-
Επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου το θέμα να γίνει flame, έγραψα απλά τι ψήφισαν οι αναγνώστες του AutoTriti, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr. Απο κει και πέρα ο καθένας εξάγει ότι συμπέρασμα θέλει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατανοητο απλα δεν ειχε νοημα ουτε καν η αρχικη δημοσιευση αφου ειναι
40αντα τοσες σελιδες γι αυτο το πραγμα ελεγα ολη την ωρα..μονο για ΟΜΟΡΦΙΑ μιλαμε..Ε. στις 40 τόσες σελίδες δεν νομίζω ένα off-topic παραπάνω να χαλάσει την σούπα...
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Κατανοητο απλα δεν ειχε νοημα ουτε καν η αρχικη δημοσιευση αφου ειναι
40αντα τοσες σελιδες γι αυτο το πραγμα ελεγα ολη την ωρα..μονο για ΟΜΟΡΦΙΑ μιλαμε..Ε. στις 40 τόσες σελίδες δεν νομίζω ένα off-topic παραπάνω να χαλάσει την σούπα...
Ωραιο λογικη..
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου το θέμα να γίνει flame, έγραψα απλά τι ψήφισαν** οι αναγνώστες του AutoTriti**, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr. Απο κει και πέρα ο καθένας εξάγει ότι συμπέρασμα θέλει.Οι αναγνώστες του AutoTSIknopempti είναι γραμματικά αναλφάβητοι ή διανοητικά καθυστερημένοι!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου το θέμα να γίνει flame, έγραψα απλά τι ψήφισαν** οι αναγνώστες του AutoTriti**, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr. Απο κει και πέρα ο καθένας εξάγει ότι συμπέρασμα θέλει.
Οι αναγνώστες του AutoTSIknopempti είναι γραμματικά αναλφάβητοι ή διανοητικά καθυστερημένοι!
Καλλλοοοοοό!!!!!
-
Επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου το θέμα να γίνει flame, έγραψα απλά τι ψήφισαν** οι αναγνώστες του AutoTriti**, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr. Απο κει και πέρα ο καθένας εξάγει ότι συμπέρασμα θέλει.
Οι αναγνώστες του AutoTSIknopempti είναι γραμματικά αναλφάβητοι ή διανοητικά καθυστερημένοι!
Καλο και στην επικαιροτητα
-
-
Οι αναγνώστες του AutoTSIknopempti είναι γραμματικά αναλφάβητοι ή διανοητικά καθυστερημένοι!Βρίσκεις?
Κρίνοντας από το avatar σου όμως, αντίστοιχα κάποιος θα μπορούσε να επιχειρηματολογήσει ότι οι αναγνώστες των 4Τ είναι κολλημένοι με παρωπίδες. -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου το θέμα να γίνει flame, έγραψα απλά τι ψήφισαν οι αναγνώστες του AutoTriti, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr. Απο κει και πέρα ο καθένας εξάγει ότι συμπέρασμα θέλει.Αμα μου βρεις εναν εδω μεσα που τον ενδιαφερει τι εγραψε το οτοτσικνοπεμπτη (που ουτε στο μετρο τσαμπα δε θα πρεπε να μοιραζοταν) και το τι ανεβασε στο σαιτ του το zougla.gr,θα σε παραδεχτω.Εναν οχι δυο. οσο για τα συμπερασματα λες να περιμεναμε να τα βγαλουμε απ το οτοτεταρτη και το ζουγκλα; Ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του τα οποια αποτυπωνονται στην ψηφοφορια πανω πανω στη σελιδα που διαβαζεις.μεμονωμενα κιολας οταν λεω ο καθενας.Οκ σχεδον μεμονωμενα αν σκεφτεις οτι ψηφισε και το μισο ινσιγκνιακλαμπ..
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Βρίσκεις?
Κρίνοντας από το avatar σου όμως, αντίστοιχα κάποιος θα μπορούσε να επιχειρηματολογήσει ότι οι αναγνώστες των 4Τ είναι κολλημένοι με παρωπίδες.Και ποιος σου είπε ότι διαβάζω 4Τ???
Πλάκα έχεις!! Εννοείτε δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα αστεία περιοδικά του Ελληνικού 'ειδικού' ( ) τύπου!! Οι εποχές που έδινα κάνα 30€ το μήνα για περιοδικά αυτοκινήτου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί εδώ και χρόνια... -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Βρίσκεις?
Κρίνοντας από το avatar σου όμως, αντίστοιχα κάποιος θα μπορούσε να επιχειρηματολογήσει ότι οι αναγνώστες των 4Τ είναι κολλημένοι με παρωπίδες.Οι αλφιστι θες να πεις
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Βρίσκεις?
Κρίνοντας από το avatar σου όμως, αντίστοιχα κάποιος θα μπορούσε να επιχειρηματολογήσει ότι οι αναγνώστες των 4Τ είναι κολλημένοι με παρωπίδες.Κατοχος insignia παω στοιχημα πλεον δεν εξηγειται αλλιως........
αυτοτριτι και 4τ και κωλοχαρτα.. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Οι αλφιστι θες να πεις
Μίλησε και η επιτομή της αντικειμενικότητας...
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατοχος insignia παω στοιχημα πλεον δεν εξηγειται αλλιως........
αυτοτριτι και 4τ και κωλοχαρτα..Εσύ έχεις όρεξη μου φαίνεται...
Ναι, Insignia έχω. Λοιπόν? Εγώ δεν άρχισα κουβέντα ότι το αμάξι μου είναι το καλύτερο, τα Ιταλικά είναι σκουπίδια, οι tsi για πέταμα, οι vagεληδες κολλημένοι και μπλα μπλα μπλα μπλα.
Πόσταρα τι ψήφισαν οι αναγνώστες ενός περιοδικού. Τέλος.
Αν εσύ ψάχνεις αφορμή για να σφαχτείς, βρες κανένα Vageλη, Japanakia κλπ κλπ και σφαχτείτε ελεύθερα. -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Κατοχος insignia παω στοιχημα πλεον δεν εξηγειται αλλιως........
αυτοτριτι και 4τ και κωλοχαρτα..Εσύ έχεις όρεξη μου φαίνεται...
Ναι, Insignia έχω. Λοιπόν? Εγώ δεν άρχισα κουβέντα ότι το αμάξι μου είναι το καλύτερο, τα Ιταλικά είναι σκουπίδια, οι tsi για πέταμα, οι vagεληδες κολλημένοι και μπλα μπλα μπλα μπλα.
Πόσταρα τι ψήφισαν οι αναγνώστες ενός περιοδικού. Τέλος.
Αν εσύ ψάχνεις αφορμή για να σφαχτείς, βρες κανένα Vageλη, Japanakia κλπ κλπ και σφαχτείτε ελεύθερα.Ποσταρες μια παπαρια και αλλη μιση δωρο..κατι το οποιο ηταν παντελως ασχετο με το τοπικ...
Αν ομως το αυτοτριτι ειχε βγαλει 'το καλυτερο' το 6αρι ουτε καν που θα το δημοσιευες...
Αν με διαβαζες θα εβλεπες αν σφαζομαι..
παντως το πετυχα.. -
Ηρθες μεσα στο θεμα για το ποιο ειναι το πιο ΟΜΟΡΦΟ αυτοκινητο στην κατηγορια μεσαια και μας ειπες να δουμε το δημοψηφισμα του ακατανομαστου για το πιο ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκινητο του 2010 κι ενω εχει γινει τετοιο θεμα στις προηγουμενες σελιδες που προφανως και διαβασες (για να τις αναφερεις) με το ΠΟΙΟ ειναι το θεμα του δημοψηφισματος. Αλλα εχεις δικιο δεν ειχες σκοπο να ριξεις λαδι στη φωτια. Οκ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποσταρες μια παπαρια και αλλη μιση δωρο..κατι το οποιο ηταν παντελως ασχετο με το τοπικ...
Αν ομως το αυτοτριτι ειχε βγαλει 'το καλυτερο' το 6αρι ουτε καν που θα το δημοσιευες...
Αν με διαβαζες θα εβλεπες αν σφαζομαι..
παντως το πετυχα..Πρώτον, το ότι ήταν άσχετο με το τοπικ το δήλωσα εξ'αρχής. Μην μου πεις ότι παρενθετικά off-topic βλέπεις πρώτη φορά.
Δεύτερον Επειδή μάλλον υπάρχει παρανόηση, ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ AUTO TRITI. Έγραψα απλά τι ψήφισαν οι αναγνώστες του Auto-Triti και ΟΧΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ AUTO-TRITI.
Τρίτον Το Mazda το θεωρώ εξαιρετικό αυτοκίνητο, απλά δεν ήθελα 2λιτρο και είναι πολύ Ιαπωνέζικο για τα δικά μου γούστα.
Τέταρτον: Δεν 'διαβάζω' κανένα, ούτε ακολουθώ τα post του. Δεν είμαι οπαδός καμίας σχολής και αγοράζω οποιοδήποτε αυτοκίνητο ικανοποιεί τις ανάγκες μου μια δεδομένη περίοδο. ΤΕΛΟΣ.
Απο κει και πέρα αν οι Ιταλάκηδες,Vagεληδες, Japanakides τρώγονται με τα ρούχα τους για καυγά μπορούν να το κάνουν μεταξύ τους ελεύθερα. -
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Ηρθες μεσα στο θεμα για το ποιο ειναι το πιο ΟΜΟΡΦΟ αυτοκινητο στην κατηγορια μεσαια και μας ειπες να δουμε το δημοψηφισμα του ακατανομαστου για το πιο ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκινητο του 2010 κι ενω εχει γινει τετοιο θεμα στις προηγουμενες σελιδες που προφανως και διαβασες (για να τις αναφερεις) με το ΠΟΙΟ ειναι το θεμα του δημοψηφισματος. Αλλα εχεις δικιο δεν ειχες σκοπο να ριξεις λαδι στη φωτια. ΟκΟκ, ότι πεις. Είμαι κολλημένος με το insignia και ήρθα να ρίξω λάδι στην φωτιά. Εσύ λοιπόν που είσαι πονηρός και το κατάλαβες, μην τσιμπάς για να τελειώσει εδώ το θέμα. Ικανοποιημένος τώρα?
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Ναι μπορει και να ειναι το καλυτερο αυτοκινητο της χρονιας. Τι σχεση εχει αυτο τωρα στο θεμα με το πιο ομορφο μεσαιο??Το yeti το polo ή το insignia είναι αυτοκίνητο της χρονιάς γιατί μπερδεύτηκα μήπως να βγάζανε καλύτερα αυτοκίνητο του μήνα;
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..