-
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι Τζουζέπε...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πλεον τρωω παντοφλα και το πολυ να το πατησω λιγο σε καμια ευθεια
για στροφη ουτε λογοςΜία φίλη μου το έκανε μία φορά. Στην αρχή της εξήγησα ήρεμα 'Ξέρεις, καταλαβαίνω πόσο με παίρνει, δεν είμαι και κανένας ηλίθιος'. Συνέχισε. Της είπα: 'Όσο φωνάζεις εγώ θα το πατάω'.
Αποτέλεσμα: Ξεκίνησε να φωνάζει στα 120 και σταμάτησε στα 170+... Δεν με ξαναενόχλησε ποτέ όταν βρέθηκε σε αμάξι που οδηγούσα εγώ...
Με τη γυναίκα μου πλέον συνήθως πάμε με τη Νίτσα, οπότε πόσο να τρέξεις με το Entreprize;;; Αλλά έχει ένα άλλο κορυφαίο. Στις στροφές ζαλίζεται (και μάλιστα άσχημα) όταν πάω αργά... Αλήθεια λέω!
Οπότε με τη Νίτσα σε ανάβαση - κατάβαση Σελίου καταλαβαίνετε ότι κόντεψε να της έρθει το μέσα έξω... Με το 206 ούτε που το καταλαβαίνει...
BTW, θα έπαιρνα ότι αμάξι καλύπτει αυτό που θέλω εκείνη τη στιγμή. Ποτέ δεν κοίταξα χώρα καταγωγής της εταιρείας ή κατασκευής του αυτοκινήτου. Θα το κοίταζα μόνο εάν είχα 2 ή παραπάνω ισοδύναμες (στα μάτια μου) επιλογές, οπότε θα προτιμούσα την Ευρωπαϊκή λύση.
-
λογικο μου φαινεται , κι εγω ξερναω οταν πηγαινω πολυ αργα και αν δεν εχω ανοικτο παραθυρο ασχετως κρυου
λογω αυτων των 2 ξερναω πολυ οταν δεν ειμαι μονος μου στο αυτοκινητο
και μιας και μιλαμε για γυναικα θα προδιδα τα πιστευω μου (ασχετως χωρας) για χαρη της οικογενειακης ευτυχιας και θα αγοραζα suv που για καποιο λογο αρεσει στη γυναικα με την προυποθεση οτι θα με αφηνε να κρατησω το τωρινο μου αυτοκινητο , το οποιο μετα απο ενα τετοιο (οικονομικο κυριως) χτυπημα θα το κρατουσα μεχρι να γινει ιστορικο
-
θα αγοραζα suv που για καποιο λογο αρεσει στη γυναικαΆμα κάνεις οικογένεια κι εσένα θα σου αρέσει...
-
-
καλα κατσε να σε τυλιξουν κι εσενα και μετα ελα να μας πεις
εγω για αυτο το χαιρομαι οσο μπορω ακομα
-
Ερωτες κι αηδιες..
-
Σε αυτό το ακραία μηδενιστικό σημείο πλήξης σε οδηγούν τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης εταιρείας.
-
ποιας εταιρειας?
-
Εγώ μπορώ να υποψιαστώ για ποια εταιρία μιλάμε...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ μπορώ να υποψιαστώ για ποια εταιρία μιλάμε...δεν ειναι ιταλοφιλος ο pai mei, ατυχησες
-
Εγώ μπορώ να υποψιαστώ για ποια εταιρία μιλάμε...
δεν ειναι ιταλοφιλος ο pai mei, ατυχησες
Δεν είναι ανάγκη να είσαι Ιταλόφιλος για να βλέπεις τα αυτονόητα...
Βγάλε επιτέλους τις παρωπίδες φίλε Γιώργο... -
εγω παρωπιδες? δεν ειμαι αλφιστα φιλε Στεφανε , εκει ψαξε για παρωπιδες
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εντάξει, τα είπες, ξεθύμανες, υπήρξες κι εσύ ιντερνετικά, πάμε παρακάτω.σ ευχαριστώ Πολ Ποτ.την άλλη φορά θα σου ζητάω και την άδεια πριν πω κάτι.
Πλύνε χέρια στόμα πριν γράψεις-μιλήσεις για Lancia-Alfa αγόρασε να συμβιώσεις 5-6 ιταλούς και έλα να μιλήσουμε. Αρχικά κάτσε διάβασε λίγο ιστορικά στοιχεία να δεις ποιών εταιριών τα αυτοκίνητα δεν καταλήγουν ως σκραπ αλλά μπαίνουν στα μουσεία για εκθέματα ή σε συλλογές συλλεκτών. Προφανώς αντέχουν στο χρόνο για να γίνονται αυτά. Μιλάς μάλιστα για 2 εταιρίες που έχουν ως μοτό τους την υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκεύης. Τι σχέση έχουν οι Αλβανοί με Astra, Golf και Megane δεν ξέρω.
ναι ειδικά κάτι Αlfa 75 και Alfa 146 κατι Lancia Y ξέρω πολλά σημεία ανακύκλωσης που τις δέχοντε...όσον αφορά την ποιότητα ειδικά τα πλαστικά τους ωραίο ανέκδοτο τα πλαστικά που πουλάνε στην λαική πιο ποιοτικά είναι.
δε μίλησα για Αλβανούς μίλησα για μιζερο-Έλληνες του Hyundai και της Toyota που απλά τα παίρνουν επειδή δε χαλάνε...και καλά...προσωπικά ούτε κάποιον που προτμάει τα ιταλικά αυτοκίνητα τον θεωρώ σοβαρό...μου θυμίζει Μανώλη Μαυρομάτη που έβαζε γκολ η Ιταλία με κατενάτσιο στο 90 και ουρλιαζε σαν υστερικός ενώ οι άλλοι σε όλο τον αγώνα είχανε χάσει 10 ευκαιρίες...αυτή την Ιταλική υστερία ουδέποτε την κατάλαβα...και να πεις να βγάζανε και σοβαρά αυτοκίνητα εκτός εξαιρέσεων...Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι Τζουζέπε...
είσαι μακάριος λοιπόν.
-
δεν αντιλεγω ειναι πολυ ωραια η αισθηση, απλα δε θα επαιρνα ποτε μου κανενος ειδους καμπριοa και μην ξεχάσω και τα κάμπριο που φτιάχτηκαν από την αρχή για να είναι έτσι, είναι τουλάχιστον φανταστικά στην οδήγηση (mx-5, elise,z4, cayman )
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
δεν αντιλεγω ειναι πολυ ωραια η αισθηση, απλα δε θα επαιρνα ποτε μου κανενος ειδους καμπριο
a και μην ξεχάσω και τα κάμπριο που φτιάχτηκαν από την αρχή για να είναι έτσι, είναι τουλάχιστον φανταστικά στην οδήγηση (mx-5, elise,z4, cayman )
Δλδ spider και TT roadster δν θα έπερνες επιδή βασίζονται στα coupe;
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Φυσικά και το megane cc είναι μουράτο αυτοκίνητο μπροστά στις Ιταλικές κουδουνίστρες ή στους μιζερο-Ιαπωνο-κορεάτες που πουλάνε κουβάδες με αξιόπιστα μοτέρια.Αλλά τόσο το megane 1 οσο και το megane 2 phase 2 μια χαρα αξιόπιστο μοτέρι έχουνε μύθος η δουλειά
Και Megane και CC;;;
Σοβαρό αμάξι έχεις....
Φαντάσου πόσο μουράτο είναι που όταν βλέπουν το ρόμβο δεν αναγνωρίζουν καν τη μάρκα...
Και χαίρεσαι γι'αυτό...Ναι το μοτέρ είναι αξιόπιστο. Όλα τα άλλα γύρω από αυτό χαλάνε....
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
ξέχασα να αναφέρω ότι γουστάρω άπειρα την ΒΜW M3 E 92 που πατάει για πρωινό κάτι Porsche και κάτι Ferrari 456 gt που νομίζεις ότι βλέπεις Nissan
τι nissan όμως?
κάτι 350 και 370 z που είναι σαν καρότα που τρώει ο Bugs Bunny.
αυτά τα δυο είναι πιο γρήγορα από οτιδήποτε παράγει ολόκληρη η γαλλική αυτοκiνητοβιομηχανία
ή απλώς για φανατικούς που δεν βλέπουν πέρα από 4-5 μέτρα.βρες μου μια alfa romeo ή μια Lancia να είναι σε καλή κατάσταση πάνω από δεκαετία.για γέλια εταιρείες.πριν ειρωνευτείς ε.
έχεις δίκιο, σιγά τις πολλές 156 146 147 που κυκλοφορούνε, μπουρδέλα λέμε
είχε ο πατέρας μου μια laguna I και μας είχε p@@@@e στις βλάβες, για τα μπάζα τα γαλλικά
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
δεν αντιλεγω ειναι πολυ ωραια η αισθηση, απλα δε θα επαιρνα ποτε μου κανενος ειδους καμπριο
a και μην ξεχάσω και τα κάμπριο που φτιάχτηκαν από την αρχή για να είναι έτσι, είναι τουλάχιστον φανταστικά στην οδήγηση (mx-5, elise,z4, cayman )
Δλδ spider και TT roadster δν θα έπερνες επιδή βασίζονται στα coupe;
ναι ame πως δεν θα έπαιρνα, ειδικά την spider αλλα γενικά το να φτιαχτεί ένα αυτοκίνητο from the ground up σαν roadster είναι πολύ καλύτερο από το να πάρεις ένα coupe και να του κόψεις την οροφή
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
ξέχασα να αναφέρω ότι γουστάρω άπειρα την ΒΜW M3 E 92 που πατάει για πρωινό κάτι Porsche και κάτι Ferrari 456 gt που νομίζεις ότι βλέπεις Nissan
τι nissan όμως?
κάτι 350 και 370 z που είναι σαν καρότα που τρώει ο Bugs Bunny.
αυτά τα δυο είναι πιο γρήγορα από οτιδήποτε παράγει ολόκληρη η γαλλική αυτοκiνητοβιομηχανία
Ναι αλλά τα παράγει η Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία και μάλιστα έχουν και Γαλλικό μοτέρ
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας