-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Hyundai i10 1.2 GL 2A/Bhttp://www.velocity.gr/component/option ... ew,detail/
9950E
συμφωνω και επαυξανω αφου το θες και για ταξιδακια καθως ειναι απο τα top της κατηγοριας του
-
Γεια σε ολους.
Ειναι το πρωτο μου μυνημα και ειπα να ξεκινησω με την προσφατη εμπειρια μου.
Εδω και λιγες μερες ειμαι ευτυχης κατοχος ενος Daihatsu Cuore.
Το αυτικινητακι ειναι εκπληκτικο.
Η οικονομια καυσιμων απιστευτη.
Οι χωροι μεγαλυτεροι απο οτι μπορουσαν να φανταστω (ενταξει με το πορτ παγκαζ στο μινιμουμ)
Ακομα και το κιβωτιο ταχυτητων δεν ειναι τοσο κακο οσο νομιζα.
Γενικα ειναι ενα καταπληκτικο μεσο μεταφορας που θα το συνιστουσα σε οποιονδηποτε θα ηθελε ενα 1000αρι με κατπληκτικους χωρους ,απιστευτη οικονομια στα καυσιμα και εξαιρετικα ευελικτο. -
Έχει ESP το Κ9;
-
Δεν έχει ESP αλλά διαχειρίζεται το γκάζι με 3 προγράμματα, έχει: για βρεγμένο,λίγο πιο στεγνό και
go-baby-go.Έπεσε βέβαια ανταγωνισμός στην κατηγορία με το S1000RR,αλλά που θα πάει,Ιάπωνες είναι,20χρόνια εμπειρίας στο χώρο έχουν,κάτι καλό θα βγει και του χρόνου.
-
Ερασιτέχνες Ιάπωνες... Τι να πούν μπορστά στην Desmosedici και στην MV Agusta?
-
Τίποτα δεν θα πουν ρε συ,ο στόμας τους είναι κλειστός όταν ακούνε για Tamburini και ταμπούρια Πειραιά.
Έτσι κι αλλιώς είναι απασχολημένοι με το σήκωμα των επόμενων...παγκοσμίων...
-
Εμένα μου αρέσει πολύ το Spark:
-
+1 για Daihatsu
Για την αξιοπιστία (από τα ελάχιστα γνήσια made in Japan), την απίστευτη πρακτικότητα-ευρυχωρία και φυσικά την κατανάλωση και τις επιδόσεις.
Ειδικά αν κινείσαι μέσα στην πόλη το αυτόματο Cuore προσφέρει μεγάλη ευκολία και άνεση...
Tα δίνουν και με άτοκες δόσεις, που βοηθάνε να μην πιεστείς.
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
+1 για DaihatsuΓια την αξιοπιστία (από τα ελάχιστα γνήσια made in Japan), την απίστευτη πρακτικότητα-ευρυχωρία και φυσικά την κατανάλωση και τις επιδόσεις.
Ειδικά αν κινείσαι μέσα στην πόλη το αυτόματο Cuore προσφέρει μεγάλη ευκολία και άνεση...
Tα δίνουν και με άτοκες δόσεις, που βοηθάνε να μην πιεστείς.
+1 οπως λεει και η υπογραφή μου ...
Ειδικά με αυτόματο είναι πολυ αστείο στα φανάρια να ξεκινάς ταυτόχρονα με porsche boxster
-
+1 από μένα στα 3κύλινδρα της Dai, με την προϋπόθεση ότι βελτίωσαν τον τραγικό επιλογέα ταχυτήτων, που μόνο σε ιαπωνικό αυτοκίνητο δεν ταιριάζει.
Kατά τ'άλλα Boon!
-
daihatu cuore.ενταξει..το θεωρω το καλυτερο αυτοκινητο πολης μακραν..βασικα για να ειμαι ειλικρινης,μαζι με το αηκιου,απλως το δευτερο ειναι λιγο ακριβουτσικο.
το κουορε(καρδια στα ιταλικα) εχει χαμηλοτατη καταναλωση,καταπληκτικη αξιοπιστια(δεν εχω ακουσει απο κατοχους για προβληματα),αναμενομενη σπιρταδα λογω ιπποδυναμης κ βαρους,χωρους πολυ καλους αν σκεφτεις οτι ειναι ενα αυτοκινητο πολης κ τιμη πολυ καλη!επισης μη ξεχναμε οτι οι εκπομπες ρυπων του ειναι απο τις χαμηλοτερες..
αν ειχα 10κ€,δεν υπηρχε περιπτωση να κοιτουσα καποιο αλλο..εκτος κ αν κοιτουσα για σκουτερ.. -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
+1 από μένα στα 3κύλινδρα της Dai, με την προϋπόθεση ότι βελτίωσαν τον τραγικό επιλογέα ταχυτήτων, που μόνο σε ιαπωνικό αυτοκίνητο δεν ταιριάζει.Kατά τ'άλλα Boon!
Στο Sirion παραμένει άθλιος.
Μαι φαίνεται ακόμα χειρότερος και από του YRV. -
+1 από μένα στα 3κύλινδρα της Dai, με την προϋπόθεση ότι βελτίωσαν τον τραγικό επιλογέα ταχυτήτων, που μόνο σε ιαπωνικό αυτοκίνητο δεν ταιριάζει.
Kατά τ'άλλα Boon!Ποιό Boon εννοείς, το καινούριο ;
-
Δεν πήγα τόσο μακρυά, δηλαδή στο ΜΥ'10 μοντέλο.
Το κλασσικό Sirion εννοούσα ή αλλιώς Boon (μαμάτο όνομα) στην Ιαπωνία. -
:lol:
Δεν πήγα τόσο μακρυά, δηλαδή στο ΜΥ'10 μοντέλο.
Το κλασσικό Sirion εννοούσα ή αλλιώς Boon (μαμάτο όνομα) στην Ιαπωνία.Απλά ήθελα να πω, πως έχει ήδη παρουσιαστεί το νέο Sirion...
BTW, το Χ4 που έβαλες στη φωτό, ήταν φοβερό και τρομερό (στα χαρτιά τουλάχιστον) : 963 κυβικά, 133 ίπποι, τετρακίνηση και ...980 κιλά !!
Το αποτέλεσμα ήταν όμως κατώτερο των προσδοκιών...
Τέλος πάντων, είμαι ... -
Χμ ναι, όντως έχει παρουσιαστεί ,αλλά μακάρι να το φέρουν και στα Ευρώπας, όπως είναι και όχι ...μεταλλαγμένο.
Πολύ macho εμφάνιση το Boon, ναι. Μόνο και μόνο για το ψάρωμα, που θα σκόρπαγε λόγω της εξωτερικήςτου εμφάνισης (αν βεβαίως το έφερναν εδώ ), του συγχωρούσαμε τα υπόλοιπα μειονεκτήματά του!
-
To Ka μου το παρήγγειλα από τον Παζαρόπουλο.... Να ανησυχώ;;; Τι να κάνω;
-
Εχεις δωσει προκαταβολη;
-
100 αφρό. Το θέμα είναι ότι το χω παραγγείλει εδώ και δύο μήνες και εξαρχής είχα πάρει ημερομηνία παραγωγής για Απρίλιο. Άρα, αν ακυρώσω, χάνω πολύ χρόνο και θα πάω για ό,τι βρω ετοιμοπαράδοτο, καθώς έχω μείνει χωρίς αμάξι και δεν μπορώ να περιμένω άλλο τόσο.
-
Ο χρήστης piggy έγραψε:
100 αφρό.
Ποιο 1000άρι να αγοράσω;