-
Χρονια πολλα σε ολους!! Μετα απο παααααρα πολυ καιρο, να αναφερω και κατι εκτος ΧΝΙ..
ΒΙΝ-1134 (το πρωτο μου ΒΙΝ) στην Αραχωβα και ΑΙΝ-59** σε polo στην Ιτεα.. Απο ΑΜΕ το καλυτερο που ειδα ηταν το 3810 σε polo που φαινοταν ολοκαινουριο, αλλα τελικα τζιφος..
-
ΡΟΤ-9203 σήμερα. Δύσκολα, ίσως (πολύ ίσως) οριακά όπως είπε κι ο Ίκαρος, το 9222 να είναι εντός σειράς. Ελπίζω να δώ τίποτα ακόμη πρίν κλείσει ο χρόνος...
-
Θα μας διαφωτίσει ο thaliarque λογικά όταν θα μπει πάνω στο θέμα
-
ΚΡΝ 8503 σε Civic παλιο..
-
Καλησπέρα
Σημερινό ΕΑΒ 361 -
HKY 2932 σε παλια mercedes
-
Kαιρο εχω να μπω, οποτε πριν βγει ο χρονος σας χαριζω ενα ΝΙΡ 5005 μαλλον εκτός σειρας.
Καλα να σας μπει
-
ΕΕΕ 308* σημερα το πρωι (μια επιφυλαξη μηπως ειναι 388* ,ελπιζω να το ξαναδω αυριο)
Δεν ξερω αν ειναι επικαιρο -
3080 ίσως, 3880 δεν έχει βγει σε καμιά περίπτωση γιατί δεν έχει δωθεί καν η 50δα
-
Χρονια Πολλα και καλη χρονια με υγεια και ευτυχια σε ολους σας!!!!!
ΑΖΕ 9532 πριν λιγο (μαλλον και η τελευταια μου παρατηρηση για το 2010) -
ANK 7789 κλουβα μαλλον μερσεντες
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΡΟΤ 9222 σημερα σε ένα λευκό 500αρι.!Sent from my iPhone using Tapatalk
Το είδα και εγώ αυτό!
Και η δική μου τελευταία παρατήρηση, ΜΥΗ 6036.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους -
Τελευταίο πόστ-παρατήρηση της χρονιάς κι απο εμένα, ΡΟΤ-9210 (Αudi S νομίζω ), πάντα με την επιφύλαξη αν είναι εκτός σειράς λόγω του 9222 (thaliaaaaaarque τα φώτα σου).
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο το τίμ
-
Αν και δεν έχω να αναφέρω κάποια παρατήρηση, εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και με υγεία και ο νέος χρόνος να σας δώσει ότι δεν σας έδωσε ο προηγούμενος. Καλά να περάσετε ότι και να κάνετε
-
Τελευταία παρατήρηση για την φετινή, δύσκολη για παρατηρήσεις, χρονιά ένα ΗΝΕ-2729.
Την χρονιά που αφήνουμε, εκτός από τα δυσεύρετα ΜΗΥ δεν πρόλαβα να δω ΒΙΝ. Οψόμεθα για το 2011
για το οποίο εύχομαι σε όλους να είναι έτος γεμάτο υγεία, χαρά και φυσικά καλές παρατηρήσεις (αρχίζει και η απόσυρση ) -
Νέα Παρατήρηση δεν έχω και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ΄ όλα και φυσικά το 2011 να πάει καλύτερα για όλους
-
Καλή χρονιά με υγεία και καλή τύχη σε όλους τους φίλους και τις οικογένειές τους.
Μόνο ένα ΖΧΜ-9696 σε επαγγελματικό (VW Amarok, το πρώτο που βλέπω) έχω να αναφέρω.
Πολύ σύντομα θα ανοίξει το νέο τόπικ για τη νέα χρονιά και θα κλείσει το παρόν. Επίσης έρχεται και ο
καζαμίας για το 2011.Τα... φώτα που ζητάτε δεν είναι στο χέρι μου να τα δίνω, μακάρι να μπορούσα να γράφω ταξινομήσεις
όσο συχνά θα θέλαμε. Είναι προφανές πως εξαρτόμαστε από κάποιον που έχει πρόσβαση σε αυτές. Αν
θέλουμε περισσότερη πληροφόρηση θα πρέπει να βρεθούν κι άλλοι τέτοιοι 'σύνδεσμοι'. Περιμένω λοιπόν
από όσους το επιθυμούν να αυτενεργήσουν και να βρουν τρόπους να ενισχυθεί ο 'φωτισμός' στο τόπικ μας. -
Εύχομαι σε όλους και στις οικογένειές σας καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλές παρατηρήσεις.
-
χρόνια πολλά σε όλους σας.
Υγεία πάνω απ' όλα. όταν την έχουμε όλα τ' άλλα γίνονται. -
Καλή Χρονιά κι απο μένα. Στατιστικό στοιχείο: 166 σελίδες το 2008, 147 το 2009, μία λιγότερη το 2010.
Άντε για ρίξτε μια 'λόκα' να πάμε παρακάτω!!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010