-
PPA 7048 σε Mercedes CLC
-
ΙΟΡ 4*** σε καινουργιο Volvo S.
-
ΧΑΙ 4058 Hyundai i20 μάλλον
-
Μάρτης κ δεν κινείται τπτ. Η αγορά πρέπει να βαράει διάλυση!
-
ΧΝΙ-2810 sedici απο την Παρασκευη
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μάρτης κ δεν κινείται τπτ. Η αγορά πρέπει να βαράει διάλυση!Μάλλον αυτό γίνεται , λογικά θα σκάσει και κανένα μπούμ έτσι πως πάνε τα πράγματα , πραγματικά είναι για κλάματα η κατάσταση
-
Στη Ρόδο οι πληροφορίες λένε για ΡΟΤ 700*, ακόμα. Μου φαίνεται υπερβολικά καθυστερημένο αλλά πρέπει να παίζει ρόλο η γενικότερη φτώχεια που έχει πέσει μετά το καλοκαίρι, εκεί.
Θυμάμαι τέλη Αυγούστου ήταν στο ΡΟΤ 575*, αρχές Οκτώβρη ΡΟΤ 60**, αρχές Νοέμβρη ΡΟΤ 62**, αρχές του 2010 ΡΟΤ 67** και τώρα στο ΡΟΤ 700*. Είναι φανερό ότι ο ρυθμός ταξινομήσεων έχει πέσει στα 200-250 αυτοκίνητα το μήνα, τα μισά από ότι στο παρελθόν. Αν συνεχίσει έτσι, νομίζω ότι το ΡΟΤ 8*** θα εμφανιστεί αρχές Ιουνίου (λόγω ενοικιαζόμενων, όσα είναι και αυτά), το ΡΟΤ 9*** αρχές Οκτωβρίου και η έλλειψη θα εμφανιστεί τέλη 10/2010 (ΡΟΤ-9249), 11 μήνες αργότερα από την πρόβλεψη που είχαμε κάνει όταν είχε τυπωθεί η τελευταία κατανομή.
Επίσης, λόγω της λιτότητας προβλέπω να μην εμφανίζεται νέα κατανομή (δεν ξέρω αν ξέρει ο thaliarque κάτι σχετικό) και να κάνουμε Χριστούγεννα με ΚΧΕ-9*** ή ΚΧΖ (ή και κανένα περίεργο MYH). Ούτως ή άλλως η Κως και η Μυτιλήνη έχουν τεράστιο απόθεμα για τις ανάγκες τους. -
ΗΑΝ 2549 σε Navara.
ΗΑΜ 4879 σε Transporter.
Δεν κουνιέται φύλο. -
ΙΜΟ 2825 και ΙΟΡ 2164
-
ΧΑΙ 4516 αγροτικό
-
IOP 2563 mercedes actros!
-
ΑΗΜ-5624 έτοιμο για παράδοση, ΡΜΤ-599*.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...λόγω της λιτότητας προβλέπω να μην εμφανίζεται νέα κατανομή (δεν ξέρω αν ξέρει ο thaliarque κάτι σχετικό) ...Υπάρχει μία προμήθεια που εκκρεμεί, αν μάθω κάτι σχετικό θα σας πω.
-
IOP 9944 fiesta λευκο επαγγελματικο
ΙΟΡ 9959 opel combo λευκο επαγγελματικο -
ΗΚΤ 859* D-MAX έτοιμο προς παράδοση έξω απο την ISUZU σήμερα το πρωί.
-
ΙΟΡ 2216 και 2646
ΥΝΡ 1320 -
ΧΑΙ 4104 σε Octavia 5
Edit : ΧΑΙ 4110 σε Civic πριν από λίγο -
ΥΝΡ 1440 . Το κακό χειροτερεύει με τις πινακίδες, αλλά είναι φυσικό επακόλουθο της οικονομικής κρίσης και γενικότερα με ότι γίνεται τεσπα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Όσο μπαίνουν φόροι και μειώνονται μισθοί, τόσο θα ελλατώνονται και τα αμάξια
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
IOP 9944 fiesta λευκο επαγγελματικο
ΙΟΡ 9959 opel combo λευκο επαγγελματικοΕκτος απο τον αριθμο, ειδηση ειναι οταν το επαγγελματικο ΔΕΝ ειναι λευκο...
-
ΙΟΡ 2690 στο Ford Fiesta μου!!!!!!!!
Τελευταια ενημερωση : MOO 8192 σε ενα Polo
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΙΟΡ 2690 στο Ford Fiesta μου!!!!!!!!με γεια, καλοριζικο
ΧΝΙ-2818 polo στην αντιπροσωπεια
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010