-
IOP-419* αν δεν κανω λαθος για το 9 στην αντιπροσωπεια citroen σε C3 νεο στο Γαλατσι
ΒΙΜ-7920 polo -
ΗΚΤ 880* Navarra
Σε συνέχεια της ερώτησης/ σχόλιο που είχα κάνει πριν μερικές μέρες, είδα επίσης Touareg, Maverick Alfa 147 με παλαιού τύπου πινακίδες. Έχουν αλλάξει αυτα απο τότε που ήρθαν οι νέου τύπου πινακίδες?
-
KOM 4047 new polo
Το ειχα πετυχει και γω αυτο το Polo πριν μια βδομαδα ενα βραδυ στην Αθηνων- Λαμιας στην εξοδο προς
Περιστερι!!ΙΟΡ 4130 σε ενα μαυρο scirroco,
-
Κι εγώ σήμερα είδα το δίκυκλο ΡΡΖ 5 που ανέφερε ο www2000 τις προάλλες, στη γωνία Ούλωφ Πάλμε και
λεωφ. Αυξεντίου στα Ιλίσια, όπου προ μηνός είχα δει το Prius με ΧΙΕ-81** που επίσης είχε αναφέρει ο
ίδιος. Κάτι μου λέει πως εκεί γύρω τριγυρνά αυτός και καμιά φορά όπως πάω ή γυρίζω από το
κολυμβητήριο, χαζεύοντας και οι δύο πινακίδες θα πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο...Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΤ 880* NavarraΣε συνέχεια της ερώτησης/ σχόλιο που είχα κάνει πριν μερικές μέρες, είδα επίσης Touareg, Maverick Alfa 147 με παλαιού τύπου πινακίδες. Έχουν αλλάξει αυτα απο τότε που ήρθαν οι νέου τύπου πινακίδες?
Το ΗΚΥ τέλη Μάη-αρχές Ιούνη μάλλον, ε; Η 147 έπαθε φέισλιφτ τέλη 2004 αρχές 2005 άρα οριακά
εμπίπτει σε αυτό που λες αφού όλο και κάποιες νέες θα πρόλαβαν να πάρουν παλιές πινακίδες, πχ ΚΟΗ
στη Θεσσαλονίκη, σε Κομοτηνή, Καρπενήσι κλπ αλλά θα είναι σπάνια πουλιά... Το Touareg όμως έπαθε το
φέισλίφτ του στα τέλη 2006 οπότε τέτοιο με παλιές πινακίδες αποκλείεται. To Maverick δεν πουλιέται πια,
κάτι ψιλοαλλαγές νομίζω ήρθαν το 2005. Με παλιές μπορείς να πετύχεις νέο Beetle, alfa GT, lada ,
astra GTC, altea (είδα σήμερα με ΖΚΥ και προς στιγμήν μου φάνηκε περίεργο). -
μεγαλο σοκ (αν εξαιρεσουμε κατι παλαιου τυπου πινακιδες σε ολοκαινουριο leon tsi, ΧΝΒ σε καινουριο passat, ΧΝΡ σε auris,XNT σε i10 κτλ) ειχα παθει τη μια και μοναδικη C4 που ειχα πετυχει με πινακιδα φυσικα ΚΟΗ
D1FF καλοριζικες!!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΗΚΤ 880* Navarra
Σε συνέχεια της ερώτησης/ σχόλιο που είχα κάνει πριν μερικές μέρες, είδα επίσης Touareg, Maverick Alfa 147 με παλαιού τύπου πινακίδες. Έχουν αλλάξει αυτα απο τότε που ήρθαν οι νέου τύπου πινακίδες?
Το ΗΚΥ τέλη Μάη-αρχές Ιούνη μάλλον, ε; Η 147 έπαθε φέισλιφτ τέλη 2004 αρχές 2005 άρα οριακά
εμπίπτει σε αυτό που λες αφού όλο και κάποιες νέες θα πρόλαβαν να πάρουν παλιές πινακίδες, πχ ΚΟΗ
στη Θεσσαλονίκη, σε Κομοτηνή, Καρπενήσι κλπ αλλά θα είναι σπάνια πουλιά... Το Touareg όμως έπαθε το
φέισλίφτ του στα τέλη 2006 οπότε τέτοιο με παλιές πινακίδες αποκλείεται. To Maverick δεν πουλιέται πια,
κάτι ψιλοαλλαγές νομίζω ήρθαν το 2005. Με παλιές μπορείς να πετύχεις νέο Beetle, alfa GT, lada ,
astra GTC, altea (είδα σήμερα με ΖΚΥ και προς στιγμήν μου φάνηκε περίεργο).Είδα Mini Cooper (Mk1) με παλαιού τύπου πινακίδες και θυμήθηκα αυτό που λέγατε.
-
Δεν εχει σχεση με την απορια που ειχε εκφρασει ο Megane98hp αλλα ηθελα να το γραψω το παρακατω γιατι ειναι αξιο αποριας....
Πισω απο τη Νομικη της Αθηνας εχω πετυχει αρκετες φορες ενα Α4 του 2009 με πινακιδες ΥΖΤ
Αλλο ενα παραδειγμα ειναι ενα fl Octavia 5 RS της ασφαλειας το οποιο ειχε ΙΗΖ!!!!
-
XNI 3010 σε αυτοκίνητο φίλης!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν εχει σχεση με την απορια που ειχε εκφρασει ο Megane98hp αλλα ηθελα να το γραψω το παρακατω γιατι ειναι αξιο αποριας....Πισω απο τη Νομικη της Αθηνας εχω πετυχει αρκετες φορες ενα Α4 του 2009 με πινακιδες ΥΖΤ
Αλλο ενα παραδειγμα ειναι ενα fl Octavia 5 RS της ασφαλειας το οποιο ειχε ΙΗΖ!!!!
- τα ασφαλιτικα μπορουν να εχουν και ασχετες πινακιδες μαλλον για το ξεκαρφωμα.
- παλια μοντελα με καινουργιες πινακιδες μπορει και να ειναι ειτε εισαγωγης ειτε επανεκδοσης νεας αδειας.
- εδω διπλα στην δουλεια μου υπαρχει ενα 2cv με καινουργιες πινακιδες αλλα με..διψηφια γραμματα, για την ακριβεια ΙΗ ****
-
Τα ασφαλίτικα έχουν ξεκάμπανα νούμερα για υποτίθεται ξεκάρφωμα , χαρακτηριστικό παράδειγμα πέρσυ τον Ιούνη που στην Χαλκίδα δινόταν ΧΑΙ 13**-14** ήταν φαρδιά-πλατιά αραγμένα έξω από την αστυνομική Δ/νση μια C4 και μια Xsara με ΧΑΙ 3741 και ΧΑΙ 4195 (Να έχετε και τον νου σας εάν έρθετε κατά εδώ)
Επανέκδοση ίδιου αριθμού δεν γίνεται δες τι έκανα εγώ με το ατύχημα που είχα : από ΧΑΙ 101* πήρα νέες με ΧΑΙ 476*
Από ότι βλέπω τα περισσότερα 'κρούσματα' να ξεχάσουν την σειρά σε πινακίδες γίνονται στα Χανιά , 'τυχαίο' είναι , υποτίθεται έχει απαγορευθεί και το κάπνισμα και προφανώς και το 'κάπνισμα' στους δημόσιους χώρους !
-
Εγώ πάντως έχω δει τουλάχιστον σε 3 αμάξια πινακίδες νέου τύπου, με παλιά νούμερα. Μάλιστα έχω ανεβάσει πιο παλιά φωτογραφία με διψήφιο νούμερο με νέες πινακίδες. Και ξέρω ότι στο ίδιο όχημα ήταν ακριβώς η ίδια πινακίδα πιο πριν με παλιές τύπου πινακίδες
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Εγώ πάντως έχω δει τουλάχιστον σε 3 αμάξια πινακίδες νέου τύπου, με παλιά νούμερα. Μάλιστα έχω ανεβάσει πιο παλιά φωτογραφία με διψήφιο νούμερο με νέες πινακίδες. Και ξέρω ότι στο ίδιο όχημα ήταν ακριβώς η ίδια πινακίδα πιο πριν με παλιές τύπου πινακίδεςναι, απλα αυτες ειναι πινακιδες aftermarket που λενε αν προσεξεις δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν το εθνοσημο πάνω! και εγω εβλεπα κατι τετραγωνες στα Χανια και ορκιζομουν οτι ειναι του υπουργειου, αλλά μπα..
-
EEP-307* σε octavia, μαλλον η εδεσσα ξεκιναει απο το 3000.
-
ΗΑΟ 402.
ΗΑΜ 4939 σε 3008.
ΙΟΕ 4281 σε Panda.
Επίσης είδα ΝΗΧ 1712 σε Audi A4 την Παρασκευή στην Πατρών-Πύργου.
ΑΑΝ 967 σε παπί.
ΜΗΒ 1546 σε Mercedes φορτηγάκι(ανοιχτή καρότσα). -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Επίσης είναι ΝΗΧ 1712 σε Audi A4 την Παρασκευή στην Πατρών-Πύργου.καιρος του ηταν, επρεπε να φανει τοσο καιρο, με τα εκτος σειρας που δινουν ανατολικα... αλλωστε εδω και ενα μηνα ειχα δει hyundai getz μεταχ. με ΝΗΥ-95** .Και σ' αυτο παρτυ θα γινεται με τα εκτος σειρας
και ΝΙΟ-507* σε golf vi
-
Σημερα με μια βολτα στο κεντρο ειδα τα εξης
ΙΟΡ 9500 σε ενα Mercedes λεωφορειο (της Tsokas tours νομιζω)
ΙΜΟ 3801 σε ενα επαγγελματικο Mercedes (ανοιχτο απο πισω)
Για το ασφαλιτικο Octavia 5 Rs ισως να ισχυει αυτο που ειπωθηκε για το 'ξεκαρφωμα'. Να τονισω οτι το Α4 που εγραψα παραπανω ειχε ΥΖΝ τελικα (το ειδα και σημερα) και ειναι παλαιου τυπου... Υπαρχει πιθανοτητα (παρανομως) να τις εχει παρει απο αλλο αυτοκινητο???
-
IOE-6514 σε νεο doblo επαγγελματικο
ΙΜΟ-5041 σε 207 -
ΚΟΜ4212
ΝΙΟ4896
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΖΧΜ-191* σε Scirocco
ΖΧΜ-196* σε Prius
ΖΧΜ-1925 σε Dacia Logan vanΔεν αμφισβητώ τις παρατηρήσεις αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο (και αν έχει ξαναγίνει) η Ανατολική
Αττική να δώσει 50άδα ανάκατα σε επιβατικά και επαγγελματικά. Ούτε το Μάιο του 2004 με απόθεμα 500
νούμερα στις αποθήκες δεν το έκαναν...Ξαναπέτυχα το Logan. Είναι όντως αυτή η πινακίδα του. Τώρα το Scirocco και το toyota λες να ήταν ΖΧΜ-181*? Δεν είμαι 100% σίγουρος...
Επίσης σήμερα Volvo XC60 λευκό με πινακίδες ΙΜΟ-614* . Μου έκανε εντύπωση γιατί είχαν την αίσθηση πως το ΙΜΟ είναι στο 40κάτι με 50, έτσι δεν είναι;
-
HKT 894* seat leon λευκο
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010