-
αυτο ειναι απο τα ωραια, transexual θεωρω το 307 cc και φυσικα την αρχη του κακου το 206 cc
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
περα απο την πλακα τα cc δε μου αρεσουν καθόλου και εμφανισιακα και για τους λόγους που αναφερθηκαν πριν και φυσικα ουτε το megane cc
Εγώ μία εξαίρεση θα την έκανα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να να σου πω.. ετσι πληροφορικα βρε παιδι μου επειδη τυχαινει να εχω οδηγησει διαφορα renault και γαλλικα γενικοτερα και επειδη ειχαμε και εχουμε renault και πολυ καλος μου φιλος εχει το cc σου λεω οτι ολα τα γαλλικα cc ειναι για τα μπαζα στο στριψιμο
μετρια αξιοπιστια και τριγμοι σε μεγαλο βαθμο χαρη στο αναπηρο σασι τους
του φιλου μου να καταλαβεις σε καποιες φασεις δεν εφαρμοζει καλα η οροφη οταν παει να κλεισειγια στριψιμο και αυτο και το 307 cc ειναι για κλαμματα και τα 1600αρια μοτερ τους ειναι κοροιδια που καλουνται να σηκωσουν τοσα κιλα
συγκρισεις με audi τουλαχιστον μην κανεις..
1.πες μου τι οδηγείς αν θες να είσαι τίμιος.
2.δεν είναι το μόνο αυτοκίνητο που καλείται να σηκώσει πολλά κιλά με λίγα σχετικά άλογα....μπορώ να σου αναφέρω πολλά αυτοκίνητα τέτοια.
3.αν στου φίλου σου δεν εφαρμόζει καλά η οροφή να πάει να του τη ρυθμίσουνε.
4.μια χαρά στρίβουν.
5.το 307 cc δεν το έχω οδηγήσει αλλά σε ομορφιά ισοπεδώνει το 75% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.
6.ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΜΟΥ?δηλαδή για να είμαστε όλοι καλά πρέπει να πάρουμε Golf A3 Corolla Avensis Accent CLK 520 Ceed?ανέκαθεν αυτά τα αυτοκίνητα τα θεωρούσα τυπικά....σε εμφάνιση θες σε τι θες...και μην πεταχτείς ειρωνικά και πεις ότι το Megane είναι καλύτερο απλώς να δεχτείς ότι και αλλού υπάρχει η απόλαυση στα αναπηρα γαλλικά όπως τα ονομάζεις (κούνια που σε κούναγε) και ότι κάποια που παρουσιάζοντε ως αξιόπιστες αυτοκινητάρες είναι για τον Καιάδα...
7.Θες να πάμε σε συνεργείο να σου σηκώσω πάνω το Megane μου να δεις το σασί του μετά από σχεδόν 4 χρόνια?θα νομίζεις ότι το αγορασα καινούριο...το ανάπηρο σασίκαι μιας και μιλάς για Audi μου κόβεται η μιλιά όταν βλεπω το Α5....ικανοποιήθηκες τώρα?για τα υπόλοιπα Audi δεν μπορώ να πω ότι ψαρώνω και όλας...
Μην του χαλάς το όνειρο.Αμαξάρα το megane cc
Τι έγινε εσύ βρήκες τρόπο τελικά πως θα εισπράξει το κράτος τα έσοδά του?Πως πέρασες στις διακοπούλες σου στη Γερμανία πήγες?Πεινάς βρε παιδί μου να σου κάνουμε έρανο...
Δεν είναι μόνο αμαξάρα μπροστά σε κάτι ιταλο-ιαπωνο-γερμανικές μούφες το θεωρώ και από τα ωραιότερα αυτοκίνητα της δεκαετίας.
εγω ενα θα τον ρωτησω μιας και μιλησε πριν για παραθυρα
τα πισω μικρα παραθυρακια του cc που εχουν πλαστικα γραναζια δεν του εχουν πεσει ακομα?
Σόρι αλλα μου θυμίζει ερώτηση γιαγιάς σε ροκά 'πότε θα σοβαρέψεις να μην ακούς αυτή την παλιομουσική ακόμα δε σοβάρεψες ακόμα δεν έκοψες τα μαλλιά σου'....γιατί να μου πέσουν ρε μεγάλε τα παράθυρα?τι είναι Golf, A4, Lancia, 156,Leon?get your facts straight....
Το πιο transexual αμάξι των τελευταίων ετών... Άθλιο οδηγικά(το 16άρι έχω οδηγήσει με τα 115). Τιμόνι ότι να ναι. Στην ανηφόρα της Καρδίας ήθελα να γίνω Fred Flinstone..
πες μα και συ τι οδηγάς ντε.αναμένουμε.
transexual λέει χοχοχο πάλι γέλασα.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Κουκλάρα και αρχόντισσα
-
αυτο ειναι απο τα ωραια, transexual θεωρω το 307 cc και φυσικα την αρχη του κακου το 206 ccΈλα ρε, το 206 ήταν μια χαρά. Πρωτοπόρησε για την εποχή του. Ανοιχτό είναι ωραίο. Το κακό με το μεγκάν είναι, ότι είναι ΚΑΙ άσχημο από οπου και να το δεις. Ανοιχτό ή κλειστό. Και το συγχωρείς σε αμάξια που είναι καλά στο δρόμο( στο τσαφ ήμουνα για mps... ugly..), αλλά το μεγκάν είναι και βαλούτα.
-
Ας ποστάρει κάποιος 2-3 φωτογραφίες του Α5 μπας και του κοπεί η μιλιά(και η γραφή)
-
@kyr
το megane αμα εξαιρεσεις τη μουρη ρενω εχει ωραιο κωλο σε σχεση με αλλα cc και ωραιο προφιλ(αυτο με τις μουρες γιατι το κανουν εκει στη ρενω? ειδα στο δρομο προσφατα το νεο laguna coupe και λεω 'επιτελους εβγαλαν κατι ωραιο οι γαλλοι ' και μολις ειδα τη μουρη εφριξα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ας ποστάρει κάποιος 2-3 φωτογραφίες του Α5 μπας και του κοπεί η μιλιά(και η γραφή)αφου αρεσει στους ιταλους μη χαλασουμε χατηρι
στα γρηγορα χωρις resize
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Μην του χαλάς το όνειρο.Αμαξάρα το megane cc
Τι έγινε εσύ βρήκες τρόπο τελικά πως θα εισπράξει το κράτος τα έσοδά του?Πως πέρασες στις διακοπούλες σου στη Γερμανία πήγες?Πεινάς βρε παιδί μου να σου κάνουμε έρανο...
Όχι το άφησα σε εσένα. Ο Παπακωνσταντίνου ψάχνει συμβούλους. Μπορεί και να σε κάνει ΓΓ.
Δώσε κάτι, γιατί δεν φτάσανε τα €€ για το ξενοδοχείο και έμεινα στο πάρκοΤο πιο transexual αμάξι των τελευταίων ετών... Άθλιο οδηγικά(το 16άρι έχω οδηγήσει με τα 115). Τιμόνι ότι να ναι. Στην ανηφόρα της Καρδίας ήθελα να γίνω Fred Flinstone..
πες μα και συ τι οδηγάς ντε.αναμένουμε.
transexual λέει χοχοχο πάλι γέλασα.
piaggio nrg 50cc pure jet. Ψεκαστό έτσι; Όχι καρμπυρατερίσιο. 1λτ καίει στα 50km. Προσέχω το περιβάλλον..
-
@kyr
το megane αμα εξαιρεσεις τη μουρη ρενω εχει ωραιο κωλο σε σχεση με αλλα cc και ωραιο προφιλ(αυτο με τις μουρες γιατι το κανουν εκει στη ρενω? ειδα στο δρομο προσφατα το νεο laguna coupe και λεω 'επιτελους εβγαλαν κατι ωραιο οι γαλλοι ' και μολις ειδα τη μουρη εφριξα
τι ξερεις εσυ απο αισθητικη με τη μουρη Χανιμπαλ ?? εμενα οι κωλοι με χαλάνε στα renault οχι οι μουρες..
εχεις δει το νεο scenic απο πισω?
το clio που το εχω κιολας? πισω ειναι σαν χοντρη αγελαδα... ενω πλαι και μπροστατι θα λεγατε για ενα thread 'το πιο ομορφο super mini' ?:hmmm:
-
Ας ποστάρει κάποιος 2-3 φωτογραφίες του Α5 -
Ας ποστάρει κάποιος 2-3 φωτογραφίες του Α5 μπας και του κοπεί η μιλιά(και η γραφή)εμένα να μου κοπεί η μιλιά και η γραφή...η Alfa Romeo η Fiat η Lancia και τα Ιαπωνικο-κορεάτικα σαπάκια πότε θα σταματήσουν να παράγοντε επιτέλους?
-
1.πες μου τι οδηγείς αν θες να είσαι τίμιος.
θα σου τι ειχαμε/ εχουμε και οδηγουσα για καιρο
renault 19
opel vectra
renalt clio
c2 vts
audi s3ειμαι γαλλοανθρεμμενος , αλλα αλλαξοπιστησα
-
Ας ποστάρει κάποιος 2-3 φωτογραφίες του Α5 μπας και του κοπεί η μιλιά(και η γραφή)
εμένα να μου κοπεί η μιλιά και η γραφή...η Alfa Romeo η Fiat η Lancia και τα Ιαπωνικο-κορεάτικα σαπάκια πότε θα σταματήσουν να παράγοντε επιτέλους?
ειχες καποτε κολλημα με τα vw και εκραζες τα γαλλικα..
μετα καταλαβες ποσο λαθος ησουν και αγαπησες τα γαλλικα και κραζεις ολα τα άλλα??μηπως καπου φανατιζεσαι και το χανεις και κανεις και τωρα λάθος?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
@kyr
τι ξερεις εσυ απο αισθητικη με τη μουρη Χανιμπαλ ?? εμενα οι κωλοι με χαλάνε στα renault οχι οι μουρες..
το clio που το εχω κιολας? πισω ειναι σαν χοντρη αγελαδα... ενω πλαι και μπροστατι θα λεγατε για ενα thread 'το πιο ομορφο super mini' ?:hmmm:
Το μόνο ωραίο πράγμα στο megane, ήταν το 'κλειδί' του... Καρτούλα super. Πρώτη φορά το είχα δει.
-
εμένα να μου κοπεί η μιλιά και η γραφή...η Alfa Romeo η Fiat η Lancia και τα Ιαπωνικο-κορεάτικα σαπάκια πότε θα σταματήσουν να παράγοντε επιτέλους?
δεν νομιζεις οτι γινεσαι υπερβολικος μαυτη τη μαλακια που γραφεις;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν νομιζεις οτι γινεσαι υπερβολικος μαυτη τη μαλακια που γραφεις;
Ενώ όλα τα προηγούμενα ήταν λογικότατα...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
@kyr
το κλιο ομως (αν μιλας για το 3 ) το χαλασαν στο fl δεν αντεξαν
το super mini ας περιμενει, ας ξεκοκαλισουμε τα μεσαια πρωτα
αν και θα ηθελα να βαζαμε καμια κατηγορια που να μην εχει ιταλους επιτελους , πχ μικρομεσαια κουπε-roadster
γιατι στα supermini θα δεις punto (και αυτο χαλασε στο fl) και μιτο να κανουν τα δικα τους, στα mini το 500..ΥΓ hannibal ftw
-
@kyr
το κλιο ομως (αν μιλας για το 3 ) το χαλασαν στο fl δεν αντεξαν
το super mini ας περιμενει, ας ξεκοκαλισουμε τα μεσαια πρωτα
αν και θα ηθελα να βαζαμε καμια κατηγορια που να μην εχει ιταλους επιτελους , πχ μεσαια κουπε-roadster
γιατι στα supermini θα δεις punto (και αυτο χαλασε στο fl) και μιτο να κανουν τα δικα τους, στα mini το 500..ΥΓ hannibal ftw
αν και εχω το προ fl θα πω πως η νεα μουρη δε με χαλαει καθόλου, μπορει να ειναι λίγο φλωρικη αλλά ειναι πολύ ομορφη, ειδικα στις ακριβες εκδοσεις με τα μαυρα φωτα...
+1 για μεσαια κουπε, αντε
-
εκανα edit μικρομεσαια στα μεσαια εχουν τη brera, θα γινει μακελειο
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας