-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το Α6 θεωρεις οτι στριβει χειροτερα απο ενα γαλλικο cc?ναι.γιατί η Μ5 για παράδειγμα στρίβει?
audipassion να στο επαναλάβω δεν πρόκειται περί Meganaras όπως ειρωνικά την αναφέρεις αλλά δεν δέχομαι σαν σκεπτόμενος άνθρωπος κάποια πράγματα a priori περί Ιαπωνικών αξιοπιστων, γερμανικών πυραύλων, ιταλικών υπεραυτοκινήτων, κορεάτικων καζανακίων κτλ κτλ
έχω άποψη και τη λέω στα ισα με βάση σχετική εμπειρία εμπειρίες φίλων και γνωστών κτλ κτλ.απο κει και πέρα αν θεωρείς ότι με το που θα χαλάσει το άτρωτο Audaki σου θα χρειαστείς λιγότερα χρήματα από ένα 'ταπεινό' αλλά παράλληλα ακριβό περιέργως σύμφωνα με κάποιους στα σέρβις του Megane πλανάσαι πλάνην οικτράν.
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
το Α6 θεωρεις οτι στριβει χειροτερα απο ενα γαλλικο cc?
ναι.γιατί η Μ5 για παράδειγμα στρίβει?
audipassion να στο επαναλάβω δεν πρόκειται περί Meganaras όπως ειρωνικά την αναφέρεις αλλά δεν δέχομαι σαν σκεπτόμενος άνθρωπος κάποια πράγματα a priori περί Ιαπωνικών αξιοπιστων, γερμανικών πυραύλων, ιταλικών υπεραυτοκινήτων, κορεάτικων καζανακίων κτλ κτλ
έχω άποψη και τη λέω στα ισα με βάση σχετική εμπειρία εμπειρίες φίλων και γνωστών κτλ κτλ.απο κει και πέρα αν θεωρείς ότι με το που θα χαλάσει το άτρωτο Audaki σου θα χρειαστείς λιγότερα χρήματα από ένα 'ταπεινό' αλλά παράλληλα ακριβό περιέργως σύμφωνα με κάποιους στα σέρβις του Megane πλανάσαι πλάνην οικτράν.
να να σου πω.. ετσι πληροφορικα βρε παιδι μου επειδη τυχαινει να εχω οδηγησει διαφορα renault και γαλλικα γενικοτερα και επειδη ειχαμε και εχουμε renault και πολυ καλος μου φιλος εχει το cc σου λεω οτι ολα τα γαλλικα cc ειναι για τα μπαζα στο στριψιμο
μετρια αξιοπιστια και τριγμοι σε μεγαλο βαθμο χαρη στο αναπηρο σασι τους
του φιλου μου να καταλαβεις σε καποιες φασεις δεν εφαρμοζει καλα η οροφη οταν παει να κλεισειγια στριψιμο και αυτο και το 307 cc ειναι για κλαμματα και τα 1600αρια μοτερ τους ειναι κοροιδια που καλουνται να σηκωσουν τοσα κιλα
συγκρισεις με audi τουλαχιστον μην κανεις..
-
-
το Α6 θεωρεις οτι στριβει χειροτερα απο ενα γαλλικο cc?
ναι.γιατί η Μ5 για παράδειγμα στρίβει?
να να σου πω.. ετσι πληροφορικα βρε παιδι μου επειδη τυχαινει να εχω οδηγησει διαφορα renault και γαλλικα γενικοτερα και επειδη ειχαμε και εχουμε renault και πολυ καλος μου φιλος εχει το cc σου λεω οτι ολα τα γαλλικα cc ειναι για τα μπαζα στο στριψιμο
μετρια αξιοπιστια και τριγμοι σε μεγαλο βαθμο χαρη στο αναπηρο σασι τους
του φιλου μου να καταλαβεις σε καποιες φασεις δεν εφαρμοζει καλα η οροφη οταν παει να κλεισειγια στριψιμο και αυτο και το 307 cc ειναι για κλαμματα και τα 1600αρια μοτερ τους ειναι κοροιδια που καλουνται να σηκωσουν τοσα κιλα
συγκρισεις με audi τουλαχιστον μην κανεις..
Μην του χαλάς το όνειρο.Αμαξάρα το megane cc
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Και ποιο είναι αυτό αν επιτρέπεται? Έτσι από περιέργεια...
Τούμπανο! Ακόμα και στα καρτ είμαστε πολύ μπροστά!
Όχι απλά μπροστά, ουσιαστικά μόνοι (σασί).
Είχα κάνει κάποιες γύρες στην Speedpark-Ασπρόπυργο με ενός φίλου αγωνιστικό
με σασί Μαρανέλο μοτέρ ΤΜ και 6άρι
45 άλογα 125κεκ...αμάν παναγιά μου....τι κλωτσιά τρως όταν ροπιάζει
Προσωπικά ευχαριστιέμαι περισσότερο τα καρτάκια παρά τα αυτοκίνητα εντός πίσταςτα 125 εχουν 45 αλογα? με ταχυτητες? εγω γιατι νομιζα οτι ειχαν γυρω στα 30?
εδω θα συμφωνησω μαζι σου το αγωνιστικο καρτ ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε αυτοκινητο
κι εγω φιλου μου εχω οδηγησει 125 αγωνιστικο στο kartodromo και για αυτο θα προδιδα τα πιστευω μου
-
Εντάξυ ρε συ μην τα δέχεσε σου είπαμε εμείς να τα δεχτείς με το ζόρι , κράτα τις εμπειρίες των φίλων σου το τελευταίο δν μπορώ να στο απαντήσω δν έχω audi πια αλλά δν είχα και στο παρελθόν καμιά επισκευή όπως και άλλοι άνθρωποι με γαλικά και ιταλικά που ξέρω , αλήθεια η Μ5 που οδήγισες κράταγε χειρότερα από το megane;>Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μην του χαλάς το όνειρο.Αμαξάρα το megane cc
συνφωνώ και επαυξάνω.
-
@Κιουση
Οδηγησες μια φορα του Σπυρου κι επαθες ε;
τα αυτοματα TAG (touch and go) moter (ροκ,ιαμε,ροταξ κλπ) εχουν περιπου 28 αλογα.Το tm ειναι εξαταχυτο..
Οφ τοπικ..
-
εγω ενα θα τον ρωτησω μιας και μιλησε πριν για παραθυρα
τα πισω μικρα παραθυρακια του cc που εχουν πλαστικα γραναζια δεν του εχουν πεσει ακομα?
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τι ληγμένα παίρνει ο κόσμος!!!Δώστε μας κι εμάς!
up!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@ΚιουσηΟδηγησες μια φορα του Σπυρου κι επαθες ε;
τα αυτοματα TAG (touch and go) moter (ροκ,ιαμε,ροταξ κλπ) εχουν περιπου 28 αλογα.Το tm ειναι εξαταχυτο..
Οφ τοπικ..
ναι ρε γαμωτο ερωτας ερωτας
θυμαμαι οτι μου ειχε πει οτι αυτα με τις ταχυτητες λογω αυξημενου βαρους εχουν και πιο πολλα αλογα, αλλα δε θυμομουν αν ηταν τα ιδια κυβικα
(γενικα παντως ειναι πιο γρηγορα, αυτο το θυμαμαι)τερας επιταχυνσης παντως και το αυτοματο και ο ηχος του μοτερ στις 11Κ του το εφτασα εγω ηταν και η πισω κινηση που δε τη συμπαθω εκει με εκανε να την ερωτευτω
οφφτοπικ τελος, ας μιλησουμε για το Megane
-
]
θυμαμαι οτι μου ειχε πει οτι αυτα με τις ταχυτητες λογω αυξημενου βαρους εχουν και πιο πολλα αλογα, αλλα δε θυμομουν αν ηταν τα ιδια κυβικα
(γενικα παντως ειναι πιο γρηγορα, αυτο το θυμαμαι)και πολύ πιο δύσκολα στην οδήγηση
-
ε ναι συνηθως τα παιρνουν πιο εμπειροι και το αυτοματο με τα 28 παντως δεν μου φανηκε και τοσο ευκολο
ημουν καμια 20αρια sec πισω απο το fl με αντιστοιχο καρτ και καμια 10αρια απο αυτους που ετρεχαν εκεινη τη μερα
-
ε ναι συνηθως τα παιρνουν πιο εμπειροι και το αυτοματο με τα 28 παντως δεν μου φανηκε και τοσο ευκολοημουν καμια 20αρια sec πισω απο το fl με αντιστοιχο καρτ και καμια 10αρια απο αυτους που ετρεχαν εκεινη τη μερα
που να δεις, την 1η φορά που καβάλησα του φίλου μου στον 1ο γύρο έφερα 3 τετακε
-
οχι εγω πηγαινα παναγιτσα γιατι δεν ηθελα να χαλασω τιποτα μιας και ειναι ψειρας ο αλλος με το καρτ του ,μονο μια φορα βγηκα λιγο στα χωματα οταν θεωρησα οτι του πηρα τον αερα και ενιωσα ασχημα
-
Κύριοι στο θέμα μας...
-
-
νταξει μωρε καλο αμαξακι ειναι, αλλα πολυ ακριβο (αρα μονο μεταχειρα το παιρνεις), λιγο στενο (πισω χωρανε μονο κοντοπουτανα) και πρεπει να το παρεις σε 2λιτρο για να ανεβαινεις τις ανηφορες
οχι δεν ειναι καλο οσο και να συμπαθω τα ρενω , αυτο δε το συμπαθω
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Κύριοι στο θέμα μας...μονο για ενα τετοιο θα προδιδα τα πιστευω μου
περα απο την πλακα τα cc δε μου αρεσουν καθόλου και εμφανισιακα και για τους λόγους που αναφερθηκαν πριν και φυσικα ουτε το megane cc
-
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Κύριοι στο θέμα μας...Το πιο transexual αμάξι των τελευταίων ετών... Άθλιο οδηγικά(το 16άρι έχω οδηγήσει με τα 115). Τιμόνι ότι να ναι. Στην ανηφόρα της Καρδίας ήθελα να γίνω Fred Flinstone..
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας