-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πιαστο κι εσυ με το σφυρι ρε παιδι μου να φαινεται ενιαια η ζημια
Εδω καθρεφτη ξηλωσαν σε φιλο μου παρκαρισμενο, εφερε αλλο φιλο με φορτηγο και καναν και σκετσακι οτι τσακωνονται που του πηρε το καθρεφτη...Έλα ρε σοβαρά?
-
Σοβαροτατα
-
Μου έχει τύχει και εμένα, ήταν τρακαρισμένο το πίσω φτερό, με τράκαραν στον προφυλακτήρα με υπαιτιότητά τους και μου έφτιαξε η ασφαλιστική και τις δύο ζημιές.
Δεν ήταν ενιαίο χτύπημα αλλά ήταν πολύ κοντά.
-
ναι αλλα εδω απο οτι λεει ο φιλος εχει πιασει σκουρια το παλαιοτερο χτυπημα, κανει καραμπαμ δηλαδη οτι ειναι διαφορετικο.
-
Απλό και συνηθισμένο είναι, θα σου κάνει μια πολύ καλύτερη τιμή ο μάστορας ΧΩΡΙΣ να το δηλώσει ως 'τμήμα' του ατυχήματος (αφού λες ότι έχει σκουριάσει, βγάζει μάτι δηλαδή). Άρα θα παρουσιάσει ένα τιμολόγιο για την επιδιόρθωση που θα έχετε συμφωνήσει με την ασφαλιστική (αφού το δει ο πραγματογνώμονάς τους), και θα κόψει μια ξεχωριστή απόδειξη για σένα. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση -όπως ο φίλος παραπάνω- που θα δεχτούν να καλύψουν και τα 50-60€ που θα χρεώσει παραπάνω ο μάστορας για την άλλη ζημιά, αλλά και έτσι να μην γίνει, θα χρεωθείς εσύ ένα πολύ μικρό ποσό. Έτσι έκανα και εγώ και έβαψα κάτι γρατζουνιές στο πορτμπαγκάζ, τη στιγμή που η ζημιά ήταν στο πλάϊ....
-
Τελικά... τέλος καλό όλα καλά. Το δέχτηκε η ασφαληστική. Ο 'Μήτσος' έγινε σαν καινούργιος!!!
αποζημιωση μετα απο τρακαρισμα