-
Να παρει αυτο που γουσταρει..εχω παψει να πιστευω οτι εγω θα κανω τον κοσμο καλυτερο το τελευταιο καιρο.. Αλλωστε ας υπαρχουν και ανθρωποι με καινουργια αμαξια που τα παταει η zx..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μην ξεχνάτε και τα κολλήματα του καθενός.Πχ εγώ ποτέ δεν θα περνούσα το κατόφλι μιάς αντιπροσωπείας OPEL.....εγώ περνάω το κατώφλι που απο πάνω γράφει μόνο CITROEN.
το κόλλημα του καθενός . -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μην ξεχνάτε και τα κολλήματα του καθενός.Πχ εγώ ποτέ δεν θα περνούσα το κατόφλι μιάς αντιπροσωπείας OPEL.....
Και εγώ...μέχρι που βγήκε το Insignia
Επίσης ποτέ δεν θα έμπαινα σε αντιπροσωπεία της Ferrari...γιατί θα γινόμουν ρεζίλι...γιατί θα έκλεγα βλέποντας τί ΔΕΝ μπορώ να αγοράσω.. (άσε που θα με έβγαζαν σηκωτό...μόλις συμπλήρωνα 4-5 ώρες εκεί μέσα!)Και γιατί να μην μπείς ?
Εγώ σαν φοιτητής στο εξωτερικό την δεκαετία του 70 με νοικιασμένη από γνωστό 308 GTB πήγαινα σε διάφορες αντιπροσωπείες και έκανα test drive τα πάντα .
Σιγά μην πήγαινα με το 50άρι Honda Amigo που είχα .Ε! Αφού σου έγραψα γιαί δεν θα έμπαινα! Άσε που έχω και πρόβλημα (5 by pass) και δεν ξέρω αν θα έβγαινα όρθιος ή ξαπλωτός από εκεί μέσα! Για να νοικιάσω Ferrari... χμμμ... πόσο πάει η ημέρα +καύσιμα; Μπααα...δεν φτάνει το μηνιάτικο... (ειδικά τώρα που είμαι σε αναρρωτική εδώ και 3 μήνες...και θα είμαι για αρκετό καιρό ακόμα...άσε... το σκ@τό μου παξιμάδι θα κάνω! )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πω πω περαστικά......εσύ ανακατασκευή έκανες.Καινούργιος και με εγγύηση .Αστα να πάνε (και να μην ξανάρθουν! γιατί έχουμε και μωρό παιδί!)...
Τέλος πάντων... για να επιστρέψουμε στο topic... το βλέπω λιγάκι δύσκολο πάντως να γυρίσατε όλες τις αντιπροσωπειες και ο φίλος να κατέληξε μόνο σε αυτά τα 2 μοντέλα! Πολύ των άκρων δεν είναι;
Το μεσημέρι μήπως είχε δίλλημα αν θα φάει ένα τοστ με ζαμπόν και τυρί, ή αν θα φάει αστακομακαρονάδα;
Να το προσέξει αυτό! (κοινώς...μεγάλη πόρτα θα διαβεί! ) -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και γιατί να μην μπείς ?
Εγώ σαν φοιτητής στο εξωτερικό την δεκαετία του 70 με νοικιασμένη από γνωστό 308 GTB πήγαινα σε διάφορες αντιπροσωπείες και έκανα test drive τα πάντα .
Σιγά μην πήγαινα με το 50άρι Honda Amigo που είχα .Μηπως ξερεις αν νοικιαζουν πουθενα ferrari????
-
Ρε σείς να κράξετε είπα να του το δείξω μπας και αλλάξει γνώμη το θέμα με την 316 δν είναι ότι είναι κακό αυτοκίνητο την είχα οδηγίσει πέρισυ όταν ψάχναμε για αυτοκίνητο και μου φάνηκε αξιοπρεπής τουλάχιστον το θέμα είναι ότι είναι ακριβή όπως και η 320 που πήραμε τελικά για λ7 που κοστίζει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και γιατί να μην μπείς ?
Σιγά μην πήγαινα με το 50άρι Honda Amigo που είχα .Μηπως ξερεις αν νοικιαζουν πουθενα ferrari????
Νοικιάζουν! Έχω δεί σε ένα site... για λίγες ώρες για γάμους (και κοστίζει όσο ο όλος ο υπόλοιπος γάμος! )
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ρε σείς να κράξετε είπα να του το δείξω μπας και αλλάξει γνώμη το θέμα με την 316 δν είναι ότι είναι κακό αυτοκίνητο την είχα οδηγίσει πέρισυ όταν ψάχναμε για αυτοκίνητο και μου φάνηκε αξιοπρεπής τουλάχιστον το θέμα είναι ότι είναι ακριβή όπως και η 320 που πήραμε τελικά για λ7 που κοστίζει.Ωραίος!
Λοιπόν...δείξε του αυτό...
Πάρε φίλε την 316...
(στην έφερα!) -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Νοικιάζουν! Έχω δεί σε ένα site... για λίγες ώρες για γάμους (και κοστίζει όσο ο όλος ο υπόλοιπος γάμος! )
Λες να μην το ειδα!!!!Σου τη δινουν μια ωρα πριν τον γαμο και ερχονται και την παιρνουν με το που πας στην δεξιωση,ουτε ενα χιλιομετρο παραπανω δεν μπορεις να την κανεις
-
Και γιατί να μην μπείς ?
Να και ο τιμοκατάλογος...
Δεν έχει τιμή για την Ferrari...αλλα αν low season θέλει 500 για την Boxter... φαντάσου
http://autokinitagamou.gr/timokatalogos.html -
Μην ξεχνάτε και τα κολλήματα του καθενός.Πχ εγώ ποτέ δεν θα περνούσα το κατόφλι μιάς αντιπροσωπείας OPEL.....
Και εγώ...μέχρι που βγήκε το Insignia
Επίσης ποτέ δεν θα έμπαινα σε αντιπροσωπεία της Ferrari...γιατί θα γινόμουν ρεζίλι...γιατί θα έκλεγα βλέποντας τί ΔΕΝ μπορώ να αγοράσω.. (άσε που θα με έβγαζαν σηκωτό...μόλις συμπλήρωνα 4-5 ώρες εκεί μέσα!)το οτι κανουν καποια χρονια να σου δωσουν αυτοκινητο και στο παιζουν ντιβες δηλαδη δε θα σε χαλαγε?
με τοσα λεφτα θα επρεπε να σου κανουν τεμεναδες..
θα μου πεις εδω την εχουν δει αλλοι κι αλλοι..
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
δεν θυμαμαι ποτε κανενα μοντελο τηςBMW να αξιζε τα λεφτα της .
παντα υπερτιμημενες οπως το σπεσιαλ ουισκι .
Καλά δεν είναι και όλα έτσι...μην είσαι τώρα υπερβολικός.
Το Α3 το απέριψε γιατί είναι παλιό και κυκλοφορούν πολλά το golf δν του αρέσει πίσω το leon από εσωτερικό και από εμφάνιση δν είναι λέει καθαρό hach το megane δν του άρεσε σαν σύνολο , την 159 βρήκε πολύ ογκόδη ούτε και αυτή του έκανε αίσθηση αλλά η bmw που αφήσαμε για το τέλος απλά την καψουρεύτηκε.
Πες του τουλάχιστον να πάρει μεταχειρισμένη 320i.
Το μεταχειρισμένο το ξεχνάμε βασική προυπόθεση να στάξει το χρήμα ο θείος είναι να πάρει καινούριο όταν του λέω πως κάνει τα διπλά λ7 με το ceed και πάνε τα ίδια μου απαντά ότι είναι bmw και είναι πιο γρήγορη λόγο μοτέρ , του είπε και ο πωλητής ότι έχει προσπεράσει πολλά tsi στην εθνική με την sedan 316 που έχουν για test drive και ψήθηκε.
To TSI το ήξερε?
Τι εννοεί πιο γρήγορη λόγω μοτέρ? Είναι 1.400 κιλά πες του
Είχα για ένα πρωί μια 316i όταν είχα για service την 1 και ήταν η ΠΛΗΡΗΣ απογοήτευση όσον αφορά τις επιδόσεις.
Τώρα αν δεν τον απασχολούν οι επιδόσεις...κατά τ'άλλα είναι τυπική BMW με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ποιότητα κύλισης (αν και λίγο σκληρό...δε ξέρω αν θα του αρέσει), τιμόνι, φρένα, πάτημα και κρατήματα.
Απλά μην μας έρθεις μετά από 4-5 μήνες ρωτώντας πως μπορεί να βελτιώσει τη 316i, αν παίρνει turbo ή αν δέχεται άλλο μοτέρ και πως ...το έχω δει το έργο, γιαυτό στο λέω.
Απ'ότι κατάλαβα του αρέσει η Coupe και δε τον κατηγορώ...είναι κούκλα...τουλάχιστον ας περιμένει τη facelift.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Λες να μην το ειδα!!!!Σου τη δινουν μια ωρα πριν τον γαμο και ερχονται και την παιρνουν με το που πας στην δεξιωση,ουτε ενα χιλιομετρο παραπανω δεν μπορεις να την κανεις
Και μετά την δεξίωση γυρνάς σπίτι με τα πόδια...ή με παπάκι
-
Και μετά την δεξίωση γυρνάς σπίτι με τα πόδια...ή με παπάκι
Με το παπάκι που είχε φοιτητής ο sv2
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το Α3 το απέριψε γιατί είναι παλιό και κυκλοφορούν πολλά το golf δν του αρέσει πίσω το leon από εσωτερικό και από εμφάνιση δν είναι λέει καθαρό hach το megane δν του άρεσε σαν σύνολο , την 159 βρήκε πολύ ογκόδη ούτε και αυτή του έκανε αίσθηση αλλά η bmw που αφήσαμε για το τέλος απλά την καψουρεύτηκε.
Το μεταχειρισμένο το ξεχνάμε βασική προυπόθεση να στάξει το χρήμα ο θείος είναι να πάρει καινούριο όταν του λέω πως κάνει τα διπλά λ7 με το ceed και πάνε τα ίδια μου απαντά ότι είναι bmw και είναι πιο γρήγορη λόγο μοτέρ , του είπε και ο πωλητής ότι έχει προσπεράσει πολλά tsi στην εθνική με την sedan 316 που έχουν για test drive και ψήθηκε.
To TSI το ήξερε?
Είχα για ένα πρωί μια 316i όταν είχα για service την 1 και ήταν η ΠΛΗΡΗΣ απογοήτευση όσον αφορά τις επιδόσεις.
Τώρα αν δεν τον απασχολούν οι επιδόσεις...κατά τ'άλλα είναι τυπική BMW με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ποιότητα κύλισης (αν και λίγο σκληρό...δε ξέρω αν θα του αρέσει), τιμόνι, φρένα, πάτημα και κρατήματα.
Απλά μην μας έρθεις μετά από 4-5 μήνες ρωτώντας πως μπορεί να βελτιώσει τη 316i, αν παίρνει turbo ή αν δέχεται άλλο μοτέρ και πως ...το έχω δει το έργο, γιαυτό στο λέω.
Απ'ότι κατάλαβα του αρέσει η Coupe και δε τον κατηγορώ...είναι κούκλα...τουλάχιστον ας περιμένει τη facelift.
Άσε...και εγώ πέρασα ένα GT-R προχτές στην εθνική... αλλά προσπαθούσε να βγεί στην έξοδο της Ν.Φιλαδέλφειας!
Ε ρε τί λένε για να πουλήσουν! -
Στο test-drive μπορουν να ειναι κι αλλα ατομα εκτος απο τον ενδιαφερομενο μεσα στο αυτοκινητο????
-
Πω πω περαστικά......εσύ ανακατασκευή έκανες.Καινούργιος και με εγγύηση .
Αστα να πάνε (και να μην ξανάρθουν! γιατί έχουμε και μωρό παιδί!)...
Τέλος πάντων... για να επιστρέψουμε στο topic... το βλέπω λιγάκι δύσκολο πάντως να γυρίσατε όλες τις αντιπροσωπειες και ο φίλος να κατέληξε μόνο σε αυτά τα 2 μοντέλα! Πολύ των άκρων δεν είναι;
Το μεσημέρι μήπως είχε δίλλημα αν θα φάει ένα τοστ με ζαμπόν και τυρί, ή αν θα φάει αστακομακαρονάδα;
Να το προσέξει αυτό! (κοινώς...μεγάλη πόρτα θα διαβεί! )Παλιοκαταστάσεις σε 9 εκθέσεις πήγαμε και έβγαλε το συμπέρασμα ότι αν πάρει φθηνό αυτοκίνητο να πάρει το proceed που του άρεσε πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα hach που είδαμε και αν είναι να εξαντλίσει όλο το κεφάλαιο θα πάρει την μπέμπα που ήταν και αυτό που τον ενθουσίσε πιο πολύ από όλα τα άλλα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To TSI το ήξερε?
Η συγκεκριμένη είναι ένα τελευταίο κομμάτι με μειωμένο τέλος και του την δίνουν 6κ κάτω από την τιμή καταλόγου.
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όταν ακούω για τέτοια διλήμματα μόνο ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό:+1 με πολλά μηδενικά
kia pro ceed vs bmw 316 coupe