι γρήγορο.
Βέβαια την τελευταία φορά της έκανα τρελό χουνέρι. -
ειναι πολυ ωραιο να σου εχει η αλλη εμπιστοσυνη και να μη στα πρηζει οταν το πατας λιγο, ειχα και γω μια τετοια που οταν τη ρωτουσα απο ευγενεια αν τρομαζει μου ελεγε : σου εχω εμπιστοσυνη, εσυ ξερεις (καλη ηλιθια τωρα που το σκεφτομαι )
δεν ξερω αν εφταιγε βεβαια οτι ηταν και μικρη και μαλλον δεν καταλαβαινεπλεον τρωω παντοφλα και το πολυ να το πατησω λιγο σε καμια ευθεια
για στροφη ουτε λογος -
honda s2000.....τι να λεμε τωρα...100% σπορ αυτοκινητο........
-
το s2000 ομως σχεδιαστηκε ως καμπριο, δεν 'κοπηκε' (κυριως αυτα αντιπαθω) ειναι ειναι ενα σκασμο κιλα λογω μεταλλικης οροφης (τα οποια cc αντιπαθω επισης)
-
Τα Ιταλικά παραγωγής κάτι Alfa Romeo και κάτι Lancia,Fiat είναι για κουδουνίστρες να κοιμούντε τα μωρά..εκτός από την παλιά Lancia Intergralle και τις Lambo φυσικά τα θεωρώ αστεία αυτοκίνητα (όπως και τις πιο πολλές Ferrari υπερτιμημένες και άσχημες)+1000
επίσης είναι για αδερφές, πουστ@ρες πως το λένε.... -
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
ξέχασα να αναφέρω ότι γουστάρω άπειρα την ΒΜW M3 E 92 που πατάει για πρωινό κάτι Porsche και κάτι Ferrari 456 gt που νομίζεις ότι βλέπεις Nissan
τι nissan όμως?
κάτι 350 και 370 z που είναι σαν καρότα που τρώει ο Bugs Bunny.
Τα ανέκδοτα είναι αλλού.
Μουράτο λέει...
Φυσικά και το megane cc είναι μουράτο αυτοκίνητο μπροστά στις Ιταλικές κουδουνίστρες ή στους μιζερο-Ιαπωνο-κορεάτες που πουλάνε κουβάδες με αξιόπιστα μοτέρια.Αλλά τόσο το megane 1 οσο και το megane 2 phase 2 μια χαρα αξιόπιστο μοτέρι έχουνε μύθος η δουλειά
σωστά τα ανέκδοτα είναι αλλού ίσως σε κάτι αυτοκινητοβιομηχανίες που πέφτουν οι γρύλλοι κατεβάζοντε τα αυτόματα μοτερ για πλάκα στα συνεργεια βγάζουν αυτοκίνητα του λαού από το 1974 και όταν κάποιες εταιρείες τα ξεπερνάνε σε ιπποδύναμη ή σε πρωτοτυπία ξεκινάει το θάψιμο...ονόματα δε λέμε εκεί προς Γερμανία μεριά...που κάθεσαι στα καθίσματα τους και παθαίνεις κύστη κογγυκος....
Τα Ιταλικά παραγωγής κάτι Alfa Romeo και κάτι Lancia,Fiat είναι για κουδουνίστρες να κοιμούντε τα μωρά..εκτός από την παλιά Lancia Intergralle και τις Lambo φυσικά τα θεωρώ αστεία αυτοκίνητα (όπως και τις πιο πολλές Ferrari υπερτιμημένες και άσχημες)
+1000
επίσης είναι για αδερφές, πουστ@ρες πως το λένε....ή απλώς για φανατικούς που δεν βλέπουν πέρα από 4-5 μέτρα.βρες μου μια alfa romeo ή μια Lancia να είναι σε καλή κατάσταση πάνω από δεκαετία.για γέλια εταιρείες.πριν ειρωνευτείς ε.
το s2000 ομως σχεδιαστηκε ως καμπριο, δεν 'κοπηκε' (κυριως αυτα αντιπαθω) ειναι ειναι ενα σκασμο κιλα λογω μεταλλικης οροφης (τα οποια cc αντιπαθω επισης)
ισως το μόνο Ιαπωνικό μαζί με Εvo την celica 7 μεταχειρη πλέον και mx-5 που αξίζει να τα σκάσεις.αμαξι για ευχαρίστηση όχι απλά κουβάς να σε πάει απο εδώ μέχρι εκεί.
-
Εντάξει, τα είπες, ξεθύμανες, υπήρξες κι εσύ ιντερνετικά, πάμε παρακάτω.
-
Σπαω το κεφάλι μου και δεν βρίσκω...Μάλλον τα πιστεύω μου είναι αρκετά χαλαρά και συμπυκνώνονται στο δεν θα αγοράσω ποτέ Opel.
-
ή απλώς για φανατικούς που δεν βλέπουν πέρα από 4-5 μέτρα.βρες μου μια alfa romeo ή μια Lancia να είναι σε καλή κατάσταση πάνω από δεκαετία.για γέλια εταιρείες.πριν ειρωνευτείς ε.Πλύνε χέρια στόμα πριν γράψεις-μιλήσεις για Lancia-Alfa αγόρασε να συμβιώσεις 5-6 ιταλούς και έλα να μιλήσουμε. Αρχικά κάτσε διάβασε λίγο ιστορικά στοιχεία να δεις ποιών εταιριών τα αυτοκίνητα δεν καταλήγουν ως σκραπ αλλά μπαίνουν στα μουσεία για εκθέματα ή σε συλλογές συλλεκτών. Προφανώς αντέχουν στο χρόνο για να γίνονται αυτά. Μιλάς μάλιστα για 2 εταιρίες που έχουν ως μοτό τους την υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκεύης. Τι σχέση έχουν οι Αλβανοί με Astra, Golf και Megane δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εντάξει, τα είπες, ξεθύμανες, υπήρξες κι εσύ ιντερνετικά, πάμε παρακάτω.Ωραίος you make my day mate
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας