-
Πριν απο 2 μέρες πούλησα την σακαράκα μου ένα Renault 19 του 1990 και πλήρωσα και 352 ευρώ για τα τσουχτερά τέλη τον Δεκέμβρη.
Άυριο πάω να αγοράσω απο αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων ένα Chevrolet Lacetti του 2007 που απ'οσο είδα και κατάλαβα δεν υπάρχει κεραία ραδιοφώνου στην οροφή.Είναι ενσωματωμένη κάπου ή τι;Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα αύριο παίρνω το αμάξι. -
Πριν απο 2 μέρες πούλησα την σακαράκα μου ένα Renault 19 του 1990 και πλήρωσα και 352 ευρώ για τα τσουχτερά τέλη τον Δεκέμβρη.
Άυριο πάω να αγοράσω απο αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων ένα Chevrolet Lacetti του 2007 που απ'οσο είδα και κατάλαβα δεν υπάρχει κεραία ραδιοφώνου στην οροφή.Είναι ενσωματωμένη κάπου ή τι;Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα αύριο παίρνω το αμάξι. -
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
Άυριο πάω να αγοράσω απο αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων ένα Chevrolet Lacetti του 2007 που απ'οσο είδα και κατάλαβα δεν υπάρχει κεραία ραδιοφώνου στην οροφή.Είναι ενσωματωμένη κάπου ή τι;Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα αύριο παίρνω το αμάξι.Λογικα θα ειναι στο πισω παρμπριζ ενσωματωμενο , Καλοταξιδο! (Μαζι με τις αντιστασεις)
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Άυριο πάω να αγοράσω απο αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων ένα Chevrolet Lacetti του 2007 που απ'οσο είδα και κατάλαβα δεν υπάρχει κεραία ραδιοφώνου στην οροφή.Είναι ενσωματωμένη κάπου ή τι;Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα αύριο παίρνω το αμάξι.Λογικα θα ειναι στο πισω παρμπριζ ενσωματωμενο , Καλοταξιδο! (Μαζι με τις αντιστασεις)
Λές να είναι κάπου ενσωματωμένη;Δεν την βλέπω πουθενά σε φωτογραφίες.Αν δεν πάρω άλλες απαντήσεις θα ρωτήσω τον dealer αύριο.
Το 19 απο το 1998 το είχα οπότε καιρός για αλλαγή.Το Λασέτι το βρήκα 9250 ευρώ το 1.6.Πραγματική ευκαιρία. -
Αμα ψαχνοσουν καλυτερα θα εβρισκες καλυτερα αμαξια στην ιδια τιμη.Αν σου αρεσει το laceti τοτε καλοριζικο!
-
Αν η κεραια ειναι τοποθετημενη στο παμπριζ θα πας να δεις τις αντιστασεις, στις αντιστασεις θα δεις και αλλα δυο συρματακια (πως να το εξηγησω) να ειναι τοποθετημενα καθετα.
-
Το είχαν σε προσφορά το Lacetti...abs,2 αερόσακοι,radiocd,συναγερμός,immobilizer,προβολείς,ηλεκτρονικός κλιματισμός,όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες και υδραυλικό τιμόνι+μόλις 32000 χιλιόμετρα+2 χρόνια εγγύηση ακόμα απο τη chevy+πρόσφατο σέρβις που είχε γίνει+καινούρια λάστιχα+ζάντες αλουμινίου 16'=Πραγματική ευκαιρία.
Αντιστάσεις δεν υπάρχουν...μπορεί να είναι και ενσωματωμένη μέσα στο όχημα και να μην είναι απέξω.You never know!
Άντε πάω για ύπνο γιατί 8 η ώρα αύριο πρέπει να είμαι όρθιος.Καληνύχτα! -
Δεν ε=γινεται να μην υπαρχουν αντιστασεις στο πισω παρμπριζ, πως θα ξεθολωνει? Δεν υπαρχει αμαξι που να μην εχει
-
Το είχαν σε προσφορά το Lacetti...abs,2 αερόσακοι,radiocd,συναγερμός,immobilizer,προβολείς,ηλεκτρονικός κλιματισμός,όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες και υδραυλικό τιμόνι+μόλις 32000 χιλιόμετρα+2 χρόνια εγγύηση ακόμα απο τη chevy+πρόσφατο σέρβις που είχε γίνει+καινούρια λάστιχα+ζάντες αλουμινίου 16'=Πραγματική ευκαιρία.
Αντιστάσεις δεν υπάρχουν...μπορεί να είναι και ενσωματωμένη μέσα στο όχημα και να μην είναι απέξω.You never know!
Άντε πάω για ύπνο γιατί 8 η ώρα αύριο πρέπει να είμαι όρθιος.Καληνύχτα!Αυτό έχει λιγότερα χλμ κι είναι φθηνότερο και νεώτερο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/216211/ -
Tο πήρα το αμάξι.Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά που έδωσα.Ο πωλητής μου είπε οτι η κεραία είναι μέσα στο όχημα και γιαυτό δεν είναι απ'έξω.Έβαλα το radiocd που είχε το lacetti και δοκίμασα ράδιο και cd και δουλεύαν ΟΚ οπότε δεν ασχολήθηκα άλλο.
Τώρα θα ασχοληθώ με μετατροπές.Θα βάλω πλαινές ,φιμέ τζάμια,multimedia system με radio,cd,dvd,navigation,τηλεόραση και bt,αεροτομή και πολλά άλλα.Και αν τύχει μπορεί να βάλω και τον 2λιτρο κινητήρα του Astra OPC με τα 240 άλογα. -
Tο πήρα το αμάξι.Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά που έδωσα.Ο πωλητής μου είπε οτι η κεραία είναι μέσα στο όχημα και γιαυτό δεν είναι απ'έξω.Έβαλα το radiocd που είχε το lacetti και δοκίμασα ράδιο και cd και δουλεύαν ΟΚ οπότε δεν ασχολήθηκα άλλο.
Τώρα θα ασχοληθώ με μετατροπές.Θα βάλω πλαινές ,φιμέ τζάμια,multimedia system με radio,cd,dvd,navigation,τηλεόραση και bt,αεροτομή και πολλά άλλα.Και αν τύχει μπορεί να βάλω και τον 2λιτρο κινητήρα του Astra OPC με τα 240 άλογα.Δεν κρατήθηκες, το χάλασες στο τέλος!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τώρα θα ασχοληθώ με μετατροπές.Θα βάλω πλαινές ,φιμέ τζάμια,multimedia system με radio,cd,dvd,navigation,τηλεόραση και bt,αεροτομή και πολλά άλλα.Και αν τύχει μπορεί να βάλω και τον 2λιτρο κινητήρα του Astra OPC με τα 240 άλογα.Δεν κρατήθηκες, το χάλασες στο τέλος!
Kαι που'σαι ακόμα.Που να δεις πως είχα κάνει το 19.Στο Lacetti θα βάλω και τιμόνι απο Chevrolet Cruze.Για τον κινητήρα δεν ξέρω αλλά μπορεί και να βάλω τον 1.8 με τα 140 άλογα απο το Cruze πάλι.Ο 2.0 OPC όμως ΣΚΙΖΕΙ!
-
Kαι που'σαι ακόμα.Που να δεις πως είχα κάνει το 19.Στο Lacetti θα βάλω και τιμόνι απο Chevrolet Cruze.Για τον κινητήρα δεν ξέρω αλλά μπορεί και να βάλω τον 1.8 με τα 140 άλογα απο το Cruze πάλι.Ο 2.0 OPC όμως ΣΚΙΖΕΙ!
Mόνο να προσέχεις στα στραμπουλίγματα γιατί το αυτοκινητάκι σου δαγκώνει, δεν είναι Renault να στρίβει μόνο του.
-
...Τώρα θα ασχοληθώ με μετατροπές.Θα βάλω πλαινές ,φιμέ τζάμια,multimedia system με radio,cd,dvd,navigation,τηλεόραση και bt,αεροτομή και πολλά άλλα.Και αν τύχει μπορεί να βάλω και τον 2λιτρο κινητήρα του Astra OPC με τα 240 άλογα.Καταλαβαίνω ότι έχουμε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να σε πείσω αλλά αν όλα ή κάποια από αυτά τα λεφτά που θέλεις να δώσεις για φούστες κλπ τα έδινες για αυτοκίνητο θα έπαιρνες αυτοκίνητο κλάσεις ανώτερο.... (κι ας μην είχε φούστες ή σιδερώστες...)
-
Τώρα θα ασχοληθώ με μετατροπές.Θα βάλω πλαινές ,φιμέ τζάμια,multimedia system με radio,cd,dvd,navigation,τηλεόραση και bt,αεροτομή και πολλά άλλα.Και αν τύχει μπορεί να βάλω και τον 2λιτρο κινητήρα του Astra OPC με τα 240 άλογα.Με το καλό
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Τώρα θα ασχοληθώ με μετατροπές.Θα βάλω πλαινές ,φιμέ τζάμια,multimedia system με radio,cd,dvd,navigation,τηλεόραση και bt,αεροτομή και πολλά άλλα.Και αν τύχει μπορεί να βάλω και τον 2λιτρο κινητήρα του Astra OPC με τα 240 άλογα.
Καταλαβαίνω ότι έχουμε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να σε πείσω αλλά αν όλα ή κάποια από αυτά τα λεφτά που θέλεις να δώσεις για φούστες κλπ τα έδινες για αυτοκίνητο θα έπαιρνες αυτοκίνητο κλάσεις ανώτερο.... (κι ας μην είχε φούστες ή σιδερώστες...)
I couldn't agree more.
Πρόσεχε μόνο μην καταλήξεις σαν έναν φιλαράκι που είχα, που έβαλε τα χίλια μύρια πάνω, αεροτομές, σπόιλερ και δεν συμαζεύεται και μια μέρα το βλέπω το αμάξι γυμνό. Τι έγινε ρε μεγάλε του λέω;
Δεν περνάει απο λακούβα πλέον χωρίς να φύγει κάτι.Καλορίζικο παρόλα αυτά.
-
Thanks.Δεν νομίζω οτι χρειάζεται άλλο πια το θέμα αφού το πρόβλημα με την κεραία λύθηκε.
Kεραία Ραδιοφώνου σε Chevrolet Lacetti