-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Ποσταρες μια παπαρια και αλλη μιση δωρο..κατι το οποιο ηταν παντελως ασχετο με το τοπικ...
Αν ομως το αυτοτριτι ειχε βγαλει 'το καλυτερο' το 6αρι ουτε καν που θα το δημοσιευες...
Αν με διαβαζες θα εβλεπες αν σφαζομαι..
παντως το πετυχα..Πρώτον, το ότι ήταν άσχετο με το τοπικ το δήλωσα εξ'αρχής. Μην μου πεις ότι παρενθετικά off-topic βλέπεις πρώτη φορά.
Δεύτερον Επειδή μάλλον υπάρχει παρανόηση, ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ AUTO TRITI. Έγραψα απλά τι ψήφισαν οι αναγνώστες του Auto-Triti και ΟΧΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ AUTO-TRITI.
Τρίτον Το Mazda το θεωρώ εξαιρετικό αυτοκίνητο, απλά δεν ήθελα 2λιτρο και είναι πολύ Ιαπωνέζικο για τα δικά μου γούστα.
Τέταρτον: Δεν 'διαβάζω' κανένα, ούτε ακολουθώ τα post του. Δεν είμαι οπαδός καμίας σχολής και αγοράζω οποιοδήποτε αυτοκίνητο ικανοποιεί τις ανάγκες μου μια δεδομένη περίοδο. ΤΕΛΟΣ.
Απο κει και πέρα αν οι Ιταλάκηδες,Vagεληδες, Japanakides τρώγονται με τα ρούχα τους για καυγά μπορούν να το κάνουν μεταξύ τους ελεύθερα.Οχι δε τα βλεπω πρωτη φορα..εφοσον το θεμα εχει κλεισει ουσιαστικα και το συμπερασμα βγηκε δεν ειχες λογο ουτε καν να ποσταρεις..
Καλα κανεις και δε διαβαζεις ειναι σκουπιδι αλλα να το χρησιμοποιεις για να μας δειξεις ξερεις να το κανεις..τι να μας δειξεις?? κατι ασχετο τελειως που ολως τυχαιως αφορα το δικο σου μοντελο..
Αυτο για το mazda το εγραψα για να δεις το ακριβως παραπανω που ανεφερα....
Καλα κανεις και αγοραζεςι αυτο που σε καλυπτει.. -
Εγώ σταματώ εδώ. Αν έχετε όρεξη να το κάνετε flame, be my guest.
Αν το post μου ήταν off-topic, ζητώ συγγνώμη. ΤΕΛΟΣ. -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ναι μπορει και να ειναι το καλυτερο αυτοκινητο της χρονιας. Τι σχεση εχει αυτο τωρα στο θεμα με το πιο ομορφο μεσαιο??
Το yeti το polo ή το insignia είναι αυτοκίνητο της χρονιάς γιατί μπερδεύτηκα μήπως να βγάζανε καλύτερα αυτοκίνητο του μήνα;
yeti το βγαλανε οι ελληνες δημοσιογραφοι, polo οι ευρωπαιοι, insignia οι αναγνωστες του autotriti ..
μπορουμε να βγαλουμε και μεις νομιζω...ειτε του μηνα ειτε του 2010 οτι θες εσυ -
μέσα να βρω υποψήφιους και φτιάχνω ποστ.
-
η μηπως να το κανεις μ ελευθερη επιλογη;
αλλα μετα θ αρχισουν να λενε ferrari και τετοια και θα γινει οπως το topic του νονου που ελεγε καθημερινο αυτοκινητο και λεγανε αλλοι porsche αλλοι ferrari και αλλοι bentley... -
Αυτό σκέφτομαι , χωρίς ψηφοφορία ο καθένας ας επιλέξει και να πει και τους λόγους της επιλογής.
-
Αντε να δω πως θα βγαλεις αποτελεσματε απο τον πανικο που θα γινει.. Γιατι αν πιστευεις οτι θα μεινουν απλα στο να λενε ποιο θεωρουν το καλυτερο χωρις να πλατειαζουν και χωρις off topics μαλλον εισαι γελασμενος
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου το θέμα να γίνει flame, έγραψα απλά τι ψήφισαν οι αναγνώστες του AutoTriti, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr. Απο κει και πέρα ο καθένας εξάγει ότι συμπέρασμα θέλει.
Αμα μου βρεις εναν εδω μεσα που τον ενδιαφερει τι εγραψε το οτοτσικνοπεμπτη (που ουτε στο μετρο τσαμπα δε θα πρεπε να μοιραζοταν) και το τι ανεβασε στο σαιτ του το zougla.gr,θα σε παραδεχτω.Εναν οχι δυο. οσο για τα συμπερασματα λες να περιμεναμε να τα βγαλουμε απ το οτοτεταρτη και το ζουγκλα; Ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του τα οποια αποτυπωνονται στην ψηφοφορια πανω πανω στη σελιδα που διαβαζεις.μεμονωμενα κιολας οταν λεω ο καθενας.Οκ σχεδον μεμονωμενα αν σκεφτεις οτι ψηφισε και το μισο ινσιγκνιακλαμπ..
Όποιο κι αν είναι το πρόβλημά σου είναι σίγουρα σοβαρό. Όταν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ να οδηγήσεις το Insignia και να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός τότε ξαναμιλάμε. Απίστευτο κόλλημα αδερφέ μου
-
Ενω εσυ που γραφτηκες για να ψηφισεις..... και κανεις 2η δημοσιευση για να την πεις σε καποιον...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ενω εσυ που γραφτηκες για να ψηφισεις..... και κανεις 2η δημοσιευση για να την πεις σε καποιον...Πάντως το nickname το διάλεξες σωστά....όσον αφορά τη νοοτροπία τουλάχιστον
-
Ο χρήστης Χαραλάμπους Γιώργος έγραψε:
Ενω εσυ που γραφτηκες για να ψηφισεις..... και κανεις 2η δημοσιευση για να την πεις σε καποιον...
Πάντως το nickname το διάλεξες σωστά....όσον αφορά τη νοοτροπία τουλάχιστον
Ε να προσεχεις μη με μετυχεις πουθενα τοτε....
Δε μου απαντησες ωστοσο.. πεταξαμε τη μαλακια μας και ειμαστε αρχοντες...
Κομπλεξ το λενε... -
Επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου το θέμα να γίνει flame, έγραψα απλά τι ψήφισαν οι αναγνώστες του AutoTriti, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr. Απο κει και πέρα ο καθένας εξάγει ότι συμπέρασμα θέλει.
Αμα μου βρεις εναν εδω μεσα που τον ενδιαφερει τι εγραψε το οτοτσικνοπεμπτη (που ουτε στο μετρο τσαμπα δε θα πρεπε να μοιραζοταν) και το τι ανεβασε στο σαιτ του το zougla.gr,θα σε παραδεχτω.Εναν οχι δυο. οσο για τα συμπερασματα λες να περιμεναμε να τα βγαλουμε απ το οτοτεταρτη και το ζουγκλα; Ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του τα οποια αποτυπωνονται στην ψηφοφορια πανω πανω στη σελιδα που διαβαζεις.μεμονωμενα κιολας οταν λεω ο καθενας.Οκ σχεδον μεμονωμενα αν σκεφτεις οτι ψηφισε και το μισο ινσιγκνιακλαμπ..
Όποιο κι αν είναι το πρόβλημά σου είναι σίγουρα σοβαρό. Όταν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ να οδηγήσεις το Insignia και να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός τότε ξαναμιλάμε. Απίστευτο κόλλημα αδερφέ μου
Εγώ πάντως που το οδήγησα sorry...αλλά μου φάνηκε ΕΝΤΕΛΩΣ άνοστο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εγώ πάντως που το οδήγησα sorry...αλλά μου φάνηκε ΕΝΤΕΛΩΣ άνοστο.Αναμενόμενο ειδικά αν κάνεις σύγκριση με την Si που είναι αμιγώς fun-to-drive
-
τι έχει οδηγηκά το ινσιγκνια??
άλλο ένα βαρετό όπελ είναι....εκτός το corsa opc
-
To κολλημα αδερφε μου το καταλαβες απ το παραπανω κουοτ μου; Αν ναι,ξερω διαφορους ψυχολογους με ευελικτο ωραριο και προθυμους να βοηθησουν.Εναλλακτικα γνωριζω και δασκαλους δημοτικου προθυμους να ξαναμαθουν γραμματικη και συντακτικο σε καποιον που το εχει αναγκη.Μη διστασεις να επικοινωνησεις αν ενδιαφερεσαι.
Όταν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ να οδηγήσεις το Insignia και να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός τότε ξαναμιλάμε.
Σωστα εδω παντως χρησιμοποιεις το ρημα ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ. Θα πρεπει να προσπαθησω ΠΟΛΥ να ΘΕΛΩ να αφησω την 159Ti και να οδηγησω το ινσιγκνια. Τοτε θα πω οτι καταφερα και κατι σε τουτη τη ζωη. Ημαρτον αδερφε,get a life soon και πουλα το κουτι να βρεις την υγεια σου.Δεν ειν κακο να παραδεχτεις μια λαθος αγορα.Εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε ψυχολογικα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εγώ πάντως που το οδήγησα sorry...αλλά μου φάνηκε ΕΝΤΕΛΩΣ άνοστο.
Αναμενόμενο ειδικά αν κάνεις σύγκριση με την Si που είναι αμιγώς fun-to-drive
Καλά εκεί άστο...χάνεται η μπάλα. Προτιμώ να με πυροβολήσει κάποιος από το να οδηγώ το insignia...σόρυ, αλλά έτσι νιώθω. Το χαμόγελο που είχα χθες επάνω στο βουνό, στη Πεντέλη στη διαδρομή Νέα Μάκρη-Διόνυσο και πίσω ΔΕΝ θα μου τη δώσει κανένα insignia...για το OPC δε ξέρω, αλλά στα 50Κ που κάνει υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερες προτάσεις.
Αλλά και από την 159 ρε συ busso...όχι μόνο από την si. Μιλάμε νομίζεις ότι οδηγείς play station. Καμία αίσθηση, καμία συγκίνηση...γέρνει...χάλια μαύρα.
-
Απ ο,τι βλεπεις ομως σε μερικους αρεσει αυτη η αποστειρωμενη αισθηση Playstation.Γουστα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απ ο,τι βλεπεις ομως σε μερικους αρεσει αυτη η αποστειρωμενη αισθηση Playstation.Γουστα...Για μένα μίλησα...όχι για τους άλλους όμως.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
To κολλημα αδερφε μου το καταλαβες απ το παραπανω κουοτ μου; Αν ναι,ξερω διαφορους ψυχολογους με ευελικτο ωραριο και προθυμους να βοηθησουν.Εναλλακτικα γνωριζω και δασκαλους δημοτικου προθυμους να ξαναμαθουν γραμματικη και συντακτικο σε καποιον που το εχει αναγκη.Μη διστασεις να επικοινωνησεις αν ενδιαφερεσαι.
Όταν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ να οδηγήσεις το Insignia και να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός τότε ξαναμιλάμε.
Σωστα εδω παντως χρησιμοποιεις το ρημα ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ. Θα πρεπει να προσπαθησω ΠΟΛΥ να ΘΕΛΩ να αφησω την 159Ti και να οδηγησω το ινσιγκνια. Τοτε θα πω οτι καταφερα και κατι σε τουτη τη ζωη. Ημαρτον αδερφε,get a life soon και πουλα το κουτι να βρεις την υγεια σου.Δεν ειν κακο να παραδεχτεις μια λαθος αγορα.Εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε ψυχολογικα.
καταλαβαίνω τον ψυχολόγο (πρέπει να είμαι τρελλός για να χάνω την ώρα μου με πιτσιρίκια που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν από το να ασχολούνται με θέματα άνευ ουσίας) αλλά τον δάσκαλο και το συντακτικό γιατί? καθηγητής είμαι...εξήγησέ μου?
-
καλα μην το ριχνετε τοσο πολυ το Insignia.
μια χαρα αμαξαρα ειναι και ειναι κα ιπρωτο σε πωλησεις.
με 19000 παιρνεις ενα πολυ καλο αμαξι ανωτερο απο την 316 των 30.000ευρω
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..