-
Τo NHX ίσως να έχει εμφανιστεί εντός σειράς, αλλά με την κρίση που υπάρχει δύσκολο. Πάντως υπολογίζω ότι μέσα στην άνοιξη θα εμφανιστεί σίγουρα. Pjathan το ΗΑΜ έχει ξανααναφερθεί και μάλιστα από σένα στον thaliarque όπως επίσης και το ΜΗΒ. Από μένα ΒΗΤ 24, ΧΥΤ 782
-
ΧΑΙ 4802
Edit : Άλλο ένα ΙΟΡ 9806 σε Navara της ΔΕΗ -
ΙΟΕ 4216 σε ενα Golf tsi στο γκαραζ γειτονα, το οποιο αγοραστηκε μαλλον σημερα και αντικατεστησε ενα Astra του 2000
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΙΟΕ 4216 σε ενα Golf tsi στο γκαραζ γειτονα, το οποιο αγοραστηκε μαλλον σημερα και αντικατεστησε ενα Astra του 2000μπα, ΙΟΕ-42** κυκλοφορει καποιες μερες σιγουρα
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ΙΟΕ 4216 σε ενα Golf tsi στο γκαραζ γειτονα, το οποιο αγοραστηκε μαλλον σημερα και αντικατεστησε ενα Astra του 2000
μπα, ΙΟΕ-42** κυκλοφορει καποιες μερες σιγουρα
Ισως και να ισχυει γιατι πολυ σπανια το κοιταγα το γκαραζ του.. ( εχει ενα σκυλο που συνεχεια μου γαβγιζει )
-
HAN-2640, BMW 1
-
IOP 3310 qasqhai fl
YPX 4614 rav4
OPZ 22** mazda 3 sedan
TPZ 6235 E 200 CGI -
Παίδες έχω κέφια σήμερα! Όχι γιατί ας πούμε είδα ΙΜΟ-3828 σε Logan van (πολύ της μόδας θα γίνει αυτό)
ΙΟΡ-4533 έτοιμο να παραδοθεί, όπως και ΥΝΡ-2070 στο Σαρακάκη αλλά γιατί μετά από καιρό επισκέφτηκα
το λεωφορείο στο οποίο είμαι 'μέτοχος' και έκανα ένα σύντομο virtual test drive σε αυτό όπως και στην
υπέροχη βολβάρα (πρώην 111 Χανίων) που σώθηκε και χάρις σε ενέργειά μου (για ελάχιστα πράγματα
καυχιέμαι στη ζωή μου).Κατά τα άλλα είδα σε νέο Άστρα ΙΜΟ-429*, άρα τα επαγγελματικά θα φτάσουν το πολύ στο ΙΜΟ-4250 και
ίσως αποδειχθεί τελικά πως δεσμεύτηκε για αυτά η 500άδα ΙΜΟ-3751/4250.Ο χρήστης Njo έγραψε:
EEP-307* σε octavia, μαλλον η εδεσσα ξεκιναει απο το 3000.Σωστά λοιπόν υπέθεσα τις προάλλες για το νέο κλάδο... Ήταν όμως αναμενόμενο, αφού οι παλιοί κλάδοι
τέλειωσαν ταυτόχρονα, πάνε σχεδόν εξίσου γρήγορα (ίσως τα Γιαννιτσά έχουν λίγο πιο πολλές ταξινομήσεις
κατά μέσο όρο) και το απόθεμα ήταν 4000 νούμερα (ΕΕΡ-1000/4999), να χωριστεί στη μέση και να ξεκινήσουν
δύο νέοι κλάδοι από ΕΕΡ-1000 και 3001. Μόνο που δεν ξέρουμε ακόμα τι δίνεται που, κάθε υπόθεση δεκτή!Για το ΝΗΧ περίμενα εδώ και καιρό το πρώτο εκτός σειράς, αλλά σε πιο χαρακτηριστικό νούμερο, πχ 1000,
1111 κλπ. Τα πρώτα εντός σειράς αργούν ακόμα σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του ss500. Τελικά ο κλάδος
της Θέρμης δε βρήκε το ρυθμό του σχεδόν 2,5 χρόνια από τότε που άρχισε να εξυπηρετεί η εκεί διεύθυνση
συγκοινωνιών, τουλάχιστον όσον αφορά τα ΙΧ, κανονική σειρά και κόκκινες, γιατί στα δίκυκλα η κατάσταση
είναι πολύ καλύτερα μοιρασμένη, πάντα όμως τα ηνία τα έχει το Καλοχώρι. Κι όλα αυτά τη στιγμή που στο
Καλοχώρι εξακολουθεί να χωλαίνει η εξυπηρέτηση όπως φαίνεται από τα τόσα χαρτιά που δίνονται ακόμα
και με τους πεσμένους ρυθμούς λόγω κρίσης. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό, αν και τίποτα δε μου
φαίνεται περίεργο όταν συμβαίνει στο territoire de Salonique...Για τα ασφαλίτικα δε μπορώ να πω τίποτα, πάντως μου κάνει εντύπωση η επιλογή πινακίδων που δεν
ταιριάζουν χρονολογικά με τον τύπο του αυτοκινήτου....ΙΟΡ 9500 σε ενα Mercedes λεωφορειο (της Tsokas tours νομιζω)...
Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου, έδωσαν πρώτα κάποια ΙΟΡ-97** και 98** στη ΔΕΗ, συνέχισαν μάλλον ως το 999* (9998 το πολύ αφού το 9999 έχει αναφερθεί σε επιβατικό εκτός σειράς, μην ξεχνιόμαστε) και τώρα
φαίνεται πως γυρίζουν στο 95**. Είναι τρελλοί αυτοί εκεί στη santa venerdì!Ξαναπέτυχα το Logan. Είναι όντως αυτή η πινακίδα του. Τώρα το Scirocco και το toyota λες να ήταν ΖΧΜ-181*? Δεν είμαι 100% σίγουρος...
Επίσης σήμερα Volvo XC60 λευκό με πινακίδες ΙΜΟ-614* . Μου έκανε εντύπωση γιατί είχαν την αίσθηση πως το ΙΜΟ είναι στο 40κάτι με 50, έτσι δεν είναι;
Θα δείξει! Αν δε δούμε άλλα ΙΜΟ-6*** σήμερα-αύριο μάλλον εκτός σειράς θα είναι το 614* που είδες.
Ο γείτονάς σου ΙΟΕ, εσύ ΙΟΡ... Είδες που στα έλεγα; Εμείς στο γκαράζ έχουμε και ΖΚΥ (Χολαργός) και
ΙΗΝ (νότια Αθήνα), ανάμεσα σε πινακίδες Αγίας Παρασκευής....OPZ 22** mazda 3 sedan...
Έχω δει εδώ και καιρό ΟΡΖ-320* που μάλλον έχω ξεχάσει να αναφέρω.
-
ΕΕΕ 2751 σε Κασκαι
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
EEP-307* σε octavia, μαλλον η εδεσσα ξεκιναει απο το 3000.
Σωστά λοιπόν υπέθεσα τις προάλλες για το νέο κλάδο... Ήταν όμως αναμενόμενο, αφού οι παλιοί κλάδοι
τέλειωσαν ταυτόχρονα, πάνε σχεδόν εξίσου γρήγορα (ίσως τα Γιαννιτσά έχουν λίγο πιο πολλές ταξινομήσεις
κατά μέσο όρο) και το απόθεμα ήταν 4000 νούμερα (ΕΕΡ-1000/4999), να χωριστεί στη μέση και να ξεκινήσουν
δύο νέοι κλάδοι από ΕΕΡ-1000 και 3001. Μόνο που δεν ξέρουμε ακόμα τι δίνεται που, κάθε υπόθεση δεκτή!Ξεχασα να γραψω οτι η Εδεσσα παιρνει απο το 3000 σιγουρα καθως η συγκεκριμενη αντιπροσωπεια skoda εδρευει καπου προς εκει οπου και ταξινομει (πληροφορια απο γνωστο αντιπροσωπο του πατερα μου ).
-
thaliarque please όποτε μπορείς ανέβασε μια που έχεις την νέα κατανομή από πινακίδες να ξέρουμε και μεις τι παίζει και τι αποθέματα υπάρχουν ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Χθες στο δρόμο της Χαλκιδικής είδα καινούριο Polo με πινακίδα ΚΤΖ-4629.
Τελικά που δίνεται αυτός ο συνδυασμός?Επίσης ΚΙΖ-9281
-
Χθεσινά:
ΙΟΡ 3649
ΙΜΟ 5515 λευκό ... sirocco
ΙΟΕ 4466
IKA 7520
ΚΥΜ 8488
ΖΧΚ 9137 επαγγ.
ΒΝΖ 48 στην Αττική Οδό
ΕΕΕ 2304 στο πάρκιγνκ του αεροδρομίου, χωρίς πλαίσιο.
Μ. Τρίτης ή Μ. Τετάρτης ΡΟΤ 7489
Σημερινά:
ΜΤΗ 207 και ΜΥΗ 5013
Έλειπα κάποιες μέρες εκτός Αθήνας και μαζεύτηκαν αρκετά .. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε πλήρη ενημέρωση από τη ΡόδοΟ χρήστης D1FF έγραψε:
Αφού να φανταστείς όταν περνώ από τζαμαρίες κοιτώ την αντανάκλαση να δω το αμάξι , θα με περάσουν και για ψώνιο , Τεσπα περί ορέξεως έτσι κι αλλιώς με το Scirocco θα μείνωΑυτό το κάνω και εγώ!
Καλορίζικα τα νέα σου νούμερα. Ελπίζω αυτά να είναι ... άθραυσταΔεν εχει σχεση με την απορια που ειχε εκφρασει ο Megane98hp αλλα ηθελα να το γραψω το παρακατω γιατι ειναι αξιο αποριας....
Πισω απο τη Νομικη της Αθηνας εχω πετυχει αρκετες φορες ενα Α4 του 2009 με πινακιδες ΥΖΤΑλλο ενα παραδειγμα ειναι ενα fl Octavia 5 RS της ασφαλειας το οποιο ειχε ΙΗΖ!!!!
Γνωστό το Α4, αρκετά με περίεργες πινακίδες βγαίνουν από τη βουλή!
ΙΜΟ-3791 σε επαγγελματικό, ΙΜΟ-432* σε επιβατικό, ενώ ο pjathan έχει αναφέρει ΙΜΟ-3702 σε D-MAX της
ΔΕΗ. Άρα τα επαγγελματικά του Χολαργού πήραν, μετά το ΙΚΕ-7100, από εκεί που τέλειωσαν τα φορτηγάκια
της ΔΕΗ, πιθανόν από ΙΜΟ-3751 αλλά όχι αναγκαστικά, μέχρι ΙΜΟ-4300 το πολύ.Νομίζω έχω δει ΙΜΟ-4204, άρα μάλλον μεχρι το 4200 είναι ο κλάδος των επαγγελματικών.
Κι εγώ σήμερα είδα το δίκυκλο ΡΡΖ 5 που ανέφερε ο www2000 τις προάλλες, στη γωνία Ούλωφ Πάλμε και
λεωφ. Αυξεντίου στα Ιλίσια, όπου προ μηνός είχα δει το Prius με ΧΙΕ-81** που επίσης είχε αναφέρει ο
ίδιος. Κάτι μου λέει πως εκεί γύρω τριγυρνά αυτός και καμιά φορά όπως πάω ή γυρίζω από το
κολυμβητήριο, χαζεύοντας και οι δύο πινακίδες θα πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο...Σχετικά κοντά μένει ο www2000 στην περιοχή που αναφέρεις, αλλά οι παρατηρήσεις γίνονται στη λ. Αλεξάνδρας σε όλο το μήκος της (από πεδίο Άρεως έως Αμπελόκηποι/Γουδί κλπ). Το ΧΙΕ-81** αν θυμάμαι καλά, το είδα στους Αμπελόκηπους, ενώ το ΡΡΖ έχει λίγο περίεργη ιστορία καθώς αρχικά το είδα στην Ιουλιανού, κοντά στη Βικτώρια (μόνο τα γράμματα) και ενώ αναρωτιόμουν για το νούμερο το ξαναείδα μετά από 4 ώρες στην ΓΑΔΑ.
thaliarque please όποτε μπορείς ανέβασε μια που έχεις την νέα κατανομή από πινακίδες να ξέρουμε και μεις τι παίζει και τι αποθέματα υπάρχουν ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τις επόμενες ώρες/μέρες θα σας έρθει ζουμερό ποστ.
Τέλος, επίσης περιμένουμε και αυτό
Χθες στο δρόμο της Χαλκιδικής είδα καινούριο Polo με πινακίδα ΚΤΖ-4629.
Τελικά που δίνεται αυτός ο συνδυασμός?
Επίσης ΚΙΖ-9281Κατά 99%, από Πτολεμαΐδα είναι αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι δίνει ΚΤΖ-3800/4599 η Κοζάνη και ΚΤΖ-4600/4799 η Πτολεμαΐδα.
Το ΚΙΖ-9281 από πού να είναι άραγε; Κιλκίς; Ακόμα και εκεί προχωρημένο δεν είναι; -
Λογικό το ΚΙΖ 9281, μια που έχουμε να κάνουμε παρατήρηση απ' το κιλκίς απ' το 2009 . Αναμένουμε το ποστ με αγωνία
-
ΑΝΚ 431* έτοιμα προς τοποθέτηση στη...Budget σε πολλά Panda
ΗΚΤ 895* σε λευκή κλούβα, πιθανόν VW. -
ΕΗΤ 284 σε δίκυκλο
@www2000 Ευχαριστώ , όταν ξανα-πάρω το τουτού στα χέρια μου θα ανεβάσω φωτό! -
HAM-4941 νέο opel astra
HAY 248HAP-1001 SL 63 AMG
-
Αυτό το ΗΑΡ το είδα και δεν το πίστευα,νόμιζα ότι δεν είδα καλά.
ΜΟΟ 5069 σε Saab.
ΚΜΡ 3665 σε Navara.
ΗΑΟ 406. -
EYB 32**
δηλαδη ο τυπος με την SL 63 AMG παρεκαμψε και ολοκληρο το ΗΑΝ? -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
HAP-1001 SL 63 AMGΩραίος , πόσο φόρο πολυτελείας θα έσκασε αυτός ρε παιδιά
Πήρα σήμερα τους 4Τ και είχαν κάτι ενδεικτικούς πίνακες με το πόσο ανεβαίνουν οι τιμές των αυτοκινήτων , είχε επίσης και το ακραίο παράδειγμα της Maybach 62 που από τα 691.900 πάει στα 822.611
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010